Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Mε ποιον τροπο πληρωσες, αν πληρωσες?

δεν εχω πληρωση αλλα εχουν δεσμευτη τα λεφτα.πηγα να πληρωσω αλλα μου εβγαλε οτι δεν γινεται να πληρωσω επειδη δεν μπορει να σταλθει στην ελλαδα αλλα δεσμευτηκαν τα λεφτα και πρεπει να ακυρωθει για να μην ειναι δεσμευμενα.ετσι μου ειπε η εξυπηρετηση πελατων στο ebay που εστειλα mail και μετα απο λιγο το ebay μου εστειλε αυτο Dear peziridis,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £25.48. More details about your purchase are included below. εγω δεν εχωπ ληρωσει ακομα και οταν παω να πατησω μου λεει οτι δεν μπορω.αν το ακυρωσει αυτος εγω πως θα το ξερω?

Edited by navagos27

Εφόσον δεν έχεις πληρώσει , κανένα πρόβλημα.

Αυτός δεν μπορεί να ακυρώσει πληρωμή που δεν έγινε.

Αν έχουν δεσμευτεί τα χρήματα , ποιος τα δέσμευσε; το Paypal? Από πιστωτική ή από μετρητά;

Αν από πιστωτική , ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας σου .

Εφόσον δεν έχεις πληρώσει , κανένα πρόβλημα.

Αυτός δεν μπορεί να ακυρώσει πληρωμή που δεν έγινε.

Αν έχουν δεσμευτεί τα χρήματα , ποιος τα δέσμευσε; το Paypal? Από πιστωτική ή από μετρητά;

Αν από πιστωτική , ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας σου .

απο χρεωστικη ειναι.το ebay ή η paypal εγω που εστειλα στην εξυπηρετηση πελατων του ebay μου παν οτι αυτο σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Ελληνικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του eBay σχετικά με το πώς να ακυρώνετε συναλλαγές στο eBay.

Στην περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, παρακαλούμε να καταχωρείτε επίσης στην αναφορά σας τον δωδεκαψήφιο αριθμό αντικειμένου (Item Number) μιας καταχώρησης. Με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να εντoπίζουμε την καταχώρηση και η απάντησή μας θα είναι πιο συγκεκριμένη και ουσιαστική.

Ελέγχοντας το λογαριασμό σας και όπως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε από το ιστορικό των αγορών σας έχετε δεσμεύσει για αγορά το αντικείμενο: cars0316 Subaru Impreza WRX Cars Giant Wall Art Poster A0 (Item ID-270977681400) αλλά δεν έχετε πληρώσει για αυτό.

Όταν χρησιμοποιείτε την Άμεση Αγορά δεσμεύεστε στην αγορά του αντικειμένου. Όπως στην περίπτωση υποβολής μιας προσφοράς, κλείνετε ένα συμβόλαιο αγοράς με τον πωλητή.

Αν στη συνέχεια θέλετε να αποχωρήσετε από την συναλλαγή για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή, να του εξηγήσετε τους λόγους αποχώρησης και να του ζητήσετε να συμφωνήσει στην ακύρωση της αγοράς.

Επικοινωνείτε άμεσα με τον πωλητή σας κάνοντας κλικ στο 'Επικοινωνήστε με τον πωλητή‘ (Contact seller) στην σελίδα προβολής του αντικειμένου στην λίστα Ενέργειες (Actions) ή στο „My eBay” .

Για να μπορέσει ο πωλητής να ζητήσει πίστωση για τα τέλη καταχωρήσεως του αντικειμένου που αγοράσατε, θα πρέπει να ανοίξει μια υπόθεση στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων (Resolution Centre).

Εάν κατά το άνοιγμα της υπόθεσης επιλέξει την ακύρωση της συναλλαγής (Cancel Transaction), τότε θα του επιστραφούν τα Τέλη Τελικής Αξίας του αντικειμένου, χωρίς να λάβετε εσείς ποινή στον λογαριασμό σας.

Αμέσως μετά το άνοιγμα της υπόθεσης που θα εκτελέσει ο πωλητής, εσείς θα λάβετε ένα Email, στο οποίο θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε πως συμφωνήσατε στην ακύρωση της συναλλαγής.

Μπορείτε να στείλετε στον πωλητή τις οδηγίες για την ακύρωση της συναλλαγής αντιγράφοντας τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε:

http://pages.ebay.com/help/sell/cancel-transaction-process.html

Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να σας φάνηκαν χρήσιμες. Αν χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά σε νέο email μαζί μας.

Φιλικά,

Χαρά Παπαρίζου

Είναι σαφές λοιπόν ότι δεν έχεις πληρώσει, άρα είσαι εντάξει .

Ο πωλητής τώρα πρέπει να ακυρώσει την αγορά για να μην χρεωθεί τα έξοδα.

Είναι πλέον δικό του πρόβλημα.

Θα λάβεις ένα e-mail που θα σου ζητάει να συμφωνήσεις στην ακύρωση .Αν δεν απαντήσεις θα ακυρωθεί σε 7 ημέρες.

Αν απαντήσεις θα ακυρωθεί αμέσως.

Εμενα αυτο απο τις συναλλαγες μου θα φυγει μονο αν πατησει ακυρωση;;

Από τις συναλλαγές σου στο EBAY δεν θα φύγει παρά σε 3 χρόνια, θα την βλέπεις όμως σαν ακυρωμένη.

Edited by Vasileios

Εμενα αυτο απο τις συναλλαγες μου θα φυγει μονο αν πατησει ακυρωση;;

Αν καταλαβα καλα λες οτι δεν εχεις πληρωσει, δεν εχουν φυγει χρηματα απο το λογαριασμο σου και βλεπεις στο καλαθι σου μια αγορα που περιμενει χρηματα για να σταλει. Σωστα καταλαβα?

Αν ειναι οπως γραφω, μην κανεις τιποτα, ειχα κανει την ιδια γκαφα ποιο παλια και εβλεπα το αντικειμενο στο καλαθι για 2-3 μηνες και μετα εξαφανιστηκε :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια ενταξει μου ηρθε mail πατησα ακυρωση αλλα ακομα στο καλαθι το χω αλλα σαν ακυρωμενο..το θεμα μου ειναι οτι οταν μπαινω στο ελληνικο ebay αριστερα μου λεει αγοραστηκαν 3 καιαπο κατω τα λεφτα.αφου ακυρωθηκε δεν θα πρεπε να λεει αγοραστηκαν 2 και απο τα λεφτα να εχει βγει η τιμη αυτουνου που ακυρωθηκε?

Θελω να αγορασω μια οθονη LCD για το παλιο μου NOKIA N95. Στο ebay υπαρχουν εκατονταδες αγγελιες αλλα δεν εχω προβει ποτε σε αγορα.

Τι πρεπει να προσεξω; Το feedback του πωλητη να φανταστω.

Με το τελωνειο στην Ελλαδα τι παιζει;

Στη διεύθηνσή μου να βαλω Kallithea Attiki ή Kallithea Athens;

Πρεπει να μιλαω με των πωλητη;

Ας πουμε, πως σας φαινεται αυτη η αγορα;(http://www.ebay.com/itm/280894958269)

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να αγορασω μια οθονη LCD για το παλιο μου NOKIA N95. Στο ebay υπαρχουν εκατονταδες αγγελιες αλλα δεν εχω προβει ποτε σε αγορα.

Τι πρεπει να προσεξω; Το feedback του πωλητη να φανταστω.

Με το τελωνειο στην Ελλαδα τι παιζει;

Στη διεύθηνσή μου να βαλω Kallithea Attiki ή Kallithea Athens;

Πρεπει να μιλαω με των πωλητη;

Ας πουμε, πως σας φαινεται αυτη η αγορα;(http://www.ebay.com/itm/280894958269)

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Στην διεύθυνση βάζεις Kallithea και τον Ταχυδρομικό κωδικό και μετά Greece

Δεν βάζεις Athens είναι άλλος δήμος

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο διότι είναι πολύ μικρής αξίας,

Ο πωλητής φαίνεται μια χαρά.

Στην διεύθυνση βάζεις Kallithea και τον Ταχυδρομικό κωδικό και μετά Greece

Δεν βάζεις Athens είναι άλλος δήμος

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο διότι είναι πολύ μικρής αξίας,

Ο πωλητής φαίνεται μια χαρά.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Ρωταω για την διευθηνση γιατι στο λογαριασμο του paypal αλλα και του ebay ζηταει: ''City'' και ''State / Province / Region''.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα, εχω γονατίσει με το ebay και ζητώ την βοήθεια σας

επειδή είχα όριο 500 ευρώ/μηνα σαν πωλητής (σαν νέος χρήστης) έκανα ενα store επειδή κάπου διάβασα πως αν αγοράσεις στορ, ανεβαίνουν ή παυουν τα όρια.

παρόλα αυτά, συνεχίζω να ειμαι υπο καθεστώς limit και δεν μπορώ να αναρτησω πώληση αν δεν περάσει ο μήνας. τι μπορώ να κάνω? δεν θα πρεπε να με το στορ να μπορώ να βάλω κι αλλες αγγελίες? μπορείτε να βοηθήσετε?

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Ρωταω για την διευθηνση γιατι στο λογαριασμο του paypal αλλα και του ebay ζηταει: ''City'' και ''State / Province / Region''.

Θα ελεγα για να μην περιμενεις πολυ καιρο να ερθει η οθονη να επιλεξεις πωλητη απο United Kingdom, δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θα ελεγα για να μην περιμενεις πολυ καιρο να ερθει η οθονη να επιλεξεις πωλητη απο United Kingdom, δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη :)

Σ'ευχαριστω για την επισημανση αλλα απ' ότι βλεπω ειναι πολυ πιο ακριβα απο Αγγλια κι ετσι κι αλλιως δεν βιαζομαι.

Ξερετε γενικα τι παιζει με τις οθονες; Φανταζομαι οτι δεν ειναι γνησιες και αρα δεν θα εχουν τοσο καλη αποδοση. Ειμαι σωστος; Πρωτη φορα ανακατεβομαι με το ebay και δε γνωριζω πολλα. Καθε συμβουλη σας θα ειναι πολυτιμη.

Σας ευχαριστω.

edit: Θα εχω προβλημα λετε:

''1.Ship from New Jersey by USPS, and only to VERIFIED PAYPAL ADDRESS. Transport Delivery ETA.

2.NOTE:Checkout procedure is sent to your Ebay registered email address. All payments must go through our checkout. echeck is held up to 4 days. We accept US issued credit card only. Payments are expected within 4 days. Unpaid item will be filed without receiving payment.''

Το προιον ειναι αυτο.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά να αγοράζεις μόνο με PayPal για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση στραβης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γενικά να αγοράζεις μόνο με PayPal για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση στραβης.

Εννοειται. Απλως επειδη λεει ''verified'' και οι αλλοι πωλητες δεν λενε κατι τετοιο γι'αυτο λεω. Ειχα διαβασει παλια οτι αυτο σημαινει οτι η διευθυνση που εχεις δηλωσει στην paypal πρεπει να ειναι ιδια με αυτην που εχει η τραπεζα της καρτας σου. Ξερεται τι παιζει;

Επισης το ''We accept US issued credit card only'' σημαινει κατι;

Σ'ευχαριστω.

edit: Μπορω να βαλω καπως λεφτα στον λογαριασμο της paypal χωρις να δηλωσω visa,mastercard,...;

Ωχ αντι να πατησω τροποποιηση πατησα παραθεση. Σορυ.

Edited by mcde

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit: Μπορω να βαλω καπως λεφτα στον λογαριασμο της paypal χωρις να δηλωσω visa,mastercard,...;

Μόνο με τραπεζική μεταφορά.

Μόνο με τραπεζική μεταφορά.

Σ'ευχαριστω. Ηλπιζα σε καμια προπληρωμενη καρτα οπως υπηρχε καποτε για συνδεση στο internet.

Επισης το ''We accept US issued credit card only'' σημαινει κατι;

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

''We accept US issued credit card only'' σημαινει κατι;

Δέχονται μόνο πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στις Η.Π.Α..

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δέχονται μόνο πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στις Η.Π.Α..

Ωχ, αρα δεν μπορω να αγορασω δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφοσον δεχονται paypal, δεν θα εχεις πρόβλημα.

Κανε μια προσπάθεια

Άμα ο πωλητής δέχεται paypal μπορείς να πληρώσεις ανεξαρτήτου κάρτας

Σας ευχαριστω. Νομιζα οτι δεχοτανε μονο αμερικανικη καρτα συνδεδεμενη στο paypal.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Σημερα μου ηρθε email απο ebay που ελεγε οτι εγινε μη εξουσιοδοτημενη χρηση του λογαριασμου μου και οτι καποιος μπορει να μου εκλεψε τους κωδικους με αποτελεσμα να μου τον κλειδωσουν. Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο υπολογιστη για να γινει κατι τετοιο μονο του σπιτιου και στο κινητο μου!

Ελεγε επισης οτι ακυρωσαν οτι συναλλαγες ειχαν γινει(?) Ευτυχως εγω δεν ειχα καμια εκρεμμη αγορα.

Τωρα αλλαξα κωδικο και μπηκα κανονικα αλλα παιζει να ηταν ακυρος συναγερμος στα συστηματα τους ή οντως κατι παιχτηκε με το λογαριασμο μου? Για να ξερω να το ψαξω αν ειναι γιατι για λαθος το κοβω.

Ετυχε σε καποιον αλλον αυτες τις μερες το ιδιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]