Jump to content

navagos27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About navagos27

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

navagos27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εμενα το ανεμηστηρακη μου ειναι αριστερα! στην μεση εχει και κατω! ελεγα να παρω αυτην που εχει δυο και κενο στην μεση! δεν εχει σχεση ομως και οι στροφες του ανεμηστηρα ? ο θορυβος δεν με ενοχλει καθολου!! απλα θα ηθελα να αγορασω μια και να μεινω πληρως ικανοποιημενος!!http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo-silver-p-PER.806780
  2. Καλησπερα!Ψαχνω να βρω μια βαση για λαπτοπ και θελω να με βοηθησετε? εχω βρει αυτην http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo-silver-p-PER.806780 αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη! τι πρεπει να κοιταω για μια βαση λαπτο γενικα! εχω ενα dell inspiron 15.6 . Επισης βρηκα και αυτην με 5 ανεμηστηρακια http://www.skroutz.gr/s/4986363/Power-On-Nitrox-Cooler-NTC-700.html ! Ειναι καλυτερη? Και εσεις τι εχετε να μου προτεινετε?
  3. Δηλαδη? πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο, αν μπορω?
  4. Ναι καθε μερα σχεδον φαντασου!τωρα μου το κανει ολο αυτο και χωρις τον φορτιστη καποιες φορες!εχω απεργοποιησει τα drivers και μου το κανει ακομα καποιες φορες!
  5. ευχαριστω! αλλα τιποτα μετα απο καμια ωρα που το αφησα παλι τα ιδια κανει το touchpa και χωρις το driver του!
  6. Παιδια καλησπερα! εχω ενα προβλημα!βαζω τον φορτιστη στο λαπτοπ και το touchpad δεν κινειται ευκολα κανει οτι θελει μονο του! το βγαζω τον φορτιστη μια χαρα! αν κανω απεγκαταστη το driver δουλευει μια χαρα αλλα ειναι παρα πολυ αργο! τι μπορω να κανω! ο φορτιστης ειναι καινουργιος της dell! εχω το dell inspiron n5110 ! καποια συμβουλη?
  7. καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.εχω ενα dell και στα διαγνωστικα μου βγαζει χ ο σκληρος αλλα εγω μπαινω ιντερνετ δεν κολλαει το λαπτοπ τιποτα.κατεβασα το hdsentinel και μου εβγαλε υγεια 24%.μπορω να κανω κατι εγω ή θα πρεπει να το παω να μου το φτιαξουν ?επισης μου λεει αυτο απο κατω Υπάρχουν 21 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή. Ο δίσκος βρήκε 54 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο. Υπάρχουν 54 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. 244 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων.
  8. παιδια εχω ενα θεμα.κατεβασα το i-transmisions 3 και κατεβασα το fifa απο torrent.κατεβηκε και πατησα και μου λεει να ανοιξει μεσω appcake η μεσω ifile παταω μεσω ifile και δεν εκανε τιποτα το ξαναπατησα πολλες φορες και τωρα μου λεει οτι εχω 0 byte ελευθερο χωρο...εσβησα και το appcake και το i-transmisions 3 και το ifile αλλα τιποτα.τι μπορω να κανω..? παταω συγχρονισμο και μου λεει 0 byte ελευθερα και και οτι εχω 1 gb ηχους 1 gb εφαρμογες kai ολα τα αλλα οτι ειναι αλλο.τι να κανω?
  9. παιδια ενταξει μου ηρθε mail πατησα ακυρωση αλλα ακομα στο καλαθι το χω αλλα σαν ακυρωμενο..το θεμα μου ειναι οτι οταν μπαινω στο ελληνικο ebay αριστερα μου λεει αγοραστηκαν 3 καιαπο κατω τα λεφτα.αφου ακυρωθηκε δεν θα πρεπε να λεει αγοραστηκαν 2 και απο τα λεφτα να εχει βγει η τιμη αυτουνου που ακυρωθηκε?
  10. Εμενα αυτο απο τις συναλλαγες μου θα φυγει μονο αν πατησει ακυρωση;;
  11. απο χρεωστικη ειναι.το ebay ή η paypal εγω που εστειλα στην εξυπηρετηση πελατων του ebay μου παν οτι αυτο σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Ελληνικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του eBay σχετικά με το πώς να ακυρώνετε συναλλαγές στο eBay. Στην περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, παρακαλούμε να καταχωρείτε επίσης στην αναφορά σας τον δωδεκαψήφιο αριθμό αντικειμένου (Item Number) μιας καταχώρησης. Με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να εντoπίζουμε την καταχώρηση και η απάντησή μας θα είναι πιο συγκεκριμένη και ουσιαστική. Ελέγχοντας το λογαριασμό σας και όπως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε από το ιστορικό των αγορών σας έχετε δεσμεύσει για αγορά το αντικείμενο: cars0316 Subaru Impreza WRX Cars Giant Wall Art Poster A0 (Item ID-270977681400) αλλά δεν έχετε πληρώσει για αυτό. Όταν χρησιμοποιείτε την Άμεση Αγορά δεσμεύεστε στην αγορά του αντικειμένου. Όπως στην περίπτωση υποβολής μιας προσφοράς, κλείνετε ένα συμβόλαιο αγοράς με τον πωλητή. Αν στη συνέχεια θέλετε να αποχωρήσετε από την συναλλαγή για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή, να του εξηγήσετε τους λόγους αποχώρησης και να του ζητήσετε να συμφωνήσει στην ακύρωση της αγοράς. Επικοινωνείτε άμεσα με τον πωλητή σας κάνοντας κλικ στο 'Επικοινωνήστε με τον πωλητή‘ (Contact seller) στην σελίδα προβολής του αντικειμένου στην λίστα Ενέργειες (Actions) ή στο „My eBay” . Για να μπορέσει ο πωλητής να ζητήσει πίστωση για τα τέλη καταχωρήσεως του αντικειμένου που αγοράσατε, θα πρέπει να ανοίξει μια υπόθεση στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων (Resolution Centre). Εάν κατά το άνοιγμα της υπόθεσης επιλέξει την ακύρωση της συναλλαγής (Cancel Transaction), τότε θα του επιστραφούν τα Τέλη Τελικής Αξίας του αντικειμένου, χωρίς να λάβετε εσείς ποινή στον λογαριασμό σας. Αμέσως μετά το άνοιγμα της υπόθεσης που θα εκτελέσει ο πωλητής, εσείς θα λάβετε ένα Email, στο οποίο θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε πως συμφωνήσατε στην ακύρωση της συναλλαγής. Μπορείτε να στείλετε στον πωλητή τις οδηγίες για την ακύρωση της συναλλαγής αντιγράφοντας τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε: http://pages.ebay.com/help/sell/cancel-transaction-process.html Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να σας φάνηκαν χρήσιμες. Αν χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά σε νέο email μαζί μας. Φιλικά, Χαρά Παπαρίζου
  12. δεν εχω πληρωση αλλα εχουν δεσμευτη τα λεφτα.πηγα να πληρωσω αλλα μου εβγαλε οτι δεν γινεται να πληρωσω επειδη δεν μπορει να σταλθει στην ελλαδα αλλα δεσμευτηκαν τα λεφτα και πρεπει να ακυρωθει για να μην ειναι δεσμευμενα.ετσι μου ειπε η εξυπηρετηση πελατων στο ebay που εστειλα mail και μετα απο λιγο το ebay μου εστειλε αυτο Dear peziridis, Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £25.48. More details about your purchase are included below. εγω δεν εχωπ ληρωσει ακομα και οταν παω να πατησω μου λεει οτι δεν μπορω.αν το ακυρωσει αυτος εγω πως θα το ξερω?
  13. παιδια εχω ενα προβλημα.αγορασα κατι απο το ebay αλλα δεν ερχοταν ελλαδα..του εστειλα μηνυμα και του ειπα να ακυρωσει την παραγγελεια.σημερα το πρωι μου ειπε οτι θα το κανει αλλα δεν νομιζω να το εχει κανει γιατι ακομα μου λεει οτι το εχω αγορασμενο και οτι απλα δεν εχω πληρωσει αλλα λεφτα μου εχουν δευσμευτει και πρεπει να ακυρωθει! εγω τι μπορω να κανω! (εστειλα μηνυμα στο ebay και μου ειπαν να μιλησω με τον πωλητη)
  14. Πάω να κατεβάσω και μετά από λίγο μου βγάζει ένα μήνυμα may sources changed και κάτι άλλο και μετά πατάει μόνος του pause και όταν το πατάω να συνεχίσει μου κάνει το ίδιο πράγμα.Καμία ιδέα κάποιος;Επίσης το ίδιο παθαίνω με το AppCake, κάποια στίγμη πατάει μόνο του pause και μετά μου λέει file host may download και μου βγαίνει από το downloading.
  15. Το βρηκα. Ακου, κατεβαζεις το παιχνιδι που θες για iphone σε ipa file (π.χ avpevolution.ipa) μετα συνδεεις το iphone με το pc σου ανοιγεις itunes πατας στο παιχνιδι που κατεβασες αριστερο click και μετα συγχρονισμο μεσω itunes και εισαι μια χαρα..πρεπει απλα να εχεις το appsync στο κινητο σου...
×
×
  • Create New...