georgep800 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Τα στοιχεία που δίνεις κατά την εγγραφή χρησιμοποιούνται κατά την αγορά κάποιου προϊόντος; Δηλαδή αποστέλλονται αυτόματα στον πωλητή, για να σου στείλει εκεί το προϊόν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megapixel Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Τα στοιχεία που δίνεις κατά την εγγραφή χρησιμοποιούνται κατά την αγορά κάποιου προϊόντος; Δηλαδή αποστέλλονται αυτόματα στον πωλητή, για να σου στείλει εκεί το προϊόν; Αναλογα. Αλλοι ναι αλλοι οχι. Οι πιο πολλοι χρησιμοποιουν τα στοιχεια που εχεις βαλει στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUKEYE Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 YPARXEI H DYNATOTHTA NA PROBW SE AGORA MESW E-BAY,APO ELLADA KAI H APOSTOLH TOY PROIONTOS NA GINEI STH NEA YOPKH?THELW POLY NA KANW MIA AGORA POY KLEINEI SE 3 HMERES ALLA TO E-BAING MOY EINAI ENTELWS AGNWSTO.MPOREI NA BOHTHHSEI KANEIS? http://cgi.ebay.com/Set-of-4-Bogen-Manfrotto-Super-Clamp-035-WHITE_W0QQitemZ180106785853QQihZ008QQcategoryZ30088QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#paymentmethods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καταρχήν καλώς ήρθες στο myPhone. Διάβασε τους κανόνες, απαγορεύεται να γράφεις με κεφαλαία. Όσο για το eBay.. ναι γίνεται, απλά άλλαξε την διεύθηνση αποστολής του προϊόντος απο τον λογαριασμό σου στο eBay, και βάλε της Νέας Υόρκης. Επίσης καλύτερα είναι να αγοράζεις με PayPal που είναι πιο ασφαλές τρόπος αγοράς απο το Internet, εαν έχεις PayPal ή εαν δημιουργήσεις λογαριασμό άλλαξε και εκεί την διεύθηνση αποστολής. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 @SUKEYE: O πωλητής στο link που δίνει γράφει ότι στέλνει παγκοσμίως. Εαν εσύ θέλεις να τα παραλάβεις στην Ελλάδα, αρκεί να επικοινωνήσεις με τον πωλητή (μέσω της επιλογής "Ask Seller a question") και να τον ρωτήσεις: Could you please inform me about the shipping costs to Greece using USPS (United States Postal Service) Registered (Signed-for) delivery? Εαν θέλεις να τα στείλουν σε διεύθυνση στην Αμερική, θα πρέπει πάλι να επικοινωνησεις με τον πωλητή για να μάθεις τα έξοδα αποστολής προς Αμερική, τα οποία δεν αναγράφει. Έχεις χρόνο 3 μέρες να εγγραφείς στο ebay και στο Paypal -Personal Account- (προσοχή, αφού βιάζεσαι μην επιλέξεις στο Paypal την επιλογή "verified member" γιατί θα καθυστερήσει η επικύρωση της κάρτας και ίσως να μην προλάβεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 αντε εκανα και εγω εγγραφη στο ebay και στο paypall και εκανα την πρωτη μου αγορα απο αμερικη ενα σετ μνημες 2Χ1 gb sodimm ddr2 για το λαπτοπ μου.ακολουθησα τη διαδικασια εκανα πληρωμη μεσω paypal και τωρα αναμενω. τελικη τιμη με μεταφορικα 100 δολαρια:D για να δουμε τι θα δουμε. για να μην αγχωνομαι ξερει κανεις ποσες μερες κανει περιπου να ερθει το πακετο? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καμιά βδομάδα υπολόγιζε. Αν σταματήσουν τελωνείο διπλασίασέ το.. Αν έχει ήδη στείλει το δέμα είναι αργά για να κάνεις τις διαδικασίες ώστε να το αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καμιά βδομάδα υπολόγιζε. Αν σταματήσουν τελωνείο διπλασίασέ το.. Αν έχει ήδη στείλει το δέμα είναι αργά για να κάνεις τις διαδικασίες ώστε να το αποφύγεις. Κάπου είχε αναφερθεί ότι το όριο είναι 100 δολάρια. Απο εκεί και πάνω δηλαδή περνάει απο τελωνείο. Ισχύει αυτό; Αν θέλεις, ανέφερε τις διαδικασίες για να αποφύγεις το τελωνείο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Κάπου είχε αναφερθεί ότι το όριο είναι 100 δολάρια. Απο εκεί και πάνω δηλαδή περνάει απο τελωνείο. Ισχύει αυτό; Αν θέλεις, ανέφερε τις διαδικασίες για να αποφύγεις το τελωνείο. κατα κανονα, και οπως εχει δειξει η εμπειρια, δεν σταματανε τα μικρα (σε ογκο) πακετα και αυτα που ειναι μικρης αξιας. το οριο ακουσα οτι απο 100 δολλαρια μειωθηκε σε 50, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. σε γενικες γραμμες αν ισχυουν τα 2 παραπανω, και αν υποτιθεται οτι ειναι δωρο και δεν περιεχει αποδειξη μεσα στη συσκευασια, εχεις πολλες ελπιδες να τη γλιτωσεις :shifty: παντως εχει τυχει σε γνωστη μου να της κρατησουν ακομη και παραγελλια 50 Ε (1 μπουκαλακι αρωμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 κατα κανονα, και οπως εχει δειξει η εμπειρια, δεν σταματανε τα μικρα (σε ογκο) πακετα και αυτα που ειναι μικρης αξιας. το οριο ακουσα οτι απο 100 δολλαρια μειωθηκε σε 50, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. σε γενικες γραμμες αν ισχυουν τα 2 παραπανω, και αν υποτιθεται οτι ειναι δωρο και δεν περιεχει αποδειξη μεσα στη συσκευασια, εχεις πολλες ελπιδες να τη γλιτωσεις :shifty: παντως εχει τυχει σε γνωστη μου να της κρατησουν ακομη και παραγελλια 50 Ε (1 μπουκαλακι αρωμα) ωχ ωχ τωρα πραγματικα με αγχωσες:cry: :cry: δηλαδη αν σταματησουν τελωνειο ποιος με ειδοποιει? το τελωνειο? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 κατα κανονα, και οπως εχει δειξει η εμπειρια, δεν σταματανε τα μικρα (σε ογκο) πακετα και αυτα που ειναι μικρης αξιας. το οριο ακουσα οτι απο 100 δολλαρια μειωθηκε σε 50, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. σε γενικες γραμμες αν ισχυουν τα 2 παραπανω, και αν υποτιθεται οτι ειναι δωρο και δεν περιεχει αποδειξη μεσα στη συσκευασια, εχεις πολλες ελπιδες να τη γλιτωσεις :shifty: παντως εχει τυχει σε γνωστη μου να της κρατησουν ακομη και παραγελλια 50 Ε (1 μπουκαλακι αρωμα) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αναφέρεις "αν δεν υπάρχει απόδειξη στην συσκευασία". Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ανοίξουν για κάποιο λόγο το πακέτο, με σκοπό να εξακριβώσουν αν θα πρέπει να φορολογηθεί; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 κατα κανονα, και οπως εχει δειξει η εμπειρια, δεν σταματανε τα μικρα (σε ογκο) πακετα και αυτα που ειναι μικρης αξιας. το οριο ακουσα οτι απο 100 δολλαρια μειωθηκε σε 50, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. σε γενικες γραμμες αν ισχυουν τα 2 παραπανω, και αν υποτιθεται οτι ειναι δωρο και δεν περιεχει αποδειξη μεσα στη συσκευασια, εχεις πολλες ελπιδες να τη γλιτωσεις :shifty: παντως εχει τυχει σε γνωστη μου να της κρατησουν ακομη και παραγελλια 50 Ε (1 μπουκαλακι αρωμα) εστειλα mail στον πωλητη να ρωτησω και μου απαντησε We have a No VAT/GST/CUSTOMS GUARANTEE, as such the buyer will NOT pay any of them. να μεινω ησυχος δηλαδη? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 εστειλα mail στον πωλητη να ρωτησω και μου απαντησε We have a No VAT/GST/CUSTOMS GUARANTEE, as such the buyer will NOT pay any of them. να μεινω ησυχος δηλαδη? Μένεις ήσυχος έτσι! Γενικά: σε περίπτωση που σταματήσει τελωνείο ένα δέμα, βγαίνει το κοστολόγιο και όταν έρχεται η ώρα να το παραλάβεις σου ζητούν το αντίτιμο. Μπορείς να το απορρίψεις βέβαια και να το στείλεις από 'κεί πού 'ρθε χωρίς να πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μένεις ήσυχος έτσι! Γενικά: σε περίπτωση που σταματήσει τελωνείο ένα δέμα, βγαίνει το κοστολόγιο και όταν έρχεται η ώρα να το παραλάβεις σου ζητούν το αντίτιμο. Μπορείς να το απορρίψεις βέβαια και να το στείλεις από 'κεί πού 'ρθε χωρίς να πληρώσεις. Πως θα το στείλεις έτσι απλά "απο 'κεί που 'ρθε", απο την στιγμή που το έχεις προπληρώσει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εφόσον έχεις συνεννοηθεί με τον πωλητή να τηρήσει κάποια πράγματα ώστε να αποφύγεις τελωνείο ή αν σου λέει ότι έχεις ένα No VAT/GST/CUSTOMS GUARANTEE, αν σταματήσει στο τελωνείο φταίει ο πωλητής. Οπότε το επιστρέφεις και του ζητάς να στο ξαναστείλει σωστά ή του ζητάς 100% refund. Τα έχω κάνει από 3 και 1 φορές αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εφόσον έχεις συνεννοηθεί με τον πωλητή να τηρήσει κάποια πράγματα ώστε να αποφύγεις τελωνείο ή αν σου λέει ότι έχεις ένα No VAT/GST/CUSTOMS GUARANTEE, αν σταματήσει στο τελωνείο φταίει ο πωλητής. Οπότε το επιστρέφεις και του ζητάς να στο ξαναστείλει σωστά ή του ζητάς 100% refund. Τα έχω κάνει από 3 και 1 φορές αντίστοιχα. Τα πράγματα που μπορεί να έχεις συνεννοηθεί με τον πωλητή είναι να το στείλει σαν δώρο, έτσι; Περίεργο μου φαίνεται! Πως μπορεί δηλαδή να σου εγγυηθεί ο πωλητής κάτι τέτοιο, απο την στιγμή που του ζητάς κάτι παράνομο και απο το γεγονός ότι δεν είναι στο χέρι του;; Ακόμα και αν κάνει ότι ακριβώς του ζητήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν το δέμα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 βρε παιδες τρωγομαι να αγορασω ενα bluetooth απο ebay αλλα πως θα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου?βγαινει 40 ευρω με τα μεταφορικα ενω εδω κοστιζει 90 για δειτε και εσεις http://cgi.ebay.com/Stereo-Bluetooth-Handset-for-Sony-Ericsson-HBH-DS970_W0QQitemZ180109304904QQihZ008QQcategoryZ133233QQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 βρε παιδες τρωγομαι να αγορασω ενα bluetooth απο ebay αλλα πως θα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου? κοιτα το feedback του πωλητη. αν εχει "προιστορια" στο να πουλαει μαιμου προιοντα μην αγορασεις. επισης καλου κακου στειλε και ενα mail και ρωτα αν ειναι αυθεντικο. κοιτωντας το feedback πωλητη ειδα οτι ειχε πουλησει μαιμου τσαντα gucci ως "gucci leather bag" και οταν ο αγοραστης αφησε αρνητικο feedback ο πωλητης δηλωσε "δεν ειπα οτι ειναι αυθεντικη"!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 λοιπον στις 19 του μηνα παρηγγειλα απο το ebay διαφορα πραγματακια. παρηγγειλα απο 4 πωλητες κατι @αλακιουλες για το κινητο μου απο hong kong και απο εναν πωλητη 2 μνημες ram απο usa για το λαπτοπ μου. σημερα λοιπον μου ηρθαν ολα τα πακετα μαζι απο το hongkong αλλα οχι το βασικο (ραμ) απο usa . θα περιμενω λιγο ακομα αλλα την ψιλιαζομαι τελωνειο τη δουλεια Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αυτό που έχω παρατηρήσει (είτε περάσουν τελωνείο είτε όχι), τα προϊόντα από Ασία μεριά (Χονγ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Μαλαισία, αυτά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα :P) έρχονται πολύ πιο γρήγορα απ'ότι από Αμερική. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Αυτό που έχω παρατηρήσει (είτε περάσουν τελωνείο είτε όχι), τα προϊόντα από Ασία μεριά (Χονγ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Μαλαισία, αυτά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα :P) έρχονται πολύ πιο γρήγορα απ'ότι από Αμερική. +1 :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγώ παράγγειλα 1 Memory Card (GameCube) από Honk Kong και ήρθε σε 4 μέρες, και πήρα 2 μοχλούς απο USA (έγγραφε Super Fast Shipping) και ήρθε σε 7 μέρες. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 λοιπον στις 19 του μηνα παρηγγειλα απο το ebay διαφορα πραγματακια. παρηγγειλα απο 4 πωλητες κατι @αλακιουλες για το κινητο μου απο hong kong και απο εναν πωλητη 2 μνημες ram απο usa για το λαπτοπ μου. σημερα λοιπον μου ηρθαν ολα τα πακετα μαζι απο το hongkong αλλα οχι το βασικο (ραμ) απο usa . θα περιμενω λιγο ακομα αλλα την ψιλιαζομαι τελωνειο τη δουλεια κατεφτασαν και οι μνημες εξ αμερικα σημερα ,ευτυχως ανευ κοληματος σε τελωνειο:lol: :) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Καλοδούλευτες μεγάλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Καλοδούλευτες μεγάλε! ευχαριστω.Τις τοποθετησα το πρωι (πανευκολα 4 βιδες) και το λαπτοπ φυσαει πραγματικα.εγινε turbo:D :D Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts