Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια,υπαρχει καποιο προγραμμα οπου μπορω να παιζω μουσικη online και να με ακουν και αλλοι?κατι ειχα ακουσει...ευχαριστω

Εδώ! πάτα να δεις πληροφορίες

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ψάχνω ένα προγραμματάκι για απεριόριστη ηχογράφηση από το μικρόφωνο του υπολογιστή.Γνωρίζετε κάτι ;Ό,τι κ αν βρήκα είχε όριο στο 1 λεπτό κ δεν μπορώ να κάνω δουλειά έτσι... :cry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :)

BASSstarlet

Το CDeX είναι το πρώτο που μου έρχεται στο mind.

Ναι αυτό που κάνουμε και ripping!

Ευχαριστώ πολύ ! Το θέμα είναι όμως , πού θα το βρώ αυτό το προγραμματάκι ;;;

Κ παλι thanks ! :)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Έκανες την ίδια ερώτηση χθες, έγινε split και σου απάντησα, εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61433

Επίσης υπάρχουν πολλά topics πάνω στο θέμα αυτό, μπορείς να ψάχνεις λίγο πριν ρωτήσεις κάτι.

υπαρχει κανενα προγραμμα ή plug in για το photoshop που να μετατρεπει την εικονα λες και εγινε με μολιβι κατι σαν το sketch master αλλα εκτος απο το sketch master

Καλησπερα παιδια!

για τα αρχεια WMV που μπορω να βρω player?.....o windows media player δεν τα ανοιγει....ζηταει κατι αδειες κ.τ.λ......Τι μπορω να κανω?

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αν ζητάει άδειες κλπ που λες, τότε το αρχείο προστατέυεται με DRM οπότε ξέχνα το.

Έχω μερικά μουσικά άλμπουμ σε μορφή .mp3 τα οποία όμως είναι χωρίς κενά, δηλ. κάθε άλμπουμ είναι ένα(1) .mp3. Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα, οχι απαραίτητα freeware, που θα βρεί μόνο του τις παύσεις μεταξύ των κομματιών και θα κάνει split στο mp3 μέ αυτόματο τρόπο. (Χειροκίνητα μπορώ -νομίζω- να το κάνω, δεν ψάχνω όμως αυτό.)

Αν πόσταρα σε λάθος thread, συμπαθάτε με, δεν βρήκα κάτι άλλο με την αναζήτηση.

υπαρχει κανενα προγραμμα ή plug in για το photoshop που να μετατρεπει την εικονα λες και εγινε με μολιβι κατι σαν το sketch master αλλα εκτος απο το sketch master

Υπάρχει ήδη στα φίλτρα του photoshop.

Πας filter>sketch και διαλέγεις ;)

Υπάρχει ήδη στα φίλτρα του photoshop.

Πας filter>sketch και διαλέγει

ευχαριστω....

Φυσικα κανενα προγραμμα που να μετατρεπει βιντεο απο 3gp se wmv, asf gia POcket pc υπαρχει πουθενα?
κοιτα εδω

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

• 2 weeks later...
Εδώ θα βρείτε το γνωστό lockfolder xp. Χρήσιμο προγραμματάκι που κελιδώνει καταλόγους.. ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Εδώ θα βρείτε το γνωστό lockfolder xp. Χρήσιμο προγραμματάκι που κελιδώνει καταλόγους.. ;)

to universal shield ths idias etairias einai poly kalytero epeidh sou dinei thn epilogh enas fakelos na einai "aoratos" alla na mporeis na grapseis se auton h na exoun prosvash sygekrimena programmata.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Παιδια προσπαθω εδω και καιρο να γραψω DVD απο DV camera και δε γινεται τιποτε, εχω το Pinnacle 9 το Nero 6.6 το οποιο οταν παω για εγγραφη dvd μου λεει να αγορασω το dvd video plug-in, αν ειναι δυνατον... Προφανως ειναι προβλημα authoring που δεν γραφει ( το nec 2500 γραφει κανονικα vcd αντιγραφει dvd ) απο dv camera . Μηπως υπαρχει κατι για Authoring FREE

• 2 weeks later...

μηπως γνωριζει κανενας, προγραμμα το οποιο θα μπορει να παρει απο ενα αρχειο mpeg και γενικοτερα αρχεια video

τον ηχο και να τα μετατρεπει σε mp3..

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως γνωριζει κανενας, προγραμμα το οποιο θα μπορει να παρει απο ενα αρχειο mpeg και γενικοτερα αρχεια video

τον ηχο και να τα μετατρεπει σε mp3..

ego to kano me to goldwave

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

έχω στο Ρ900 το factbook το οποίο είναι ενα πρόγραμμα που περιέχει δημογραφικά-στατιστικα στοιχεία για κάθε χώρα.

υπάρχει κάτι ανάλογο για PC????

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλησπέρα σε όλους. Κατά την γνώμη μου μια σειρά προγραμμάτων που είναι μάλλον απαραίτητα κάποιες φορές είναι τα:

CloneCD

CloneDVD

Profiler

Blindwriter Profiler

ClonyXXL

Moderator's note: εδώ μιλάμε για freeware προγράμματα και το CloneCD δεν είναι. Εκτός αυτού σύμφωνα με τους κανόνες του forum πρέπει να αποφεύγονται requests σχετικά με μη νόμιμα αρχεία και μεθόδους. Γι'αυτό και τροποποιήθηκε το μήνυμά σου.

υπαρχει καποιο προγραμμα freeware που να μετραει τις ημερες που απομενουν για μια ημερομηνια και της ημερες που εχουν περασεις απο μια ημερομηνια ?

Δοκιμασε αυτο http://www.download.com/Date-Calculator/3000-2124_4-10135375.html?tag=lst-0-1

υπαρχει κανενα προγραμματακι που με αυτο να μπορεις να δεις καποιον απο την web-cam του, χωρις ομως αυτος να το γνωριζει?... ξερω καποιο αλλα δεν ειναι free...αν γνωριζει κανεις κατι?...