giorgosaslanidis Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 me print screen omos prepei meta na kathomai kai na kovo. taleporia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 me print screen omos prepei meta na kathomai kai na kovo. taleporia Κανεις ολοκληρη πτυχιακη και κολλας σ' αυτο? Τι να πω...:blink: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 me print screen omos prepei meta na kathomai kai na kovo. taleporia http://www.wisdom-soft.com/products/screenhunter.htm :wink: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Κανεις ολοκληρη πτυχιακη και κολλας σ' αυτο? Τι να πω...:blink: :rocket: den kano ptyxiaki pano se auto. pano se kapoio programma tin kano kai thelo na ensomatoso ta menu tou programmatos sto biblio euxaristo xourxoulitsos. akrivos auto ithela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 paidia iparxei programma pou otan erxetai ena email sto outlook na sou vgenei kati kai na sou leei a new email? xerete kati gia tetoio programma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 To KlipFolio το κάνει αυτό και πολλά άλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 paidia iparxei programma pou otan erxetai ena email sto outlook na sou vgenei kati kai na sou leei a new email? xerete kati gia tetoio programma? Αν εχεις το microsoft outlook δε χρειαζεσαι προγραμμα. Αν το εχεις ανοιχτο τοτε μολις ερχεται καποιο μηνυμα θα βλεπεις κατω δεξια ειδοποιηση. Για να ενημερωνεται το inbox σου ρυθμισε αποστολη/παραλαβη αυτοματα ανα 5 λεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Αν εχεις το microsoft outlook δε χρειαζεσαι προγραμμα. Αν το εχεις ανοιχτο τοτε μολις ερχεται καποιο μηνυμα θα βλεπεις κατω δεξια ειδοποιηση. Για να ενημερωνεται το inbox σου ρυθμισε αποστολη/παραλαβη αυτοματα ανα 5 λεπτα! Συγνώμη και το θεωρείς λογικό να το έχει πάντα ανοιχτό για να παρακολουθεί τα e-mail?;) Πιστέυω πως κάποιο ανάλογο προγραμματάκι όπως προτάθηκε είναι ποιό σωστή λύση:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 ego xrisimopoio to IncrediMail. exei diafores epiloges gia to ti tha vgainei otan exeis neo minima.exei diafora skylakia, gkomenes,gatia ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Θυμίστε μου ένα πρόγραμμα που κόβει τα mp3 για να μπαίνουν σαν ringtone παρακαλώ. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Θυμίστε μου ένα πρόγραμμα που κόβει τα mp3 για να μπαίνουν σαν ringtone παρακαλώ. mptrim :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Θα πείτε κάποιο πρόγραμμα για να κάνει capture σε βιντεάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Θα πείτε κάποιο πρόγραμμα για να κάνει capture σε βιντεάκι? Capture από τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Να παίζει ένα βίντεο και να δημιουρήσω μια εικόνα από το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Να παίζει ένα βίντεο και να δημιουρήσω μια εικόνα από το βίντεο Καλημέρα... Δες το παρακάτω πρόγραμμα ίσως σε καλύπτει Image Grabber Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Συγνώμη και το θεωρείς λογικό να το έχει πάντα ανοιχτό για να παρακολουθεί τα e-mail?;) Πιστέυω πως κάποιο ανάλογο προγραμματάκι όπως προτάθηκε είναι ποιό σωστή λύση:shifty: Εγω προσωπικα το εχω ανοιχτο για να κατεβαινουν αμεσως τα mail μου και να τα βλεπω. Επειδει δε γνωριζω για αυτα τα προγραμματακια μπορειτε να μου πεις τι ακριβως κανουν? Ειναι ανοιχτα συνεχεια και συνδεονται με διακομιστες pop και ελεγχουν τα mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εγω προσωπικα το εχω ανοιχτο για να κατεβαινουν αμεσως τα mail μου και να τα βλεπω. Επειδει δε γνωριζω για αυτα τα προγραμματακια μπορειτε να μου πεις τι ακριβως κανουν? Ειναι ανοιχτα συνεχεια και συνδεονται με διακομιστες pop και ελεγχουν τα mail? Καλημέρα... Έχω υπ όψη μου μόνο το IncrediMail αλλά επειδή το έχω δουλέψει ελάχιστα αν θες μπορείς να ρωτήσεις τον giorgosaslanidis που απ ότι βλέπω το χρησιμοποιεί ακόμα και πιστέυω να σε καλύψει...:happy: ego xrisimopoio to IncrediMail. exei diafores epiloges gia to ti tha vgainei otan exeis neo minima.exei diafora skylakia, gkomenes,gatia ktl. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 to IncrediMail mpainei san eikonidio kato deksia kai elegxei gia eiserxomena mail. Ton xrono ton kathorizeis esu, p.x. ana 10 lepta. kai an exeis neo mail vgainei mia eidopoiisi pou leei oti exeis neo minima. ta minimata ta diavazeis apo to incredimail, episis mporeis kai na steileis. exei kinoumena sxedia pou se eidopoioun gia nea minimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 to IncrediMail mpainei san eikonidio kato deksia kai elegxei gia eiserxomena mail. Ton xrono ton kathorizeis esu, p.x. ana 10 lepta. kai an exeis neo mail vgainei mia eidopoiisi pou leei oti exeis neo minima. ta minimata ta diavazeis apo to incredimail, episis mporeis kai na steileis. exei kinoumena sxedia pou se eidopoioun gia nea minimata Άψογος ο φίλος μας...πολύ κατατοπιστικός θα έλεγα...Αντίστοιχο με Outlook είναι με λίγα λόγια...:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 peripou.den xreiazetai na exeis anoixto to prog. kai einai polu pio euxaristo apo to outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 παιδια ξερετε κανα καλο πρρογραμματακι που να αφαιρει το spyware απο τον υπολογιστη?soooos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 παιδια ξερετε κανα καλο πρρογραμματακι που να αφαιρει το spyware απο τον υπολογιστη?soooos Καλησπέρα... Δες στο παρακάτω επισημασμένο topic θα βρείς πολλές επιλογές/τρόπους :happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=785 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 kormos θελω το ονομα ενος προγραματος freeware που ναφαιρει το χει καποιος απο εσας κι να αφαιρει το spyware να καθαριζει το pc απο τα αχρηστα ωστε να δουλευει γρηγορα.Οσα δοκιμασα μου ζητανε register. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 kormos θελω το ονομα ενος προγραματος freeware που ναφαιρει το χει καποιος απο εσας κι να αφαιρει το spyware να καθαριζει το pc απο τα αχρηστα ωστε να δουλευει γρηγορα.Οσα δοκιμασα μου ζητανε register. spybot search & destroy http://www.spybot.info/ Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techboy82 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Καλησπέρα.Να ρωτήσω κατι ασχετο!Ξέρει κανεις καποιο προγραμμα για φαξ που να λειτουργει σε δίκτυο?Σαν το παλιο Faxnow.Δηλαδη να εχουμε σε ενα pc στημενο ενα modem και μεσω αυτου τα αλλα pc που ειναι σε δικτυο να στελνουν και αυτα φαξ.τα εισερχομενα φαξ θα να τα βλεπουν ολοι ενω τα εξερχομενα ο καθενας οτι εχει στειλει.Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts