Santa Cruz Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Καποιο προγραμματακι που να καιει πανω σε διαφορα αρχεια βιντεο υποτιτλους να γνωριζει κανεις? Παράθεση Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία,σήμερα καίνε μυαλά. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Έκανα αναζήτηση και όντως άνοιξε πολλές σελίδες....μα δεν βρήκα που μπορώ να το "κατεβάσω"...;) Αν κάποιος έχει βρεί κάποιο link και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει....;) Ευχαριστώ Υπάρχουν και άλλα πάντως ακόμη κι αν δεν βρεις αυτό...Να προσέξεις μόνο μην μπεις σε διαδικασία να σβήσεις όλα τα διπλά που θα σου βγάλει,γιατί πολλά αρχεία είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε περισσότερους φακέλους του σκληρού,και αν τα σβήσεις...:X Έχω καεί παλιότερα με αντίστοιχο πρόγραμμα γι'αυτό το λέω.Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείς μόνο για mp3 και άλλα ανώδυνα αρχεία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Έκανα αναζήτηση και όντως άνοιξε πολλές σελίδες....μα δεν βρήκα που μπορώ να το "κατεβάσω"...;) Αν κάποιος έχει βρεί κάποιο link και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει....;) Ευχαριστώ Βρήκα ένα link για το "DupeLocater".... ---> Εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Υπάρχουν και άλλα πάντως ακόμη κι αν δεν βρεις αυτό...Να προσέξεις μόνο μην μπεις σε διαδικασία να σβήσεις όλα τα διπλά που θα σου βγάλει,γιατί πολλά αρχεία είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε περισσότερους φακέλους του σκληρού,και αν τα σβήσεις...:X Έχω καεί παλιότερα με αντίστοιχο πρόγραμμα γι'αυτό το λέω.Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείς μόνο για mp3 και άλλα ανώδυνα αρχεία.:) Σε ευχαριστώ...:) Έχεις κάποιο άλλο υπ όψιν σου?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βρήκα ένα link για το "DupeLocater".... ---> Εδώ :) Σε ευχαριστώ :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MATZIK Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Καποιο προγραμματακι που να καιει πανω σε διαφορα αρχεια βιντεο υποτιτλους να γνωριζει κανεις? SUBTITLE WORKSHOP,VOBSUB:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Yπάρχει προγράμμα που να μπορείς να προσθέσεις ένα τραγούδι σε ένα βίντεο και να μπορείς να το επεξεργαστείς ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Καποιο προγραμματακι που να καιει πανω σε διαφορα αρχεια βιντεο υποτιτλους να γνωριζει κανεις? SUBTITLE WORKSHOP,VOBSUB:cool: Το πρώτο πρόγραμμα είναι μόνο για επεξεργασία των υποτίτλων ως κείμενο, ενώ το δεύτερο μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλουμε, έμμεσα όμως, πρέπει να φορτωθεί ως φίλτρο σε κάποιον encoder (πχ VirtualDub). Yπάρχει προγράμμα που να μπορείς να προσθέσεις ένα τραγούδι σε ένα βίντεο και να μπορείς να το επεξεργαστείς ;;; Άνοιξε το VirtualDub και κάνε εξαγωγή τον ήχο. Μετά μπορείς να τον επεξεργαστείς σε όποιο πρόγραμμα νομίζεις (δεν ξέρω αν υπάρχουν δωρεάν) και να τον ξαναπεράσεις πίσω με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Παιδιά υπάρχει κανένα free πρόγραμμα για συνομιλία μέσω τοπικού δικτύου ??? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Παιδιά υπάρχει κανένα free πρόγραμμα για συνομιλία μέσω τοπικού δικτύου ??? Καλημερα.:worry: skype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Δουλεύει το Skype για συνομιλία μέσω ΤΟΠΙΚΟΥ δικτύου ??:!: :!: Δεν το ήξερα.....:X :X Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Χαίρετε! Θέλω να μου πείτε κανα πρόγραμμα επεξεργασίας video κυριώς "παρμενο" απο βιντεοκαμερα αρκετα καλό freeware και με όσο το δυνατον περισσότερες δυνατότητες!!! Ευαχριστώ εκ των προτέρων~!! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 101 Fabulous Freebies @ PCWorld.com Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 καποιο προγραμμα που να βαζεις μια λιστα με τραγουδια και να σου βγαζει τους τιτλους?(για εκτυπωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 καποιο προγραμμα που να βαζεις μια λιστα με τραγουδια και να σου βγαζει τους τιτλους?(για εκτυπωση) winamp:) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 κατι πιο συγκεκριμενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Utilities που να βρίσκουν πληροφορίες για τραγούδια υπάρχουν μόνο για ολόκληρα albums και βασίζονται σε σχετικές με το θέμα βάσεις δεδομένων (cddb ή freedb). Είναι λογικό ότι δεν είναι δυνατόν να βρεις πληροφορίες για μερικά τραγούδια που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Χαίρετε! Θέλω να μου πείτε κανα πρόγραμμα επεξεργασίας video -κυριώς "παρμενο" απο βιντεοκαμερα- αρκετα καλό freeware και με όσο το δυνατον περισσότερες δυνατότητες!!! Ευαχριστώ εκ των προτέρων~!! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ενδιαφέρουσα συλλογή... http://www.econsultant.com/i-want-freeware-utilities/index.html "I want a Freeware Utility to ... 300+ common problems solved. Extremely useful free utilities that do specific jobs really well and save time and money." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naras Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TELETEXT; ΕΧΩ ΤV TUNER ME CHIP BT878. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤELETEXT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TELETEXT; ΕΧΩ ΤV TUNER ME CHIP BT878. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤELETEXT. Το DScaler υποστηρίζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να τσεκάρει το Minilyrics,αν συνδέεται στον server;Εμένα δεν μου συνδέεται με τίποτα από το πρωί ενώ χθες που το κατέβασα όλα πήγαιναν πολύ καλά...Τι μπορεί να έπαθε;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να τσεκάρει το Minilyrics,αν συνδέεται στον server;Εμένα δεν μου συνδέεται με τίποτα από το πρωί ενώ χθες που το κατέβασα όλα πήγαιναν πολύ καλά...Τι μπορεί να έπαθε;:( Nαι,κι εμένα τώρα που το δοκίμασα δεν βρίσκει τον server. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Nαι,κι εμένα τώρα που το δοκίμασα δεν βρίσκει τον server.Ωχ κατάλαβα,πάλι τα ίδια,δεν είναι γραφτό μου να το έχω αυτό το πρόγραμμα μου φαίνεται,θυμάμαι παλιά μου έκανε τα ίδια για καμιά βδομάδα και το απεγκατέστησα,και τώρα είπα να το ξαναβάλω και να'το πάλι.Είναι συχνό τελικά αυτό το φαινόμενο,ή είμαι πολύ γκαντέμω;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 κ εμενα τα ιδια εκανε... εγκαταλειπω την προσπαθεια. παιδια θυμαται κανενας που μπορω να βρω εκεινο το προγραμματακι που εξαφανιζει τα στοιχεια μας (ip κτλ) απο τις διαφορες περιπλανησεις μας στο ιντερνετ. αν καποιος θυμαται ας μου το στειλει με ενα πμ.. ευχαριστω προκαταβολικα!!;) Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts