Jump to content

Santa Cruz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Santa Cruz

  1. Αν και βλεπω πως αρκετοι "σχεδον οι μισοι φοβουνται να πανε να πολεμισουν" ας αναρωτηθουμε ολοι μας για το τι ειναι ο φοβος και πως οι αρχαιοι Ελληνες τον αντιμετωπιζαν. Εν αρχης οι Αρχαιοι Ελληνες πιστευαν : "δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει άνθρωπος που να έχει γεννηθεί απαλλαγμένος από την πιθανότητα να αντιμετωπίσει κακοτυχίες στη ζωή του· και μάλιστα, όσο σπουδαιότερος ο άνδρας, τόσο μεγαλύτερη η κακοτυχία" To παραπανω κρατηστε το σαν ηθικο διδαγμα, Παραθετω αποσπασμα πανω στο θεμα "ΦΟΒΟΣ". Αφου λοιπον μαθαμε πως ο φοβος ειναι μια ανθρωπινη αδυναμια και μπορει να υπερνικηθει ας δουμε λιγο και τους αρχαιους μας προγονους που ειχαν ερθει σε παρομοιες καταστασεις. Παραδειγματα απο την Αρχαια Ελληνικη και Ενδοξη Ιστορια.. Μάχη των Θερμοπυλών Πέρσες ~ 500.000 'Ελληνες : 300 σπαρτιατες με βαρυ οπλισμο οπου αντιμετωπισαν επι μερες τον κυριο ογκο του στρατου. 500 απο την Τεγεα 500 απο την Μαντινεια 128 Ορχομενος Αρκαδιας 1000 απο ολη την Αρκαδια 400 απο την Κορινθο 200 απο τον Φλειουντα 80 απο τις Μυκηνες ------------- 3.108 Ελληνες + μικρα τμηματα Θηβα,βοιωτια. + ~ 3000 απο αλλες πολεις Τροποι εκφοβισμου και αντιδρασεις. Μη χανοντας την ψυχραιμια τους οι Ελληνες μεταβιβαζουν τον φοβο στον εχθρο..να πως! Αφου αρχισε η μαχη... Ψυχολογια των Ελληνων μεσα στην μαχη Δεν υπηρχε φοβος αυτο ηταν και το μυστικο της επιτυχιας και νικης των 300 ανδρων. Τωρα θα πει κανεις αλλο το τοτε αλλο το σημερα ,μιλαμε σημερα για βομβες και συστηματα που "καθαριζουν" στρατους σε λεπτα.Ναι συμφωνο υπαρχουν!Ομως αυτοι οι τριακοσιοι που ξεραν πως τους ειχαν περικυκλοσει ουτε κλαψαν ουτε προσπαθησαν να φυγουν οταν ο Ξερξης τους εδωσε 3 μερες περιθωριο ουτε ειπαν ας πανε οι αλλοι να πολεμισουν και εμεις θα κρυφτουμε καπου και μετα εμφανιζομαστε. πηγη : Ηροδότου Ιστορία, Βιβλίο Ζ - Πολύμνια Mιλατε ακομα για τους Τουρκους και για φοβο ?
  2. η κοκκινη ηταν το χειροτερο πραγμα για να κλεισει καποιος την καριερα του.
  3. θα ηθελα να ξερω ποσο αγνος ειναι αυτος που εγραψε τις ερωτησεις αυτου του test :)
  4. απο 13 αν και πιο πριν σε πολλες δουλειες...
  5. Οσο θα λαμπει ο Ηλιος και πριν πεθανει και η τελευταια ελπιδα για την ζωη η Αγαπη θα ειναι παρουσα.
  6. Μαγκες την κατσατε εδω ο Μανωλης ο Μαναβης...
  7. ^ολους τους καμενους BG και Fyrom θα τους δεις.. εχοντας βιωματα 7 ετων σε BG θα πω πως οι καλες εποχες εφυγαν το χρημα πλεον δεν πιανει τοπο μιας και το ροκανισε η ακριβεια που μαστιζει την χωρα και ο κοσμος εκει πλεον ειναι σε σχετικα καλυτερη οικονομικη κατασταση μιας και πλεον εχουν δικαιωμα να περνουν καποια δανεια με "λογικα" επιτοκια. Βλεπω το θεμα ειναι αρχαιο και απορω πως το ξεθαψατε :)
  8. Αν δεν πας στα Τεχνολογικα κανε της δωρο κατι που θα κανεις μονος σου.. Αν πας στα Τεχνολογικα παρε κατι με θηλυκο design και καλαισθησια .
  9. Πιστευω πως κατι λειπει και μην συμπληρωσετε πως λειπει το "τουλιπ" xaxaxa :P Λειπει παιδια η Ασφαλεια! Δεν ειναι ακομα ασφαλες και γινονται πολλες προσπαθειες στο να μπαλωσουν τρυπες,αδυναμιες και φαινομενα εξαπατησης. Σαν παραδειγμα σας δινω το e-commerce "Ηλεκτρονικο Εμποριο" που δεν μπορει να προχωρησει οσο μερικοι θελανε.Ποσο μαλλον στην Ελλαδα που τα πραγματα κυλανε πιο αργα!Ασφαλεια λοιπον και αξιοπιστια. Φιλικα Sc
  10. Δεν πιστευω πως ουτε η Εθνικοτητα αλλα ουτε και η Θρησκεια ειναι το μεγαλο αγκαθι μεταξυ δυο ανθρωπων που αγαπιουνται.Εκει ισως που αρχιζει το προβλημα ειναι η αμοιβαια αποδοχη αυτης την επιλογης απο το οικογενιακο περιβαλλον και των δυο πλευρων.Αμα δεν σταθει κατι τετοιο εμποδιο στην σχεση τοτε δεν μιλαμε για προβληματα διαχωρισμο και προκαταληψη! Μην ξεχναμε πως η Αγαπη για μας τους Χριστιανους ειναι η βαση της Θρησκεια μας.Αγαπη στον Θεο, Οικογενεια,Πατριδα,στους συναθρωπους μας και σε οτι αλλο υπαγετε στην Αθρωπινη φυση και σχετιζετε με αυτην.Οποτε αγαπη λοιπον περα απο συνορα φραγμους και προκαταληψεις. Να στε καλα και καλημερα. Φιλικα Sc
  11. Πας Control Panel ---> Language & Regional Options --->Regional and Language Options -->Advance εκει βαλε στο πανω καρτελακι την επιλογη Greek.
  12. Αναλογος που ζεις και τι δυνατοτητες εχεις ...παντως για γρηγορες λυσεις απο πακετας,φυλλαδια,courier ως να μαζευεις μανταρια ενα πραμα.(λολ) Ορεξη να εχεις να δουλεψεις και ολα βρισκονται...
  13. μην αγχωνεσαι θα σε εχω στα υποψιν :p
  14. αλλα τα βρισκει αλλα οχι αν εχεις pstn ισως να ειναι ακομα πιο αργο..σε γενικες γραμμες μετριο
  15. Ευχομαι η Ανασταση του Κυριου να σβυσει καθε πονο και λυπη απο ολο τον κοσμο και να επαναφερει τα χαμογελα σε ολη την Ανθρωποτητα.
  16. Αμα ειχα αυτα τα λεφτα τοτε θα ειχε καταστραφει ολη μου η ζωη.Ξερετε το χρημα αλλαζει τον ανθρωπο.Εστω και με αυτα τα λιγα χρηματα που βγαζω πιστευω πως ζω μια νορμαλ ζωη με ανθρωπους γυρω μου που με αγαπανε για αυτο που ειμαι και οχι για αυτα που εχω.Αλλωστε το να ζησεις με τα λιγα σε κανει και να τα αγαπησεις και να τα εκτιμησεις.Παιδια καλο Πασχα και να εισαστε καλα!:happy:
  17. :!: 72 ωρες υπνο με διαλειμα 5' για κατουριμα χ 4..:!:
  18. Να σαι καλα ! Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν γνωριζετε καποιο προγραμμα που να παιρνει ενα αρχειο .avi και να το κανει dvd με μενου και επιλογες για προσθηκη υποτιτλων. Το θελω μιας και εχω πεσει πανω στο κελεπουρι player των lidl silvercrest KH6508/KH για αυτους που γνωριζουν το προβλημα που υπαρχει με την υποστηριξη Ελληνικων.
  19. Καποιο προγραμματακι που να καιει πανω σε διαφορα αρχεια βιντεο υποτιτλους να γνωριζει κανεις?
  20. Ξεκινησα να γραφω αυτο το ποστ θελοντας να πω πολλα αλλα μαλλον θα γραψω λιγα.Νομιζω πως ο πονος αυτων των οικογενιων σημερα στον Λονδινο θα ειναι ο ιδιος με αυτον τον πονο που ζουνε χιλιαδες οικογενιες στο Ιρακ και το Αφγανισταν.Οχι αλλο αιμα.Φτανει!Ο πολεμος δεν τελειωνει αλλα αρχιζει ετσι και παντα θυματα ειναι οι αθωοι και οχι οι ενοχοι.Δεν υπαρχουν αθωοι και ενοχοι πια μιας και το συννεφο του πολεμου τους σκεπαζει ακομα,υπαρχουν ομως αθωες και ενοχες συνηδησεις οπου μονο ο χρονος θα μπορεσει να τις ξεχωρισει, να τις κατακρινει και να τις τιμωρησει. Λυπαμαι πολυ ξεροντας πως θα ειναι ενα βαρυ βραδυ για πολλους αθωους ανθρωπους εκει στο Λονδινο.
  21. Γεια σας παιδια το suse 9.3 64bits που μπορουμε να το βρουμε? Φιλικα
  22. Η εισοδος σε τζαμι επιτρεπετε και σε μη μουσουλμανους αρκει να βγαλουν τα παπουτσια και να τους ριξουν ενα λευκο μακρυ υφασμα απο πανω... Αλλα αληθεια γιατι οι τουρκοι δεν λενε τιποτα για την Αγια Σοφια που την εχουν κανει μεσα "Το μεγαλο παζαρι" ή κατι προς λουλουδαδικο? Σεβομαι την θρησκεια τους αλλα να σεβαστουν και αυτοι την δικια μας.
  23. Α και κατι αλλο απευθυνομαι προς ολο το τοπικ, Η Βουλγαρια ειναι πλεον ακριβη!Δεν αξιζει τον κοπο μιας και ας πουμε πηραν πρεφα οι Βουλγαροι και ανεβασαν σημαντικα τις τιμες...καλυτερα απο Ελλαδα θα ειναι και πιο ποιοτηκα.
  24. 4-5-....??? Εξαρτατε απο την καθηστεριση στα συνορα με τα λεωφορια εχω τυχει να κατσω και 7 ωρες εκει!!!!!! Αλλα 3 ωρες με λεωφοριο απλα με καμια κυβερνηση... :wacko: Με αυτοκινητο τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα αλλα δεν συνιστω σε κανεναν μετα απο το σαντασκι να παει με ελληνικες πινακιδες,μιας και θα βρεθει προ ανεπιθυμητων εκπληξεων με τις Βουλγαρικες αρχες. :whistle:
×
×
  • Create New...