andreas1022 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η αλλαγή στο λογότυπο του ALPHA... Το κοίταξα,το ξανακοίταξα,δεν είδα καμία διαφορά! Γιατι ?αλλαξε το λογοτυπο του Α? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Γιατι ?αλλαξε το λογοτυπο του Α? Κοίτα το παλιό σήμα του Alpha Tv: http://www.instofcom.gr/media/Image/alpha_logo.jpg και το καινούργιο σήμα του Alpha Tv: http://www.asfalistikonai.gr/images/logos_mme/alphalogo.gif Καταλαβαίνετε τη διαφορά??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Στο καινούριο γέρνει από την αντίθετη φορά του παλιού… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Κοίτα το παλιό σήμα του Alpha Tv: http://www.instofcom.gr/media/Image/alpha_logo.jpg και το καινούργιο σήμα του Alpha Tv: http://www.asfalistikonai.gr/images/logos_mme/alphalogo.gif Καταλαβαίνετε τη διαφορά??:) to παλιο σημα εχει αλλαξει απο προπερσυ.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Τους πήρε ο ύπνος και έγειραν που λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Κοίτα το παλιό σήμα του Alpha Tv: http://www.instofcom.gr/media/Image/alpha_logo.jpg και το καινούργιο σήμα του Alpha Tv: http://www.asfalistikonai.gr/images/logos_mme/alphalogo.gif Καταλαβαίνετε τη διαφορά??:) Αυτό έχει ενάμιση χρόνο που άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αυτό έχει ενάμιση χρόνο που άλλαξε... Το ξέρω ότι το λογότυπο έχει αλλάξει εδώ και ενάμησι χρόνο αλλά απ'ότι φαίνεται ο φίλος n80_s700i μάλλον τώρα το κατάλαβε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. November 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δεν ειμαι χαζος για να μην εχω καταλαβει οτι εχει αλλαξει εδω και εναμιση χρονο.:wacko: εγω κατι αλλο εννοουσα που,στην τελικη,μπορει και να εκανα λαθος!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δεν ειμαι χαζος για να μην εχω καταλαβει οτι εχει αλλαξει εδω και εναμιση χρονο.:wacko: εγω κατι αλλο εννοουσα που,στην τελικη,μπορει και να εκανα λαθος!! Δεν έγραψα σε κανένα post ότι είσαι χαζός απλά κάποιος χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει κάποιες διαφορές.Και εγώ έκανα έκανα γύρω στις 10 μέρες για να το καταλάβω και αυτό επειδή είχα δει τη διαφορά σε περιοδικό με το πρόγραμμα της εβδομάδας γιατί είχα κρατήσει παλιό τεύχος και είχα κάνει τη σύγκριση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. November 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ok.No problem!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ρε παιδιά τελικά το σήμα του ΣΚΑΙ τι χρώμα έχει;:worry:Μία το βλέπω μπλέ,μία το βλέπω γκρί.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ρε παιδιά τελικά το σήμα του ΣΚΑΙ τι χρώμα έχει;:worry:Μία το βλέπω μπλέ,μία το βλέπω γκρί.:blink: Στις διαφημίσεις το κάνει γκρι διαφανές στο κανονικό πρόγραμμα του είναι μπλε… :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δεν ειμαι χαζος για να μην εχω καταλαβει οτι εχει αλλαξει εδω και εναμιση χρονο.:wacko: εγω κατι αλλο εννοουσα που,στην τελικη,μπορει και να εκανα λαθος!! Το λογότυπο του Alpha έχει υποστεί κάποιες μικρές ανεπέσθητες θα έλεγα αλλαγές το τελευταίο μήνα κυρίως στις γωνίες του αλλά εγώ προσωπικά δεν τις είχα παρατηρήσει μέχρι που ανέφεραν τις αλλαγές άλλοι χρήστες του myphone πριν μερικές ημέρες! Δεν είμαι και τόσο παρατηρητικός όμως και δεν κατάλαβα εύκολα τη διαφορά! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mela Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αν και η μικρή η διαφορά το λογότυπο του ALPHA μου φαίνεται καλύτερο από τα άλλα .Δεν υπάρχει καθόλου φαντασία πια ,θα προτιμούσα να δώ ένα διαφορετικό λογότυπο με μεγαλύτερη φαντασία ,αλλά τι να κάνω βολέυομαι και με αυτό. Αυτό που άρεσε ,αλλά όχι σε λογότυπο ήταν η αλλαγή του σκηνικού του ΑΝΤ1.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. May 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μηπως ξερει κανεις τι συμβολιζει ο μαυρος και γαλαζιος κυκλος διπλα στα λογοτυπα των καναλιων σημερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μηπως ξερει κανεις τι συμβολιζει ο μαυρος και γαλαζιος κυκλος διπλα στα λογοτυπα των καναλιων σημερα? Ο μαύρος και ο γαλάζιος κύκλος συμβολίζουν την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μηπως ξερει κανεις τι συμβολιζει ο μαυρος και γαλαζιος κυκλος διπλα στα λογοτυπα των καναλιων σημερα? Σαν το σήμα για το ''Κατάλληλο-επιθυμητή η γονική συναίνεση'' μοιάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Νομίζω είναι το σύμβολο της εκστρατείας κατά του καπνίσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Tελικα θα αλλαξει φετος το mega λογοτυπο ??κατι τετοιο ειχε ακουστει λογω των 20 χρονων.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 επέλεξα του Ant1 γιατί δεν φαίνεται και πολύ. πάντα με εκνεύριζε να βλέπω το σήμα του καναλιού όταν βλέπω ταινίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ναι στον αντ1 δεν φαινεται το σημα μονο η διαφημισεις για το προγραμμα του ακριβως πανω απο τους υποτιτλους:shifty::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 το λογοτυπο του mega ειναι το πιο ωραιο. ισως επηρεασμενος απο το γεγονος οτι ειναι το πρωτο καναλι στις προτιμησεις μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ναι στον αντ1 δεν φαινεται το σημα μονο η διαφημισεις για το προγραμμα του ακριβως πανω απο τους υποτιτλους:shifty::mad: Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα:mad:.Όχι,ότι δεν ξέρουμε τι λένε οι υπότιτλοι (:happy:) αλλά κρύβει και εικόνα.Δεν θα ήταν καλύτερα αν ήταν aero;;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 το λογοτυπο του mega ειναι το πιο ωραιο. ισως επηρεασμενος απο το γεγονος οτι ειναι το πρωτο καναλι στις προτιμησεις μου Σιγά το λογότυπο...Τίποτα το ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Σιγά το λογότυπο...Τίποτα το ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου! Συμφωνώ.Τόσα χρόνια το ίδιο,το έχω βαρεθεί :p:happy:.Εμένα,μου αρέσει το λογότυπο του ANT1.:D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts