Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δοκίμασε και μέσω της Διαχείρισης εφαρμογών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Κανενα screen protector που θα βρουμε?

Εγω απο ebay πηρα καποια της 3m που ειναι κορυφη!

Screen protector όπως αυτό που είχε στη συσκευασία δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά.

Ωστόσο μπορείς να πάρεις απ' οποιοδήποτε κατάστημα τεχνολογίας και να το κόψεις με ένα ψαλίδι για να έρθει στα μέτρα του E51.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Αυτο που εδινε η συσκευασια ηταν αθλιο.

Και η παραμικρη γρατζουνια φαινοταν πανω του ..

Απο σημερα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του Ε51.Πρωτες εντυπωσεις,απλα αψογες.

Εχω μια απορια ομως.Γινεται το κουμπι συντομευσης που ειναι για τα μειλ,να αντικατασταθει με καποια αλλη συντομευση?Αν οχι,μπορει καποιος να με βοηθησει να ρυθμισω το μειλ μου,προσπαθω να συνδεθω(yahoo mail)αλλα δεν τα καταφερνω,μου λεει οτι εχω λαθος ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης.Σαν ονομα χρηστη,την διευθυνση του μειλ δεν βαζουμε?

γιατι στα 'κομματια' οπου αποθηκευονται τα τραγουδια δεν μου βγαζει την επιλογη οργανωση ωστε να δημιουργησω φακελους? οποιος ξερει ας μου πει. ευχαριστω

Εχω μια απορια ομως.Γινεται το κουμπι συντομευσης που ειναι για τα μειλ,να αντικατασταθει με καποια αλλη συντομευση?

Πηγαινε Εργαλεια->Ρυθμισεις->Γενικες->Προσ.ρυθμισ.->Πληκ. ταχ. επιλ. και απο εκει μπορεις να αλλαξεις τις συντομευσεις κ για τα 3 πληκτρα (ημερολογιου,επαφων κ μυνηματων)

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

γιατι στα 'κομματια' οπου αποθηκευονται τα τραγουδια δεν μου βγαζει την επιλογη οργανωση ωστε να δημιουργησω φακελους? οποιος ξερει ας μου πει. ευχαριστω

Φακέλους μπορείς να φτιάξεις μόνο από τη Διαχείριση αρχείων, αλλά και πάλι στα Κομμάτια δεν θα σου εμφανίζει φακέλους.

Η οργάνωση των τραγουδιών γίνεται βάσει των ετικετών (tag), δηλαδή Καλλιτέχνης, Άλμπουμ κτλ.

Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τραγούδια σου να είναι πλήρως ενημερωμένα.

Φακέλους μπορείς να φτιάξεις μόνο από τη Διαχείριση αρχείων, αλλά και πάλι στα Κομμάτια δεν θα σου εμφανίζει φακέλους.

Η οργάνωση των τραγουδιών γίνεται βάσει των ετικετών (tag), δηλαδή Καλλιτέχνης, Άλμπουμ κτλ.

Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τραγούδια σου να είναι πλήρως ενημερωμένα.

δηλαδη αν εχω 200 τραγουδια μεσα θα ψαχνω μια βδομαδα για να βρω αυτο που θελω.

ευχαριστω παντως

Αν τα φτιάξεις τα tags τους δεν θα έχεις πρόβλημα.

Καλώς ή κακώς έτσι δουλεύουν τα περισσότερα mp3 players.:)

Πηγαινε Εργαλεια->Ρυθμισεις->Γενικες->Προσ.ρυθμισ.->Πληκ. ταχ. επιλ. και απο εκει μπορεις να αλλαξεις τις συντομευσεις κ για τα 3 πληκτρα (ημερολογιου,επαφων κ μυνηματων)

Ευχαριστω πολυ!

tsampinio κατεβασε το lcg jukebox,ειναι player που εχει επιλογη να παιξει τραγουδια αναλογα με τον φακελο.Μειονεκτημα,δεν παιζει wma.

Δυστυχώς παρατήρησα οτι αν το κινητό φορτωθεί με πολλές φωτογραφίες(πάνω από 1000) τότε σε διάφορες εφαρμογές που πρέπει να ανοίξουν το φάκελο με τις φωτογραφίες(πχ προσθήκη μικρογραφίας σε κάποια επαφή) βγαίνει μήνυμα για πλήρη μνήμη.

Φαντάζομαι αυτό είναι κοινό σε όλα τα symbian.

Είναι κρίμα γιατί σίγουρα 96 mb ram επαρκούν για πολύ περισσότερα πράγματα, αλλά υστερεί το λογισμικό στη διαχείρησή τους....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εχω μια απορια ομως.Γινεται το κουμπι συντομευσης που ειναι για τα μειλ,να αντικατασταθει με καποια αλλη συντομευση?Αν οχι,μπορει καποιος να με βοηθησει να ρυθμισω το μειλ μου,προσπαθω να συνδεθω(yahoo mail)αλλα δεν τα καταφερνω,μου λεει οτι εχω λαθος ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης.Σαν ονομα χρηστη,την διευθυνση του μειλ δεν βαζουμε?

Όχι δεν βάζεις την διεύθυνση mail σου. Το ID βάζεις.

Αν για παράδειγμα το mail σου είναι ppapadopoulos@yahoo.com θα βάλεις μόνο το ppapadopoulos.

Απ' όσο ξέρω όμως, νομίζω ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα λήψης και αποστολής mail από yahoo, gmail και λοιπά, μέσω του πλήκτρου mail¨, γιατί αυτό προορίζεται για λογαριασμους pop και ΙΜΕΙ.

Αν δεις στις ρυθμίσεις σου ζητα να δώσεις διακομιστή εισερχομένων και εξερχομένων.

Δεν ξέρω αν στην επιλογή διακομ. εισερχομένων βάλεις την διεύθυνση που εμαφανίζεταιστον internet explorer όταν μπαίνεις στα εισερχόμενα της yahoo, μπορεί να δουλέψει.

Ο πιο απλός τρόπος όμως να μπαίνεις στα εισερχόμενα της yahoo με το πάτημα ενός κουμπιού είναι ο εξής:

κατεβάζεις το yahoo!go, το εγκαταστείς, το ανοίγεις στα εισερχόμενα σου και και κάνης την σελίδα των εισερχομένων "Αρχική σελίδα".

Μετά πας στις γενικές ρυθμίσεις και προσθέτεις το εικονιδιο του yahoo!go στα εικονίδια της ενεργής αναμονής (αυτά που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης για γρήγορη επιλογή).

Αυτό ήταν. Πατόντας στο εικονίδιο, σε ρωτά με ποιό τρόπο θέλεις να συνδεθείς, επιλέγεις για παράδειγμα Vodafone internet η Wlan και μπήκες κατευθείαν στα εισερχόμενα σου.

Το έχω κάνει με το gmail μου και δουλεύει μια χαρά.

Βέβαια η χρήση του κινητού για λήψη mail ενός pop λόγαριασμού είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη.

Για παράδειγμα όταν βρίσκομαι εκτός γραφείου και περιμένω κάποια σημαντικά mail, επιλέγω την αυτόματη λήψη και λαμβάνω τα mail μου ακριβώς την στιγμή που στέλνονται.

Με το yahoo go θα δουλέψεις όπως και στο pc σου. Και πάλι κάνεις την δουλειά σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το πόσο συχνά χτυπάει το ξυπνητήρι ύστερα από την αναβολή;Γιατι τα 5 λεπτά που έχει προκαθορισμένο μου είναι πολύ λίγα:P.Επειδή δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο menu μήπως υπάρχει τρόπος να επέμβουμε στο λογισμικό κατα κάποιο τρόπο;;;

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Όχι, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος.

mages an mporite na voithisete,

o kolitos mou pire to e51 kai thele na epektini tin mnimi tou me 1 karta mini sd 2 gb alla thelei na dialeksi tin pio grigori, apo to eshop pou kitaksame den lene gia taxitites,

pos kseroume pia einai i pio grigori?eseis pies exete parei?

thankss

Εγώ πήρα αυτή πριν ένα μήνα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569368

Ταχύτητα ανάγνωσης: 10MB/sec.

Ταχύτητα εγγραφής: 9MB/sec.

Η κάρτα πάει σφαίρα, πρακτικά είναι σαν να έχεις μια SDHC Class 9 [οι οποιες δεν έχουν βγει ακόμα], και εγώ αυτή έχω για το N82 και δουλεύει άψογα!!! :)

same here...:)

+1:up: Kαι είναι άψογη!;)

και εγώ αυτή παρήγγειλα :) βλέποντας τα γραφόμενα σας

Μια ερώτηση

Έκανα την διαδικασία remote lock όλα οκ,αλλά πώς λειτουργεί ρε παιδιά,στέλνω sms στο κινητό με το pin που έγραψα για να κλειδώνει,το λαμβάνω στην συσκευή και τίποτα.Διάβασα αν κατάλαβα καλά σε αγγλικό ποστ ότι το τηλέφωνο παίρνοντας το sms κουδουνίζει αλλά σε μένα δεν συνέβει αυτό ποτέ,το λαμβάνω σαν sms το ανοίγω βλέπω το pin που έχω βάλει για να κλειδώνει και τίποτα άλλο.

:wacko:

Ως μήνυμα δεν θα στείλεις το κωδικό κλειδώματος, αλλά το μήνυμα που έχεις βάλει.

Με το που θα το λάβεις δεν θα το ανοίξεις, κλειδώνει η συσκευή και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ως μήνυμα δεν θα στείλεις το κωδικό κλειδώματος, αλλά το μήνυμα που έχεις βάλει.

Με το που θα το λάβεις δεν θα το ανοίξεις, κλειδώνει η συσκευή και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

ok το ξεμπέρδεψα ευχαριστώ:)

εχθές που την παράγγειλα βρήκα email ότι δεν υπάρχει προς το παρόν και τελικά παράγειλα αυτή την οποία έχει και ένας φίλος στο Ε51

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744