Jump to content

tsampinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsampinio

  1. tsampinio

    Huawei Y300

    καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα με τον φίλο πιο πάνω. Οταν μιλάω μετά απο λίγη ώρα με χάνει ο συνομιλητής μου. Εχει κανείς κάποια πρόταση;
  2. καλησπερα δεν ξερω αν ρωταω στο σωστο θεμα, εχω κανει αντιγραφο ασφαλειας απο 5800 μπορω να το περασω σε s40. λογω βλαβης οθονης και χρειαζομαι επαφες κ μνματα.. αν γνωριζει καποιος ας μου δωσει μια μικρη βοηθεια τι να κανω. ευχαριστω.
  3. εγω εχω το 5800. νομιζα οτι εχεις εσυ το 5230. τελος καλο ολα καλα..
  4. φιλε nobody το αφησα κανατεταρτο μεσα στο αυτοκινητο και τελικα επιασε σημα και εκανα μια πλοηγηση πολυ μικρη βεβαια αλλα πιστευω οτι πλεον θα λειτουργει σωστα.. κανε αλλη μια προσπαθεια και αφησε το λιγη ωρα εξω.. αν και εχω μια αμφιβολια μηπως το 5230 δεν εχει δεκτη gps..
  5. τελικα φιλε εκανες κατι? αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα.... ενω οταν δεν ειχα περασμενους χαρτες απτο nokia map loader επιανε σημα αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στο χαρτη, χτες που περασα χαρτες και φωνητικη καθοδηγηση δεν μπορω να πιασω σημα με τιποτα... αν ξερει κανεις κατι παρακαλω βοηθηστε..
  6. μαγκες, ζουμ για να βγαλουμε φωτο δεν κανει?
  7. γεια χαρα σας. ενδιαφερομαι για το αρενα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο. 1. μπορω να εγκαταστησω πλοηγο και να το χρησιμοποιω δωρεαν? 2. τα προγραμματα χρειαζονται πιστοποιητικα? ευχαριστω.
  8. θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα βρω πληροφοριες για το htc touch cruise (09). ευχαριστω
  9. υπαρχει καποιος που να θελει να με βοηθησει να κανω την εγκατασταση γιατι εχω απελπιστει τελειως! αν μπορουσε με καποιο τροπο να μου στειλει τους φακελους ακριβως οπως πρεπει να τους περασω στο κινητο μου. θα σας ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε!
  10. κατεβαζω το GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX το αποσυμπιεζω και το περναω στην μνημη του κινητου, κανω εγκατασταση του sis. πηγαινω στο κινητο εγκαταστ. και βλεπω την εφαρμογη GMobileXT την ανοιγω και αμεσως με πεταει εξω. οποιος εχει ορεξη ας βοηθησει γιατι μου χει σπασει τα νευρα. ειμαι και ψιλοασχετος ευχαριστω
  11. καταρχην συχγαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εκανες μια πρωτη μου απορια ειναι ποιον αναβαση τον 3.50zip ή το 3.50 image.rar μπορει να ειναι και σαχλαμαρα αυτο που ρωταω απλα ειμαι λιγο ασχετος ευχαριστω
  12. δηλαδη αν εχω 200 τραγουδια μεσα θα ψαχνω μια βδομαδα για να βρω αυτο που θελω. ευχαριστω παντως
  13. γιατι στα 'κομματια' οπου αποθηκευονται τα τραγουδια δεν μου βγαζει την επιλογη οργανωση ωστε να δημιουργησω φακελους? οποιος ξερει ας μου πει. ευχαριστω
  14. εχω το Ε51 και θελω να περασω μερικους χαρτες για αρχη χωρις φωνητικες καθοδηγησεις με nokia map loader να το κανω ή παιζει κατι αλλο.
  15. οποιος μπορει ας με βοηθησει για το πως μπορω να μπω στο ιντερνετ με wi-fi απο free παροχους. πηγαινω Διαχ.Συν. και διαθεσιμα wlan οπου και μου εμφανιζει μερικα απο τα οποια αλλα ειναι κλειδωμενα και αλλα οχι. οταν παω ομως οδηγ.wlan μουλεει δεν βρεθηκαν wlan. δηλαδη? πως μπορω να συνδεθω σε ενα τετοιο δικτυο, εχω καποιες ρυμθισεις λαθος? ευχαριστω παντως.
  16. καλησπερα παιδια. εγινα και εγω κατοχος αυτου του πανεμορφου κινητου. το κακο ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο τετοια κινητα και μου φαινονται ολα βουνο, ελπιζω σιγα σιγα να τα καταφερω. οι πρωτες εντυπωσεις ειναι τελειες!
  17. καλησπερα παιδια θα ηθελα ενα πιστοποιητικο για IME 357663018893945. ευχαριστω πολυ!
  18. ευχαριστω te salat για τις πληροφοριες
  19. καλημερα σας αν μπορουσες να βαλεις μια φωτο φιλε την θηκη να την δουμε και σχετικα με το fring ειναι προγραμμα και αν ναι που μπορω να το βρω?
  20. bouhou βαλε μια φωτο το ελαστικο να το δουμε. χαμηλωμα εχεις κανει κανεις , αν ναι τι ελλατηρια εβαλε. πηρα τηλ στο Σαρακακη να ρωτησω για τον θορυβο που ακουγεται απο τα αμορτισερ οταν ειναι κρυα και μου ειπαν πως πρωτη φορα το ακουνε. με δουλευουν????
  21. γνωριζει κανεις τιμη για την αεροτομη που εχει το type s ειχα ρωτησει γι αυτη του R και μου ειχαν πει 550Ε. αρχιζω να παρατηρω τριγμους στα παραθυρα τι κανουμε?
  22. με μια μετρηση που εκανα τελευταια εκανα δυο γεμισματα και εκανα 1245 χιλιομετρα. σε διαφορους δρουμους και σε ταξιδι και σε πολη.
  23. παιδια εγω εκανα το πρωτο service στη Ναύπακτο εβαλαν λαδι 10-40 με 44€ , φιλτρο 11€ και νερο παμπριζ 3€ μαζι με εργασια συνολο 80€. και δεν μπορεσαν να με βοηθησουν με τον ηχο που ακουγετε απ'τα αμορτισερ πρεπει να το αφησω εκει ενα βραδυ ωστε το πρωι να το ξεκινησουμε για να μπορεσουν να εντοπισουν το προβλημα.
  24. apo oti katalaba thn andeiksi pagou thn deixnei otan ftasei to thermometro stous 3 bathmous.
×
×
  • Create New...