Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1

Αλλά αν κρίνω από την τιμολογιακή τιμη των Ν,την κατσαμε την βάρκα.:lol::lol::ninja::ninja:

tempelis :cool:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol:

Θυμαται κανενας π.χ. ποσο ειχε ανακοινωθει χωρις φορους η τιμη του Ε65 ?

Για να δουμε περιπου πως καταληγουν οι τιμες στα Ε ...

Απάντηση από Νοκια κλαμπ Τούμας για το κινητο:

Από: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Αποστολή: Σαβ 13/10/2007 12:16 πμ

Προς: Nokia Store Touba Thessalonikis

Θέμα: Nokia E51!

Κε xxxxxxxxxx

Η ΣΥΣΚΕΥΗ Ε51 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ 4ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2007

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΝΟΚΙΑ STORE ΤΟΥΜΠΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

• 2 weeks later...

Αφου δεν βλεπουμε να βγαίνει το κινητάκι,ο οδηγος ειναι αχρηστος!:):):p

Υ.Γ. Καλό μήνα σε όλους!

Να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει. Το παλιό μου κινητό είχε ένα ατύχημα και κάνει νερά. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει κ περιμένω πως και πως να βγεί...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρουμε το SAR του Ε51; Στη σελίδα της Nokia δεν το γράφει. :(

να που χρησιμευει το manual , 1.40 W/kg. :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πόσοοοοοοοοο????? :wacko::wacko::wacko:

Μήπως η Nokia πρέπει να αρχίσει να προσανατολίζεται στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως π.χ. τηγάνια, χύτρες ταχύτητας κλπ???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πόσοοοοοοοοο????? :wacko::wacko::wacko:

Μήπως η Nokia πρέπει να αρχίσει να προσανατολίζεται στην κατασυευή οικιακών συσκευών, όπως π.χ. τηγάνια, χύτρες ταχύτητας κλπ???

:lol::lol::lol::lol::lol:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Τα ισοπέδωσε όλα η Nokia. Μου φαίνεται πάμε γι'άλλα... :(

Τα ισοπέδωσε όλα η Nokia. Μου φαίνεται πάμε γι'άλλα... :(

Παντελής έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού προς τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. :worry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παντελής έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού προς τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. :worry:

Για ποιον πήγαινε αυτό; :worry:

Καλα ρε παιδιά!!!Αυτοι είναι τρελοί της Νοκια?????Τι 1.40!Μήπως βγάλει διαφορες εκδοσεις όπως και άλλες συσκευές,αναλογα με τις χωρες που 8α παει???

Τί λέτε ρε παιδιά;;; ΦΟΒΕΡΟ....1,40w/gr ....Θα το πουλήσω πριν καν το αγοράσω....Προτείνω μαζική διαδήλωση και άρνηση αγοράς....Αμ πώς;;:lol:

Y.G. Αν το αγοράσουμε "μαζικά" μοιραζόμαστε την ακτινοβολία;;; - Μάλλον επειδή είναι πολύ λεπτό ξεχειλίζει η ακτινοβολία, δεν εξηγείται αλλιώς!!! - Εγώ ήδη πάντως νιώθω τα πρώτα συμπτώματα!!! :heat: - Υπάρχει κανένα αντίδοτο;;; :p

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Για ποιον πήγαινε αυτό; :worry:

Για την Νοκια ...

Προφανώς.

Έχουν ξεφύγει τελευταία οι Φινλανδοί με τα υψηλά SAR ή μου φαίνεται???? :blink:

Έχουν ξεφύγει τελευταία οι Φινλανδοί με τα υψηλά SAR ή μου φαίνεται???? :blink:

Ειναι πανω-κατω γενικο το φαινομενο :) !

Οσο για τον φιλο πιο πανω που λεω για το αντιδοτο :

Η λυση ειναι η γνωστη :) : bt handset ...

Ειναι πανω-κατω γενικο το φαινομενο :) !

Οσο για τον φιλο πιο πανω που λεω για το αντιδοτο :

Η λυση ειναι η γνωστη :) : bt handset ...

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και άκυρο αυτό που λέω, αλλά μήπως να την ψυλιαστούμε τελικά ότι γίνεται γι' αυτό ακριβώς???

Δηλαδή για να αυξηθούν οι πωλήσεις στα αξεσουάρ (π.χ. ακουστικά ενσύρματα και ασύρματα)???

Λέω εγώ τώρα ... ;)

Εγω παλι νομιζω πως οταν ενα κινητο εχει τοσο πολυ sar την ζημια του θα την κανει ακομα και αν δεν το εχεις στο κεφαλι.Πχ ολοι μας καποια στιγμη το βαζουμε σε καποιο τσαντακι η το κραταμε στο χερι η (χειροτερα) το εχουμε πανω στην ζωνη μας σε θηκη.Οταν το κινητο που εχω τωρα εχει sar καπου στο 0.50 το θεωρω ....... να παρω καποιο που εχει την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ!! ακτινοβολια!Ειναι απαραδεκτο σημερα στον βωμο της εξελιξης και της τεχνολογιας ολα τα αλλα να ισοπεδωνονται!

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και άκυρο αυτό που λέω, αλλά μήπως να την ψυλιαστούμε τελικά ότι γίνεται γι' αυτό ακριβώς???

Δηλαδή για να αυξηθούν οι πωλήσεις στα αξεσουάρ (π.χ. ακουστικά ενσύρματα και ασύρματα)???

Λέω εγώ τώρα ... ;)

Σωστη η αποψη σου αλλα πιο ειναι το ποσοστο αυτων που ξερουν τι σημαινει sar :wacko: ?

Δεν ξερω ...

Εγω παλι νομιζω πως οταν ενα κινητο εχει τοσο πολυ sar την ζημια του θα την κανει ακομα και αν δεν το εχεις στο κεφαλι.Πχ ολοι μας καποια στιγμη το βαζουμε σε καποιο τσαντακι η το κραταμε στο χερι η (χειροτερα) το εχουμε πανω στην ζωνη μας σε θηκη.Οταν το κινητο που εχω τωρα εχει sar καπου στο 0.50 το θεωρω ....... να παρω καποιο που εχει την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ!! ακτινοβολια!Ειναι απαραδεκτο σημερα στον βωμο της εξελιξης και της τεχνολογιας ολα τα αλλα να ισοπεδωνονται!

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Το 3230 μου μπορεί να μην έχει ΤΟ σήμα, αλλά έχει χαμηλότατο SAR (0.39W/Kg). Πώς να συμβιβαστώ πάω σε κάτι με πολύ υψηλή ακτινοβολία, δηλαδή πάνω από 1W/Kg??? ;)

Σωστη η αποψη σου αλλα πιο ειναι το ποσοστο αυτων που ξερουν τι σημαινει sar :wacko: ?

Δεν ξερω ...

Δε μπορείς να ψυχολογήσεις το κοινό. Ορισμένοι αγοράζουν BT ακουστικά μόνο και μόνο για λόγους μόδας. :wacko:

Πάντως αρκετοί έχουν αρχίσει και την ψυλιάζονται τη δουλειά με το SAR. ;)

Δε μπορείς να ψυχολογήσεις το κοινό. Ορισμένοι αγοράζουν BT ακουστικά μόνο και μόνο για λόγους μόδας. :wacko:

Πάντως αρκετοί έχουν αρχίσει και την ψυλιάζονται τη δουλειά με το SAR. ;)

Ηθελα να πω, ποσοι καταναλωτες γνωριζουν για την υπαρξη του δεικτη sar ...

Στο φιλικο μου κυκλο παντως, δεν το ξερει κανενας ...

Μπορει να αλλαζουν τα δεδομενα απο περιοχη σε περιοχη αλλα επιμενω πως δεν το γνωριζει μεγαλο ποσοστο των καταναλωτων ...