g_angelo01 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 upadate! Εκτος απο τα τωρινα προβληματα το κινητουλι μ παρουσιασε & αλλα οπως: δεν κλεινει με το κεντρικό κουμπί & δεν αναγνωρίζει την usb. Στην νοκια μ είπαν ότι έχει παρει νερό & οτι δεν είναι βέβαιο αν θα φτιαχτεί... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι αν έχει ήδη υποστεί οξείδωση από την υγρασιά, πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση αυτοί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 upadate! Εκτος απο τα τωρινα προβληματα το κινητουλι μ παρουσιασε & αλλα οπως: δεν κλεινει με το κεντρικό κουμπί & δεν αναγνωρίζει την usb. Στην νοκια μ είπαν ότι έχει παρει νερό & οτι δεν είναι βέβαιο αν θα φτιαχτεί... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι αν έχει ήδη υποστεί οξείδωση από την υγρασιά, πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση αυτοί?? Θα προσπαθήσουν να στο καθαρίσουν από τα άλατα, αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Άλλωστε μια ζημιά έχει ήδη γίνει. (τα άλατα από το νερό οξειδώνουν τα ηλεκτρονικά του κινητού). Φίλε μου, δεν αξίζει. Το Ε52 έχει λιγότερο από 300 ευρώ. Σκέψου την αντικατάσταση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 upadate! Εκτος απο τα τωρινα προβληματα το κινητουλι μ παρουσιασε & αλλα οπως: δεν κλεινει με το κεντρικό κουμπί & δεν αναγνωρίζει την usb. Στην νοκια μ είπαν ότι έχει παρει νερό & οτι δεν είναι βέβαιο αν θα φτιαχτεί... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι αν έχει ήδη υποστεί οξείδωση από την υγρασιά, πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση αυτοί?? Είχα πάει και εγώ τη δική μου συσκευή παλιότερα, η οποία ένα πρωί αρνήθηκε να ξανανοίξει. Την πήγα για να την ελέγξουν και μου είπαν "Υγρασία.". Την πήρα πίσω και την άνοιξα και εγώ να δω που είναι η υγρασία, την έκανα φύλλο και φτερό, αλλά υγρασία δεν είδα πουθενά. Βεβαίως και το service ξέρει πολύ περισσότερα απ' όσα ξέρω εγώ, πάντως αυτό με την υγρασία σαν αιτία/δικαιολογία είναι πολύ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ειναι βολικα καθοτι δεν αναλαμβανουν κ τιθεται κ εκτος εγγυησης με τον ορο υγρασια..κ το θεμα δεν ειναι μονο της νοκια, αλλα κ στις υπολοιπες εταιρειεσ κινητων... μια ερωτηση, στο Ε51, μπορει κανεις να ενεργοποιησει 2 μαιλ λογαριασμους διαφορετικους? (yahoo-hotmail)? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μπορείς. Πήγαινε στα μηνύματα και δημιούργησε δεύτερο γραμματοκιβώτιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω το Ε51 περίπου 2 χρόνια.Είναι σε άριστη κατάσταση. Θέλω να το πουλήσω σε ένα φίλο. Πόσο να το δώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 καλημερα κ χρονια πολλα! εξαρταται, απο τη στιγμη που βρισκεις μεταχειρισμενα Ε51 100-120 ευρω...γιατι εξω τοσο το δινουν. δες κ σε site αγγελιων, τυπου χρυση ευκαιρια, aggeliopolis για να παρεισ μια ιδεα. αποκει κ περα, ολα ειναι υποκειμενικα..μπορει να πετυχεις κ στα μεταχειρισμενα, πραγματικα θυσαυρο, κ λεω για ελληνικα μαγαζια, οχι πακισταν ινδια κλπ.αν ειναι καλος φιλος δως του το 100!χιχιχιχ οπως θελεις αλλα προσεχε μη ρωτησει πουθενα κ εκτεθεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλήσαμε πρίν λίγο και του είπα για 80 ευρώ. Είναι καλός φίλος.Κολλητός. Μήπως όμως είναι λίγα τα 80?Το κινητό δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά. Είναι πολύ προσεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 μια χαρα ειναι!εγω θα τοπαιρνα!!!!κ να ξερω οτι ειναι κ προσεγμενο!!!μια χαρα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μήπως ξέρετε σε ποια διαδρομή αποθηκεύονται στην κάρτα τα μηνύματα? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μήπως ξέρετε σε ποια διαδρομή αποθηκεύονται στην κάρτα τα μηνύματα? Καλημέρα Αποθηκεύονται στην διαδρομή Private\1000484b\Mail2\ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Αντιμετωπίζει κανείς με την 400.34.011 πρόβλημα σφάλματος δικτύου σε περιοχές που είναι βέβαιο ότι έχει σήμα (τσεκαρισμένο από άλλη συσκευή) ? Σε κλήση αργεί να καλέσει και κατόπιν μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Μετά από αυτό το μήνυμα "Σφάλμα Δικτύου" παραμένει για παραπάνω χρόνο από το κανονικό στην οθόνη. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα ? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Προσωπικά όχι, σφάλμα δικτύου μου μόνο όταν ήθελα να πάρω τηλεφωνο και εκείνη τη στιγμή με καλούσαν. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Έχω ένα Ε51 και 2 κάρτες sim, μία wind 0 συμβόλαιο χωρίς πάγιο απο τα παλιά που είναι και το κύριο νούμερό μου, και μία wind f2g με την προσφορά για 1,5giga ιντερνετ τον μήνα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις έχω και τις δύο στό τηλέφωνο και να χρησιμοποιώ το συμβόλαιο για τα τηλέφωνα και το f2g για το ίντερνετ; Έριξα μια ματιά για 2 σε 1 κάρτες αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μήπως ξέρει κανείς πως διαγράφω μηνύματα ομαδικά στο Ε51 γιατί έχουν μαζευτεί καμιά 300ρια και δεν λέει να τα διαγράψω ένα ένα; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Κρατάς πατημένο το πλήκτρο της δίεσης και επιλέγεις πια θες και τα σβήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Χθες έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού και προέκυψε πρόβλημα με το wi-fi. Συγκεκριμένα κάθε φορά που μπαίνω από το δίκτυο του σπιτιού μου μου ζητάει εκ νέου το wep key ενώ πριν την αναβάθμιση αποθήκευε τους κωδικούς αυτούς. Είναι θέμα ρύθμισης ή είναι σφάλμα της τελευταίας έκδοσης? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Εγω με την τελευταια εκδοση περασμενη πριν κανενα 20ημερο δεν εχω προβλημα. Δοκιμασε να σβησεις και να περασεις εκ νεου το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Κυκλοφόρησε καινούρια αναβάθμιση; Εγώ έχω την 400.34.011 26/05/2009 :( Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Κυκλοφόρησε καινούρια αναβάθμιση; Εγώ έχω την 400.34.011 26/05/2009 :( Ναι αυτή εννοώ απλά εγώ την καθυστέρησα "λιγάκι"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 E51 Firmware Update v410.34.001 SW improvements and corrections: Call stability improvement Improvements in mailbox handling Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλησπέρα, μετά από αναβάθμιση στην έκδοση 410…… αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. Α: Υπάρχει εγκατεστημένο το Quick office 3.8.12…. Πηγαίνω Quick manager, πατώ ενημ-αναβαθ. και κατεβάζει μέχρι τέλους την έκδοση 6.2. Ε πριν κάνει εγκατάσταση μου βγάζει πάντα το μήνυμα ότι η λήψη απέτυχε, δοκιμάστε αργότερα.! Β: Ανοίγω τους Χάρτες, φορτώνει μέχρι το 30% και μετά μου βγάζει το μήνυμα αδύνατο το άνοιγμα της εφαρμογής. Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση από το….. Την τελευταία έκδοση 2.0 την έχω εγκαταστήσει εντωμεταξύ. Σημειωτέον ότι μετά την αναβάθμιση έκανα restore μόνο τις επαφές και το ημερολόγιο για να μην έχω προβλήματα! Τέλος την κάρτα μνήμης δεν την πείραξα καθόλου. Παίζει να φταίει αυτό, να έχουν μείνει ‘σκουπίδια’ από την προηγούμενη έκδοση λογισμικού? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ναι παίζει και αυτό το ενδεχόμενο. Δοκίμασε πριν κάνεις το οτιδήποτε στη κάρτα να τη βγάλεις και έλεγξε εάν βγάζει πρόβλημα στο Quick Office ή οπουδήποτε αλλού παρατηρείς ώρα εκτός φυσικά από τους χάρτες όπου η κάρτα μνήμης είναι απαραίτητη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης, οι Χάρτες φόρτωσαν κανονικά, αλλά το Quick office παρουσιάζει το ίδιο ακριβός. Άρα στην κάρτα χρειάζεται format η απλά να σβήσω τα πάντα εκτός τον τραγουδιών και εικόνων? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ενεργοποίησε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σου και σβήσε τα πάντα εκτός από τους φακέλους των εικόνων-βίντεο-ήχων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts