dmitsos Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 το link δεν γαίνεται να δουλεύει φίλε. απο πού αλλού μπορώ να το κατεβάσω; http://rapidshare.com/files/251772266/V3_best_unlock_c520.rar Σημερα το ανεβασα ξανα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Γεια σας Είμαι και εγώ κάτοχος ενός c520, .......................... update και παράγγειλα το γνήσιο miomoov και Έχει κανείς καμία ιδέα? Γιατί θα το πουλήσω και θα ψάξω να βρω ίδιο με miomap... http://rapidshare.com/files/251772266/V3_best_unlock_c520.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Βρε, ξαναφερτε μια πισω τον dmitso να μας πει τι παιζει μαυτο που ανεβασε και τον ξαναbannαρετε μετα... Anyway οποιος κατεχει ας βοηθησει... thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cover Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Βρε, ξαναφερτε μια πισω τον dmitso να μας πει τι παιζει μαυτο που ανεβασε και τον ξαναbannαρετε μετα... Anyway οποιος κατεχει ας βοηθησει... thnx Φιλε ο dmitso με το αρχειακι που ανεβασε και τις πληροφοριες που εχει μεσα πως-που-γιατι στο .txt αρχειο μου ελεισε τα χερια! Τι stopword και MioPocket 3.0 Release 51 και τετοια πολυπλοκα.... ολα τα λεφτα ειναι το δικο του!!!! Φερτε τον πισω το ΔΗΜΟΥΤΣΟΟΟΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoconst Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ! Ειμαι κάτοχος ενός C520 GPS, ξεμπλοκαρισμένου με το Mio Pocket, και θα ήθελα να σας κάνω μιά ερώτηση: Εχει επιχειρήσει κανείς από σας, κατόχους κυρίως του C520, να συνδέσει το GPS του με το Google Earth μέσω των προγραμμάτων GooPs, ή EarthBridge και να δει μέσα από την υψηλής ανάλυσης απεικόνιση του Google Earth πού ακριβώς βρίσκεται; Εδώ και καιρό τώρα προσπαθώ να κάνω καί το GooPs καί το EartBridge (ειναι tracking προγραμματα, γιά όσους δεν τα γνωρίζουν) να "ιδούν" τα NMEA σήματα του C520, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Σας σημειώνω ότι, αν το GPS μου ήταν Garmin δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Γεια χαρα και παλι. Ελπιζω να βρω λιγη βοηθεια. Εχω ενα Mio C520 και μεταξυ αλλων εχει περασμενο το Mireo Black Edition V 3.0 με τον ελληνικο χαρτη. Αν καποιος γνωριζει που θα μπορουσα να βρω χαρτες ευρωπης να του προσθεσω θα βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 εδω δεν επιτρεπεται η αναρτηση τετοιων ιστοσελιδων.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisrou Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Καλησπερα σε ολους. Διαβασα ολες τις σελιδες για το mio c520 αλλα θελω μια βοηθεια. χρησιμοποιησα τις οδηγιες του dmitsos κ εχουν περαστει dest7 , PolNav και ΜιοMap εχω τις παρακατω αποριες: 1) γιατι οταν βαζω τον φορτιστη αυτοκινητου μου βγαινει η εικονα που βγαινει οταν το συνδεω με το pc? δεν μπορω να το φορτισω Κ παραλληλα να εχω το gps 2) υπαρχουν νεοτεροι χαρτες απο αυτους? 3) ειναι ευκολο καποιος να εξηγησει τη διαδιακασια για να περασουμε κ αλλα προγραμματα πλοηγησης? Edited August 27, 2010 by thodorisrou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 2) υπαρχουν νεοτεροι χαρτες απο αυτους? Από ποιους; Δεν μας είπες ποιους χάρτες έχεις παρά μόνο τα προγράμματα που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisrou Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 ΜιοMAP 2008 v1.0 Destinator v.7.00.588.11 Μireo 3.0 Black Edition *το MioMap 2008 ειναι μονο για ελευθερη πλοηγηση. Σε πεταει εξω οταν δινεις εντολες *το Destinator λιγο βαρυ μου φαινεται, ψιλοσερνεται *το Mireo του εβαλα χτες μια διευθυνση κ αντι στο 507 μιας οδου με πηγαινε στο 200! αυτο που θελω ειναι να μου πει καποιος με ποιον τροπο θα σπασω το c520 (ΜιοPocket?) και πως θα περασω χαρτες γιατι με τοσες πληροφοριες κ ερωτησεις εχω ψιλομπερδευτει. η μεθοδος του dmhtsos για unlock ηταν πολυ ευκολη ΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλαβω πως θα βάλω αλλους χαρτες. κατι ακομα..ειναι καλυτερο να αγορασω μια καινουρια sd καρτα? Α! οταν βαζω τον φορτιστη αυτοκινητου ειναι λογικο να πεταει την εικονα που βγαζει οταν το συνδεεις με το pc? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourtz Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 ρε παιδια στο c520 το ξεκλειδωσα αλλα ξερεις κανενας που μπορω να βρω το destinator pn??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δεν χρειαζεται να βαλεις το pn. εγω τρεχω το 8 και το 9 χωρις κολλημα!!! :D και αν θελετε να βαλετε και αλλα προγραμματα απλα αλλαζετε το config Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Λοιπον βρηκε το αρχειο του dmitsos και το ανεβαζω ξανα εγω! Ειναι φοβερο και πανευκολο εργαλειο για "σπασιμο" του mio c520! (εδω υπηρχε το αρχειο για κατεβασμα με αναλυτικες οδηγιες αλλα το εφαγε η μαρμαγκα) Οδηγιες εντος Εχει μεσα και το destinator αλλα χωρις χαρτες γιατι ηταν μεγαλο το αρχειο! ----------------------------------------------------------------------------------------------- sorry μαγκες αλλα Εχει πεσει λογοκρισια... οποτε μαζευω τα link μου και τα παω σε αλλο forum... Edited January 24, 2013 by lazlo Εχει πεσει λογοκρισια... οποτε μαζευω τα link μου και τα παω σε αλλο forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Λοιπον βρηκε το αρχειο του dmitsos και το ανεβαζω ξανα εγω! Ειναι φοβερο και πανευκολο εργαλειο για "σπασιμο" του mio c520! (εδω υπηρχε το αρχειο για κατεβασμα με αναλυτικες οδηγιες αλλα το εφαγε η μαρμαγκα) Οδηγιες εντος Εχει μεσα και το destinator αλλα χωρις χαρτες γιατι ηταν μεγαλο το αρχειο! ----------------------------------------------------------------------------------------------- sorry μαγκες αλλα Εχει πεσει λογοκρισια... οποτε μαζευω τα link μου και τα παω σε αλλο forum... Καλημέρα Θα μας πεις σε ποιο forum μετακόμισες για να βρούμε πάλι τα link? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Λοιπον βρηκε το αρχειο του dmitsos και το ανεβαζω ξανα εγω! Ειναι φοβερο και πανευκολο εργαλειο για "σπασιμο" του mio c520! (εδω υπηρχε το αρχειο για κατεβασμα με αναλυτικες οδηγιες αλλα το εφαγε η μαρμαγκα) Οδηγιες εντος Εχει μεσα και το destinator αλλα χωρις χαρτες γιατι ηταν μεγαλο το αρχειο! ----------------------------------------------------------------------------------------------- sorry μαγκες αλλα Εχει πεσει λογοκρισια... οποτε μαζευω τα link μου και τα παω σε αλλο forum... Ωχ τωρα το ειδα το θεμα!! Εγω που κολαω εδώ? ποιος dmitsos?? πως γραφτηκαν αυτά με το δικο μου username??:confused: παρακαλω καποιον mod ή admin να μου εξηγησει τι συμβαινει!!! αφου γραφει καποιος με το δικο μου username τι σκατα γινεται!! δανειζετε τους κωδικούς μας σε αλλους ή σας σπασανε το site!??????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 delete it please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts