Jump to content

thodorisrou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thodorisrou

  1. Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα στο τζαμάκι. Φωτογραφίζω με το τζαμάκι εκτός, οπότε μάλλον από κάποιο πέσιμο υπήρξε πρόβλημα στον φακό. Εχει δοκιμάσει κανείς τα tutorials στο youtube να το φτιάξει μόνος; Πόσο αξιόπιστα είναι τα εξαρτήματα που πωλούνται από διάφορα site?
  2. Λέιζερ δεν είδε. Μήπως φταίει που έπεσε κανά δυο φορές; Δεν χρησιμοποιώ θήκη. Δύσκολα να είναι σκόνη στο φακό. Πώς να μπει; Είναι μια σταλιά και σφραγισμένος.
  3. Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό στις φωτογραφίες από το S2 υπάρχουν μαύρα στίγματα. Καμιά ιδέα τι φταίει; Δεν είναι πάντως σκόνη, γιατί ξεβίδωσα και έβγαλα το καπάκι, και με αυτό εκτός, το πρόβλημα παραμένει. Ευχαριστώ.
  4. δεν υπάρχει άλλη λύση? είναι ψιλοταλαιπωρία να κάτσω να αλλάξω τόσα τραγούδια
  5. ελπίζω να μην είμαι off topic! αγόρασα το galaxy πριν 3 μέρες αλλά για κάτι που δεν έχω βρει λύση είναι τα κινέζικα που βγαίνουν στα τραγούδια που περνάω. άλλαξα κάποια fonts αλλά τίποτα. καμιά λύση?
  6. ΜιοMAP 2008 v1.0 Destinator v.7.00.588.11 Μireo 3.0 Black Edition *το MioMap 2008 ειναι μονο για ελευθερη πλοηγηση. Σε πεταει εξω οταν δινεις εντολες *το Destinator λιγο βαρυ μου φαινεται, ψιλοσερνεται *το Mireo του εβαλα χτες μια διευθυνση κ αντι στο 507 μιας οδου με πηγαινε στο 200! αυτο που θελω ειναι να μου πει καποιος με ποιον τροπο θα σπασω το c520 (ΜιοPocket?) και πως θα περασω χαρτες γιατι με τοσες πληροφοριες κ ερωτησεις εχω ψιλομπερδευτει. η μεθοδος του dmhtsos για unlock ηταν πολυ ευκολη ΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλαβω πως θα βάλω αλλους χαρτες. κατι ακομα..ειναι καλυτερο να αγορασω μια καινουρια sd καρτα? Α! οταν βαζω τον φορτιστη αυτοκινητου ειναι λογικο να πεταει την εικονα που βγαζει οταν το συνδεεις με το pc? thanx
  7. Καλησπερα σε ολους. Διαβασα ολες τις σελιδες για το mio c520 αλλα θελω μια βοηθεια. χρησιμοποιησα τις οδηγιες του dmitsos κ εχουν περαστει dest7 , PolNav και ΜιοMap εχω τις παρακατω αποριες: 1) γιατι οταν βαζω τον φορτιστη αυτοκινητου μου βγαινει η εικονα που βγαινει οταν το συνδεω με το pc? δεν μπορω να το φορτισω Κ παραλληλα να εχω το gps 2) υπαρχουν νεοτεροι χαρτες απο αυτους? 3) ειναι ευκολο καποιος να εξηγησει τη διαδιακασια για να περασουμε κ αλλα προγραμματα πλοηγησης?
×
×
  • Create New...