Jump to content

HP iPAQ 210 (Enterprise Handheld)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 425
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αποφάσισα να παραγγείλω αυτό το PPC. Καλά ρε 'σεις, τι επεξεργαστής είναι αυτός;;;;;:blink: Πιό πριν είχα Palm το Thungsten E και μετά αγόρασα ένα Acer n30. Τώρα θα ακουλουθήσω αυτό το μοντελάκι που αλήθεια με εξέπληξε...

Στο site του play247 και στα χαρακτηριστικά του, αναφέρει υποστήριξη μηνυμάτων SMS και MMS, ξέρει κανείς φίλος τι εννοεί;

Αφού δεν παίρνει κάρτα SIM...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αφού δεν παίρνει κάρτα SIM...

Αυτό λέω κιεγώ... Αφού δεν πέρνει SIM, τι υπόστήριξη μηνυμάτων εννοεί, περίεργο μου φαίνεται

Για ρίξε μια ματιά εδ'ω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=9262 , στα πρόσθετα χαρακτηριστικά του

Mπορεί λάθος αντιγραφή γιατί βλέπω το αναφέρουν μερικές σελίδες του εξωτερικού.

kplr

Το μπλέ λαμπάκι του ΒΤ/WiFi διαβάζω οτι αναβοσβήνει όταν υπάρχει μεταφορά δεδομένων. Εμένα -απο τη στιγμή που ανοίξω BT/WF-μένει συνέχεια αναμένο... Με έχει στραβώσει :p

Κι εσένα έτσι είναι;

και σε εμενα ετσι ειναι μενει αναμενο !

παιδια γνωριζει κανεις γιατι δεν μπορω να ακουσω ραδιο απο τον internet explorer π.χ απο το http://www.live24.gr ?

Το έχετε δοκιμάσει με destinator και εξωτερικό gps?H τιμή του είναι πάρα πολύ καλή και σίγουρα αξίζει περισσότερο από ένα pna με 4αρα οθόνη σαν σύνολο.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει συνατότητα ή κάποιο πρόγραμμα για αυτό το PPC που μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα προγράμματα στο PPC χωρίς την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή;

M

kplr

Το μπλέ λαμπάκι του ΒΤ/WiFi διαβάζω οτι αναβοσβήνει όταν υπάρχει μεταφορά δεδομένων. Εμένα -απο τη στιγμή που ανοίξω BT/WF-μένει συνέχεια αναμένο... Με έχει στραβώσει :p

Κι εσένα έτσι είναι;

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το δουλέψω ακόμα και δεν έχω κάνει σύνδεση wifi.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως αναβοσβήνει το power led όταν μεταφέρεις δεδομένα μέσω καλωδίου.

Λοιπόν παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας!

Έχω πρόβλημα το Wi-fi.

Γεγονότα:

1)Μοιράζω ιντερνετ μέσω ενός usb stick Wi-Fi

2)Η σύνδεση είναι ad-hoc

3)Έχω βάλει χειροκίνητα ΙΡ την 192.168.0.2

4)Ανοιχτό σύστημα με WEP και Ηex κλειδί.

5)Στο firewall έχουν γίνει όλες οι ρυθμίσεις σωστά

6)Το Νοκια Ε51 παίρνει μια χαρά ιντερνετ χωρίς να αποσυνδέεται. Δουλεύει ρολόι!

Πρόβλημα:

1)Το 214 παιρνει κανονικά ίντερνετ απο ΙΡ 192.168.0.xxx (απο την οποία εχω κανονικά ίντερνετ), μετά απο λίγο αποσυνδέεται, συνδέεται στην 169.254.121.xxx (απο την οποία δεν εχω ιντερνετ) και μετά απο 10 δευτερόλεπτα ο κύκλος επαναλαμβάνεται.

2)Όλες οι ρυθμίσεις και τα κλειδιά έχουν μπεί σωστά

Το περίεργο:

1)Όταν το Ε51 είναι συνδεμένο με το Wi-Fi, και ταυτόχρονα συνδεθώ με το 214, κλειδώνει στην 192.168.0.xxx και όλα μέλι-γάλα! :happy: Δεν αποσυνδέεται με τίποτα...

2)Αν μετά απο λίγη ώρα αποσυνδέσω το Ε51, σε κλάσματα δευτερολέπτου αποσυνδέεται και το 214 και αρχίζει τον κύκλο που περιέγραψα παραπάνω.

3)Αν ξανα-συνδέσω το Ε51 κλειδώνει και πάλι στην 192.168.0.xxx και μένει εκεί!

Όποιες σκέψεις δεκτές γιατί με έχει τρελάνει...:(

• 3 weeks later...
Είμαι ανάμεσα στο Hewelt Packard iPAQ 214 και στο Mio P560. Ποίο είναι καλύτερο; Εγώ το θέλω για Internet και με πολύ καλές επιδόσεις... Το Mio P560 υστερεί στον επεξεργαστή και στην Ram. Το Hewelt Packard iPAQ 214 έχει γίγαντα επεξεργαστή, φυσιολογική μνήμη, VGA οθόνη, αλλά απουσία GPS... Έχω μπερδευτεί πολύ και χρειάζομαι και το GPS. Άμα αγοράσω ένα εξωτερικό με σύνδεση Bluetooth, λέτε να δουλεύει καλά; Εσείς ποιό θα πέρνατε και γιατί;

Παίρνεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. Αν το 80% του χρόνου τον περνάς με πλοήγηση δεν είναι και ότι καλύτερο το εξωτερικό GPS, λόγω φορτίσματος μπαταρίας.

Ενα + του ΜΙΟ είναι τα 4GB εσωτερικής μνήμης, αλλα μπορείς να πάρεις απο ebay μια SD 8GB (30 ευρώ μαζί με μεταφορικά, πήρα πριν 2 βδομάδες)

Και μια σύγκριση VGA - QVGA που έβλεπα πριν μερικές μέρες

http://mobilyazilar.blogspot.com/2007/01/what-is-difference-between-vga-and-qvga.html

Θα ήθελα να μας πούν όσοι το έχουν, λίγο για την αυτονομία του.

Το φοβάμαι λόγω της vga οθόνης.

Για video πχ, την παλεύει πάνω από 2 ώρες?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν , πάλι λόγω οθόνης, είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές που κυκλοφορούν ή θα πρέπει να είναι ειδικές εκδόσεις για vga screens

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν , πάλι λόγω οθόνης, είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές που κυκλοφορούν ή θα πρέπει να είναι ειδικές εκδόσεις για vga screens

Αυτό είναι όντως ένα θέμα... θέλουν λίγο παραπάνω ψάξιμο κάποιες εφαρμογές για να τρέχουν σωστά σε VGA οθόνες. Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει. ;)

Modpic.gif

Αυτό είναι όντως ένα θέμα... θέλουν λίγο παραπάνω ψάξιμο κάποιες εφαρμογές για να τρέχουν σωστά σε VGA οθόνες. Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει. ;)

Καλά, σίγουρα...

Δλδ οι υπόλοιπες εμφανίζονται σε ανάλυση 320*240 ή δεν παίζουν καθόλου?

• Administrators
Καλά, σίγουρα...

Δλδ οι υπόλοιπες εμφανίζονται σε ανάλυση 320*240 ή δεν παίζουν καθόλου?

Συνήθως τρέχουν αλλά δημιουργούν αυτό το πρόβλημα της παραμόρφωσης της εικόνας. Οι καινούργιες εφαρμογές πάντως βγαίνουν και με υποστήριξη VGA.

Modpic.gif

Συνήθως τρέχουν αλλά δημιουργούν αυτό το πρόβλημα της παραμόρφωσης της εικόνας. Οι καινούργιες εφαρμογές πάντως βγαίνουν και με υποστήριξη VGA.

Κατάλαβα, thx για την αμεσότητα:)

Σήμερα την είδα τη συσκευή. Είναι τεράστια, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Μου φάνηκε πολύ χάλια η ποιότητα και γενικά ήταν πολύ ελαφρύ στο χέρι. Σε σχέση με το παλιότερο X51v πολύ πεσμένη ποιότητα, καλά για 4700 ούτε συζήτηση.

Βέβαια αν σκεφτεί κάποιος την τιμή του νομίζω μπορεί να κάνει κάποιες παραχωρήσεις, αλλά δεν σε εμπνέει να το αγοράσεις. Είναι μόνο για να κάνεις τη δουλειά σου.

Γεια! Έχω ένα 214. Είναι δυνατόν να συνδεθεί στο Internet με χρήση κινητού τηλεφώνου για modem μέσω Bluetooth;

Ευχαριστώ!

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

• 3 weeks later...

Πραγματικά πολύ ωραίο το 214! Μέγεθος ίδιο με το 4700 λόγω οθόνης 4" αλλά απίστευτα ελαφρύ, δεν κουράζει καθόλου! Ότι και αν δοκίμασα το "φύσηξε", παιχνίδια, video όπως είναι κατεβασμένα απο inet (1:40 λεπτά με κατανάλωση μπαταρίας μόνο -11%), το wifi είναι πραγματικά πολύ γρήγορο (802.11G) παίζει άψογα με το νέο coreplayer v1.2 που υποστηρίζει youtube!

Στο spb pocket plus (απο τα βασικά για ppc) δεν δουλεύει το backlight :( τελευταία v4.0.2 (Dec 6, 2007), γνωρίζει ήδη η spb το πρόβλημα, ελπίζω στην επόμενη έκδοση να το διορθώσουν.

@Firebrand αν θές να το συνδέσεις με κινητό για σερφάρισμα πρέπει να κάνεις μια αλλαγή στην registry για να προσθέσεις το modem command (μόνο στα wm6):

ΑΤ+CGDCONT =1, “IP”, “gwap.b-online.gr”

Με το CeRegEditor επιλέγεις το HKEY_LOCAL_MACHINE\DRIVERS\Unimodem\Init

δεξί κλίκ στο value1 και κάνεις edit

Value data:

ΑΤ+CGDCONT =1, “IP”, “gwap.b-online.gr”

πατάς το πράσινο κουμπάκι για soft reset και αλλαγή της registry.

Μετα τα υπόλοιπα γνωστά... :lol:

wind non stop εχω δοκιμάσει και με ipaq 4150, 4700, Ν71, 3230, Ν91 με opera 8,65 και PROXY 192.168.200.010:9401 (ΟΧΙ .10, το .010 κάνει την διαφορά ;))

:up:IPAQ 214:up:

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Παιδια ειμαι αυτοκινητιστης,και ενδιαφερομαι να αγορασω το 214...

Για χρηση του με το destinator, ας μου πουνε καποιοι που το εχουν

δοκιμασει, με ποιο bluetooth, εαν τρεχει καλα το προγραμμα, καθως

και την θεση του bluetooth. εαν το εχουν μεσα στο ταμπλο του

αυτοκινητου η επανω στον ουρανο...

Εχω δει καποια bluetooth που παιρνουν και εξωτερικη κεραια..ειναι

χρησημο αυτο??

Επισης και εαν η συνδεση μεσω bluetooth ειναι καλη,δεν παρουσιαζει

δεν παρουσιαζει διακοπες. (γιατι εαν εισαι σε μια διαδρομη,και σου

κανει διακοπη...καηκαμε!!! )

Σορυ εαν σας κουρασα...ευχαριστω...