Jump to content

HP iPAQ 614c - 914c

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόοοον νέα συσκευή καινούρια και έχουμε τα εξής εως τώρα: BT άψογο,φωτ. μηχανή όπως και πριν (ευτυχώς κανένα πρόβλημα) και τώρα παιδια μένει να δοκιμάσω το τηλέφωνο.Θα σας πω.Α!το πιο σημαντικό η εξυπηρέτηση απο το πλαίσιο όλα τα λεφτα έτσι?Αυτο θα πεί πραγματική υποστήριξη...Λοιπόν τα λέμε σας αφήνω να πάω για ρυθμίσεις :)

Μέχρι τώρα παιδιά όλα καλά.Δυο ερώτησεις ακόμη:

1. Είχα συνηθήσει μέχρι τώρα να απενεργοποιώ τα κινητά μου το βράδυ και όχι να τα βάζω σε αθόρυβη λειτουργία.Πειράζει να το συνεχίσω και εδώ (παρατεταμένη πίεση του on-off)?

2.Εαν ξαναπάθω πάλι τα ίδια (soft reset απο μόνο του σε κακό δίκτυο) μπορώ να πάω στη vodafone και να τους πω να μου δώσουν κάποια άλλη κάρτα sim?

• Απαντήσεις 847
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
1. Είχα συνηθήσει μέχρι τώρα να απενεργοποιώ τα κινητά μου το βράδυ και όχι να τα βάζω σε αθόρυβη λειτουργία.Πειράζει να το συνεχίσω και εδώ (παρατεταμένη πίεση του on-off)?

Δεν πειράζει, απλά εάν έχεις τη συσκευή κλειστή... μην περιμένεις να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Γιαυτό και υπάρχει η επιλογή Flight Mode που απενεργοποιεί τηλέφωνο και τα σχετικά και μένει ανοιχτό μόνο σαν PDA.

2.Εαν ξαναπάθω πάλι τα ίδια (soft reset απο μόνο του σε κακό δίκτυο) μπορώ να πάω στη vodafone και να τους πω να μου δώσουν κάποια άλλη κάρτα sim?

Μπορείς... αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι φταίει αυτό.

Modpic.gif

Δεν πειράζει, απλά εάν έχεις τη συσκευή κλειστή... μην περιμένεις να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Γιαυτό και υπάρχει η επιλογή Flight Mode που απενεργοποιεί τηλέφωνο και τα σχετικά και μένει ανοιχτό μόνο σαν PDA.

Και θα είμαστε συνέχεια στην πρίζα για φόρτιση ε?Καλά που μου το είπες για το ξυπνητήρι γιατι θα την πάταγα αύριο το πρωί....

Παιδιά βοήθεια!!!!

Προσπαθώντας να φλασαρω μια rom (όχι γνήσια) μέσω sd ξεκίνησε κανονικά έτρεξαν όλες οι μπάρες και όταν έφτασε στο σημείο να κάνει Clean boot κόλλησε.Το άφησα αρκετή ώρα αλλά τίποτα, έβγαλα την μπαταρία, προσπάθησα να κάνω από την αρχή την διαδικασία βγάζει SDLoader και εκεί μένει, το ίδιο γίνετε και με hardreset βγάζει Cleanboot και μένει εκεί. Έχει κανείς καμία ιδέα.

Στεναχωρημένος και πάλι.Έχουμε και λέμε.

Κηφισσός ρεύμα προς Πειραιά,destinator σε λειτουργία,τηλέφωνο φυσικά ενεργοποιημένο και bt συνδεδεμένο.Μέτρησα 3 επανεκκινήσεις!!!!!!!!!!!!!!!Μου έσπασε τα νεύρα και είναι και επικίνδυνο έτσι?Τώρα έχω αλλάξει sim (έχω βάλει μια της wind)και μπορώ να πώ οτι του κάνω την ίδια χρήση όπως και πριν χωρίς πρόβλημα.Αξίζει να σας πώ οτι η sim της vodafone ξεκινα με ένα sim tool kit (1 μηνός)ενώ της wind είναι απλούστατη (8 χρονών περίπου,παλιά).Θα μείνω για λίγο έτσι να το τσεκάρω με τη sim της wind (την παλιά) και θα δω.Μπορώ όμως να πάω στη vodafone και να τους πω οτι θέλω μια απλή sim χωρίς εργαλεία,3g και τέτοια?

• Administrators
Μπορώ όμως να πάω στη vodafone και να τους πω οτι θέλω μια απλή sim χωρίς εργαλεία,3g και τέτοια?

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις αν και πολύ αμφιβάλω γιατί μιλάς για παλιές κάρτες που έχουν αποσυρθεί.

Modpic.gif

Για τους κατόχους της συσκευής Ipaq 614c:

Άμα αγοράσω την αγγλική έκδοση με τα ελληνικά τι παίζει? Πχ θα μπορώ να λαμβάνω μηνύματα στα ελληνικά ή και να στέλνω? Η επαφές μπαίνουν στα ελληνικά? (Και κάτι άλλο: Άμα θέλω, λέω άμα, μπορώ να το κάνω να είναι στην ελληνική έκδοση, μόνο άμα βρω την αντίστοιχη ελληνική ROM κάπου, γιατί επίσημα η HP δεν κάνει κάτι τέτοιο...σωστά?)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στεναχωρημένος και πάλι.Έχουμε και λέμε.

Κηφισσός ρεύμα προς Πειραιά,destinator σε λειτουργία,τηλέφωνο φυσικά ενεργοποιημένο και bt συνδεδεμένο.Μέτρησα 3 επανεκκινήσεις!!!!!!!!!!!!!!!Μου έσπασε τα νεύρα και είναι και επικίνδυνο έτσι?Τώρα έχω αλλάξει sim (έχω βάλει μια της wind)και μπορώ να πώ οτι του κάνω την ίδια χρήση όπως και πριν χωρίς πρόβλημα.Αξίζει να σας πώ οτι η sim της vodafone ξεκινα με ένα sim tool kit (1 μηνός)ενώ της wind είναι απλούστατη (8 χρονών περίπου,παλιά).Θα μείνω για λίγο έτσι να το τσεκάρω με τη sim της wind (την παλιά) και θα δω.Μπορώ όμως να πάω στη vodafone και να τους πω οτι θέλω μια απλή sim χωρίς εργαλεία,3g και τέτοια?

Δύο ημέρες με άλλη sim (wind) και όλα μα όλα βαίνουν καλώς.Τι να πω ρε παιδιά??Θα πάω αύριο σε μια vodafone να ρωτήσω.Εν τω μεταξύ το άλλο τηλέφωνο όπου έχω βάλει αυτή την κάρτα (της vodafone) είναι ένα Nokia N80 το οποίο λειτουργεί άψογα.:wacko:

Είναι δυνατόν να μπορούμε να δούμε videakia απο you tube,greek tube και άλλα τέτοια??Προσπάθησα αλλά βγήκε μήνυμα οτι λείπει το flash player (το οποίο το έχω εγκαταστήσει απο το site της adobe) ή δεν έχει ενεργοποιηθεί το java script.:(

• Administrators
Είναι δυνατόν να μπορούμε να δούμε videakia απο you tube,greek tube και άλλα τέτοια??Προσπάθησα αλλά βγήκε μήνυμα οτι λείπει το flash player (το οποίο το έχω εγκαταστήσει απο το site της adobe) ή δεν έχει ενεργοποιηθεί το java script.:(

Core Player v1.2.5. Έχει ενσωματωμένο youtube player.

Modpic.gif

Core Player v1.2.5. Έχει ενσωματωμένο youtube player.

Φοβερό προγραμματάκι ευχαριστώ πολύ!!!!!!!Αλλά γενικώς δεν μπορούμε να δούμε βιντεάκια απο τον browser?(έτσι απο απορία ρωτάω):rolleyes:

• 2 weeks later...
Έχω ένα p910i και έλεγα να αναβαθμιστώ σε κάτι πιο σύγχρονο. Σκεφτόμουν το hp ipaq 614c ή το Mio A702 λόγω πληκτρολογίου (το θεωρώ βασικό στοιχείο). Διαβάζοντας όμως γιά να ενημερωθώ τις δημοσιεύσεις στο forum μπορώ να πώ ότι σοκαρίστηκα από τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Τι λέτε, να προχωρήσω στην αγορά κάποιου από αυτά ή να μείνω στο παλιό καλό sonyericsson και να περιμένω γιά κάτι πιό αξιόλογο;

Καμία σχέση το p910 με το 614c...

Άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Μιλαμε για PDA με GPS, μηχάνημα που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σε πολλά πράγματα...

Αν σε ενδιαφέρει, έχω ένα άριστο, με εγγύηση, φτιαγμένο με οτι πρέπει, και το πουλάω. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου pm...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Έχω ένα p910i και έλεγα να αναβαθμιστώ σε κάτι πιο σύγχρονο. Σκεφτόμουν το hp ipaq 614c ή το Mio A702 λόγω πληκτρολογίου (το θεωρώ βασικό στοιχείο). Διαβάζοντας όμως γιά να ενημερωθώ τις δημοσιεύσεις στο forum μπορώ να πώ ότι σοκαρίστηκα από τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Τι λέτε, να προχωρήσω στην αγορά κάποιου από αυτά ή να μείνω στο παλιό καλό sonyericsson και να περιμένω γιά κάτι πιό αξιόλογο;

Κοίτα φίλε μου θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής.Έχω τη συσκευή περίπου 1 μήνα και είναι η πρώτη φορά που γίνομαι κάτοχος ppc.Απλά θα σου πώ οτι είναι μια συσκευή που τα έχει όλα,έχει ταχύτατο επεξεργαστή για τα χρήματά της,αξιόπιστο gps (έχω δει και 10 δορυφόρους!) και απίστευτη-κατά τη γνώμη μου-οθόνη.Βέβαια έχει και τα μειονεκτήματά της που ΕΑΝ λέμε ΕΑΝ ξυπνήσει η HP και μας δωρίσει μια ανανεωμένη έκδοση ROM ή έστω ένα upgrade στο fw τότε πιστεύω οτι θα μιλάμε για ένα best value for money.:D

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω, αν και πούλησα μόλις σήμερα ένα 614c (λόγω του οτι έχω και άλλα 3 PPC). Πραγματικά, ταχύτατος επεξεργαστής, αρκετά καλό gps (με το οποίο πήγα και στο εξωτερικό μια χαρά με συννεφιές, βροχές, κλπ.), πολύ καλή οθόνη, αρκετά καλή μπαταρία, βλέπει κανονικά κάρτα 8GB.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αποφάσισα να πουλήσω το ipaq 914 μου. Υπάρχει άλλο site εκτός απο το emarket που μπορώ να βάλω αγγελία;

• Administrators
Αποφάσισα να πουλήσω το ipaq 914 μου. Υπάρχει άλλο site εκτός απο το emarket που μπορώ να βάλω αγγελία;

Εάν συμπληρώσεις τα 75 posts μπορείς και στο Buy & Sell του myphone.

Πολύ δημοφιλές είναι και το insomnia.gr

Modpic.gif

Μηπως ακουσε κανενας τιποτα για καμια νεα rom εστω και αγγλικη.Αν οχι εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο σε coocked WM 6.1?

Μια ερώτηση παίδες.Έχω φτιάξει λογαριασμούς mail στο μηνύνατα>δημιουργία λογαριασμού ηλ. ταχ.Τα λαμβάνω κανονικότατα (πιο καλά κι απο το laptop!!)αλλά ρε παιδιά ότι έχει συννημένο ''κατεβαίνει'' στο iPAQ file store.Έχω φάει τον κόσμο καμιά ίδεα για να το αλλάξω αυτό?Το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο μεγάλο όταν το συννημένο είναι πάνω απο 1ΜΒ.Δεν μπορεί να μου το κατεβάσει.αυτά,ευχαριστώ

Μια ερώτηση παίδες.Έχω φτιάξει λογαριασμούς mail στο μηνύνατα>δημιουργία λογαριασμού ηλ. ταχ.Τα λαμβάνω κανονικότατα (πιο καλά κι απο το laptop!!)αλλά ρε παιδιά ότι έχει συννημένο ''κατεβαίνει'' στο iPAQ file store.Έχω φάει τον κόσμο καμιά ίδεα για να το αλλάξω αυτό?Το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο μεγάλο όταν το συννημένο είναι πάνω απο 1ΜΒ.Δεν μπορεί να μου το κατεβάσει.αυτά,ευχαριστώ

Παιδιά, ίδια ερώτηση και για το bluetooth.Γενικά,που πάω και ρυθμίζω που (μνήμη τηλ.,iPAQ file store ή κάρτα μνήμης) να αποθηκεύινται κάθε φορά αρχεία μεταφοράς μέσω bluetooth και επισυννημένα αρχεία απο mail??

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το IPAQ 614c.

1. Η Εxpansys το έχει €240, ενώ το Πλαίσιο €445. :lost: Γιατί αυτή η διαφορά;

2. Η Expansys επίσης αναφέρει ότι είναι έκδοση Αγγλική, Ανακατασκευή. Εννοεί ότι είναι μεταχειρισμένο;

3. Αν διαλέξω το μοντέλο από Expansys θα μπορώ να έχω ελληνική γραμματοσειρά στα SMS;

Παιδιά προκαταβολικά ευχαριστώ.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το IPAQ 614c.

1. Η Εxpansys το έχει €240, ενώ το Πλαίσιο €445. :lost: Γιατί αυτή η διαφορά;

2. Η Expansys επίσης αναφέρει ότι είναι έκδοση Αγγλική, Ανακατασκευή. Εννοεί ότι είναι μεταχειρισμένο;

3. Αν διαλέξω το μοντέλο από Expansys θα μπορώ να έχω ελληνική γραμματοσειρά στα SMS;

Παιδιά προκαταβολικά ευχαριστώ.

Σίγουρα 165 Ε είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά αλλά φίλε μου θα σου πω επειδή κι εγώ ψαχνόμουν με την expansys το εξής:Εάν πάθει κάτι η συσκευή σου (εμένα η συγκεκριμένη επέστρεψε στο πλαίσιο έτσι?μου έδωσαν καινούρια)θα πρέπει να τη στείλουν στη Γαλλία απ'οτι θυμάμαι καλά και απ'οτι καταλαβαίνεις περιμένεις....Προς Θεού δεν έχω κάτι με την expansys ίσα ίσα που τη θεωρώ πόλυ καλή σε θέματα προσφορών (στο θέμα του ''ανακατασκευασμένου'' παρτους τηλ είναι εξυπηρετικοί θα σου πούν τι εννοούν)απλά πιστεύω για την άμεση εξυπηρέτησή σου προτίμησε πλαίσιο αυτή είναι η δική μου γνώμη :cool: