proper_evolution Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Μπορεί να έβγαλαν αυτή τη λειτουργία στην καινούρια έκδοση λογισμικού.. Προσωπικά το θεωρώ τελείως βλακεία να ακούγεται ήχος όταν ανοιγοκλείνεις το καπάκι. Ακόμα κι αν το είχε εγώ θα το απενεργοποιούσα! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Μπορεί να έβγαλαν αυτή τη λειτουργία στην καινούρια έκδοση λογισμικού.. Προσωπικά το θεωρώ τελείως βλακεία να ακούγεται ήχος όταν ανοιγοκλείνεις το καπάκι. Ακόμα κι αν το είχε εγώ θα το απενεργοποιούσα! ok ευχαριστώ, βασικά δεν ειναι δικό μου το κινητό του ξαδερφού μου είναι και μιας και έχω λογαριασμό στο forum μου είπε να στείλω ένα μηνυμα, σε κάποιους που ασχολούνται με αυτά τα κινητά όμως τους άρεσε(ι), το είχαν στην αρχή και τώρα με την αναβάθμιση το έχασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Αυτό με τον ήχο στο πορτάκι, όντως ισχύει. Χάνεται με την αναβάθμιση του λογισμικού. Έχει ένας φίλος μου το ίδιο κινητό με μένα και δοκίμασα να συγκρίνω την κάμερα. Είχα τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο, και η φωτο είναι από την ίδια απόσταση. Με το δικό μου (Firmware 4.81)... http://www.imageshack.gr/files/bmdlj8dy77dhewdrdhv3_thumb.jpg Με του φίλου μου (Firmware 6.60)... http://www.imageshack.gr/files/33nhi1h0xfeboxb2nk6c_thumb.jpg Επίσης παρατήρησα ότι στο δικό μου υπάρχει μεγαλύτερος "Θόρυβος" στις φωτογραφίες. Φταίει το λογισμικό ή μήπως είναι τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Φταίει το λογισμικό ή μήπως είναι τίποτα άλλο;Γιατί δεν δοκιμάζεις να το αναβαθμίσεις; Nokia software updater Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις να το αναβαθμίσεις; Nokia software updater Περιμένω να βγει καμιά καλύτερη και πιο σταθερή αναβάθμιση γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τη συγκεκριμένη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδιά η 9.40 τί λέει είναι καλή?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 πως κανω αλλαγη απο vodafone live σε κανονικο menu σε αυτην την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ρε παιδια μια ερωτησει γιαυτους που ξερουν :)μετα την 6.60 ποσες αναβαθμισεις εχουν βγει για το 5610 ?και αν θυμαστε πιες ειναι...ευχαριστω Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Να κανω μια ερωτηση? επειδη ειμαι καινουργιος στο φορουμ. μπορω να αναφερω στοιχεια για την συγκεκριμενη συσκευη αν την πουλαω εδω? μηπως υπαρχουν καποιοι οροι κ κανονισμοι που δεν μου το επιτρεπουν. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Να κανω μια ερωτηση? επειδη ειμαι καινουργιος στο φορουμ. μπορω να αναφερω στοιχεια για την συγκεκριμενη συσκευη αν την πουλαω εδω? μηπως υπαρχουν καποιοι οροι κ κανονισμοι που δεν μου το επιτρεπουν. Οχι,δεν επιτρεπεται εδω ,υπαρχει καταλληλη ενοτητα για αυτην την δουλεια. Η ενοτητα του buy & sell συγκεκριμενα,ειναι μια επιπλεον δυνατοτητα για τα μονιμα & ενεργα μελη. Επιπλεον διαβαζεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epistimon Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μια και οι απόψεις για το κινητό αυτό έχουν φτάσει τις 43 σελίδες και είναι αδύνατον πλέον να τις διαβάσει κανείς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη απαρίθμηση θετικών και αρνητικών για τη συσκευή αυτή? Έχω εδώ και δύο χρόνια το 6288 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1)απο μπαταρία πως παει? 2)δυσλειτουργίες και bugs? 3)αξιοπιστία? 4)φωτογραφία Ευχαριστώ θερμά όποιον αφιερώσει 2 λεπτά να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nina21 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργια στο φόρουμ, αν και παρακολουθώ συχνά το site για ενημέρωση :) Ζητώ συγνώμη αν έκανα δημιουργία του τόπικ σε λάθος σημείο.. Έχω το ΝΟΚΙΑ 5610, έχω φτιάξει κάποιες ομάδες στις επαφές μου και θα ήθελα να χρησιμοποιώ μόνο αυτές για να με καλούν.. Στις ρυθμίσεις->ασφάλεια->κλειστές ομάδες χρηστών, προσπαθώ να τις ενεργοποιήσω, αλλά μου ζητά κάποιο αριθμο... Ο οποίος ούτε ΡΙΝ είναι, ούτε κωδικός ασφαλείας.. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε, παρακαλώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmprom Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Σήμερα, μετά από δίμηνη χρήση και χωρίς να συμβεί κάτι (πτώση ή οτιδήποτε άλλο), η οθόνη του 5610 παρουσίασε πρόβλημα. Δείχνει μόνο διάφορα χρώματα, χωρίς να μπορείς να δεις ή να διαβάσεις κάτι. Κατά τα άλλα το κινητό δουλεύει κανονικά (κλήσεις κ.λ.π στα τυφλά όμως). Επιπλέον παρατήρησα ότι όταν συναίβει αυτό άλλαξε και ο ήχος κλήσης. Το έκλεισα έβγαλα την μπαταρία το άνοιξα πάλι αλλά τίποτα. Διορθώνεται αυτό το πρόβλημα με τίποτα ή πρέπει να πάει Nokia; Το ίδιο πρόβλημα μου παρουσίασε και μένα 2 μέρες τώρα. Πως το έλυσες εσύ? Παράθεση Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 βγηκε η version 10 για το νοκια μας θα σας συνιστουσα σε ολους να την εγκαταστήσετε εμενα που έλυσε πολλά προβληματα 1. bluetooth 2. restart 3. προβληματα εντασης ήχου όταν σε καλούν (η 9.40 είχε χαμηλώσει πολυ τον ήχο) 4. προβλήματα καθαρότητας ήχου σε συνομιλία Δυστυχώς επίσημο listing δεν έχω...καποιος αλλος εμπειρότερος θα σας κατατοπίσει Ευχαριστώ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titanas_ Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΕΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣΜΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ [5610] H EAN MPOREITE STILTE MOY TO IMEY *#06#:!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δες εδώ. Μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι, χρησιμοποίησε το πλήκτρο http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmak1993 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εχω ενα προβλημα με αυτο το κινητο αν και δεν το κανει παντα αντιθετα σπανια θα ελεγα αλλα ειναι πολυ εκνεβριστικο.Οταν ειμαι στην φωτογραφικη και εχω τραβηξει μια φωτογραφια και παω να πατησω Εξοδος για να φυγω κολλαει δεν πιανει κανενα κουμπι και αναγκαζομαι να πατησω κρατημενο το κοκκινο κουμπι για να κλεισει(Μονο αν το πατησω κρατημενο δουλευει.Αν το πατησω μια φορα για να βγω απο την φψτογραφικη δεν δουλευει)Μετα οταν παω να το ξανανοιξω την ωρα που πρεπει να βαλω το pin γραφω κανονικα τον κωδικο αλλα δεν μπορω μετα να πατησω οκ.Κανα πολλα restart αλλα τπτ.Βγαζω μπαταρια,micro SD,Sim παλι τπτ.Μετα απο αρκετη ωρα τελικα δεχεται τους αριθμους και δουλευει κανονικα.Εχει τυχη σε κανεναν αυτη η περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiopalavos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλησπέρα και από μένα! Έχω το 5610 σχεδόν 2 χρόνια και μπορώ να σας πω ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο κινητό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει είναι αρκετά καλές με γνώμονα ότι δεν είναι φωτοκινητό. Στα 2 χρόνια χρήσης του μου έσπασε το κουμπί slide και αργότερα μου κάηκε η οθόνη από "υγρασία" (όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα) και η συνολική αντικατάσταση κουμπιού και οθόνης κόστισε 65 euro (στη nokia Σερρών σκίζουν κ*λους, οπότε service καλύτερα Θεσσαλονίκη ή αλλού) Σε μία αναβάθμιση που του έκανα έχασα τη λειτουργία του handsfree με αποτέλεσμα όταν συνδέω τα ακουστικά να μην τα αναγνωρίζει συσκευή (και δοκίμασα handfree συναδέλφων εκτός από το δικό μου). Αργότερα όταν βγήκε καινούργια αναβάθμιση λέω θα διορθωθεί και το αναβάθμισα με την ελπίδα ότι θα λυθεί το θέμα, αλλά τίποτα... Μήπως γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλησπέρα και από μένα! Έχω το 5610 σχεδόν 2 χρόνια και μπορώ να σας πω ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο κινητό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει είναι αρκετά καλές με γνώμονα ότι δεν είναι φωτοκινητό. Στα 2 χρόνια χρήσης του μου έσπασε το κουμπί slide και αργότερα μου κάηκε η οθόνη από "υγρασία" (όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα) και η συνολική αντικατάσταση κουμπιού και οθόνης κόστισε 65 euro (στη nokia Σερρών σκίζουν κ*λους, οπότε service καλύτερα Θεσσαλονίκη ή αλλού) Το δεξί αλουμινένιο κόκκινο κομμάτι είχε ξεκολλήσει μήνες τώρα, πρόσφατα όμως άρχισε να μαδάει το κουμπάκι slide, μετά έφυγε τελείως... και μετά από 1-2 ήπιες πτώσεις άρχισε να μαδάει ολόκληρο το κινητό και σιγά σιγά να φεύγουν ολόκληρα κομμάτια! Ξεκόλλησε η οθόνη από την δεξιά μεριά και τις τελευταίες 2 μέρες έδειχνε ό,τι ήθελε! Επειδή το έβλεπα να υποφέρει όλο και πιο πολύ όσο το είχα στα χέρια μου, αποφάσισα να κάνω το αναπόφευκτο... :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=nRHnzoj9sXs :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 βρε παιδιά που μπορώ να κάνω post μια αγγελία πώλησης του εν λόγω κινητού?? sorry για το άσχετο αλλά δε μπορώ να βρω αντίστοιχο thread Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 βρε παιδιά που μπορώ να κάνω post μια αγγελία πώλησης του εν λόγω κινητού?? sorry για το άσχετο αλλά δε μπορώ να βρω αντίστοιχο thread Διάβασε αυτό ...........Υπομονή! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 A! καλά.. ευχαριστώ πολύ.. μέχρι να φτάσω στα 100 μηνύματα θα έχει παλιώσει το κινητό.. χαχαχα Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) 2 ερωτησεις για αυτο το κινητο το 5610 δλδ 1) μπορω να στειλω μαζικα όλες τις επαφες μεσω bluetooth σε άλλο Νοκια κινητό και πως? 2) σε σχεση με αυτο,το Νοκια 6700s πως τα πάει? ευχαριστώ!:) Edited February 13, 2011 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts