Jump to content

radiopalavos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by radiopalavos

  1. Καλησπέρα και πάλι! Δεύτερη μέρα με το Arena στα χέρια μου. Η συσκευή είναι branded cosmote, και ήρθε με την έκδοση 10b και μετά από τη σύνδεση με το pc το αναβάθμισα στην 10c. Με το θέμα branded δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, ούτε καίγομαι για τον fmt. Η συσκευή λειτουργεί άψογα, οι φωτογραφίες που βγάζει, είναι ακριβώς όπως τις περιγράψατε με highlight φωτογραφία σε μέρα, όπου τα σπάει! Ο ήχος είναι άψογος και το βιντεο αρκετά καλό. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Arena. To youtube με το wifi το δοκίμασα και μετά από αρκετή ώρα loading μου έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται το αρχείο... δεν είχα καλό σήμα ή δεν γίνεται στην έκδοση που έχω ? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα και από μένα! Έχω το 5610 σχεδόν 2 χρόνια και μπορώ να σας πω ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο κινητό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει είναι αρκετά καλές με γνώμονα ότι δεν είναι φωτοκινητό. Στα 2 χρόνια χρήσης του μου έσπασε το κουμπί slide και αργότερα μου κάηκε η οθόνη από "υγρασία" (όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα) και η συνολική αντικατάσταση κουμπιού και οθόνης κόστισε 65 euro (στη nokia Σερρών σκίζουν κ*λους, οπότε service καλύτερα Θεσσαλονίκη ή αλλού) Σε μία αναβάθμιση που του έκανα έχασα τη λειτουργία του handsfree με αποτέλεσμα όταν συνδέω τα ακουστικά να μην τα αναγνωρίζει συσκευή (και δοκίμασα handfree συναδέλφων εκτός από το δικό μου). Αργότερα όταν βγήκε καινούργια αναβάθμιση λέω θα διορθωθεί και το αναβάθμισα με την ελπίδα ότι θα λυθεί το θέμα, αλλά τίποτα... Μήπως γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω ?
  3. Καλησπέρα κι από μένα! Την Δευτέρα που μας πέρασε παρήγγειλα το Arena και αύριο (Παρασκευή) θα το έχω στα χέρια μου. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους όσους πειραματίστηκαν και ψάχτηκαν με το συγκεκριμένο μοντέλο, ώστε αυτή τη στιγμή να γνωρίζω τι ενέργειες θα πρέπει να κάνω στο καινούργιο μου κινητό! Το μόνο που θα ήθελα να σας ρωτήσω (moderators) αν γίνεται να δημιουργηθούν υποκατηγορίες στο συγκεκριμένο νήμα για να μπορούμε να "ψαχνόμαστε" πιο εύκολα και πιο γρήγορα με το κινητό... και αυτό σας το λέω μετά από ανάγνωση 305 σελίδων! Σας ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...