Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μιλαω για την τιμη που το εχει το VNP.gr αλλα για το οτι το εχει και το δινει με συνδεση! Αυτο δεν συμαινει οτι ειναι Ελληνικο? αυτο ρωταω.
mpanos

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μιλαω για την τιμη που το εχει το VNP.gr αλλα για το οτι το εχει και το δινει με συνδεση! Αυτο δεν συμαινει οτι ειναι Ελληνικο? αυτο ρωταω.

Μάλλον...

Αλλά αφού δεν έχουν κυκλοφορίσε ακόμα από την alfa copyη οποία διανέμει τα ελληνικά, που τα βρήκαν ελληνικά??Κυκλοφορούν και από αλλού ελληνικά?? Παράξενο...Πάντος για Ελληνικά μενού που αναφέρουνε μπορεί να τα περάσανε και οι ίδιοι...Αν ήταν Ελληνικής προέλευσης, δε θα το διατυμπανίζανε??

Το A-GPS συνδέεται με το διαδίκτυο, και με αυτόν τον τρόπο εντοπίζει πολύ γρηγορότερα τη θέση της συσκευής. Ναι, το Ν95 8GB ενσωματώνει και δέκτη GPS.

Στο πλαίσιο αναμένεται το Ν95-8GB (Spiderman 3) στις 26/11, δέχονται προπαραγγελίες:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1026976

Έφτασεεεε... :yahoo:

Στο πλαίσιο αναμένεται το Ν95-8GB (Spiderman 3) στις 26/11, δέχονται προπαραγγελίες:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1026976

Έφτασεεεε... :yahoo:

αν οντως ισχυει αυτο...τοτε

στα nokia shop θα ειναι πιο συντομα.:):)

και ειδικα αυτοι που το εχουνε κανει κρατηση:shifty:

edit...βλεπω το βαλανε παλι...

αναμενεται συντομα...θα μας τρελανουνε μου φαινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ενα site γραφει σχετικα με το TV-Out του Ν82:

"The jack also doubles up as the TV out port. I do hope that the TV out resolution has been pumped to a 640 x 480 all over and not just in the Gallery, however I have my doubts. Will try and get some info on this soon."

Τι ακριβως σημαινει αυτο? Τα Ν95-Ν95 8GB δεν εχουν αναλυση 640x480 σε ολο το μενου οταν χρησιμοποιεις το TV-Out? Εχουν μονο στο Gallery? Νομιζα οτι τα 640x480 ειναι σε ολο το μενου. Μπορει καποιος χρηστης Ν95 8GB να επιβεβαιωσει τι ισχυει?

Einai TIM

Και τι εγινε που ειναι Wind? Εκτος του λογοτυπου στο πισω μερος το μενου δεν customized οπως ειναι τα Vodafone. Οποτε ποιο το αρνητικο? Μιλαμε για μεγαλη διαφορα χρηματων. 529 στην Ιταλια (599 σε καταστημα Wind) και εδω θα εχει 740. Οποτε γιατι αν καποιος μπορει να μην το παρει απο Ιταλια ρε παιδια?

Και τι εγινε που ειναι Wind? Εκτος του λογοτυπου στο πισω μερος το μενου δεν customized οπως ειναι τα Vodafone. Οποτε ποιο το αρνητικο? Μιλαμε για μεγαλη διαφορα χρηματων. 529 στην Ιταλια (599 σε καταστημα Wind) και εδω θα εχει 740. Οποτε γιατι αν καποιος μπορει να μην το παρει απο Ιταλια ρε παιδια?

Πρωτον μπορει να ειναι με συμβολαιο και δευτερον μπορει να ειναι κλειδωμενο.

Με συμβολαιο δεν ειναι σιγουρα. Το εχω ελεγξει. Τωρα για το κλειδωμενο δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Αλλα και κλειδωμενο να ειναι ξεκλειδωνει πολυ ευκολα.

Το θεμα ειναι γιατι σε εμας ερχεται στα 740 και διπλα στην ιταλια ειναι 100-150 ευρω φθηνοτερο.

Αλλα ξερω τι θα μου πειτε...Εδω ειναι Ελλαδισταν και ο καθενας κανει οτι θελει....

Λοιπον τα τελευταια νεα εχουν ως εξης :

Τα nokia shops εχουν λαβει ενημερωση απο

alpha copy οτι το Ν95-8gb ειναι διαθεσιμο .

Αναμενονται οι παραγγελιες να φτασουν στα

Nokia shops . Λογικα απο Δευτερα (ή και νωριτερα ??)

θα παραλαβουν καποιες συσκευες.

:happy:

Ελπιζω να ειναι οντως ετσι...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν ειναι ουτε με συμβολαιο, ουτε ειναι κλειδωμενο. Εχει ενα προεγκατεστημενο θεμα στης ΤΙΜ Ιταλιας, ενα screensaver, περασμενες ρυθμισεις για wap κτλ. Φυσικα ολα τα παραπανω διαγραφονται οποτε no problem:)

Λοιπον τα τελευταια νεα εχουν ως εξης :

Τα nokia shops εχουν λαβει ενημερωση απο

alpha copy οτι το Ν95-8gb ειναι διαθεσιμο .

Αναμενονται οι παραγγελιες να φτασουν στα

Nokia shops . Λογικα απο Δευτερα (ή και νωριτερα ??)

θα παραλαβουν καποιες συσκευες.

:happy:

Ελπιζω να ειναι οντως ετσι...

μακαρι....αλλα λογικα απο εβδομαδα θα αρχισει

να δινει κομματια παραγγελειας.

πηγα και εγω σημερα και ετσι μου ειπανε οτι

Πεμπτη θα το εχω σε ενημερωσει που ειχανε

απο Αθηνα.αντε να δουμε....:)

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες..:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντος σήμερα που ξαναπήρα τηλέφωνο στην Alfa copy, το μόνο που σου λένε είναι μέχρι τέλος του έτους...Αρνούνται τα πάντα...ούτε αν φέρανε πακέτα λένε...ούτε τίποτα...

Εμείς πως το μάθαμε ότι φτάσανε κάποια κομμάτια στην Alfa copy??Είναι αξιόπιστη η πηγή??

Εμείς πως το μάθαμε ότι φτάσανε κάποια κομμάτια στην Alfa copy??Είναι αξιόπιστη η πηγή??

Ναι ...:ninja:

Θα με παραξενευε αν σου ελεγαν κατι αλλο...:O

Το σιγουρο ειναι οτι θα εμφανιστουν καποια κομματια και

σιγα σιγα θα εφοδιαστει η αγορα κανονικα ..

Οι πληροφοριες που δινονται δεν χρειαζεται

να μεταφερονται στην νοκια γιατι δεν βοηθαει,

και πρεπει να κρατιωνται μεταξυ μας ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αντε παιδια επιτελους πλησιαζει η στιγμη, εγω πιστευω οτι απο Δευτερα θα αρχισουμε να βλεπουμε τα πρωτα μυνηματα "Το πηρα απο νοκια σοπ" κλπ. Μακαρι!
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δεν ειναι ουτε με συμβολαιο, ουτε ειναι κλειδωμενο. Εχει ενα προεγκατεστημενο θεμα στης ΤΙΜ Ιταλιας, ενα screensaver, περασμενες ρυθμισεις για wap κτλ. Φυσικα ολα τα παραπανω διαγραφονται οποτε no problem:)

Δεν ξέρω αν ισχύει και για wind αλλά τα vodafone live μοντέλα έχουν διαφορετικό firmware από τα απλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν ισχύει και για wind αλλά τα vodafone live μοντέλα έχουν διαφορετικό firmware από τα απλά.

Το δικο μου ειναι:

v 10.0.021

29-09.07

RM-320

Nokia N95 (70.02)

Το πλαισιο το ανεβασε στο σαιτ με τιμη 740 περιπου.Μπορει να εχει καλυτερη μπαταρια απο το απλο αλλα η μεγαλυτερη οθονη θα ρουφαει αιμα

Το πλαισιο το ανεβασε στο σαιτ με τιμη 740 περιπου.Μπορει να εχει καλυτερη μπαταρια απο το απλο αλλα η μεγαλυτερη οθονη θα ρουφαει αιμα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...