Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια ολα αυτα, εχω παρει κι εγω απο το καταστημα αυτο και ξερω. Αλλα μεταπωλητικα τι γινεται? Που μολις θες να το πουλησεις θα το κατεβασεις αυτοματα 100 ευρω μονο και μονο επειδη ειναι απο Γαλλια? (Με το απλο Ν95 ετσι αναγκαστηκα να κανω για να το πουλησω). Αν βεβαια καποιος δεν ενδιαφερεται για την μεταπωλητικη του αξια το παιρνει αφοβα απο το expansys.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πέσει η τιμή του, αφού καλύπτεται από εγγύηση; Ίσα ίσα, που όπως γράφω μπορεί να είναι και πιο ποιοτικό λειτουργικά...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πέσει η τιμή του, αφού καλύπτεται από εγγύηση; Ίσα ίσα, που όπως γράφω μπορεί να είναι και πιο ποιοτικό λειτουργικά...

Δεν ξερω παντως ετσι ειναι τα πραγματα. Ριξε μια ματια στις αγγελιες να δεις πως το τονιζουν ολοι οτι η συσκευη τους ειναι ελληνικη. Παντως ασχετα με αυτο υποτιθεται πως ειμαστε κι εμεις Ευρωπη και στην Γαλλια υπαρχει κι εδω οχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Βρε παιδιά, γιατί δεν το πέρνετε από Expansys? Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, είναι από Ε.Ε. (Γαλλία, οπότε καλύπτεται από εγγύηση Άλφα Κόπυ), κατά πάσα πιθανότητα έχει και Ελληνικό μενού (αν δεν έχει βάζετε με €15, όταν έρθει το 8GB στην Ελλάδα) και απλά δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο (και τι έγινε;). Και είπαμε, βρείτε και ένα εταιρικό ΑΦΜ και γλιτώνετε και το ΦΠΑ! Ξέρετε πόσες φορές έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα; Άπειρες! Και την επόμενη ημέρα έχω τα προϊόντα με DHL. Χώρια που πιστεύω ότι τα προϊόντα που έχει και απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή αγορά, είναι πιο προσεγμένα από αυτά που καταλήγουν στην Ελληνική (νομίζω ότι μας "πετάνε τα κόκκαλα" εμάς). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με είδος που πήρα από εκεί, ενώ αντίθετα είχα πολλά με είδη που πήρα από Ελλάδα...

katarxin sto expansys ( h gia pollous expensive ) einai panakrivo.pantos opios endiaferete mporei na riksei mia matia sto clove kai play.com

an kai prosopika den tha edina pote tosa lefta gia kin.tha perimeno gia simvoleo

paides exo ena mikro problima egkatestisa kanonika to nemesis gia na balo ta ellinika mesa sto kinito alla pali den katafera simfona me tis odigies pou mou dosate...dil to programma nemesis den diavaze to kinito.ti prepei na kano..dokimasa kai to nokia update kai den diathetei akoma nea ekdosi gia anavathmisi..poia einai i lisi sas euxaristo poli
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

paides exo ena mikro problima egkatestisa kanonika to nemesis gia na balo ta ellinika mesa sto kinito alla pali den katafera simfona me tis odigies pou mou dosate...dil to programma nemesis den diavaze to kinito.ti prepei na kano..dokimasa kai to nokia update kai den diathetei akoma nea ekdosi gia anavathmisi..poia einai i lisi sas euxaristo poli

περνα εσυ το ελληνικο product code.

και μολις βγει η ελληνικη αναβαθμιση τοτε

θα μπουνε και τα ελληνικα στο τηλ.σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά, γιατί δεν το πέρνετε από Expansys? Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, είναι από Ε.Ε. (Γαλλία, οπότε καλύπτεται από εγγύηση Άλφα Κόπυ), κατά πάσα πιθανότητα έχει και Ελληνικό μενού (αν δεν έχει βάζετε με €15, όταν έρθει το 8GB στην Ελλάδα) και απλά δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο (και τι έγινε;). Και είπαμε, βρείτε και ένα εταιρικό ΑΦΜ και γλιτώνετε και το ΦΠΑ! Ξέρετε πόσες φορές έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα; Άπειρες! Και την επόμενη ημέρα έχω τα προϊόντα με DHL. Χώρια που πιστεύω ότι τα προϊόντα που έχει και απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή αγορά, είναι πιο προσεγμένα από αυτά που καταλήγουν στην Ελληνική (νομίζω ότι μας "πετάνε τα κόκκαλα" εμάς). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με είδος που πήρα από εκεί, ενώ αντίθετα είχα πολλά με είδη που πήρα από Ελλάδα...

Παιδια μωλις μιλησα με shopcenter και μου ειπαν πως το κινητο ειναι απο Γερμανια και με ελληνικο μενου!Φοβαμαι πως δεν θα αντισταθω στο πειρασμο....:rolleyes:εχει και αρκετα καλη τιμη(699euro) συγκρινωντας παντα με αλλα e-shop...ελπιζω μονο μην βρεθω προ εκπληξεως...:worry:οποιος το εχει παρει απο κει ας βοηθησει....

http://rapidshare.com/files/69377400/Nokia_firmware_RM-320_EURO_10_1_.0.021_v1.0.part2.rar

http://rapidshare.com/files/69374137/Nokia_firmware_RM-320_EURO_10_1_.0.021_v1.0.part1.rar

Μια αναβαθμιση για οσους εχουν το phoenix στον υπολογιστη τους :)

Παιδια μωλις μιλησα με shopcenter και μου ειπαν πως το κινητο ειναι απο Γερμανια και με ελληνικο μενου!Φοβαμαι πως δεν θα αντισταθω στο πειρασμο....:rolleyes:εχει και αρκετα καλη τιμη(699euro) συγκρινωντας παντα με αλλα e-shop...ελπιζω μονο μην βρεθω προ εκπληξεως...:worry:οποιος το εχει παρει απο κει ας βοηθησει....

Α τωρα λενε Γερμανια ε? χαχα

Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2105182#post2105182

ΜΗΝ εμπιστευεστε κανεναν! Περιμενετε την αλφα κοπι

Οριστε, τα παιδια στην κινητομανια αποφασισαν να πουνε την αληθεια και συνεπως να ριξουν κατα 20ευρω την τιμη http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/category_id,/flypage,shop.flypage/product_id,251/option,com_virtuemart/Itemid,2/

Αν και χωρις εγγυηση ουτε 600 δεν θα εδινα...

Οριστε, τα παιδια στην κινητομανια αποφασισαν να πουνε την αληθεια και συνεπως να ριξουν κατα 20ευρω την τιμη http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/category_id,/flypage,shop.flypage/product_id,251/option,com_virtuemart/Itemid,2/

Αν και χωρις εγγυηση ουτε 600 δεν θα εδινα...

Τι λες τώρα..

Χωρίς εγγύηση, 200€ και πολλά είναι..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στην κινιτομανια εχουν 689 καποιο το οποιο αναμενεται (ευραπαϊκο) κ εχουν 709 το Αμερικανικο αν κοιταξεις. Δεν ξερουν τι κανουν και αυτοι! Απο την αλλη βλεπω το τεκνοσοπ το οποιο λεει 806,34ευρω για το Ν95 8γ και εχει τα στοιχια και την φωτο απο το απλο! Δεν παλευονται μερικοι!
mpanos

mias kai eimai etimos na to xtipiso ( http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm?go=paymonthly.productdetails&pid=551&WT.svl=link1 ) an exo katalavei sosta,iparxoun 2 software gia gps mono? route66 kai smart2go?

efxaristw

Στην κινιτομανια εχουν 689 καποιο το οποιο αναμενεται (ευραπαϊκο) κ εχουν 709 το Αμερικανικο αν κοιταξεις. Δεν ξερουν τι κανουν και αυτοι! Απο την αλλη βλεπω το τεκνοσοπ το οποιο λεει 806,34ευρω για το Ν95 8γ και εχει τα στοιχια και την φωτο απο το απλο! Δεν παλευονται μερικοι!
πηρα τηλ αυτον στο τεκνοσοπ ναι υπαρχει 806ευρω ο κλεφτης το πε με μια ανεση,ευρωπαικο του λεω?κ βεβαια μου λεει αντε ρε παπατζες ο καθενας κλεφτεςςςςςς......:mad:

mias kai eimai etimos na to xtipiso ( http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm?go=paymonthly.productdetails&pid=551&WT.svl=link1 ) an exo katalavei sosta,iparxoun 2 software gia gps mono? route66 kai smart2go?

efxaristw

Καλορίζικο! :)

Υπάρχει και το TomTom αλλά τα επικρατέστερα είναι αυτά τα δύο.

Πριν λιγα λεπτα το απεκτησα και γω. Ειναι τελειο.

Καλορίζικο και σε εσένα φίλε! :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλορίζικο! :)

Υπάρχει και το TomTom αλλά τα επικρατέστερα είναι αυτά τα δύο.

nase kala,alla 6 days gia delivery:rolleyes:

mipos na anigame kana thread,gia pio apo ta 2 sw einai to kalitero?

p.s. to tomtom,pos trexei se symbian?

πηρα τηλ αυτον στο τεκνοσοπ ναι υπαρχει 806ευρω ο κλεφτης το πε με μια ανεση,ευρωπαικο του λεω?κ βεβαια μου λεει αντε ρε παπατζες ο καθενας κλεφτεςςςςςς......:mad:

Όσο ορισμένοι βιάζονται τόσο πολύ προκειμένου να αποκτήσουν το "σκοτεινό αντικείμενο του πόθου", τόσο θα υπάρχουν οι επιτήδειοι που θα εκμεταλλεύονται την "αναμπουμπούλα" που δημιουργείται.

Λίγη υπομονή δε βλάπτει, ιδίως όταν πρόκειται να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ένα κινητό τηλέφωνο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

nase kala,alla 6 days gia delivery:rolleyes:

mipos na anigame kana thread,gia pio apo ta 2 sw einai to kalitero?

p.s. to tomtom,pos trexei se symbian?

Υπάρχουν θέματα:

Route 66 [symbian 9.1]

smart2go navigator-Nokia Maps

TomTom MOBILE 6.01

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

nai ta exo elenksei,gia afto alloste ksero pia sw trexoun sto n95.apla gia na ginei mia sigrisi metaksi tous,kathos trexoun sto n95

efxaristw

Καταρχάς Καλορίζικο.

Πριν λιγα λεπτα το απεκτησα και γω. Ειναι τελειο.

Να το χαίρεσαι και εσύ..Μεγιά σου!!!

Το πρόγραμμα TomTom είναι καλό??

ΠΟιο θεωρείτε καλύτερο και ποιο σας λεχει βολέψει περισσότερο???

Itchrist86 και stalitsa87 ευχαριστω. Μολις εσβησε απο μπαταρια και το βαλα στη φορτιση. Γενικα ειμαι κατενθουσιασμενος, δεν ειχα βεβαια το απλο για να μπορω να συγκρινω. Η κατασκευη του μου αρεσει, ειναι στιβαρο. Ελπιζω να μεινει ετσι με την παροδο του χρονου. Το αγορασα απο ενα καταστημα στη Ρωμη 529 ευρω.

Τα 529 ευρώ είναι τιμή λιανικής ή αξιοποίησες κάποια επιδότηση ή έκπτωση που δικαιούσουν; Ρωτάω, διότι η τιμή μού φαίνεται υπερβολικά χαμηλή.

Τα 529 ευρώ είναι τιμή λιανικής ή αξιοποίησες κάποια επιδότηση ή έκπτωση που δικαιούσουν; Ρωτάω, διότι η τιμή μού φαίνεται υπερβολικά χαμηλή.

Τιμη λιανικης φιλε μου. Συμφερει να κανει κανεις ενα ταξιδι αστραπη στην Ιταλια. Μαζι με τα αεροπορικα παλι ισως πιο φτηνα να βγαινει σε σχεση με την Ελλαδα:lol:

Στο εξωτερικό από όσο ξέρω είναι πολύ ποιο χαμηλή η τιμή του...Από αυτά που έχω ακούσει καλά το πήρε σαν αγορά συσκευής...

Είχες Πάει Ρώμη και έδραξες την ευκαιρία???Πολύ καλά έκανες...Το τερπνόν μετά του οφελήμου...Εμείς εδώ όχι μόνο πρέπει να περιμένουμε πότε θα μας θυμιθούνε, αλλά για να πετύχουμε τέτοια τιμή πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλο πρόγραμμα συμβολαίου με πολύ καλή επιδότηση και αν....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...