nikthanos Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 το γράφει και στο φυλλάδιο της εγγύησης του κινητού...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 όλα καλά...άλλαξα οθόνες με την ξαδέρφη μου... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 πήρα απο cosmote και γω το κ770 . ολα μια χαρά , όμορφο ευχρηστο και καλές φώτο, όμως εχει την συντόμευση (δεξιά) του myview. πως μπορώ να απαλλαγώ απο την βλακοσυντόμευση (ξαναπερασα το λογισμικό του κινητού σαν update αλλά τζίφος..) και αν έχω την κανονική χρήση του πλήκτρου ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 πήρα απο cosmote και γω το κ770 . ολα μια χαρά , όμορφο ευχρηστο και καλές φώτο, όμως εχει την συντόμευση (δεξιά) του myview. πως μπορώ να απαλλαγώ απο την βλακοσυντόμευση (ξαναπερασα το λογισμικό του κινητού σαν update αλλά τζίφος..) και αν έχω την κανονική χρήση του πλήκτρου ξανα? δεν αξιζει να το κανεις,χανεις την εγγυηση.αστο το κινητο ως εχει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Καλησπερα! Επαιεδη σκεφτομαι να παρω με την επιδοτηση μου το συγκεκριμενο τηλεφωνακι, θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει σε 2-3 ερωτησουλες για να μην ψαχνω 40 σελιδες? 1. Ποσο διαρκει η μπαταρια του τηλεφωνου με νορμαλ χρηση? (~10' ομιλιας + 2-3 sms + λιγο ραδιοφωνο / μερα) 2. ποσο sar εχει? 3. επειδη σκεφτομαι να το χρησιμοποιω και αντι φωτ. μηχανης, αξιζουν οι φωτογραφιες που βγαζει? 4. μεχρι ποσα GB καρτα μνημης δεχεται? 5. Τι ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια του? 6. επειδη θα το παρω απο wind, εχει κανενα κλειδωμα? σας κουρασα ε?? :lol::lol: ευχαριστω εκ των πρωτερων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Καλησπερα! Επαιεδη σκεφτομαι να παρω με την επιδοτηση μου το συγκεκριμενο τηλεφωνακι, θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει σε 2-3 ερωτησουλες για να μην ψαχνω 40 σελιδες? 1. Ποσο διαρκει η μπαταρια του τηλεφωνου με νορμαλ χρηση? (~10' ομιλιας + 2-3 sms + λιγο ραδιοφωνο / μερα) 2. ποσο sar εχει? 3. επειδη σκεφτομαι να το χρησιμοποιω και αντι φωτ. μηχανης, αξιζουν οι φωτογραφιες που βγαζει? 4. μεχρι ποσα GB καρτα μνημης δεχεται? 5. Τι ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια του? 6. επειδη θα το παρω απο wind, εχει κανενα κλειδωμα? σας κουρασα ε?? :lol::lol: ευχαριστω εκ των πρωτερων! :) 1. κρατάει αρκετά :) 3 μερούλες πρέπει να τις βγάζει άνετα 2. κοντά στο 1.77 μου φαίνεται 3. βγάζει καλές φώτο αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 4. μέχρι 2 gb που του έχω εγώ την παίρνει 5. έχει φορτιστή, καλώδιο usb, handsfree cd με software... 6. δεν ξέρω, το αγόρασα σκέτη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε nikthanos! :) πολυ κατατοπιστικες οι απαντησεις σου! ολα μια χαρα, αλλα... αχ ρε σονυ ερικσον με αυτο το σαρ...:rolleyes: το μονο πραγμα που με κολλαει ειναι πως θα περασω απο ενα κινητο με σαρ 0,447 (Samsung E590) σε ενα με 1,69 (Κ770)!! :wacko: εχμ.... κατι ακομα....:O το hands free που περιλαμβανει ειναι αυτο? http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-75?cc=gr&lc=el ή καποιο αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 όχι δεν είναι αυτό...είναι πιο απλό, αλλά χρησιμοποιώ ένα σαν αυτό και ένα HBH-DS220 http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories?cc=gr&lc=el#view=accessories&cdl=0&s=0&detail=1&cmp=0&acc_cid=64690&cid=0&pid_type=accessory&acc_pid=0&pid=175243 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 όχι δεν είναι αυτό...είναι πιο απλό, αλλά χρησιμοποιώ ένα σαν αυτό και ένα HBH-DS220 http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories?cc=gr&lc=el#view=accessories&cdl=0&s=0&detail=1&cmp=0&acc_cid=64690&cid=0&pid_type=accessory&acc_pid=0&pid=175243 να ρωτησω και εγω κατι το HBH-DS220 καθε φορα που πατας το κεντρικο κουμπι οταν ακους ραδιοφωνο αλαζει σταθμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 να ρωτησω και εγω κατι το HBH-DS220 καθε φορα που πατας το κεντρικο κουμπι οταν ακους ραδιοφωνο αλαζει σταθμο; με το BT Handsfree δε γίνεται να ακούσεις ραδιόφωνο.....άστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 αχ να τραβαγε λιγο καλυτερο βιντεο... μα ειναι βιντεο αυτο που τραβαει Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 αχ να τραβαγε λιγο καλυτερο βιντεο... μα ειναι βιντεο αυτο που τραβαει Η αναλυση του ειναι :cold: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Το κινητό είναι φοβερό,αλλά τρίζει:angry: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Το κινητό είναι φοβερό,αλλά τρίζει:angry: Αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα SE κινητά. Προσωπικά θεωρώ ως λιγότερο «τριζάτα» τα Motorola, τα Samsung και τα E-series της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Εδώ το έχουν παρακάνει.Κ το περίεργο είναι πως το δικό μου μαύρο,τρίζει,ενώ της ξαδερφης μου,ασημένιο,δε τρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Εδώ το έχουν παρακάνει.Κ το περίεργο είναι πως το δικό μου μαύρο,τρίζει,ενώ της ξαδερφης μου,ασημένιο,δε τρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ ειναι καινουργιο ακομη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 το Κ750 που είχα δεν έτριζε καθόλου....το 770 έτριζε λίγο στην αρχή αλλά τώρα σταμάτησε (ή το συνήθισα και δεν το ακούω... :):):):) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πραγματι, μετα απο λιγη χρηση (περιπου μετα απο ενα μηνα χρησης και 1-2 ανοιγματα του πισω καλυματος για αλλαγη της καρτας μνημης) αρχιzει να τριζει λιγακι, αλλα δεν το λες και μεγαλο προβλημα... Γενικα, ειναι αρκετα συμπαγης κατασκευη και δεν δειχνει μετα απο 4-5 μηνες χρησης να αυξανεται το τριξιμο που απεκτησε μετα τα 2 ανοιγματα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δεν αξιζει να το κανεις,χανεις την εγγυηση.αστο το κινητο ως εχει.:) thanx για την απάντηση, αν και πάλι δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση τι μπορώ να κάνω για να φύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariposa Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Επειδή αναφέρθηκε το πρόβλημα της ανάλυσης του βίντεο, η βίνετο-κλήση τί λέει; Φαίνεται τίποτα, έχει καθυστέρηση.....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Επειδή αναφέρθηκε το πρόβλημα της ανάλυσης του βίντεο, η βίνετο-κλήση τί λέει; Φαίνεται τίποτα, έχει καθυστέρηση.....; Καθυστερηση δεν εχει (με vodafone). Ο εαυτος σου δεν φαινεται σχεδον καθολου λογο της μικρης οθονης. Ο συνομιλητης φαινεται σχετικα καλα, αλλα παλι "χανει" επειδη ειναι μικρη η οθονη. Οι φωτο που μπορεις να αποθηκευσεις κατα τη διαρκεια της videoκλησης ειναι 176x144, οπως δηλ και το video που περνει το τηλ. Συγκριτικα με το SE W900 αλλα και το Nokia 6300 που ειχα παλαιοτερα, δυστυχως, ειναι και απο τα 2, χειροτερο. To U600 που εχεις, επειδη ετυχε να το δω σε videoκληση, ηταν πολυ ανωτερο -και αποθηκευει σε video τη videoκληση!!! - απο το k770i. Βεβαια,κατα την αποψη μου,ηταν το μοναδικο πλεονεκτημα του u600 (αυτο της καλυτερης videoκλησης) εναντι του k770. ( το u600 μεταχειρισμενο αγοραζεται απο τους μαγαζατορες μεταχειρισμενων περιπου 130 πριν 2 μηνες.Αστα! ) Γενικα, κανεις τη δουλεια σου, αλλα μετα βιας (και με ..πολυ καλη διαθεση βαθμολογησης) θα χαρακτηριζα οριακα μετριο το αποτελεσμα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariposa Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Γιατί έχει το U600 βιντεοκλήση; Αφού δεν είναι 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Sorry... Παντα τα μπερδευα αυτα τα δυο... (U600 και U700). Οτι ανεφερα παραπανω σχετικα με το U600, ισχυει για το U700. Δεν πιστευω να σε μπερδεψα και να εψαχνες για 2η καμερα...ε... :O Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά καλησπέρα, έχουμε στην οικογένεια και ένα k770i vodafone live, σήμερα μας έστειλαν ένα MMS αλλά λάβαμε ένα SMS να το δούμε από την θυρίδα της Cosmote. Η σύνδεση είναι φυσικά Cosmote απλά αγοράστηκε σαν συσκευή από κατάστημα της vodafone. Πως μπορούμε να λαμβάνουμε κανονικά MMS χωρίς την παραπάνω διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα mms στη συσκευή σου...πρέπει να στείλεις ένα sms σε ένα νούμερο που δε θυμαμαι :)... κάτσε...το βρήκα: "Για να εγγραφείτε στην Υπηρεσία MMS (Multimedia Messaging Service) θα πρέπει να στείλετε στο 1333 το γραπτό μήνυμα MMS. Μέσα σε 24 ώρες από την αποστολή του μηνύματος, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και τις απαραίτητες ρυθμίσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts