Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά lannet! Σου στέλνει μαζί με το λαγαριασμό και κουπόνι 50% έκπτωση για την pizza fan...:rolleyes:

καλο αυτο!

αναγνωριση σε σταθερα βγαζει?η ποιοτητα ηχου?

• 2 weeks later...
καλη η ενημερωση για την netone.εγω ενδιαφερομαι για την φορθνετ το 2 play .ειδικα γιατι θελω να κανω κλησεις στο εξωτερικο(ρωσσια και η net δεν τοε χει free ).εχει κανενας να μας πει σχολια εντυπωσεις κλπ?

• 4 weeks later...

Καλημερα

Θα μπορουσε καποιος να μου πει την γνωμη του για την Tellas και το Tellas Zisto? Ειναι απο τις λιγες εταιρειες (μαζι με την Forthnet) που εχουν διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου απλα δεν εχω ακουσει καμια γνωμη μεχρι στιγμης για το δικτυο της Tellas. Απο ποιοτητα τηλεφωνιας ειναι καλη? Οι ταχυτητες internet φτανουν τουλαχιστον στα 8-9 Mbps?

Ευχαριστω

Καλησπέρα

'Εχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση τηλεφώνου στην On Telecoms στις 10-12-2007 στο

πρόγραμμα ΟΛΑ σε ΕΝΑ παρότι 'εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα καμία ενημέρωση δεν έχω για την πορεία της αίτηση μου ,σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα κατόπιν πολλών προσπαθειών μου μου απαντήσαν ότι η αίτησή μου έχει αποσταλει στον ΟΤΕ παρακαλώ έάν γνωρίζει κάποιος με ποίο τρόπο θα διακόψω τις ενέργειες για την σύνδεση μου χωρίς να μου ζητήσουν καμία αποζημιώση καταβολή χρημάτων από μένα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

'Εχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση τηλεφώνου στην On Telecoms στις 10-12-2007 στο

πρόγραμμα ΟΛΑ σε ΕΝΑ παρότι 'εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα καμία ενημέρωση δεν έχω για την πορεία της αίτηση μου ,σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα κατόπιν πολλών προσπαθειών μου μου απαντήσαν ότι η αίτησή μου έχει αποσταλει στον ΟΤΕ παρακαλώ έάν γνωρίζει κάποιος με ποίο τρόπο θα διακόψω τις ενέργειες για την σύνδεση μου χωρίς να μου ζητήσουν καμία αποζημιώση καταβολή χρημάτων από μένα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

Ευχαριστώ

Πιστεύω πως αν απευθυνθείς στον ΟΤΕ θα σε κατατοπίσουν πλήρως τι θα πρέπει να κάνεις και μάλιστα θα αναλάβουν αυτοί να κάνουν και τα υπόλοιπα.

Harry_65

Καλησπέρα

Ευχαριστώ

Κάλεσε 134 να σου πουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία. Αν έχει ξεκινήσει η εξωτερική φορητότητα τότε θα πρέπει να πας σε κατάστημα ΟΤΕ για να το επαναφέρεις. Αν όχι, θα πρέπει να καλέσεις την ΟΝ για να ζητήσεις ακύρωση (το οποίο καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα από όλα όπως και να'χει)

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

• 1 month later...

Γεια σας παιδιά!!! Θα ήθελα τις συμβουλές- εμπειρίες σας για την επιλογή παροχού σταθερής τηλεφωνίας.

Έχω Vodafone Home και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί δεν έχω καλό σήμα σπίτι μου (δεν με ακούν, δεν ακούω.. πολλά παράσιτα κλπ).

Έχετε να μου προτέινετε άλλη εταιρία-πρόγραμμα?

Αυτό που διαφημίζεται τελευταία της Vivodi (To Telefonet) τι λέει?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!!!!!!

Ποιο εχεις το sagem η ericsson

αν και μαλλον εχει το sagem για να λες τα προβληματα !

δοκιμασες αλλαγη στην θεση (κοντα σε μπαλκονι, κ.α)

μηπως να ζητουσες αλλαγη με το ericsson !

Καλημέρα φίλε!! Το Sagem έχω, έχω δοκιμάσει πολλά σημεία μέσα στο σπίτι! Και το κινητό μου σύνδεση Vodafone εχει αλλά δεν έχω σήμα...γι'αυτο ζητάω γνώμες για αλλαγή παροχού.

Γεια σας παιδιά!!! Θα ήθελα τις συμβουλές- εμπειρίες σας για την επιλογή παροχού σταθερής τηλεφωνίας.

Έχω Vodafone Home και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί δεν έχω καλό σήμα σπίτι μου (δεν με ακούν, δεν ακούω.. πολλά παράσιτα κλπ).

Έχετε να μου προτέινετε άλλη εταιρία-πρόγραμμα?

Αυτό που διαφημίζεται τελευταία της Vivodi (To Telefonet) τι λέει?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!!!!!!

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

1. κανε search στα forums και δες τι προβλήματα έχουν οι συνδρομητές και πως ή πότε τα αντιμετώπισαν οι πάροχοι.

2. ψάξε στα forums αν υπάρχουν ιδιαιτερότητες στην περιοχή σου

3. σύγκρινε τις τιμές και τα πακέτα των παρόχων

4. κάνε έλεγχο διαθεσιμότητας για την περιοχή σου

5. έλεγξε πως αντιμετωπίζουν ειδικές ανάγκες, π.χ. συναγερμό

Αν τα έχω διαβάσει καλά, μάλλον Tellas-Forthnεt σε pstn και net σε voip είναι οι καλύτερες σου επιλογές.

η τελλας και η hol έχουν τα καλύτερα και πιο πλήρη πακέτα προσφορών,

και η forthnet αυτή τη στιγμή έχει το πιο "δοκιμασμένο" δίκτυο σε υψηλές ταχύτητες adsl από τους εναλλακτικούς

• 1 month later...

Πάροχοι… μια μεγάλη και πονεμενη ιστορία. Πιστεύω ότι είναι πολύ γενική η ερώτηση «Ποιον πάροχο προτείνετε…». Άνετα θα συναντήσεις ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον ίδιο πάροχο αλλά ο ένας είναι ευχαριστημένος και ο άλλος όχι. Θα πρότεινα να δημιουργηθεί μια στατιστική που να δείχνει τον κάθε πάροχο ανά περιοχή. Παράδειγμα, στα Πατήσια η Tellas είναι μια χαρά αλλά στον Πειραιά προσεύχεσαι να δουλεύει το σταθερό σου τηλέφωνο.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η εταιρεία και οι περιοχές είναι τυχαίες.

ποιά εταιρία έχει τις πιο φθηνές κλήσεις προς κινητά;

ευχαριστώ

Ο ΟΤΕ.

ποιά εταιρία έχει τις πιο φθηνές κλήσεις προς κινητά;

ευχαριστώ

ΟΧΙ Ο ΟΤΕ ! κανεις αρκετες κλησεις σε κινητα κοντα στα 300 λεπτα το μηνα ή, 10 λεπτα την μερα?

Βαλε cosmoline και οταν θα περνεις σε σταθερα θα βαζεις το προθεμα για οτε ( η αλλη εταιρια αν εχεις) π.χ 1777

η χρεωση θα ειναι 0,05 € !!! τοσο χρωνει ο ΟΤΕ για υπεραστικα!!!! Του οτε τα κινητα ειναι περιπου 0,16€(σχεδον τριπλασια)

το πακετο το λενε TalkFree300 με 15€ εχει και το TalkFree500 αλλα ΔΕΝ συμφερει!

300 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας σε αστικές, υπεραστικές κλήσεις και κλήσεις προς κινητά

@Ενιαία χρέωση €0,001 / δευτ. προς όλους τους εθνικούς προορισμούς

@Χρέωση ανά δευτερόλεπτο προς όλους τους προορισμούς

απλα ΔΕΝ θα περνεις μεσω cosmoline αστικα γιατι θα ειναι σαν να τα πληρωνεις διπλασια

αν θες δες το site τους ΕΔΩ

και αν δεν καταλαβες τι θα κανεις με την προεπιλογη ξαναρωτα με

@VoodooCappuccino Ξεχαστε την καραμελα με τον ΟΤΕ !

Χωρίς πρόγραμμα ο ΟΤΕ είναι φθηνότερος για κλήσεις σε κινητά από όλες τις εταιρίες, ενω από κάποιες που έχουν ίδια χρέωση πάλι συμφέρει γιατί έχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ενώ όλες οι εταιρίες έχουν ελάχιστη χρέωση τα 30 ή 60 δευτερόλεπτα κλπ. Αν αυτό άλλαξε τον τελευταίο μήνα ή δεν ισχύει για συγκεκριμένο πρόγραμμα της Cosmoline όπως λες, πάω πάσο.

Αυτο το προγραμμα ειναι με Χρέωση ανά δευτερόλεπτο προς όλους τους προορισμούς και υπερσυμφερη για κινητα αφου η προπληρωμενη χρεωση ειναι μολις 0,05€ ανα λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο δηλ. 0,000835 ανα sec

Αξιζει για οποιον μιλαει πανω απο 10 λεπτα την ημερα !

για λιγοτερες κλησεις εννοειτε οτι δεν χρειαζετε εναλλακτικο !

Για κάποιον χωρίς πάγιες χρεώσεις συμφέρει ο ΟΤΕ; Μου κάνει εντύπωση...

Ξέρεις κάποιον εναλλακτικό που να χρεώνει ανά δευτερόλεπτο τις κλήσεις προς κινητά (χωρίς αγορά μηνιαίου πακέτου κλήσεων);

Αν όχι τότε είναι φτηνότερος

• 2 months later...

Καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει ήδη forthnet σε ιδιόκτητο δίκτυο να μου πεί εντυπώσεις?

Είναι η εταιρία στην οποία θα καταλήξω τελικά και θέλω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ!

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

@Itseto ειμαι προσφατος πελατης της 4νετ..απο εξοπλισμο ειναι πολυ οκ!δεν εχω αντιμετοπισει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα..η γραμμη ειναι ελαχιστα κακης ποιοτητας αλλα μαλλον κατι παιζει με τα φιλτρακια..επισης κατι γινετια κ οταν εχω φιλτρακι σε μια συσκευη δεν εχω αναγνωριση ενω στο αλλο εχω συνεχεια κανονικα..απο ταχυτητες..απ οτι μου παν και στο adsl forum απορουν πως ανοιγω σελιδες απο ελλαδα(δλδ χαλια ταχυτητα) αλλα εμενα μ φαινεται μια χαρα..πολυ καλυτερα απο hol και καμια αποσυνδεση μεχρι στιγμης..μονο απο κατι κακους συγχρονισμους που ειχα με το τηλεφωνο οπου οταν το καταλαβα το εβγαλα τελειως απο την πριζα..αυτα.!

Καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει ήδη forthnet σε ιδιόκτητο δίκτυο να μου πεί εντυπώσεις?

Είναι η εταιρία στην οποία θα καταλήξω τελικά και θέλω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ!

Σχεδόν 2 χρόνια 2play (το έβαλα με το που βγήκε γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο Forthnet γενικότερα) και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα...

Σχεδόν 2 χρόνια 2play (το έβαλα με το που βγήκε γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο Forthnet γενικότερα) και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα...

Τελικά είναι πολλοί αυτοί που θα την κάνουν απο τον ΚΟΤΕ.Εχω connex και 24/7 αλλά θα την κοπανήσω μόλις υπάρξει η δυνατότητα της isdn σύνδεσης με την forthnet στη Δράμα.

Harry_65

Τώρα που χάσαμε την Altec με τα 0.098/κλήση ποιά επιλογή έχουμε για φθηνές υπεραστικές κλήσεις;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.