Jump to content

skipper_stp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About skipper_stp

  • Ημ. Γέννησης 29/09/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

skipper_stp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια χαρα παίζει σε εμένα
  2. Άκυρο! το googlara και είδα ότι υπάρχει επιλογή home button sensitivity στο general :) ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ Τάσο!
  3. Καλημέρα παιδιά. την βοήθεια σας γιατί έχω φάει σκάλωμα: Απέκτησα χτες ένα iphone 7 plus και όταν πατάω το home button νιώθω σαν να "βουλίαζει" το κάτω μέρος του κινητού γύρω από το Home button. Λες και έχουν προσθέσει ελαττήριο. Είναι φυσιολογικό? Σαν συσκευή είναι συμπαγής. Μονο όταν πατάς το κουμπάκι γίνεται. Σε όσα iphone είχα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας!
  4. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σε διαγωνισμό! Νομίζω ήρθε η ώρα... :)
  5. καλη μου τύχη! Ευχομαι να είμαι τυχερός γιατί εχει ξεμεινει από κινητό η γυναίκα μου :cry:
  6. Σε ευχαριστώ πολύ big!!!
  7. καλησπέρα! Ισχύει το ξεκλείδωμα των AT&T συσκευών με τον τρόπο που περιγράφεται. Ρωτάω γιατί στο site της AT&T αναφέρει ότι ξεκλείδωμα γίνεται ΜΟΝΟ για πελάτες της εταιρίας (η παλαιότερους) Γνωρίζει κάποιος να μας πει?
  8. καλη μου τυχη! Συγχαρητηρια για την σελιδα!!!
  9. καλημέρα! Ο αριθμός της αγγελίας είναι ο 295275. Βρες την αγγελία μου, πατα στο νούμερο αξιολόγησης και πριν από τις αξιολογήσεις έχει ενα link "Η δική σας γνώμη για τον χρήστη skipper_stp."

     

    Thanks

  10. Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά μας ενδιαφέρει όλους , δείτε παρακαλώ την ακόλουθη δημοσίευση.

    http://energoskatanalotis.blogspot.com/

  11. Καλημέρα φίλε!! Το Sagem έχω, έχω δοκιμάσει πολλά σημεία μέσα στο σπίτι! Και το κινητό μου σύνδεση Vodafone εχει αλλά δεν έχω σήμα...γι'αυτο ζητάω γνώμες για αλλαγή παροχού.
  12. Γεια σας παιδιά!!! Θα ήθελα τις συμβουλές- εμπειρίες σας για την επιλογή παροχού σταθερής τηλεφωνίας. Έχω Vodafone Home και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί δεν έχω καλό σήμα σπίτι μου (δεν με ακούν, δεν ακούω.. πολλά παράσιτα κλπ). Έχετε να μου προτέινετε άλλη εταιρία-πρόγραμμα? Αυτό που διαφημίζεται τελευταία της Vivodi (To Telefonet) τι λέει? ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ! Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!!!!!!
×
×
  • Create New...