minast Δημ. March 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2025 Ούτως ή άλλως, δεν διαλέγεις εταιρεία κατά την αίτηση. Ολοκληρώνεις τη διαδικασία για το κουπόνι, παίρνεις το νούμερο και μετά το δίνεις στον πάροχο που θα επιλέξεις με τον συνήθη τρόπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Παιδιά ερώτηση. Έχετε κάνα τηλέφωνο από αυτούς τους τύπου εξωτερικούς συνεργάτες για σταθερό και ίντερνετ που έχουν πολύ καλύτερες τιμές από τα επίσημα σαιτ των εταιριών? Είχα κάνει πρό διετίας κόσμοτε και πέραν από καλή τιμή μου είχε δώσει έξτρα και αριθμούς σε κάρτα και με χρήματα μέσα. Ιδανικά από νόβα η βονταφον καθώς είμαι ήδη κόσμοτε και συνήθως αν αλλάξεις πάροχο σου δίνουν εξτραδακια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου On 1/7/2026 at 7:44 ΜΜ, aaaaztek84 said: Παιδιά ερώτηση. Έχετε κάνα τηλέφωνο από αυτούς τους τύπου εξωτερικούς συνεργάτες για σταθερό και ίντερνετ που έχουν πολύ καλύτερες τιμές από τα επίσημα σαιτ των εταιριών? Είχα κάνει πρό διετίας κόσμοτε και πέραν από καλή τιμή μου είχε δώσει έξτρα και αριθμούς σε κάρτα και με χρήματα μέσα. Ιδανικά από νόβα η βονταφον καθώς είμαι ήδη κόσμοτε και συνήθως αν αλλάξεις πάροχο σου δίνουν εξτραδακια Σου στέλνω για vodafone που μου έδωσαν την καλύτερη προσφορά από όλους τους συνεργάτες που πήρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου On 8/7/2026 at 1:16 ΜΜ, dasnowy said: Σου στέλνω για vodafone που μου έδωσαν την καλύτερη προσφορά από όλους τους συνεργάτες που πήρα. εγω ειμαι ηδη στην Vodafone, οποτε αν εχεις τηλεφωνα για Nova ή Cosmote , στειλτα μου σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου Δεν έχω κάτι για nova ή cosmote. Βάλε να σε καλέσουν στις σελίδες τους. Η cosmote έχω την εντύπωση πως δεν έχει εξωτερικούς συνεργάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts