Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

File mou na sai kala!Se upereuxarhstw!Dhladh prepei na aexw apo tis uparxouses times katalogou kaluteres!Kalo mou akougetai! :p

Ετσι μου είπαν. Επειδή το είχα ψάξει και πιο παλιά νομίζω πως οι εκτπώσεις ήταν αρκετά καλές.

Αν εχουν κρατήσει τις ίδιες εκπτώσεις τότε είσαι σε καλά χέρια :D (με εξαίρεση τα διεθνή)

BAsika an tous parw les na mou poun akribws?

An pantws einai etsi opws ta les tote pragmatika emena me sumferei h T®ellas!

Poios kserei poso na me xrewnoun.......

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

BAsika an tous parw les na mou poun akribws?

An pantws einai etsi opws ta les tote pragmatika emena me sumferei h T®ellas!

Poios kserei poso na me xrewnoun.......

Θεωρούνται να έχουν το καλύτερο τηλεφωνικό κέντρο. Λογικά θα ξέρουν.

Gia na doume.Alhtheia pws tous phres me Voip buster?Pairnei kai 180xxx?

Gia na doume.Alhtheia pws tous phres me Voip buster?Pairnei kai 180xxx?

Βασικά πήρα στο 210 8113411 που βρήκα στο website.

Μου είπαν να πάρω στο 13800 και του εξήγησα οτι καλώ μέσω Internet και δεν έχω πρόσβαση για το 13800 και με συνέδεσε αυτός. ;)

Βασικά πήρα στο 210 8113411 που βρήκα στο website.

Μου είπαν να πάρω στο 13800 και του εξήγησα οτι καλώ μέσω Internet και δεν έχω πρόσβαση για το 13800 και με συνέδεσε αυτός. ;)

Ολα τα 5ψηφια καλουνται με τον εξης τροπο: Βαζουμε 210 ΧΧΧΧΧ 12. Το 12 μπορει να αντικατασταθει με οποιαδηποτε αλλα νουμερα θελουμε, το θεμα ειναι να συμπληρωσουμε 7 ψηφια. Δηλαδη για να καλεσετε τη Τελλας, παιρνετε 210 13800 12

Ολα τα 5ψηφια καλουνται με τον εξης τροπο: Βαζουμε 210 ΧΧΧΧΧ 12. Το 12 μπορει να αντικατασταθει με οποιαδηποτε αλλα νουμερα θελουμε, το θεμα ειναι να συμπληρωσουμε 7 ψηφια. Δηλαδη για να καλεσετε τη Τελλας, παιρνετε 210 13800 12

Δοκίμασα με voicebuster πήρα 0030210 1188862 και συνδεθηκα με τις πληροφορίες καταλόγου 11888 με μηδενικη χρεωση

πολύ καλό

De pairnei kanenas apo sas me to Voip Buster re paidia,sthn Tellas,na mathei ti times exoume apo Tellas emeis pou eimaste Dehtzides?

An tuxon kaneis exei ton xrono kai th diathesh ton 1000euxaristw!

Με πήραν τώρα από την Tellas στο msn που έχω στην isdn γραμμή μου. Το σηκώνω και ακολουθεί ο εξής διάλογος (Τ=Tellas , Ε=Εγώ) :

Τ: Ναι για σας, ο κύριος Αγγελίδης;

Ε: Ναι ο ίδιος

Τ: Από την Tellas σας καλώ κύριε Αγγελίδη για το 26650-28xxx

Ε: Τι θα θέλατε;

Τ: Σας ενημερώνω ότι σας δίνουμε 3 ώρες δωρεάν αστικών κλήσεων

Ε: Δεν ενδιαφέρομαι για αυτή την προσφορά.

Τ: Είστε σε κάποια άλλη εταιρία;

Ε: Είμαι σε εταιρία η οποία χρεωνει 0,12 ευρώ ανά κλήση για αστικά και υπεραστικά.

Τ: Δηλαδή μιλάτε πολύ. Σε κάθε κλήση μιλάτε πάνω από 3-4 λεπτά;

Ε: 2 ώρες το ελάχιστο (αυτό βέβαια δεν ισχύει πάντα, σε μεγάλο αριθμό των κλήσεών μου όμως ισχύει. και πάλι όμως μιλάω το ελάχιστο 5 λεπτά σε υπεραστικά πράγμα που σημαίνει ότι με συμφέρει η altec που έχω τώρα. αυτά που είναι μέσα στην παρένθεση δεν τα είπα σε αυτή που με πήρε) οπότε δεν με συμφέρει η προσφορά σας.

Τ: Εντάξει, σας ευχαριστώ πολύ.

Ε: Παρακαλώ, γεια σας.

Αυτά που μου είπαν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου γιατί έχουν πάρει και άλλη φορά και τους γείωσα με τον ίδιο τρόπο. Εγώ όμως κολλάω στο εξής: εφόσον αυτό το νούμερο στο οποίο με κάλεσαν δεν έχει καμία επαφή με την Tellas (δηλαδή δεν είμαι συνδρομητής τους με αυτό το νούμερο ούτε στο απλό 1738) πως γνωρίζουν το ονοματεπώνυμό μου;;;; Είμαι συνδρομητής τους με τον άλλο μου αριθμό (το κύριο νούμερο της isdn) αλλά πλέον δεν χρησιμοποιώ την Tellas γιατί δεν με συμφέρει. Τα δύο νούμερα ξεκινάνε από 28 αλλά τα 3 τελευταία τους ψηφία δεν έχουν σχέση, δεν είναι κοντινά. Πως γνωρίζουν τα στοιχεία μου; Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

EDIT

Εκτός από το θέμα με τα στοιχεία μου νευρίασα γιατί όταν πήραν κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Εντελώς ενημερωτικά σας λέω ότι κάλεσαν με απόκρυψη.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αν έχουν τον κεφαλικό αριθμό σου μπορούν από τους καταλόγους του ΟΤΕ να βρουν και όλα τα υπόλοιπα msn που πιθανά έχεις.

Πριν απο λίγες μέρες με κάλεσαν απο Tellas και μου λένε, είσαστε πελάτης μας και θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια προσφορά που έχουμε...Εγώ είμαι πελάτης της TelePassport και οχι της Tellas, της ειπα πολύ ευγενικά οτι δεν με ενδιαφέρει διοτι έχω άλλον πάροχο και οταν ρώτησα απο πού και ώς πού είμαι πελάτης της μου λέει το εξής : είμαστε θυγατρική της ΔΕΗ άρα είστε πελάτης μας απο την ΔΕΗ !!!!!!!!!!!!

Ημαρτον !!!!

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Ta kanoun auta oi etairies re paidia!Einai gnwsto allwste!To oti exeis omws TP kai sou leei eisai pelaths mas einai epikoinwniako trik kai TRAK xaxaxax tromara tous!

Αν έχουν τον κεφαλικό αριθμό σου μπορούν από τους καταλόγους του ΟΤΕ να βρουν και όλα τα υπόλοιπα msn που πιθανά έχεις.

Και τα δύο μου νούμερα είναι μη ανακοινώσιμα και έχουν απόκρυψη αριθμού. Για το μη ανακοινώσιμο είμαι σίγουρος γιατί το έχω κοιτάξει και στο www.whitepages.gr και μόλις τώρα το έλεγξα και τηλεφωνικά στις πληροφορίες καταλόγου της Vodafone και του ΟΤΕ. Άρα από που και ως που να βρουν τα msn μου από καταλόγους; Αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ μεγάλη φασαρία και με την Tellas και με τον ΟΤΕ αν έχει οποιαδήποτε σχέση.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Μία ερώτηση προς όσους έχουν ALTEC με προεπιλογή...

η ποιότητα της κλήσης είναι καλή?

Διάβαζα νωρίτερα στο φόρουμ από άλλα ποστ ότι το δίκτυο είναι VoIP και κάποιος έγραψε ότι η κλήση ακουγόταν με χαμηλή ένταση... άλλοι πάλι λένε ότι είναι μια χαρά... >Τελικά τι συμβαίνει??

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Διάβαζα νωρίτερα στο φόρουμ από άλλα ποστ ότι το δίκτυο είναι VoIP και κάποιος έγραψε ότι η κλήση ακουγόταν με χαμηλή ένταση... άλλοι πάλι λένε ότι είναι μια χαρά... >Τελικά τι συμβαίνει??

Το έχω 3 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα η ποιότητα ειναι τέλεια ελάχιστη διαφορά από τον π(οτε)!!!

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Στα αστικά ίδια με ΟΤΕ, στα υπεραστικά χαμηλότερη ποιότητα αλλά αποδεκτή.

Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και έχει και εξαιρετικό online billing!

Έχω και εγώ προεπιλογή της ΑΛΤΕΚ και θα μπορούσα να πω ότι το πρόβλημα είναι στην ποιότητα κλήσης στα κινητά. Πολλές φορές μάλιστα πέφτει η γραμμή εκεί που μιλάς και επανειλλημένως. Μόλις βάζω το πρόθεμα του ΟΤΕ 1777 και ξαναπαίρνω μιλάω τέλεια και συνεχόμενα. Αν είσαι γραμμένος στο πρόγραμμα σταθερής διάρκειας με 0.098 λεπτά ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης πρόσεξε το εξής. Άν γνωρίζεις ότι η κλήση που θα κάνεις θα είναι μικρότερη η ίση των 2 λεπτών, δρομολόγησέ την μέσω του ΟΤΕ γιατί συμφέρει περισσότερο.

Καλησπέρα σε όλους.Εχω μια μικρή επιχείρηση.Κάνω περίπου 20 αστικές κλήσεις διάρκειας 1-3 λεπτά και 5 υπεραστικές με την ίδια διάρκεια.Ποιά εταιρεία να επιλέξω?Ευχαριστώ
Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable)

Καλησπέρα σε όλους.Εχω μια μικρή επιχείρηση.Κάνω περίπου 20 αστικές κλήσεις διάρκειας 1-3 λεπτά και 5 υπεραστικές με την ίδια διάρκεια.Ποιά εταιρεία να επιλέξω?Ευχαριστώ

Την ημέρα τόσες κλήσεις :)

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ALTEC ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Harry_65

Καλημέρα!

Έχω το Tellas Polis 300, αλλά αποφάσισα να το αλλάξω γιατί έχουν πέσει τα αστικά και πληρώνω τζάμπα πάγιο και έχουν ανεβεί τα κινητά...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας;;

Έχω 3-4 ώρες αστικά

3-4 ώρες υπεραστικά

4-5 ώρες κινητά

2 ώρες εξωτερικό

Τελικά μάλλον θα βάλω Q... Συνολικά με συμφέρει νομίζω... Τι λέτε και σεις;;

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ειλικρινά σου λέω επειδή έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της τηλεφωνίας ότι στην περίπτωσή σου όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο είναι προτιμότερος ο ΟΤΕ. Κι αυτό γιατί οι διαφορές με τις άλλες εταιρείες είναι τόσο μικρές, που εν συγκρίσει με την ποιότητα που προσφέρει ο ΟΤΕ, είναι ασήμαντες και πίστεψέ με δεν αξίζει τον κόπο να μεταφερθείς σε άλλη εταιρεία. Υπόψιν ότι είμαι κατά του μονοπωλείου του ΟΤΕ αλλά δεν μπορώ απ την άλλη πλευρά να σιωπήσω και να αγνοήσω την κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας που προσφέρει συγκριτικά με τις άλλες ενναλακτικές εταιρείες. Έχε επίσης υπόψιν ότι οι άλλοι έχουν άλλες παγίδες π.χ. στις χρονοχρεώσεις. Για αυτόν τον λόγο παρέμεινε στον ΟΤΕ. Εγώ ειμαι στην ΑΛΤΕΚ αλλά η διάρκεια των κλήσεών μου ξεπερνάει τα 10 λεπτά και πληρώνω μόνο 0.098ευρωλεπτά.

Ειλικρινά σου λέω επειδή έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της τηλεφωνίας ότι στην περίπτωσή σου όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο είναι προτιμότερος ο ΟΤΕ. Κι αυτό γιατί οι διαφορές με τις άλλες εταιρείες είναι τόσο μικρές, που εν συγκρίσει με την ποιότητα που προσφέρει ο ΟΤΕ, είναι ασήμαντες και πίστεψέ με δεν αξίζει τον κόπο να μεταφερθείς σε άλλη εταιρεία. Υπόψιν ότι είμαι κατά του μονοπωλείου του ΟΤΕ αλλά δεν μπορώ απ την άλλη πλευρά να σιωπήσω και να αγνοήσω την κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας που προσφέρει συγκριτικά με τις άλλες ενναλακτικές εταιρείες. Έχε επίσης υπόψιν ότι οι άλλοι έχουν άλλες παγίδες π.χ. στις χρονοχρεώσεις. Για αυτόν τον λόγο παρέμεινε στον ΟΤΕ. Εγώ ειμαι στην ΑΛΤΕΚ αλλά η διάρκεια των κλήσεών μου ξεπερνάει τα 10 λεπτά και πληρώνω μόνο 0.098ευρωλεπτά.

Να είσαι καλά.Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου κάνοντας εγγραφή στα προγράμματα του Οτε.Ευχαριστώ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ALTEC ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(0,098)ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΕ (1777)ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Harry_65

Καλημέρα!

Έχω το Tellas Polis 300, αλλά αποφάσισα να το αλλάξω γιατί έχουν πέσει τα αστικά και πληρώνω τζάμπα πάγιο και έχουν ανεβεί τα κινητά...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας;;

Έχω 3-4 ώρες αστικά

3-4 ώρες υπεραστικά

4-5 ώρες κινητά

2 ώρες εξωτερικό

Τελικά μάλλον θα βάλω Q... Συνολικά με συμφέρει νομίζω... Τι λέτε και σεις;;

Εξωτερικό με κάρτες . Καλύτερα smileandweb ή talk-talk . τις περνάς στο τηλέςφωνο σου και μιλάς πολύ φτηνά βάζοντας 1760 ή 1733

Για τα Υπεραστικά αστικά βάλε το cut bill της Lannet χρεώνει τα υπεραστικά το ίδιο με τα αστικά .

Για κινητά πάρε κινητό με 240 λεπτά ομιλίας .(37,6 ευρώ έναντι 45 τις φτηνώτερης σταθερής )