teokeh Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ο κωδικός για να πάρεις τηλέφωνο μέσω οτε, έχοντας προεπιλογή φορέα της altec ποιός είναι, το 1733? Υποθέτω πως γίνεται, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ο κωδικός για να πάρεις τηλέφωνο μέσω οτε, έχοντας προεπιλογή φορέα της altec ποιός είναι, το 1733? Υποθέτω πως γίνεται, σωστά? Ο κωδικος για κλισεις μεσω ΟΤΕ οποιο εναλλακτικο και να εχεις ειναι το 1777 . :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Κοιτάζοντας :cool: την διαφήμιση του videophone τις Tellas, διαπίστωσα οτι μετα τις 31/12/05 θα σου χρεώνει τις κλήσεις για το videophone.(σημειωτεον υποχρεωτικά σε αναγκαζει να βαλεις προεπιλογη φορεα) :shifty: Και ερωτω, απο που και ως που χρεωνει τις videoκλησεις απο την ώρα που αν βαλεις ενα οποιοδηποτε videoτηλεφωνο σε ISDN γραμμη ο ΟΤΕ δεν σου χρέωνει τιποτα παραπανω περα απο την συνηθισμενη αστικη ή υπεραστικη κληση που θα κάνεις? Γιατι δεν αναφέρει πουθενα η Τellas οτι πρέπει να έχεις ISDN γραμμή? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Είχα την εντύπωση ότι η video-κλήση από τον ΟΤΕ γινόταν με διπλή χρέωση απλής κλήσης (δηλαδή π.χ. 0.052 Ευρώ ανά λεπτό για αστική βιντεοκλήση). Σίγουρα είναι χωρίς έξτρα χρέωση στον ΟΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Κοιτάζοντας :cool: την διαφήμιση του videophone τις Tellas, διαπίστωσα οτι μετα τις 31/12/05 θα σου χρεώνει τις κλήσεις για το videophone.(σημειωτεον υποχρεωτικά σε αναγκαζει να βαλεις προεπιλογη φορεα) :shifty: Και ερωτω, απο που και ως που χρεωνει τις videoκλησεις απο την ώρα που αν βαλεις ενα οποιοδηποτε videoτηλεφωνο σε ISDN γραμμη ο ΟΤΕ δεν σου χρέωνει τιποτα παραπανω περα απο την συνηθισμενη αστικη ή υπεραστικη κληση που θα κάνεις? Γιατι δεν αναφέρει πουθενα η Τellas οτι πρέπει να έχεις ISDN γραμμή? :X :!: Θα πρέπει και αυτός που καλεί αλλά και αυτός που δέχεται την video-κλήση να έχουν 1) ISDN 2)Κάποιο πρόγραμμα της Tellas με ενεργοποιημένη την προεπιλογή φορέα. :!: Τώρα για την χρέωση μετά τις 31/12/05 κάπου είχα διαβάσει ότι θα είναι 0,12 ε/λεπτό, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 :!: Θα πρέπει και αυτός που καλεί αλλά και αυτός που δέχεται την video-κλήση να έχουν 1) ISDN 2)Κάποιο πρόγραμμα της Tellas με ενεργοποιημένη την προεπιλογή φορέα. :!: Τώρα για την χρέωση μετά τις 31/12/05 κάπου είχα διαβάσει ότι θα είναι 0,12 ε/λεπτό, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Τόσο είναι η χρέωση νομίζω και εγώ. Δηλαδή αδικαιολόγητα ακριβή χρέωση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ο κωδικος για κλισεις μεσω ΟΤΕ οποιο εναλλακτικο και να εχεις ειναι το 1777 . :D :D Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 με ενδιαφερει να επιλεξω καποια εταιρια εναλλακτικης τηλεφωνιας,για να εχω χαμηλοτερο κοστος στις κλησεις μου,αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι οι υπεραστικες κλησεις και λιγοτερο οι αστικες,τι μου προτεινετε,ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι οι υπεραστικες κλησεις και λιγοτερο οι αστικες,τι μου προτεινετε,ποια ειναι η πιο οικονομικη λυση? Τοτε ..teledome 4u1 ή Altec telecom σταθερης διαρκειας.Με 0,099 ή 0,098 αντιστοιχα ανα κλιση μιλας οσο θελεις και για υπεραστικα (φυσικα και αστικα).Εκτος και κανεις υπεραστικες μικροτερες των 2 λεπτων. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Grafo se greeklish giati to pc ehei provlima kai den girnaei se ellinika. Prin merikes meres me piran sto kinito mou apo tin tellas (eiha stin Igoumenitsa opou eimai foititis to tellas 1738 my greece alla to ekopsa molis evala to programma tis altec me ta 0,098 euro ana klisi) kai parakato akolouthei o dialogos: TELLAS: "Gia sas, o kirios Aggelidis Dimitrios?" EGO: "O idios. Ti tha thelate?" TELLAS: "Sas kaloume apo tin tellas kai theloume na sas enimerosoume gia mia prosfora. Apo ton epomeno logariasmo tha ehete dorean 3 ores astikes kliseis ton mina" EGO: "Den endiaferomai gia afti tin prosfora giati eho kanei simvolaio me alli etairia" TELLAS (edo einai to epimaho simeio): "I alli etairia omos den sas parehei 3 ores astikes kliseis dorean" EGO: "I alli etairia mou hreonei tis astikes kai iperastikes kliseis me 0,098 euro ana klisi horis kapoia alli hreosi" TELLAS: "Sas efharisto poli gia ton hrono sas. Kalo apogevma" Protou mou pei i kopela "Sas efharisto poli gia ton hrono sas. Kalo apogevma" den milouse gia liga defterolepta. Profanos epathe plaka me afto pou akouse. Fisika milousa me para poli oraio tropo! Mehri tora pantos sto noumero mou den ehoun kanei tin stravi na energopoiisoun afthaireta tin proepilogi. Epeisis prin apo kapoies meres mou eipe i mitera mou ena skiniko me tin tellas: irthe leei kapoia kopela sto spiti mas apo tin tellas kai tis eipe gia kati hreoseis, oti o logariasmos tha erhetai fthinotera apo ton ote, oti tha ehoume dorean internet (profanos tha ennoousan to apateonistiko tellas free internet me tin astiki hreosi) kai kati tetoia. Me rotise ti na kanei kai tis apantisa 'Min kaneis tipota me aftous. Astous na lene. Min ipograpseis tipota' . Afto to pragma me tin kat' oikon episkepsi gia enimerosi den to eiha xanakousei pote mou gia tin tellas. An den eiste sineheia sto spiti ton gonion sas (doulevete, spoudazete k.l.p.) kai den einai shetikoi me afta ta themata enimeroste tous min tin patisoun ipografontas tipota proepiloges k.l.p. Και σε μένα είρθαν απο την Tellas στο σπίτι της μάνας μου και λέγαν τα δικά τους. Εγώ ήμουν μέσα και άκουγα μέχρι που άκουσα κάτι και έφριξα. Λέει ο πωλητής "δείξτε μου το λογαριασμό του ΟΤΕ να σας πω πόσα θα γλιτώνετε". Όπα λέω, πέρνω ανάποδες και φωνάζω απο μέσα πως δεν ενδιαφερόμαστε, γραφτήκαμε στην Altec. Καλά με ποιό δικαίωμα ζητάνε να δούνε τους λογαρισμούς ανθρώπων, αυτός θα μου έδειχνε την ταυτότητά του άραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παντως εγω δεν εχω καταλαβει γιατι λενε και ξαναλενε καποιοι εδω μεσα οτι η προσφορα των 0.098/αστικη κληση συμφερει σε οποιον κανει (αποκλειστικά) μεγαλα τηλεφωνηματα. Ενα απλο παραδειγμα. ΟΤΕ 10 κλησεις των 3' + 1 κληση 30' μας κανει 0.026χ30 + 0.026χ30 = 1.56ευρο Εναλακτικος για τις ιδιες κλησεις μας κανει 0.098χ11 = 1.078ευρο Ακομα καλυτερα? Με ΟΤΕ κανεις 10 κλησεις των 2' + 9 κλησεις των 3' + 1!! κληση των 30 και πληρωνεις 2.002ευρο Με την φλατ 0.098 για αυτες τις 20 κλησεις θα πληρωνες 0.098χ20=1.96ευρο Ακομα και με ενναλακτικο με κανονικη χρεωση εισαι οριακα στα 1.92ευρο, αν ηταν 2' παραπανω θα εβγενε ακριβοτερα Α, και για οσους ειπανε οτι πρεπει να γινουν μεγαλοι λογαριασμοι για να δουν διαφορα, τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 9 ευρο με τη φλατ, και υπολογισα με την κανονικη (οχι του ΟΤΕ) θα ερχοταν 16! Τα συμπερασματα δικα σας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Τα συμπερασματα δικα σας. ;) βάλε μέσα και τους ρυθμούς χρέωσης στα κινητά.... :lol: με τιμές σχεδόν ιδιες του ΟΤΕ! Εκεί που τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα είναι στα υπεραστικά. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ποσο θα σε χρεώσει ο ΟΤΕ αν πιασεις κουβεντούλα με την δικιά σου και μιλας 5 ώρες συνεχεια ή 10 ή όσο θελει η ψυχή σου?Ενώ στην ALTEC μονο 0,098.Για να είμαστε ομως αντικειμενικοί ο καθε ενας απο μας εχει τις ιδιαιτερότητες του.Αλλοι ειναι ικανοποιημενοι και αλλοι οχι.Μπορει ομως ο καθενας να κανει τις δοκιμες του και να αποφασιζει.Κανει πολυ καλο ομως ολοι να καταθετουμε τις εμπειριες μας. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κανει πολυ καλο ομως ολοι να καταθετουμε τις εμπειριες μας. Ετσι!!!!! Βεβαια αν εγραφε τις εμπειριες της η γυναικα μου ....θα το σκεφτοταν πολυ καλα και η Altec και η Teledome αν κραταγανε αυτες τις χρεωσεις!!! Πλακα φυσικα το γραφω γιατι φυσικα και το βλεπουν!!!!:D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Τα προγράμματα τύπου 0,099 στηρίζονται σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν οτι εαν μιλήσουν 1 λεπτό έχουν χρεωθεί 4-5 και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ρυθμός χρέωσης στα κινητά ανα 75'' με τιμή σχεδόν ιδια με τον ΟΤΕ (βλεπε TeleDome). Φυσικά υπάρχουν και οι "γατες" :shifty: στο myphone που ξέρουν πως να τα παίξουν αυτά τα προγράμματα. Ομως αυτοί είναι πολύ λίγοι εν συγκρίση με τους άσχετους - θύματα... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κινητα απο τα κινητα μου.Εχω 3 με συνδεση σε οικονομικα πακετα 120-240 στην οικογενεια και κλισεις μικρας διαρκειας με το 1777 μποροστα ....για να μην παραπονιεται ο φουκαρας ο πΟΤΕ!!!! :D :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κινητα απο τα κινητα μου.Εχω 3 με συνδεση σε οικονομικα πακετα 120-240 στην οικογενεια και κλισεις μικρας διαρκειας με το 1777 μποροστα ....για να μην παραπονιεται ο φουκαρας ο πΟΤΕ!!!! :D :D :D :D :D Ακριβώς αυτό θέλω να πω. Οτι μόνο οι ψαγμένοι σαν κι εσένα βγαίνουν 100% ωφελημένοι απο αυτό το πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι τουλάχιστον, νομίζουν οτι είναι ωφελημένοι. Είναι κι αυτό ένα είδος ψυχικής ηρεμίας :D Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Βεβαια στα προγραμματα αυτα υπαρχουν και ασταθμιτοι παραγοντες που κανουν μικροζημιες.Παιρνουμε καποιον σπιτι του για κουβεντουλα και λειπει και βγαινει ή ο τηλεφωνητης ή καποιος αλλος απο το σπιτι.Παρ ολα αυτα χρεωνομαστε 4 μοναδουλες ...αδοξα.Οπως και ναχει ομως τελικα ειμαστε πολυυυυυυυυυυυ κερδισμενοι απο τις αλλες κλισεις.Σε καθε πεδιο...μαχης και ο νικητης εχει απωλειες!!!!! :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Einai poli aplo.sta mikra tilefonimata bazume to 1777 mprosta i enos alu paroxu ftinu gia mikres kliseis. Eno an thelume na milisume poli den bazume tipota. Ala to thema einai pos na kseris apo prin an tha milisis poli? K an tin dikia su tin petixis sto mpanio? I na to kanei me alon(xi xi xi ) k tin enoxlis? Tote tha anagkastis na xreotheis ta 3 lepta k meta (afu teliosei ) na tin ksanaparis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Ο πρώτος λογαριασμός που μου ήρθε μετά την ενεργοποίηση του 0,098 από την altec ήταν 3,93 ευρώ. Αυτά τα λεφτά ήταν πάνω από 20 ώρες υπεραστικές κλήσεις (συγκεκριμένα από την Ηγουμενίτσα στην Αθήνα) . Αν έκανα αυτές τις 20 ώρες μέσω ΟΤΕ θα έπρεπε να είχα πληρώσει 87 ευρώ (οι τιμές που αναφέρω συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ εκτός από το 0,098 που είναι χωρίς ΦΠΑ) !!!! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ξεκίνησε η φορητότητα στην σταθερή!! :up: Πλέον θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε tp Voice&Web ή Vivodi DSLphone με το ίδιο νούμερο. καιρός ήταν... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ξεκίνησε η φορητότητα στην σταθερή!! :up: Πλέον θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε tp Voice&Web ή Vivodi DSLphone με το ίδιο νούμερο. καιρός ήταν... Ωπα...Για πες περισσοτερα...Με το ιδιο αριθμο και ιδιο προθεμα ????Που το διαβασες ??? :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Και πως θα γίνει αυτό όταν δεν έχουμε ακόμα κάλυψει ούτε από την μία ούτε από την άλλη; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ωπα...Για πες περισσοτερα...Με το ιδιο αριθμο και ιδιο προθεμα ????Που το διαβασες ??? :D :D :D Μας ανακοίνωσαν οτι μπορούμε να προωθούμε την υπηρεσία με φορητότητα. Σύνομα θα μάθουμε τις διαδικασίες εφαρμογής της. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Μας ανακοίνωσαν οτι μπορούμε να προωθούμε την υπηρεσία με φορητότητα. Σύνομα θα μάθουμε τις διαδικασίες εφαρμογής της. Ποιοι το εκαναν αυτο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts