Jump to content

Asus P750

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Asus Pxxx

http://www.theunwired.net/media/news/asus_axxx_rumor.jpg

Specifications:

• Windows Mobile 6 Professional
  • Marvel 520 Mhz PXA27x CPU
  • 256 MB ROM
  • 128 MB RAM
  • GSM/GPRS/EDGE
  • HSDPA at 3.6 Mbps
  • WiFi
  • Bluetooth
  • GPS with SiRF III
  • FM radio
  • 3.2 megapixel auto-focus camera

Source: http://www.theunwired.net/?itemid=4010

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

UPDATE: Okay, I was completely wrong with the theory that the device above is an Asus A-series device. I've just received the confirmation that it will be indeed a P-series device plus GPS SiRF III capabilities. Again thanks to "cinia_tungtung" for the follow-up! Also I got the word from two sources now, that the above mentioned specs are definitely confirmed and that the device, as we see it above, exists already. Therefore we can say it's not a rumor anymore but kind of confirmed.

Θα μπει άμεσα στο wish list αν όντως έχει τα παραπάνω specs ! :cool:

CONFIRMED: Asus P750 Windows Mobile 6 Smartphone shows its real face

http://www.theunwired.net/media/news/asus_p750_photo.jpg

http://www.theunwired.net/?item=confirmed-asus-p750-windows-mobile-6-smartphone-shows-its-real-face

According to our trusty sources, a release can be expected in in October time frame.

Μπορεί κάποιος mod να αλλάξει τον τίλτο του θέματος μιας και τώρα γνωρίζουμε

το όνομα της συσκευής;

Ευχαριστώ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• 1 month later...
CONFIRMED: Asus P750 Windows Mobile 6 Smartphone shows its real face

http://www.theunwired.net/media/news/asus_p750_photo.jpg

http://www.theunwired.net/?item=confirmed-asus-p750-windows-mobile-6-smartphone-shows-its-real-face

According to our trusty sources, a release can be expected in in October time frame.

το όνομα της συσκευής;

Ευχαριστώ

Βρε παιδιά έχει κανείς κανά νεό πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η συσκευή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το όνομα της συσκευής;

Ευχαριστώ

Nai paidia kapoios na allaxei to thema. Episis xeroume an tha einai san to htc touch kai kaiser pou exoun afto to touch flo systima? Fainetai endiaferousa siskevi, (kai pliktra san simvatiko til. = efkoli xrisi san til) kai othoni afis kai ola ta kala sindesis kai gps alla kai sxetika mikri. na doume omos tha to doume sta magazia kai pote dioti fovamai mipos vgei poli arga i pote i mono stin Asia.
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• 3 weeks later...

Finally we have a release date for the Asus P750, you remember, the Windows Mobile 6 Professional smartphone you've seen on the::unwired first back in late July. According to CNet, the P750 will be available in Singapore and other Asian countries from December while no further information about a European release are given yet.

Furthermore CNet got an official image and full specifications now and as posted on the::unwired before, the P750 will features HSDPA, in addition to built-in GPS and the QVGA display. However, Asus will give 64 MB of RAM only, not the previously mentioned 128 MB.

A price wasn't given today.

Πηγή: http://www.theunwired.net/?item=confirmed-asus-p750-windows-mobile-smartphone-becomes-somewhat-official

Κρίμα, γιατί ήταν μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την αντικατάσταση του Mio Α701 μου... :(

Finally we have a release date for the Asus P750, you remember, the Windows Mobile 6 Professional smartphone you've seen on the::unwired first back in late July. According to CNet, the P750 will be available in Singapore and other Asian countries from December while no further information about a European release are given yet.

Furthermore CNet got an official image and full specifications now and as posted on the::unwired before, the P750 will features HSDPA, in addition to built-in GPS and the QVGA display. However, Asus will give 64 MB of RAM only, not the previously mentioned 128 MB.

A price wasn't given today.

Πηγή: http://www.theunwired.net/?item=confirmed-asus-p750-windows-mobile-smartphone-becomes-somewhat-official

Κρίμα, γιατί ήταν μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την αντικατάσταση του Mio Α701 μου... :(

Eyxaristoume. Krima ontos! :( Mallon pao gia HTC

• 2 weeks later...
από ότι φαίνεται πάμε για του χρόνου και πότε του χρόνου!

απ ότι έχω διαβάσει κάποιες συσκευές θα φέρει η MLS πληροφορική που έκλεισε συμφωνία με την ASUS μέχρι τα Χριστούγενα θα κυκλοφο΄ρήσουν κάποιες συσκευές και στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ξέρω πιές.

απ ότι έχω διαβάσει κάποιες συσκευές θα φέρει η MLS πληροφορική που έκλεισε συμφωνία με την ASUS μέχρι τα Χριστούγενα θα κυκλοφο΄ρήσουν κάποιες συσκευές και στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ξέρω πιές.

Μακάρι να είναι και αυτή μία από τις συσκευές που θα έρθουν σύντομα...

Όποιος έχει νέα παιδιά, ας μας ενημερώσει γιατί με ενδιαφέρει αυτή η συσκευή αρκετά (όπως και άλλους από εδώ μέσα πιστεύω:)).

Εξαρτάται από πολλά αν θα είναι τελικά διαθέσιμο. Βασικά είμαστε όντως σίγουροι όπως γράφεται πιο πριν πως θα είναι διαθέσιμο Οκτώβρη-Νοέμβρη στην Ευρώπη;

Λοιπόν σήμερα ήμουν στην παρουσίαση των προιόντων που φέρνει η ASUS στην Ελλάδα . Απο κινητά μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν αυτά που έχω στο βίντεο

όπως με πληροφόφηραν το p535 θα αρχίσει άμεσα να κυκλοφορεί ενώ τα άλλα δύο μέχρι τα Χριστούγεννα. Όταν ρώτησα για νέεσ συσκευές μου απάντησαν οτι ίσως μέτα τον Φεβρουάριο να έρθουν κι άλλα κινητά.

Λοιπόν σήμερα ήμουν στην παρουσίαση των προιόντων που φέρνει η ASUS στην Ελλάδα . Απο κινητά μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν αυτά που έχω στο βίντεο

όπως με πληροφόφηραν το p535 θα αρχίσει άμεσα να κυκλοφορεί ενώ τα άλλα δύο μέχρι τα Χριστούγεννα. Όταν ρώτησα για νέεσ συσκευές μου απάντησαν οτι ίσως μέτα τον Φεβρουάριο να έρθουν κι άλλα κινητά.

Nice.

Πάντως τα κινητά στο video ειναι τα P526, P527 και P535 κι όχι το P525 :)

εχεις δίκιο :) θα διορθωθει αν γινεται !!:) χεχε !! το p535 παρόλο που το είχαν στα ιταλικά κατάφερα και το δούλεψα αρκετά και μπορώ να πώ οτι είναι πολύ γρηγορο και πολύ ωραίο τηλέφωνο !!

• 2 weeks later...

Κανένα νέο δηλαδή ακόμα για το πολυαναμενόμενο Ρ750?

Στο expansys πάντως έχει προπαραγγελία του και περιμένω μαιλ. Αν είναι σε λογική τιμή, το χτύπησα.

Κάτι ελαφρώς άκαιρο (ακόμα τουλάχιστον), αν το πληκτρολόγιο δεν είναι συμβατό με ελληνική γραμματοσειρά, γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει κάτι (δεν θυμάμαι που, αλλά είχε αναφερθεί κάπου για ένα αρχείο .cab που θα κάνει την όποια διόρθωση) για να το προσαρμόσουμε στα δικά μας ελληνικά δεδομένα???

Απορώ πάντως για την αδικαιολόγητη έλλειψη ram...Και βάζουν και επεξεργαστή στα 520 Mhz να κάνει τη διαφορά...Παιδιά συγγνώμη αλλά θα προτιμούσα ένα απο τα νέα Imate αντί για αυτή τη συσκευή...
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

• Administrators
Απορώ πάντως για την αδικαιολόγητη έλλειψη ram...Και βάζουν και επεξεργαστή στα 520 Mhz να κάνει τη διαφορά...Παιδιά συγγνώμη αλλά θα προτιμούσα ένα απο τα νέα Imate αντί για αυτή τη συσκευή...

Symfwnw... kathws prepei episis na laboume ypopsin oti to epomeno leitourgiko tolmw na pw oti apokleietai na "xwraei" gia na treksei se syskeves me 64MB RAM.

Modpic.gif

Καλά αυτό που λες εντάξει εννοείται!Συμφωνώ και επαυξάνω.Δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξουν WM7 σε αυτή τη συσκευή...Απλώς θα τρέχει "ικανοποιητικά" τα wm6.Εντάξει προφανώς η Asus έκανε ένα φοβερό δώρο στους ανταγωνιστές της.Κρίμα...

Όλα αυτά βέβαια αν όντως ισχύει αυτή η γκάφα...

pedia ama den to piaseis sta xeria sou to til na to doulepsis na deis pws trexei den ginete tipota...o epeksergastis pantos einai entiposiakos

alla i othoni den tha einai ligo mikri?akoma einai afis othoni??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

"ama den to piaseis sta xeria sou to til na to doulepsis na deis pws trexei den ginete tipota"

1.Καταρχήν δεν είναι κινητό!Είναι pocket pc,άσχετα με το αν η Asus του έβαλε μνήμη που πλέον ούτε τα νέα κινητά δεν έχουν...

2.Nομίζω πως μετά από αρκετή χρήση windows mobile συσκευών δεν είναι απαραίτητο να πιάσεις στα χέρια σου μια συσκευή για να δεις κατα πόσο "πάει γρήγορα" ή όχι.Εγώ πχ έχω στο TyTN wm6 και αν ήθελα να αγοράσω μια νέα συσκευή σίγουρα θα προτιμούσα κάτι με μεγαλύτερη ram,σε καμία περίπτωση την ίδια.Οπότε αποκλείω αυτό το Asus.Το ίδιο θα έκανε φαντάζομαι και η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum.

Μην ξεχνάμε παιδιά ότι δεν είμαστε εκατομυριούχοι και αυτές οι συσκευές δεν είναι και φτηνες...Εγώ τουλάχιστον όταν αγοράζω κάτι τέτοιο,έχω απαιτήσεις.Τα 64mb ram είναι πραγματικά κοροιδία από την Asus.HTC,ETEN,I-MATE και MIO θα ανοίγουν σαμπάνιες...!

• The title was changed to Asus P750