Prattein_Aloga Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Το ίδιο και σε εμένα... To ιδιο και στο ΤΡ2 μου παρολο που εχω το 3.5 εγκατεστημενο... Φαινεται πολυ καλη δουλεια που δυστυχως δεν εχω καταφερει να δοκιμασω :( Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 το 3.5 θελει για να δουλεψει Aυτό το έχω ήδη βάλει αλλά....................................... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ti να πω ρε παιδια εμενα στο HD και στο HD2 τρεχει μια χαρα.Tωρα ειδα οτι το εχουν κατεβασει 75 φορες και κανεις αλλος δεν ειπε τιποτα.Μηπως να βγαζατε και να ξαναβαζατε το cf; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τι άλλο πρέπει να υπάρχει στον φάκελο πέρα από τα 2 αρχεία που έχει μέσα?????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 το 3.5 θελει για να δουλεψει Εχω βάλει το 3.5 .. Εφτιαξα εναν φάκελο και έβαλα μέσα τα 2 αρχεία , τρέχω το exe αλλά μου βγάζει error Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τι άλλο πρέπει να υπάρχει στον φάκελο πέρα από τα 2 αρχεία που έχει μέσα?????????? Τιποτα.Αυτα τα δυο μονο.Το cf το εχετε βαλει στην καρτα; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια εχει γινει πατατα εκ μερους μου.Αλλο dll επρεπε να υπαρχει οχι αυτο που εχω βαλει.Θα ανεβασω σε δυο λεπτα το σωστο. Λοιπον απο εδω http://rapidshare.com/files/324513418/Outlook.dll κατεβαστε το αρχειο και βαλτε το στον ιδιο φακελο με τα αλλα.Sorry παιδες για την βλακεια μου Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τώρα είναι οκ!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πειράζει φίλε μου,τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Μια ερώτηση μόνο,αν θέλουμε αν το βγάλουμε δλδ να μην φαίνονται οι εορτές τι κάνουμε? Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά. ΕDIT:Όταν λες βάλτε το με τα άλλα τι εννοείς? όλα μαζί δλδ σύνολο 3 αρχεια η το exe και το outlook.dll μόνο????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια εχει γινει πατατα εκ μερους μου.Αλλο dll επρεπε να υπαρχει οχι αυτο που εχω βαλει.Θα ανεβασω σε δυο λεπτα το σωστο. Λοιπον απο εδω http://rapidshare.com/files/324513418/Outlook.dll κατεβαστε το αρχειο και βαλτε το στον ιδιο φακελο με τα αλλα.Sorry παιδες για την βλακεια μου Έβαλα σε ένα φάκελο τα 3 αρχεία (το .exe και τα 2 .dll) και φαίνεται να παίζει άψογα στο HTC Touch Cruise μου με περιβάλλον Manilla2D! Σε ευχαριστούμε και πάλι φίλε ioma!:) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Xμμμ εβαλα και τα τρια αρχεια σε εναν φακελο στην καρτα μνημης απο οπου ετρεξα το exe. Και δεν εγινε τιποτα. Στιγμιαια βγηκε πανω στην taskbar η λεξη Form1, αλλα κατα τ'αλλα δεν μπηκαν οι γιορτες στο ημερολογιο. Εχω το 3.5 οπως εγραψα παραπανω, υπαρχει περιπτωση να κανω κατι λαθος? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Tελικά και στο δικό μου ναι μεν τρέχει τώρα αλλά πέρασε μόνο μια γιορτή στις 22.12 αλλά μετά τίποτα άλλο.... Καμία διευκρίνηση????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Tελικά και στο δικό μου ναι μεν τρέχει τώρα αλλά πέρασε μόνο μια γιορτή στις 22.12 αλλά μετά τίποτα άλλο.... Καμία διευκρίνηση????????????? Καθε μερσ θσ εμφανιζει αυτους που γιορταζουν.Σημερα ας πουμε δεν γιορταζει κανεξς και δεν εμφανιζει τιποτα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καθε μερσ θσ εμφανιζει αυτους που γιορταζουν.Σημερα ας πουμε δεν γιορταζει κανεξς και δεν εμφανιζει τιποτα έβαλα και τα 3 αρχεία σε ένα folder (eortologio) μέσα στο Programs files στο Storage Card... έτρεξα το exe δεν έβγαλε κανένα μνμ ότι έγινε η εγκατάσταση. Σήμερα δεν μου εμφανίζει καμία γιορτή γιατί λογικά δεν θα γιορτάζει κανείς..πήγα στο ημερολόγιο και δεν έχει βάλει γιορτές στις επόμενες μέρες... Δεν δουλεύει έτσι ? δλδ εάν πάω εγώ στις 25 Δεκεμβρίου δεν θα μου δείξει ποιοι γιορτάζουν ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 έβαλα και τα 3 αρχεία σε ένα folder (eortologio) μέσα στο Programs files στο Storage Card... έτρεξα το exe δεν έβγαλε κανένα μνμ ότι έγινε η εγκατάσταση. Σήμερα δεν μου εμφανίζει καμία γιορτή γιατί λογικά δεν θα γιορτάζει κανείς..πήγα στο ημερολόγιο και δεν έχει βάλει γιορτές στις επόμενες μέρες... Δεν δουλεύει έτσι ? δλδ εάν πάω εγώ στις 25 Δεκεμβρίου δεν θα μου δείξει ποιοι γιορτάζουν ? καθε μερα εμφσνιζει την συγκεκριμενη γιορτη.ειμαι διακοπες και θα τα πουμε οταν γυρισω παιδια Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 καθε μερα εμφσνιζει την συγκεκριμενη γιορτη.ειμαι διακοπες και θα τα πουμε οταν γυρισω παιδια Σούπερ!σήμερα εμφάνισε κανονικά την γιορτή!ευχαριστούμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Σούπερ!σήμερα εμφάνισε κανονικά την γιορτή!ευχαριστούμε:) επιβεβαιωνω! Ειχα μπερδευτει γιατι δεν εδειξε καποια εγκατασταση, αλλα ολα οκ! Thaaanks! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μια ερώτηση μόνο,αν θέλουμε αν το βγάλουμε δλδ να μην φαίνονται οι εορτές τι κάνουμε? Μπορείς να μας πεις βήμα βήμα τον τρόπο απεγκατάστασης ??? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μπορείς να μας πεις βήμα βήμα τον τρόπο απεγκατάστασης ??? Πέρα από το μεμονωμένο delete της κάθε γιορτής δεν ξέρω άλλο,αυτό ρωτάω και εγώ.:);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παρεμπιπτοντως τις επομενες γιορτες σας τις βγαζει? Δηλαδη εμενα μου λεει πως σημερα γιορταζει ο Ευγενιος κλπ, αλλα αν παω στις 25 πχ δεν μου δειχνει καποια σημειωση. Ισχυει αυτο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παρεμπιπτοντως τις επομενες γιορτες σας τις βγαζει? Δηλαδη εμενα μου λεει πως σημερα γιορταζει ο Ευγενιος κλπ, αλλα αν παω στις 25 πχ δεν μου δειχνει καποια σημειωση. Ισχυει αυτο? Nαι ,έτσι είναι και σε εμένα,πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία στην συσκευή για να σου δείξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Πέρα από το μεμονωμένο delete της κάθε γιορτής δεν ξέρω άλλο,αυτό ρωτάω και εγώ.:);) Απλά έβαλα το δικό σου μνμ για να μας απαντήσουν γιατί έχω και εγώ την ίδια απορία.. Nαι ,έτσι είναι και σε εμένα,πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία στην συσκευή για να σου δείξει... Σωστά ...πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία για να στην εμφανίσει.. Εγώ έκανα import ενα xls που έχει όλες τις γιορτές στο outlook και έκανα συγχρονισμό και τις πέρασε και στο κινητό... Απλά θέλω να αφαιρέσω την εγκατάσταση που έκανα με το exe.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Σβηνετε το exe αλλα και απο το noftication queue την καταχωριση του προγραμματος.To προγραμμα δειχνει την γιορτη της ημερας και οχι τις επομενες. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Σβηνετε το exe αλλα και απο το noftication queue την καταχωριση του προγραμματος.To προγραμμα δειχνει την γιορτη της ημερας και οχι τις επομενες. Σε ευχαριστούμε...;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. December 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εχω χάσει επισόδεια απ'οτι φαίνεται, αλλά θα το κοιτάξω για το WM 6.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους σας. :) Σε samsung i780 original rom wm 6 pro λειτουργει κανονικά , έχω συγχρονισμένες 1200 επαφές!! ΑΛΛΑ!!! :cry: Βάζοντας ημερομηνία 31/12 ώρα 11:59. Μόλις γυρίζει η ημερομηνία σε 1/1 κολλάει το κινητό!!!! Δεν ξεκολάει !!! Τις τελευταίας φορές το επανέφερα με Hard Reset. :mad: Την τελευταία φορά περίμενα και μόλις το εσωτερικό ρολόι γύρισε στις 2/1 όλα κανονικά. :shifty: Επίσης πρόσεξα πως αν οριστεί το εορτολόγιο "με ερώτηση κατα την εναρξη" και απενεργοποπιηθεί μόλις ξεκινήσει το τηλ , τότε στην 1/1 το τηλ και πάλι λειτουργεί, ενώ με εορτολόγιο κολλάει τελείως!!!! Έχεις κανείς παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό του? :O Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts