andreas_ku990 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Αν συγκρίνεις με τα SE τότε άστο. Τα SE είναι αξεπέραστα σε αυτό τον τομέα. Αλλά και το viewty σχεδόν τρεις μέρες μια χαρά τα πάει. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όπως στα λέει και ο andreas_,με νορμάλ χρήση βγάζει 3 μέρες,με ελάχιστη φτάνει και τις 5.Με υπερβολική 1-2 μέρες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 η εξοικονομηση ενεργειας κανει φοβερη δουλεια...οταν την ειχα απενεργοποιημενη με μιση ωρα σερφαρισμα στο ιντερνετ απο 4 γραμμες η μπαταρια πηγαινε στις 2...ενω τωρα με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη κραταει πολυ περισσοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 επειδή μιλάω αρκτετές ώρες στο κινητό μάλλον το αφηνω στην άκρη το Lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 η εξοικονομηση ενεργειας κανει φοβερη δουλεια...οταν την ειχα απενεργοποιημενη με μιση ωρα σερφαρισμα στο ιντερνετ απο 4 γραμμες η μπαταρια πηγαινε στις 2...ενω τωρα με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη κραταει πολυ περισσοτερο.... Ποια εξοικονομηση ενεργειας εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 μεσα απ το μενου του κινητου,στις ρυθμισεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ναι προφανως κανει δουλεια η εξοικονομηση αλλα σκουραινει πολυ την οθονη ρε γμτ. Και τι αλλο κανει βασικα; Δεν εχω καταλαβει! Παντως και χωρις εξοικονομηση αν βαλεις την οθονη 40%-60% και σβησεις τη δονηση στο αγγιγμα σου βγαζει 3 μερουλες. kaloudis το να μιλας δεν ξοδευει πολλη ενεργεια αφου η οθονη ειναι σβηστη αρα μη σε απασχολει αυτο. Ισιδωρε εσυ πηρες το cookie αν θυμαμαι καλα η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 καλησπερα... εχω προβλημα με την ποιοτητα ηχου των handsfree ξαφνικα απο χθες το πρωι ακουγονται εντελοσ χαλια. ειτε ακουο ραδιοφονο ειτε mp3... ξερετε τι μπορει να φταιει και που μπορω να βρω καινουρια handsfree. μια πρωτη εκτιμηση ειναι οτι φταει το jack... ειναι αναγκη να βρω handsfree αμεσα η να φτιαξω τα παλια... ευχαριστω προκαταβολικα....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 http://www.orangeaccessories.co.uk/sgey006401_stereo_headset.html/?&added=5616701&lpos=0pc=6 και στο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 ξερει κανεις αν αυτα τα handfree ειναι συμβατα με το viewty http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ναι προφανως κανει δουλεια η εξοικονομηση αλλα σκουραινει πολυ την οθονη ρε γμτ. Και τι αλλο κανει βασικα; Δεν εχω καταλαβει! Παντως και χωρις εξοικονομηση αν βαλεις την οθονη 40%-60% και σβησεις τη δονηση στο αγγιγμα σου βγαζει 3 μερουλες. kaloudis το να μιλας δεν ξοδευει πολλη ενεργεια αφου η οθονη ειναι σβηστη αρα μη σε απασχολει αυτο. Ισιδωρε εσυ πηρες το cookie αν θυμαμαι καλα η οχι; Ναι το εχω παρει.:)Αλλα δεν εχει εξοικονομηση ενεργειας:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Δεν πειραζει φιλε μου και χωρις την εξοικονομηση μια χαρα τα παει νομιζω το Cookie με το Viewty πρεπει να εχουν την ιδια μπαταρια. Αληθεια εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο το κινητο; Ηταν η εναλλακτικη μου λυση αν δεν εβρισκα το Viewty και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο μονο που υστερει λιγο στις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Δεν πειραζει φιλε μου και χωρις την εξοικονομηση μια χαρα τα παει νομιζω το Cookie με το Viewty πρεπει να εχουν την ιδια μπαταρια. Αληθεια εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο το κινητο; Ηταν η εναλλακτικη μου λυση αν δεν εβρισκα το Viewty και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο μονο που υστερει λιγο στις φωτο. Δεν υστερει λιγο στις φωτο.Υστερει παρα πολυ!Χαλια καμερα!Ευτυχως δεν εχω βρει αλλο μειον του!Πολυ ευχαριστημενος ειμαι με αυτο το κινητο!Ειναι τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 λοιπον...με την εξοικονομηση ενεργειας απενεργοποιημενη με 15 λεπτα ραδιο και μιση ωρα σερφαρισμα η μπαταρια απο 4 γραμμες πηγε στις 2...με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη, με 15 λεπτα ραδιο,μιση ωρα ιντερνετ,παρακολουθηση βιντεο 43 λεπτων(ηταν ενα ντοκιμαντερ που ειχα καταβασει απο τον σκαι και το περασα στο κινητο) και με μιση ωρα παιχνιδι(Trivial Pursuit) οι γραμμες της μπαταριας εμειναν στις τεσσερις(full δηλαδη)...εμεινα καγκελο...δεν πιστευα οτι κανει τοσο καλη δουλεια η συγκεκριμενη ρυθμιση....απο δω και περα θα ναι συνεχεια ενεργοποιημενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πήρα μια κάρτα transcend 2 GB και νομιζω πως απο τοτε κολλαει λιγο το κινητο.. καπου στο φορουμ διαβασα οτι προτεινεται αλλη μαρκα sundisk ,υπάρχει περίπτωση να φταείει η μάρκα? η να ειναι και ιδέα μου? Δεν ασχοληθηκα πολυ με τις επαφες για μεταφορα των παλαιων μου απο το SE και νομιζω εκει θα δυσκολευτω λιγο γιατι η αλφαβητικη σειρα στο LG απ οτι ειδα ειναι στ Αγγλικα.Μια φορα τις εστειλα μεσω Bluetooth και πηγαν αλλού αντ'αλλού . Προσπαθησα να στειλω και ενα sms και εκει ... τα ειδα ολα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πήρα μια κάρτα transcend 2 GB και νομιζω πως απο τοτε κολλαει λιγο το κινητο.. καπου στο φορουμ διαβασα οτι προτεινεται αλλη μαρκα sundisk ,υπάρχει περίπτωση να φταείει η μάρκα? η να ειναι και ιδέα μου? Δεν ασχοληθηκα πολυ με τις επαφες για μεταφορα των παλαιων μου απο το SE και νομιζω εκει θα δυσκολευτω λιγο γιατι η αλφαβητικη σειρα στο LG απ οτι ειδα ειναι στ Αγγλικα.Μια φορα τις εστειλα μεσω Bluetooth και πηγαν αλλού αντ'αλλού . Προσπαθησα να στειλω και ενα sms και εκει ... τα ειδα ολα:lol: μαλλον αυτο οφειλεται!! η sandisk ειναι οι καλυτερες στον τομεα "καρτα μνημης"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Μη σε προβληματιζει καθολου.Και ενσωματωμένη να την είχε, πάλι με το δάχτυλο θα το χειριζόσουν :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Όντως. Η γραφίδα είναι αχρείαστη στο viewty. Όλα γίνονται με το δάχτυλο. Δεν θα σου χρησιμεύσει ποτέ. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Η γραφιδα δεν ειναι εντελως αχρειαστη αλλα ολες οι βασικες λειτουργιες γινονται ανετα με το δαχτυλο. Απο κει και περα αν θελεις να σερφαρεις στο ιντερνετ θα σου χρειαστει γιατι τα στοιχεια που εμφανιζονται στις σελιδες ειναι μικροσκοπικα. Δεν πρεπει να σε ανησυχει ομως αφου μεσα σε μια τσεπη την παιρνεις οπου θελεις χωρις να ενοχλει. Εγω ετσι κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BadSectorGR Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Η γραφίδα ουτε καν θυμάμαι που είναι, δε χρειάστηκε ποτέ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΛΕΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Εξαρτάται! :p Για τα λεφτά του αξίζει μια χαρά. Είναι πολύ καλό! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Εγω εκλεισα ηδη μια εβδομαδα μαζι του και πιστευω οτι αξιζει χαλαρα! Πολυ καλη οθονη, καλη καμερα με εξαιρετικο βιντεο και ευχρηστο γενικως χωρις να ειναι πολυ ογκωδες η βαρυ. Η μπαταρια αρχιζει να στρωνει μετα απο μερικες φορτισεις και μπορει ν'αντεχει 3 μερες με διαφορες ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ΟΚ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts