Jump to content

Samsung SGH-G600

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου ο ηχος απο το εξωτερικο ηχειο πως ειναι;Και αν μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να δουμε γιατι στο gsmarena δεν διαβαζω καλα λογια για την φωτογραφια του:worry:

Σου παραθέτω μια φωτό. Ακου τι σου λέω εγώ που τις βλέπω τις φωτό στον υπολογιστή και τυπωμένες και άσε τι διαβάζεις εσύ.

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σου παραθέτω μια φωτό. Ακου τι σου λέω εγώ που τις βλέπω τις φωτό στον υπολογιστή και τυπωμένες και άσε τι διαβάζεις εσύ.

Kαμια σχεση με αυτα που γραφουν η φωτογραφια ειναι πολυ καθαρη.Αν μπορεις πες μου για το ηχειο του και κανε μια συγκριση με καποιο παλιο κινητο που ειχες

Kαμια σχεση με αυτα που γραφουν η φωτογραφια ειναι πολυ καθαρη.Αν μπορεις πες μου για το ηχειο του και κανε μια συγκριση με καποιο παλιο κινητο που ειχες

Το ηχείο του είναι πάρα πολύ καλό, σε σύγκριση με το D900i και Κ810 που είχα ταυτόχρονα είναι πολύ καλύτερο

Πολυ καθαρη αλλα δεξια στο Civic το ανοιχτο θαλασσι σαν να θολονει λιγακι...Εγω σε review που εχω δει εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια σε σχεση Κ850 κ Ν95

Πολυ καθαρη αλλα δεξια στο Civic το θαλασσι σαν να θολονει λιγακι...Εγω σε review που εχω δει εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια σε σχεση Κ850 κ Ν95

Ανεβάζω άλλη μία της ίδιας χρονικής στιγμής(είναι οι 2 πρώτες που έβγαλα μόλις πήρα το τηγλέφωνο γιατί η πρώτη νομίζω μου κουνήθηκε το χέρι μου)Σου επαναλαμβάνω ότι οι φωτό του είναι τέλειες 9δεν μπορώ να δω διαφορές από μια ψηφιακή sony 5,1 MP που έχω και τραβάω ταυτόχρονα για να συγκρίνω)

Το πιθανοτερο ειναι να σου κουνηθηκε το χερι γιατι απο φωτο που εχω δει στο νετ ειναι ολες πολυ καλες χωρις ψυχρα ουτε εντονα χρωματα και καθαρες..

Το πιθανοτερο ειναι να σου κουνηθηκε το χερι γιατι απο φωτο που εχω δει στο νετ ειναι ολες πολυ καλες χωρις ψυχρα ουτε εντονα χρωματα και καθαρες..

Αhttp://img139.imageshack.us/img139/3204/photo0009xr4.th.jpgλλη μια προσπάθεια να ανεβάσω άλλη μία

4gb θα δέχεται σίγουρα!! το θέμα είναι αν θα δέχεται/υποστηρίζει κάρτες "High Capacity" ;).

Απο οτι ξερω δεν υπαρχουν micro sd στα 4gb που να μην ειναι "High Capacity"(sdhc)

Όπως γράφει στο gsmarena εδώ, παίρνει "microSD (TransFlash)"

Άρα, αν δεν δέχεται SDHC και αυτήν, τότε με αυτήν έχω καμιά τύχη....;;;; :cry:

Ναι βεβαίως μπορείς τις ηχογραφήσεις να τις κάνεις ήχους κλήσεις. Το δοκίμασα και δούλεψα κανονικά

Eπίσης σας ενημερώνω ότι η μπαταρία του είναι το κάτι άλλο. 3-4 μέρες με πολύ μεγάλη χρηση.Απίστευτο για Samsung

Φίλε κάτι πολύ σημαντικό για μένα, σου επιτρέπει να βάλεις ήχο μηνύματος κάποιο δικό σου ήχο η έχει προκαθορισμένα γιατί σε ένα καταστημα που έπαιζα με κάποια samsyng πρόσεξα κάποιο μοντέλο νομίζω το u600 που σε άφηνε να βάλεις και mp3 σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα.

Επίσης δόνηση και ήχος συμβαδίζουν ή ούτε εδώ ακόμα;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Φίλε κάτι πολύ σημαντικό για μένα, σου επιτρέπει να βάλεις ήχο μηνύματος κάποιο δικό σου ήχο η έχει προκαθορισμένα γιατί σε ένα καταστημα που έπαιζα με κάποια samsyng πρόσεξα κάποιο μοντέλο νομίζω το u600 που σε άφηνε να βάλεις και mp3 σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα.

Ναι σου επιτρέπει και mp3 καθώς και δόνηση με ήχο ταυτόχρονα(έτσι το έχω ρυθμίσει και το δικό μου)

Επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλά , μα πάρα πολλά τηλέφωνα το μόνο που δεν παίζει με την Samsung είναι οι βλάβες. μπορεί να μην έχει τις πολλές λειτουργίες των Nokia & SE αλλά βλάβες και κολλήματα ποτέ.Οπότε πολύ άστοχη η παρατήρησή σου, εκτός και είσαι κολλημένος με καμία άλλη μάρκα, οπότε τούβλο απελέκητο που λέει και ο σοφός λαός

εεε νομίζω πως ο σοφός λαός δε μιλάει για τούβλο... αλλά για "ξύλο απελεκητο".:p

Flex version: SE7737AXXG1050

S/W Version: R479_G_08.B4.85R

DSP S/W Version: 63242400

Language List: 0031

παιδια ξερει κανεισ αμα ταιριαζει η μπαταρια του g600 στο υ600?και αμα ταιριαζει υπαρχει καμια βελτιωση για την ατονιμια του υ600?

Γιατι τραβαει βιντεο στα 640*480;:O

Ναι!Και ειχα δει ενα τραβηγμένο την νυχτα και δεν καταλαβα πολλα....

Θα ήθελα να ρωτήσω τον ekontax αν μπορούμε να βάλουμε στο G600 δικούς μας ήχους, mp3 κλπ. ως ήχους κλήσης και ειδοποιήσεις μηνύματος... :worry:

Επίσης, παραθέτω αυτό το post ενός κατόχου του G600 με τις απόψεις του... Αν μπορεί να το σχολιάσει και να μας πει την γνώμη του ο ekontax (κυρίως για τα αρνητικά σχόλια) θα του ήμουν ευγνώμων... :O

Ευχαριστώ. :)

Για οσους ρωτατε για το βιντεο,δυο δειγματα απο βιντεο εχει και εδω.

http://www.phonearena.com/htmls/LG-Viewty-Samsung-G600-and-Nokia-N95-Camera-Comparison-review-r_1833.html

Ειναι στα 640*480 15fps και τουλαχιστον συγκριτικα με τα αλλα δυο ειναι φανερα πιο ασχημα,στο οποιο παιζει ρολο και το χαμηλο bitrate που εχουν τα του samsung.

Καπου ειχα βρει και ενα νυχτερινο,παλι vga και οπως ειναι φυσικο δεν φαινοταν σχεδον τιποτα.

Γι'αυτο ρωταω,γιατι εχει σημασια αν τραβαει καλα στα 30 fps, εστω και στην πιο χαμηλη αναλυση qvga.Μπορει να ειναι πιο μικρο το μεγεθος αλλα θα ειναι πιο καθαρο και πιο ομαλο.

Τελικά μπορούμε να βάλουμε στο G600 δικούς μας ήχους, mp3 κλπ. ως ήχους κλήσης και ειδοποιήσεις μηνύματος...;;; :worry:

Και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να στείλω e-mail στη Samsung να τους ρωτήσω αν θα δέχεται microSD 4GB...??? :worry:

Για το 1ο εχω διαβασει στο forum του expansys οτι δεν παιρνει δικου σου ηχους στα μηνυματα.

Για το 2ο μπορεις να το κανεις αλλα καλυτερα να απευθηνοσουνα στο ξενο site της samsung γιατι το δικο μας ειναι σε αθλια κατασταση μη ανανεομενο για πολλους μηνες...

Για το 1ο εχω διαβασει στο forum του expansys οτι δεν παιρνει δικου σου ηχους στα μηνυματα.

Το χω ρωτήσει κι εγω λίγο πιο πριν και όπως μας απάντησε ο φίλος που έχει το κινητο, δέχεται mp3 για sms, βασικά και στο u600 γίνεται σε αντίθεση με τα παλιοτερα samsung

Ναι σου επιτρέπει και mp3 καθώς και δόνηση με ήχο ταυτόχρονα(έτσι το έχω ρυθμίσει και το δικό μου)

George Bernard Shaw

Το χω ρωτήσει κι εγω λίγο πιο πριν και όπως μας απάντησε ο φίλος που έχει το κινητο, δέχεται mp3 για sms, βασικά και στο u600 γίνεται σε αντίθεση με τα παλιοτερα samsung

kala esis lete na min dexete???

ayto einai aytonoito min mperdebete tin samsung tin palia me ayti tou 2006 kai meta..

sto g 600 i mpataria exei diarkia 7 ores omlias. to diorthose kai ayto i samsung se sxesi me to u 600 p exo.

kala esis lete na min dexete???

ayto einai aytonoito min mperdebete tin samsung tin palia me ayti tou 2006 kai meta...

Μακάρι να έχετε δίκαιο, αλλά εδώ, εδώ και εδώ... άλλα λένε... :worry:

Ise sigouros oti sta sms boris na balis mp3,giati egopou to exo to G600 peripou 2 mines den brika kati tetio,mipos boris na me boithisis giati bori na kano ke lathos.Euxaristo

Ise sigouros oti sta sms boris na balis mp3,giati egopou to exo to G600 peripou 2 mines den brika kati tetio,mipos boris na me boithisis giati bori na kano ke lathos.Euxaristo

Πάντως μιας και γω ήξερα ότι δε γίνεται μεχρι τώρα προχθες που επεσε στα χερια μου το ένα καινούργιο samsung u600 είδα στις επιλογές ήχου, ήχος sms και όταν πάτησα με εβγαλε να διαλέξω απο τη μουσική μου και έβαλα κανονικότατα mp3 ενώ ένα άλλο πάλι καινούργιο samsung (Ε900 ήταν δε θυμάμαι) είχε μόνο από τους προκαθορισμένους γι΄αυτο μπερδευτηκα

George Bernard Shaw

όπως λέει σ'αυτό το αναλυτικό review δεν παίρνει mp3 για sms αλλα θα διορθωθεί με την πρωτη αναβάθμιση:D

Ποιο είναι το e-mail της ξένης Samsung για να τους στείλω να μου απαντήσουν αν έχει το G600 support για 4GB microSD...;;; :worry:

Στην ξένη σελίδα εδώ, δεν ξέρω που να στείλω...

• The title was changed to Samsung SGH-G600