Jump to content

omniterry

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by omniterry

  1. omniterry

    iPhone 4

    Τους ανεφερες οτι εχεις κανει αιτηση υπαναχωρησης;
  2. Το πρόβλημα σου ποιο είναι? Οτι το G600 δε τραβάει 5mp φώτος η οτι κάτω υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού δε τα καταφέρνει εξίσου καλά με το Ν95? Επίσης δοκίμασες να βγάλεις φωτογραφίες κάτω από το φως της μέρας και ήταν εξίσου απογοητευτικές? Ξέρεις επισης τι ωραίες πατάτες πουλάει η Nokia με 889 ευρώ? Ρίξε μια ματιά εδω και τα ξαναλέμε. Τέλος εχεις υποψην την διαφορα τιμης του Ν95 με το G600? 585 ευρώ το μεν 400 ευρώ το δε. Για να μη μιλήσουμε για την τιμη του Ν95 οταν πρωτοκυκλοφόρησε..
  3. Αν το οτι το G600 είναι πιο μικρό και πιο κομψό εν συγκρίσει με το Ν95 καθώς επίσης και η πληθώρα λειτουργειών που προσφέρει όπως π.χ 16.000.000 χρωματα, A2DP, Tv Out, FM Radio, μεγαλη διαρκεια ζωης μπαταριας, Quadband, εύχρηστο, δυνατότητα 4gb(παραπάνω?) εξωτερικής μνήμης, video playback 30fps, λειτουργικό, ανανεωμένο software κτλ κτλ κτλ...., αν όλα αυτά σε αφήνουν αδιάφορο τότε μάλλον φίλε μου ψάχνεις για ψηφιακή κάμερα και οχι για κίνητο. Και όσον αφόρα τις φώτος η ποιότητα που εχω δει να βγάζει το G600 βασει των φωτογραφιων που έχουν κάνει upload χρήστες του myPhone προσωπικά με υπερκαλύπτει. Όσο για τις επιδόσεις του κάτω υπό συνθήκες χαμηλού εως ανύπαρκτου φωτισμού , αυτές με αφήνουν αδιάφορο γιατι απο ενα σημειο και μετα την σκυτάλη μπορούν και πρεπει να την περνουν οι ψηφιακες μηχανές(εκτός αν εσύ καλύπτεσαι απο την ποιότητα του Ν95). Μπορείς λοιπον να κρατήσεις την εμπαθεία σου για το G600 για την παρτι σου, μιας και όλοι μας γνωρίζουμε οτι πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και αξιόλογα κινητά τηλέφωνα στην ευρωπαϊκή αγορά σήμερα.
  4. εεε νομίζω πως ο σοφός λαός δε μιλάει για τούβλο... αλλά για "ξύλο απελεκητο".:p
  5. Ευχαριστω για το καλωσορισμα bill_viper Με μερικες ιδεες που εξεφρασες συμφωνω με μερικες οχι. Καταλαβαινω οτι η φιλοσοφια του myphone.gr ειναι να προσεγγισει οσο περισσοτερο κοσμο μπορει, που ασχολειτε με την κινητη τηλεφωνια και οχι μονο. Καταλαβαινω επισης οτι προκειτε περι ενος τεραστιου forum μιας και υπαρχουν τοσα πολλα διαφορετικα υπο-forums. Απο την αλλη ομως αυτο που προτεινα εγω ηταν απλως η διμιουργια ενος thread αναλογα με την ερωτηση/απορια/παρατηρηση που θελει να κανει καποιος χρηστης. Ναι τα threads σιγουρα θα αυξανοντουσταν γεωμετρικα, οχι ομως και το περιεχομενο. Το περιεχομενο θα παρεμενε το ιδιο απλως θα ταν καλυτερα ταξινομημενο. Φαντασου τα εγγραφα σου στον υπολογιστη σου σαν εναν φακελο οπου τα παντα φωτογραφιες βιντεο αρχεια κειμενου αρχεια ηχου, ολα, ειναι απλως σε ενα φακελο. Εγω λοιπον προτεινω να δημιουργησουμε φακελους και να βαλουμε το καθε αρχειο εκει που ανηκει. Ετσι η προσβαση στα αρχεια μας θα γινει αναμφιβολα ταχυτερα. Εσυ προτεινεις να χρησιμοποιησω την ευρεση. Προσωπικα το θεωρω κουραστικη διαδικασια καθε φορα που πρεπει να βρω κατι να ανατρεχω στην ευρεση. Ειναι γνωστο εξαλλου πως πολλες φορες οι μηχανες αναζητησης των forums δε φερνουν τα καλυτερα αποτελεσματα. Και επειδη ειναι καλυτερο να μιλαμε με αποδειξεις μολις επιχειρησα να κανω μια ευρεση με θεμα v3i χρησιμοποιωντας τη μηχανη αναζητησης του myphone.gr. Και κοιτα ποσο πολυ με βοηθησε: Λυπούμαστε - δεν υπήρξαν αποτελέσματα. Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την λειτουργία «Αναζήτησης», προσπαθήστε ξανά χρησιμοποιώντας διαφορετικές λέξεις - κλειδιά. Οι ακόλουθες λέξεις ήταν είτε πολύ κοινές, είτε πολύ μεγάλες, είτε πολύ μικρές και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αναζήτηση : v3i Στην τριτη μου προσπαθεια να ψαξω κατι η μηχανη αναζητησης εβγαλε αυτο το μηνυμα: Λυπούμαστε! Θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα προτού χρησιμοποιήσετε και πάλι την αναζήτηση. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε 24 δευτερόλεπτα, ώστε να εμφανιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καταλαβαινεις τι θελω να πω ? Για να καταληξω πιστευω οτι 2 πραγματα κανουν πετυχημενο ενα site. Το πρωτο ειναι το περιεχομενο και το δευτερο ειναι ο τροπος παρουσιασης του περιεχομενου, δηλαδη ποσο ευκολα γινεται η προσβαση σε αυτο. Μπορει οντως να υπαρχει χρυσαφι πληροφοριων εδω αλλα ποσο καλο ειναι αμα δεν ειναι ευκολα προσβασιμο ? Αυτα ειχα να πω, ελπιζω να μη σας κουρασα πολυ :)
  6. Ριξε μια ματια εδω: http://www.mobilefun.co.uk/product/9133.htm Ειναι η αυθεντικη θηκη της Motorola αρα υποθετω πως καπου θα την εχουμε και στην Ελλαδα. Που ομως ?:)
  7. Γεια σας, Ειμαι σχετικα καινουριος στο forum του http://www.myphone.gr και θα θελα να σχολιασω κατι που με προβληματιζει στη δομη του forum αυτου. Μπαινοντας στη κεντρικη σελιδα του forum διαλεγω απο τη λιστα των threads την κατασκευαστρια εταιρια του κινητου μου(Motorola) και εν συνεχεια το μοντελο του κινητου μου(v3i), απο την επομενη λιστα των threads. Μπαινοντας εκει ομως αντι να προβαλλοντε Threads που αναφεροντε σε συγκεκριμενες ερωτησεις των χρηστων, παρατηρω οτι υπαρχουν μονο posts που το καθενα δεν συσχετιζετε απαραιτητα με το επομενο. Αυτο ως εχει ως αποτελεσμα ολες οι πληροφοριες μαζι να παρουσιαζοντε συγκεχιμενες με αποτελεσμα καποιος να μη μπορει να αναζητησει αυτο που ψαχνει και να "χανετε" μεσα στα posts. Ενα πολυ καλο παραδειγμα ενος λειτουργικου και οργανομενου forum ειναι εκεινο του MotoX οπου το καθε προβλημα που αφορα καποιο συγκεκριμενο κινητο εχει το δικο του thread το οποιο με τη σειρα του εχει ολα τα συσχετιζομενα posts. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι εφικτο ο admin του myphone.gr να αλλαξει τη δομη του forum παρολα αυτα εκρινα σωστο να κανω αυτην την παρατηρηση. Ευχαριστω!
  8. Ξερει κανεις καποιο ελληνικο site που μπορω να παραγγειλω τη γνησια θηκη-"πορτοφολι" του v3i ? Ευχαριστω!
  9. Μετα απο λιγο ψαξιμο ανακαλυψα οτι το v3i παιζει μονο mp3s με σταθερο bitrate(CBR) και προσωπικα το δικο μου παιζει mp3s μεχρι 128kbps. Εχω ακουσει επισης οτι μερικοι δεν εχουν προβλημα να αναπαραγουν και mp3s μεχρι 192kbps.
  10. Για να δεις την εκδοση του software πατας απο την αρχικη οθονη *#9999#
  11. Από πότε το ξεκλείδωμα συσκευών είναι παράνομο? Η Motorola δε θα στο ξεκλειδώσει αλλα αν απευθυνθείς στο δίκτυο σου(vodafone,tim) δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα..
×
×
  • Create New...