Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ασφάλεια Αυτοκινήτου

koslyr
 Κοινοποίηση

Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;  

306 members have voted

1. 1. Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;

• Alpha
      2
    • Allianz
      13
    • Commercial Value
      16
    • EOS
      9
    • ING
      5
    • Interamerican
      42
    • InterLife
      8
    • Lloyd's
      0
    • Omega
      1
    • Victoria
      11
    • Αγροτική
      17
    • Ασπίς Πρόνοια
      15
    • Ατλαντική Ένωση
      5
    • Διεθνής Ένωση
      8
    • Εγνατία
      2
    • Εθνική
      34
    • Ιντερσαλόνικα
      32
    • Μινέττα
      10
    • Υδρόγειος
      25
    • Φοίνιξ
      15
    • 'Αλλη (αναφέρετε ποια)
      36

Recommended Posts

• Απαντήσεις 504
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοεις για μικτη; Τι περικοπες; Αναλυσε το αν θελεις.

πλέον μέσω του φιλικού διακανονισμού πληρώνεσαι από την ασφάλειά σου, αν τυχόν λοιπόν σε χτυπήσει κάποιος, και σου κάνει 3000€ ζημιά, αφού τα πληρώσεις, τα λεφτά που θα σου δώσουν είναι 2500€ πχ, γιατί ισχυρίζονται ότι είναι ακριβό το μεροκάματο των λαμαρινάδων!!!

το έχω ακούσει από πελάτες της εταιρείας αυτής και το διάβασα και κάπου

και αυτό έχει συμβεί και με άλλες ασφάλειες, αν βρω το άρθρο, θα το ποστάρω

l33t )3\/&1_[]|* &2

μπορουν ομως να το κανουν αυτο;

θελω να πω...απο τη στιγμη που ο πραγματογνωμονας τους που στελνουν, συμφωνει στις ζημιες και στην τιμολογηση του φαναρτζη (γιατι αυτο γινεται οταν πηγαινει ο πραγματογνωμονας στο συνεργειο), μπορουν εκ των υστερων να κανουν πισω στη συμφωνια αυτη; αν ειναι ετσι να αρχισουμε να δινουμε χαρτια στους φαναρτζηδες που παμε, να τα υπογραφει ο πραγματογνωμονας οτι εχει υπαρξει συμφωνια. το λεω για να υπαρχει κατι γραπτο, ωστε να μην μπορουν μετα να το παιζουν τρελιτσα!

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

πλέον μέσω του φιλικού διακανονισμού πληρώνεσαι από την ασφάλειά σου, αν τυχόν λοιπόν σε χτυπήσει κάποιος, και σου κάνει 3000€ ζημιά, αφού τα πληρώσεις, τα λεφτά που θα σου δώσουν είναι 2500€ πχ, γιατί ισχυρίζονται ότι είναι ακριβό το μεροκάματο των λαμαρινάδων!!!

το έχω ακούσει από πελάτες της εταιρείας αυτής και το διάβασα και κάπου

και αυτό έχει συμβεί και με άλλες ασφάλειες, αν βρω το άρθρο, θα το ποστάρω

Τα χρηματα ειναι της ασφαλειας του αλλου ομως, οχι δικα τους. Νομιζω πως προκειται για λιγακι ραδιο αρβυλα. Ειναι γνωστο οτι ολες οι ασφαλειες κανουν παζαρια, ομως δεν μπορει να κανει παζαρι για λογαριασμο αλλης ασφαλειας!

έχουν πέσει και πρόστιμα στο παρελθόν γι αυτό το θέμα!!!

http://www.apn.gr/news/nea/insurance-crisis/

αλλά αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί σε άτομα που γνωρίζω, και το λέω εμπιστευτικά, δεν είναι ανάγκη να το αποδεχτείτε, ούτε θα επιμείνω!

l33t )3\/&1_[]|* &2

• 10 months later...

Εψαξα με διαφορες λεξεις αλλα δεν βρηκα κατι.

Χθες σε ενα κενο οικοπεδο απεναντι απο το σπιτι μου ενας γειτονας εκανε μια μικρη ζημια στον πισω προφυλακτηρα του Ibiza του γιου μου.Ξερω οτι οι ασφαλιστικες σε κλειστους και ιδιωτικους χωρους δεν καλυπτουν.

Αν πουμε οτι ηταν παρκαρισμενα τα ΙΧ στο πεζοδρομιο θα εχουμε προβλημα ή και στο πεζοδρομιο δεν υπαρχει καλυψη ?

Ειναι δυσκολο να πουμε οτι ηταν στον δρομο γιατι ειναι στενος με μικρες εσοχες για παρκαρισματα του ενος ΙΧ και δεν χωραει παρκαρισμενο αμαξι.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 7 months later...
  • 1 month later...

μινεττα, η φθηνοτερη για εμενα και με τα αυτοκινητα ασφαλισμενα εκτος αττικης ;)

η evima ηταν ακομα πιο φθηνη βεβαια..αλλα με λιγοτερες καλυψεις. την εχω στα υποψην παντως.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

interamerican λογω οδικης και στο αυτοκινητο και στη μηχανη ειναι οικονομικοτερη απ ολες-μεσω anytime

Ρε, παιδιά να ρωτήσω κάτι...Πως είναι δυνατών η Int. μεσω Αnytιme να κανει το συμβόλαιο online χωρίς να ερθει να ελέγξει το αυτοκίνητο ? και αν εγω κάνω μια ασφάλεια και εχει καποιο πρόβλημα το αυτοκινητο ?

Μήπως αυτό σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο θέμα με την εταιρία και αρχίζει και τα "μαζευει" ?

Ξερει κάποιος ? :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετε! Για αυτοκινητο του 2011(ιανουαριος) πληρωνα ασφαλεια 475 ευρω το εξαμηνο που περιελαμβανε νομ. προστασια, θραυση κρυστ, χαλαζοπτωση, κλοπη, πυρκαγια και μικτη για ζημιεσ πανω των 750ευρω(((Allianz))).. Επειδη δεν το ειχα ψαξει πολυ τωρα που θα ξαναεκανα ανανεωση, ανακαλυψα οτι δεν ειχα οδικη βοηθεια!!!! Τωρα για να βγω απλως απο τη μικτη κ να βαλω και οδικη βοηθεια η τιμη ειναι 285 το εξαμηνο! Χωρις οδ. βοηθεια ειναι στα 255.Δεν ειναι υπερβολικα??? Ποια ειναι η γνωμη σας? (27ετων, 4 χρονια διπλωμα, 1400 κυβικα) Καμια συμβουλη για λιγο φθηνοτερη ασφαλεια που να περιλαμβανει τα παραπανω κ να ειναι εγγυημενη????

235Ε δινω σε ρενω κλιο 1200 του 2004 με ολα μεσα (εκτος απο μεικτη) στην ΑΧΑ.

Ευχααριστω για την αμεση απαντηση! Ηθελα να μαθω εαν η δικη μου ειναι υπερβολικα υψηλη επειδη δεν εμπιστευομαι πλεον τον αντιπροσ. ουτε εχω κ σωστη ενημερωση κ καθοδηγηση απ αυτον.

Edited by noumeraki

Ρε, παιδιά να ρωτήσω κάτι...Πως είναι δυνατών η Int. μεσω Αnytιme να κανει το συμβόλαιο online χωρίς να ερθει να ελέγξει το αυτοκίνητο ? και αν εγω κάνω μια ασφάλεια και εχει καποιο πρόβλημα το αυτοκινητο ?

Μήπως αυτό σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο θέμα με την εταιρία και αρχίζει και τα "μαζευει" ?

Ξερει κάποιος ? :wacko:

έχει ΠΟΛΛΑ ψιλά γράμματα και πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα σε περίπτωση που συμβεί κάτι, δεν έχεις τον πράκτορά σου να το κυνηγήσει οπότε πρέπει εσύ να βρεις την άκρη.... για να πάρω 100€ έτρεχα 3 μήνες

επίσης νομίζω δεν έχει διατήρηση Bonus Malus (δηλαδή ανεβαίνεις κατηγορία μετά από ατύχημα και πληρώνεις ΠΟΛΛΑ παραπάνω!)

l33t )3\/&1_[]|* &2

• 4 weeks later...
Όποιος θέλει να βγει από πάνω θα πρέπει όχι μόνο να το ψάξει μόνος του αλλά και να το κυνηγήσει, γιατί οι ασφαλιστικές δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι...

Anytime ετήσια 310€ , ενώ η υδρόγειος ήθελε 220€ για το 6μηνο χωρίς οδική (άλλα ~20€)

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα , ακόμα κι όταν χρειάστηκα οδική βοήθεια σε 15' ήταν εκεί .. κι ας είχε κολλήσει η Κουντουργιώτου ( κάτω από τα δικαστήρια της Θεσ/νίκης).

• 2 weeks later...

international Νομιζω λεγεται κ με θραυση κρυσταλλων 180 το 6αμηνο! νομιζω ειναι απο τις ποιο φτηνεσ!

αλλα καλη συνεργαζεται κ με carglass

Ιντερσαλόνικα.είναι εντάξει στις καλύψεις της.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ιντερσαλόνικα.είναι εντάξει στις καλύψεις της.

Ιντερσαλονικα και υδρογειος πανε για φουντο εχω μαθει εκ των εσω

γι αυτό πάντοτε κάνω τριμηνία ή τετραμηνία και όχι συμβόλαιο 1 χρόνου..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Anytime ετήσια 310€ , ενώ η υδρόγειος ήθελε 220€ για το 6μηνο χωρίς οδική (άλλα ~20€)

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα , ακόμα κι όταν χρειάστηκα οδική βοήθεια σε 15' ήταν εκεί .. κι ας είχε κολλήσει η Κουντουργιώτου ( κάτω από τα δικαστήρια της Θεσ/νίκης).

Έτσι όπως το γράφεις δεν λέει τίποτα.

Σε τι αμάξι, χρονολογίας κλπ?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...
θα συμφωνησω με το νεο ποσειδώνα- δεν ειναι κακη εταιρία και κανουν φιλοτιμες προσπαθειες

αυτός, η ατλαντική ενωση και η υδρογειος απο 1/3/2012 ρίχνουν τα τιμολόγια τους

εμπιστευτείται ελληνικες παιδιά, υπάρχουν καλές και με καλές διοικήσεις- και ας μην ειναι allianz, axa, alico

ριχνουν τα τιμολογια;ενδιαφερον.

Εδινα 200 για 6 μηνες με οδικη. Ποσο θα παει περιπου με την μειωση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 7 months later...

Αν και παλιό post, το ψάχνω τώρα γιατί τα λεφτά στην Υδρόγειο είναι πολλά.

Δίνω στην Υδρόγειο 290€/εξάμηνο, ενώ με έναν υπολογισμό στην anytime βγαίνει 378€/χρόνο!

Είναι σχεδόν οι ίδιες παροχές, αλλά μια βασική διαφορά είναι το ύψος ασφάλισης του αμαξιού.

Έχω ένα 106 1.6 του 1997 και στην Υδρόγειο επειδή είναι γνωστός ο ασφαλιστής μου το έχει δηλώσει 3.800€, ενώ στην Anytime δίνουν ως μαξ ποσό το 2.200€.

Εσείς τι λέτε; Είναι καλή η anytime?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν και παλιό post, το ψάχνω τώρα γιατί τα λεφτά στην Υδρόγειο είναι πολλά.

Δίνω στην Υδρόγειο 290€/εξάμηνο, ενώ με έναν υπολογισμό στην anytime βγαίνει 378€/χρόνο!

Είναι σχεδόν οι ίδιες παροχές, αλλά μια βασική διαφορά είναι το ύψος ασφάλισης του αμαξιού.

Έχω ένα 106 1.6 του 1997 και στην Υδρόγειο επειδή είναι γνωστός ο ασφαλιστής μου το έχει δηλώσει 3.800€, ενώ στην Anytime δίνουν ως μαξ ποσό το 2.200€.

Εσείς τι λέτε; Είναι καλή η anytime?

δηλαδη αμα στο κοστολογει 2200 ειναι καλυτερα???

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)