Jump to content

Υπάρχουν ταινίες που δεν καταλάβατε τι έγινε στο τέλος;

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 257
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ είδα πρόσφατα σε dvd το "Saint Ange" ή αλλιώς "Το βασίλειο των νεκρών"...δεν κατάλαβα το τέλος:blink: :worry: !!

Το είδαμε 3 άτομα...προσπαθήσαμε να το αναλύσουμε αλλά...μάταιος κόπος:p.Ο καθένας είχε διαφορετική άποψη!

Ειχα δει πριν καιρο το Usual Suspects. Και μολις τωρα ειδα πως εχει ξανα-αναφερθει στην αρχη του thread.

Δεν ειχα καταλαβει πληρως τι παιζει στη τελευταια σκηνη. ΟΚ, ο κουτσος ειναι ο "μαφιοζος" τελικα και επαιζε τον αναπηρο με τα κινητικα προβληματα. Αλλα τι ρολο παιζει ο πινακας με τα ψευδωνυμα που ειχε χρησιμοποιησει στο παρελθον και ξαφνικα ανακαλυπτει ο αστυνομικος στο κτιριο της αστυνομιας μετα την ανακριση; Καποιο ρωσσικο ονομα αν θυμαμαι καλα εχει και η κουπα που σπαει πεφτωντας απο τα χερια του τελευταιου. Ολα αυτα τα ονοματα τα ειχε χρησιμοποιησει ο δηθεν "κουτσος" στην ανακριση του σε ασχετες φασεις.

Δεν ειχα παρακολουθησει προσεκτικα την ταινια, και εμεινα με την απορια.

Βασικα εχει κατι χρονια που την ειχα δει κ δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω συνειδητοποιησε οτι το ονομα το εφτιαξε εκεινη την ωρα, βλεποντας τον πινακα που ηταν εκει
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Βασικα εχει κατι χρονια που την ειχα δει κ δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω συνειδητοποιησε οτι το ονομα το εφτιαξε εκεινη την ωρα, βλεποντας τον πινακα που ηταν εκει

Νομιζω πως αλλαξε αιθουσα και εκει ειδε αυτον τον πινακα.

Αλλα και παλι...πως ο αστυνομικος καταλαβε απο αυτα τα ονοματα οτι τελικα ο κουτσος ηταν ο καταζητουμενος;

Για δωστε τα φωτα σας...ουτε εγω θυμαμαι καλα την ταινια.

Στο Immortel (ad vitam) αναφέρεσαι;

Στο ιδιο κινηματογράφο ήμασταν; :wacko:

πραγματικά είσαι ο άνθρωπός μου... ναι, αυτή είναι!!!!... όπως προείπα δεν έχω λόγια... ήσουν κι εσύ λοιπόν ανάμεσα στους άλλους 6-7 ανθρώπους της αίθουσας.... :hypno:

προσπαθώ να θυμηθώ για ποιο λόγο καταλήξαμε με τη κολλητή μου να πάμε σ'αυτή την ταινία, για ποιο λόγο είχαμε κολλήσει εκεί και δεν σηκωθήκαμε απλά να φύγουμε... αλλά δεν θυμάμαι, νομίζω ότι το μυαλό μας πρέπει να είχε κολλήσει από το σοκ και την απελπισία...:dizzy:

να σε ρωτήσω κάτι; εσύ τι κατάλαβες;;;;

έπρεπε να καταλάβω κάτι απ'αυτό που είδα;

άσε που προσπαθούσα μετά να την περιγράψω σε όποιον με ρωτούσε και δεν μπορούσα να κεντράρω την πλοκή...

αχ... απλά αλησμόνητη...:D

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Ψψψψ θρεντ που ξεθαψα!Λοιπον,αν καποιος εχει δει το Swimming Pool (2003) ας μου πει τι γινεται στο τελος με τις 2 διαφορετικες κορες του εκδοτη..γιατι ηταν λιγο κουφο!

Το παραθετω ξανα,γιατι οταν το ξεθαψα ηταν στην προηγουμενη σελιδα.Διαφωτιστε με

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Eternal Sunshine με Jim Carey κ λοιπούς. Ομολογώ ότι δεν καταλάβαινα τίποτα από πλοκή εκτός του ότι ήθελαν να ξεφορτωθούν τις αναμνήσεις τους. Το πως, γιατί και τι τελικά έγινε, το αγνοώ....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eternal Sunshine με Jim Carey κ λοιπούς. Ομολογώ ότι δεν καταλάβαινα τίποτα από πλοκή εκτός του ότι ήθελαν να ξεφορτωθούν τις αναμνήσεις τους. Το πως, γιατί και τι τελικά έγινε, το αγνοώ....

+1 απο μενα.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ TIΠΟΤΑ...

H DREW BARIMMOR...ολα τα λεφτα..!!

παρακαλω καποιος να βοηθησει...

IPHONE 4 The Ultimate

[Άσχετο]Έπαιζε η Drew Barrymore στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind; :confused:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

[Άσχετο]Έπαιζε η Drew Barrymore στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind; :confused:

Η Kate Winslet ήταν.... :stupid:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Η Kate Winslet ήταν.... :stupid:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

:O :O :O :O :O :O :O :O ......Και η Kate Winslet σου λεει....πολυ καλη ηθοποιος...! ( Σαν την Drew καμια.... :drool: !!!!)

IPHONE 4 The Ultimate

οδος μαλχολαντ...

οχι μονο στο τελος δε καταλαβα τι εγινε...

απο την αρχη αντιμετωπιζα μερικα προβληματα κατανοησης!!!:lol: :lol: :lol:

οδος μαλχολαντ...

οχι μονο στο τελος δε καταλαβα τι εγινε...

απο την αρχη αντιμετωπιζα μερικα προβληματα κατανοησης!!!:lol: :lol: :lol:

Και στην αρχή, και στην μέση, και στο τέλος. Καλά που ήταν και η Watts...

Εμένα με ζόρισε λίγο το STAY... :p

Eμενα να δεις...ειχα μεινει με μια ηλιθια εκφραση αποριας και κοιταζα την οθονη. Μετα ευτυχως πηγα στα εξτρας και καταλαβα τι παιζοταν. :p

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

xtes eida to american haunting.oraio ergaki an kai ligo psiloantigrafh apo to exorkismo ths emily rose.alla eixe kales dunates skhnes.thelo na rothso gia to telos mias kai de mporesa na katalabo ti egine.kai otan htan sto parelthon kai otan edeixe to paron.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• 1 month later...

Χθες είδα κι εγώ το mulholland drive και έχω μείνει Βανδή (άφωνη). Γενικά δεν ξέρω τι πολυπαίχτηκε. Από τη στιγμή που πήραν το καταραμένο κουτί και μετά...

Το ότι προορίζονταν για πιλότος αμερικανικής σειράς το ξέρω. Το ότι πρόσθεσαν στο τέλος κι άλλες σκηνές κι αυτό το ξέρω. Το τι έχει παιχτεί με τις 2 κοπελιές δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει...

Destiny found.

Egw xthes eida tin kathodo.oxi apo tin arxi.apo to 15lepto k meta..den katalava to telos..an dw to 15lepto tha katalavw h na ksanadw tin tainia?Mipws eimai xazos?:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Όχι ρε. Αν θυμάμαι καλά την "Κάθοδο" και δεν την μπερδεύω με την "Σπηλιά" (τυχαία τα είδα και τα 2 μαζί), αν ξαναδείς το τελευταίο τέταρτο θα το έχεις άνετα. :)

Μια απορια που την εχω απο τοτε πουυ ειχα πρωτοδει την ταινια τιγρης κι δρακος πριν απο χρονια ειναι γιατι η πρωταγωνιστρια επεσε απο το βραχο.Αυτοκτονησε?

re paidia ego den katalaveno to telos apo to i robot. sto telos o sony to robot - protagonistis paei sto meros opou sugkentronontai ola ta upoloipa ns 5 steketai sto lofo kai ekeina ton koitazoun dld :O ?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Χθες είδα κι εγώ το mulholland drive και έχω μείνει Βανδή (άφωνη). Γενικά δεν ξέρω τι πολυπαίχτηκε. Από τη στιγμή που πήραν το καταραμένο κουτί και μετά...

Το ότι προορίζονταν για πιλότος αμερικανικής σειράς το ξέρω. Το ότι πρόσθεσαν στο τέλος κι άλλες σκηνές κι αυτό το ξέρω. Το τι έχει παιχτεί με τις 2 κοπελιές δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει...

Τωρα σωθηκες,αν προσπαθησεις να καταλαβεις το mullholand drive.:p

Απλα οσο και να προσπαθησεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.:blink:

Nexus 4 & iPad mini

Τωρα σωθηκες,αν προσπαθησεις να καταλαβεις το mullholand drive.:p

Απλα οσο και να προσπαθησεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.:blink:

Έχω την απάντηση για το «Μullholand drive» που επειδή με είχε αφήσει κι εμένα ηλίθιο το έψαξα με πολλούς αλλά στο τέλος τη βρήκα την απάντηση.

Λοιπόν η ιστορία η πραγματική ουσιαστικά ξεκινάει από τη μέση της ταινίας, όταν ανοίγει το κουτί. Δηλαδή η ξανθιά είναι σε μαύρο χάλι, ζηλεύει τη μελαχρινή κλπ. Όοοολο το υπόλοιπο που έχουμε δει μέχρι το κουτί είναι απλώς….ένα όνειρο που βλέπει η ξανθιά!!!! Ότι είναι σημαντική, ότι έχει η μελαχρινή την ανάγκη της κλπ. κλπ. Το κουτί μάλλον σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Είναι πάντως αυτό το «κάτι» που της έκανε click και την «ξύπνησε».

Αν το ξαναδείτε έχοντας αυτά στο μυαλό βγαίνει το νόημα μια χαρά!

Έχω την απάντηση για το «Μullholand drive» που επειδή με είχε αφήσει κι εμένα ηλίθιο το έψαξα με πολλούς αλλά στο τέλος τη βρήκα την απάντηση.

Λοιπόν η ιστορία η πραγματική ουσιαστικά ξεκινάει από τη μέση της ταινίας, όταν ανοίγει το κουτί. Δηλαδή η ξανθιά είναι σε μαύρο χάλι, ζηλεύει τη μελαχρινή κλπ. Όοοολο το υπόλοιπο που έχουμε δει μέχρι το κουτί είναι απλώς….ένα όνειρο που βλέπει η ξανθιά!!!! Ότι είναι σημαντική, ότι έχει η μελαχρινή την ανάγκη της κλπ. κλπ. Το κουτί μάλλον σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Είναι πάντως αυτό το «κάτι» που της έκανε click και την «ξύπνησε».

Αν το ξαναδείτε έχοντας αυτά στο μυαλό βγαίνει το νόημα μια χαρά!

Μπα, το σκέφτηκα αρκετά και έχω δική μου θεωρία.

Η πραγματική ιστορία είναι ότι η Νταιάν έρχεται στο L.A για να κάνει οντισιόν. Εκεί γνωρίζει την Καμίλα και την ερωτεύεται. Πιστεύω όμως ότι η Καμίλα δεν αισθανόταν το ίδιο για αυτήν. Για αυτό και φλερτάρει παράλληλα με τον σκηνοθέτη μπροστά στα μάτια της Νταιάν.

Εκείνη από αφόρητη ζήλια λέει σε κάποιον να τη σκοτώσει. Εκείνος την παίρνει με το αυτοκίνητο και την πάει στη μέση του πουθενά για να τη σκοτώσει. Όμως η τύχη τα έφερε αλλιώς και έγινε αυτοκινητιστικό που οδήγησε στην αμνησία της Καμίλα.

Εν τω μεταξύ, η Νταιάν υποφέρει από τις τύψεις και όταν βλέπει μπροστά της την Καμίλα, αποφασίζει να αλλάξει συμπεριφορά. ΣΥστήενται ως Μπέτι (που το είδε στο καρτελάκι της γκαρσόνας) και ξανα αρχίζει το φλερτ.

Αυτά...

Πιστεύω ότι αυτή είναι η ιστορία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το κουτάκι και το πιάνο τι ρόλο παίζουν...

Destiny found.