nikthanos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 sandisk extreme III SDHC 4GB που έχω βάλει δουλεύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Είμαι ανάμεσα στο Hewelt Packard iPAQ 214 και στο Mio P560. Ποίο είναι καλύτερο; Εγώ το θέλω για Internet και με πολύ καλές επιδόσεις... Το Mio P560 υστερεί στον επεξεργαστή και στην Ram. Το Hewelt Packard iPAQ 214 έχει γίγαντα επεξεργαστή, φυσιολογική μνήμη, VGA οθόνη, αλλά απουσία GPS... Έχω μπερδευτεί πολύ και χρειάζομαι και το GPS. Άμα αγοράσω ένα εξωτερικό με σύνδεση Bluetooth, λέτε να δουλεύει καλά; Εσείς ποιό θα πέρνατε και γιατί; καλό φαίνεται, μεγάλη οθόνη έχει και με καλύτερη ανάλυση(640x480) από το Ρ560 και με καλύτερο επεξεργαστή.... υπολόγισε πόσα θες για να το αγοράσεις μαζί με ΒΤ GPS σε σχέση με το Mio και ζυγίζεις την τσέπη σου και κατά πόσο το θες....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 καλό φαίνεται, μεγάλη οθόνη έχει και με καλύτερη ανάλυση(640x480) από το Ρ560 και με καλύτερο επεξεργαστή.... υπολόγισε πόσα θες για να το αγοράσεις μαζί με ΒΤ GPS σε σχέση με το Mio και ζυγίζεις την τσέπη σου και κατά πόσο το θες....:) Υπολόγισα... Μια και που θα τα πάρω σε χονδρική θα μου έρθει γύρω στα 320€ μαζί με GPS Receiver BT. Το μόνο που με προβληματίζει είναι άμα είναι ποιοτικό το εξωτερικό GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 με τα εξωτερικά ΒΤ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...απλά θα πρέπει να κουβαλάς 2 συσκευές μαζί σου. εγώ πχ. που με ενδιέφερε πιο πολύ η πλοήγηση αλλά ήθελα να βλέπω και καμιά ταινία, να παίζω κανα παιχνιδάκι κτλ, προτίμησα το 560 (πριν είχα το 350) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Μέχρι ποσά GB(MAX) κάρτα μνήμης παίρνει το P560 ξέρει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Μέχρι ποσά GB(MAX) κάρτα μνήμης παίρνει το P560 ξέρει κάποιος Νομίζω μέχρι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alevi Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 kalhspera se olous.meta apo poly talaiporeia gia na deis youtube (core player v1.2.0) paizei oti thes.LEOTZIAN an mporeis checkare na deis an mporeis na deis video apo to greek-movies .com kai me poio tropo mporoume na doume tis tainies aytes. EROTHSH :OTAN MOU STELNOYNE KATI ME BLUETOOTH TO KANEI SAVE STIN DEVICE .POS GINETAI N AALAKSOUME TON PROORISMO KAI NA KANOUME SAVE STIN STORAGE ,GIATI H DEVICE EINAI POLY MIKRH APO XORITIKOTITA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Νομίζω μέχρι 4 4 sigoura gia 8 den ksero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskeyas Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 geia sas paidia tha ithela mia boitheia exo parei to mio p560 poli wraio dn leo fobero alla re paidia pou tha bro na balo kanena programma?kanena paixnidaki?genikos tetoia?an exete tin kalosini k gnwrizete stilte sas euxaristo Παράθεση paraskeyas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alevi Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 pairnei kai 8 GB .exo valei ego sto diko mou:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 pairnei kai 8 GB .exo valei ego sto diko mou:) Grrrrrrrrrr!!!!!!! Eprepe na eixa rwthsei prwta kai phga kai phra mia 4GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Οφείλω να γράψω και λίγα λόγια για το service της Mio στην Ελλαδα (TELESERVICE Λεωφόρος Αθηνών 226 και Κηφισού, 10442, Αθήνα) μια και όταν το παρέλαβα, απο pdaplaza, είχε καμμένη οθόνη. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικοί ειδικά μια κοπέλα που το παρέλαβε πολύ ευγενική και σε 5 εργάσιμες ημέρες μου αντικατάστησαν την οθόνη και τώρα λειτουργεί άψογα. Χωρίς καμιά χρέωση. Σημ: Υπήρχαν και αλλά ίδια Μιο εκεί με το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alevi Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 mpravo niko kallithea xarika pou to akousa ayto .eixes parei megali stenaxoria kai sigoura eixes megali agonia gi to ti tha ginei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Grrrrrrrrrr!!!!!!! Eprepe na eixa rwthsei prwta kai phga kai phra mia 4GBτι πιστευεις ότι θα βάλεις (εκτως από mp3 και video αλλά γιατί) στα 4 ή 8 gb. Ό,τι πρόγραμμα και να βάλεις πάνω από 512 mb ΔΕΝ θα χρειαστείς (να μην πώ 256).:p Το μηχανάκι σου ηδη έχει 1 ή 2gb ROM (αντί flash):blink: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alevi Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 τι πιστευεις ότι θα βάλεις (εκτως από mp3 και video αλλά γιατί) στα 4 ή 8 gb. Ό,τι πρόγραμμα και να βάλεις πάνω από 512 mb ΔΕΝ θα χρειαστείς (να μην πώ 256).:p Το μηχανάκι σου ηδη έχει 1 ή 2gb ROM (αντί flash):blink: kalhspera se olous.meta apo poly talaiporeia gia na deis youtube (core player v1.2.0) paizei oti thes.LEOTZIAN an mporeis checkare na deis an mporeis na deis video apo to greek-movies .com kai me poio tropo mporoume na doume tis tainies aytes. EROTHSH TAN MOU STELNOYNE KATI ME BLUETOOTH TO KANEI SAVE STIN DEVICE .POS GINETAI N AALAKSOUME TON PROORISMO KAI NA KANOUME SAVE STIN STORAGE ,GIATI H DEVICE EINAI POLY MIKRH APO XORITIKOTITA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παιδιά να καταθέσω κι εγώ την "ακριβή" εμπειρία μου με το P560. Το μηχανάκι το αγόρασα από PDA Plaza πριν ένα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη χρήση του, ΑΛΛΑ πριν 10 ημέρες έκανα το θανάσιμο σφάλμα να καθαρίσω την οθόνη με βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα με αποτέλεσμα να την αχρηστεύσω. Επίσκεψη στην TELESERVICE και αλλαγή οθόνης σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εξυπηρέτηση για ελληνικά standards πολύ καλή. Κόστος 157 ευρώ ( 127 ευρώ η οθόνη και 30 ευρώ τα εργατικά). Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Grrrrrrrrrr!!!!!!! Eprepe na eixa rwthsei prwta kai phga kai phra mia 4GB Παίρνει και 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 geia sas paidia tha ithela mia boitheia exo parei to mio p560 poli wraio dn leo fobero alla re paidia pou tha bro na balo kanena programma?kanena paixnidaki?genikos tetoia?an exete tin kalosini k gnwrizete stilte sas euxaristo koita to pm sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παίρνει και 16. se SD card? to dokimases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 se SD card? to dokimases? Έπεσε ένα P560 στα χέρια μου και δοκίμασα την 16gb SD κάρτα μου (Transcend) και δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Οφείλω να γράψω και λίγα λόγια για το service της Mio στην Ελλαδα (TELESERVICE Λεωφόρος Αθηνών 226 και Κηφισού, 10442, Αθήνα) μια και όταν το παρέλαβα, απο pdaplaza, είχε καμμένη οθόνη. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικοί ειδικά μια κοπέλα που το παρέλαβε πολύ ευγενική και σε 5 εργάσιμες ημέρες μου αντικατάστησαν την οθόνη και τώρα λειτουργεί άψογα. Χωρίς καμιά χρέωση. Σημ: Υπήρχαν και αλλά ίδια Μιο εκεί με το ίδιο πρόβλημα. Και είσαι τόσο ευχαριστημένος από αυτό?:blink: Καταρχήν εννοείται οτι δεν θα υπάρχε καμία χρέωση, αυτό σημαίνει εγγύηση, δεν υπάρχει λόγος που το αναφέρεις. Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να σου το αντικαταστήσουν με καινούριο, αντί να το ανοίγουν, να ταλαιπωρούν τα πλαστικά και να αλλάζουν την οθόνή. Το μόνο καλό είναι ο πολύ σύντομος χρόνος.Μόνο 5 μέρες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Τελικα παιδιά με το power on που κάνει δεν βρήκαμε ακρη? Εχω κάνει οτι εχει αναφερθεί, τίποτε, και απο την MIO καμμιά απάντηση, με εγραψε κανονικά. Εχω καταφύγει στην λύση να το κλείνω απο το διακοπτάκι κάτω. Αν κάποιος φίλος μαθει τίποτε αλλο ας το αναφέρει στο forum ........ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 kalhspera se olous.meta apo poly talaiporeia gia na deis youtube (core player v1.2.0) paizei oti thes.LEOTZIAN an mporeis checkare na deis an mporeis na deis video apo to greek-movies .com kai me poio tropo mporoume na doume tis tainies aytes. EROTHSH :OTAN MOU STELNOYNE KATI ME BLUETOOTH TO KANEI SAVE STIN DEVICE .POS GINETAI N AALAKSOUME TON PROORISMO KAI NA KANOUME SAVE STIN STORAGE ,GIATI H DEVICE EINAI POLY MIKRH APO XORITIKOTITA Απο greek movies μαλλον οχι.Oτι παίζει ειναι η αναζήτηση μεσω του mobutybe.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Και είσαι τόσο ευχαριστημένος από αυτό?:blink: Καταρχήν εννοείται οτι δεν θα υπάρχε καμία χρέωση, αυτό σημαίνει εγγύηση, δεν υπάρχει λόγος που το αναφέρεις. Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να σου το αντικαταστήσουν με καινούριο, αντί να το ανοίγουν, να ταλαιπωρούν τα πλαστικά και να αλλάζουν την οθόνή. Το μόνο καλό είναι ο πολύ σύντομος χρόνος.Μόνο 5 μέρες. Πρώτον δεν ήξερα αν ισχύει στην Ελλάδα η εγγύηση, (και ευχαριστώ το Foroum για τις οδηγίες) μετά είχα την εναλλακτική να το στείλω πίσω στο PDAPlaza αλλά με χρέωση των ταχυδρομικών, και τρίτων όπως σημείωσε και ο φίλος 'alevi' παρέλαβα ένα μηχάνημα και ήρθε με πρόβλημα ατυχία. Παίρνει και 16. υπάρχουν κάπου οι προδιαγραφές γιατί στο προσπέκτους δεν αναφέρει χωρητικότητα για την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Μια ερώτηση υπάρχουν poi σε στιλ ξενάγησης, ας πούμε ο γύρος της Αθήνας, να περνάς από κάποιο αξιοθέατο και το destinator να σου εξηγεί τι βλέπεις. Yπάρχει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts