Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μήπως τότε να ξανακάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpadi Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Μα όταν έκανα hard-reset προχτές, δεν αλλαξε κάτι, τι θα μπορούσε να αλλάξει αν ξανακάνω? ( :S ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Προσωπικά, επειδή αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, σκέφτομαι να συνδέσω το Μιο στα Win 7 μέσω XP mode, και σ' αυτό (XP mode) να εγκαταστήσω το active sync και στην συνέχεια το Μιο. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα Τελικά, το παραπάνω δούλεψε μια χαρά και πλέον μπορώ να συνδέομαι στο ιντερνετ κανονικά με Win 7 μέσω XP mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpadi Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Καλό μήνα σε όλους! Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να κάνω schedule το p560 να κλείνει αυτόματα (stand-by) πχ στις 12:00:05 , λίγο μετά δηλαδή απο την ώρα που "πετάγεται" λόγω activesync, υποθέτω οτι το activesync το ξυπνάει...12 το μεσημέρι και 12 το βράδυ συμβαίνει αυτό -και όπως καταλαβαίνετε ρίχνει την μπαταρία συντομότερα... Τι προτείνετε για Win Mobile 6.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 μπορείς με το SKTools να "κλείσεις" αρκετά από τα notifications για να γλυτώσεις απο τα ξυπνήματα του Ρ560... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Όχι γενικώς και αορίστως όμως γιατί θα έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Μόνο το replog.exe. Έχεις και κάποιο άλλο υπόψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 σωστά τα λες, αλλά επειδη εγω το 560 το έχω μόνο για πλοήγηση πλέον, τα έχω κλείσει όλα. Απλά θέλω να το ανοίγω και να τρέχω τα προγράμματα πλοήγησης, ούτε συγχρονισμό κάνω ούτε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 σωστά τα λες, αλλά επειδη εγω το 560 το έχω μόνο για πλοήγηση πλέον, τα έχω κλείσει όλα. Απλά θέλω να το ανοίγω και να τρέχω τα προγράμματα πλοήγησης, ούτε συγχρονισμό κάνω ούτε τίποτα... Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 σωστά τα λες, αλλά επειδη εγω το 560 το έχω μόνο για πλοήγηση πλέον, τα έχω κλείσει όλα. Απλά θέλω να το ανοίγω και να τρέχω τα προγράμματα πλοήγησης, ούτε συγχρονισμό κάνω ούτε τίποτα... Και εγώ το ίδιο κανω χαχαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpadi Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Βρήκα μέσω SKTools ποια notifications κάνουν την συσκευή μου να ανοίγει αυτόματα στις 12.00 και στις 00.00 -2 είναι τα οποία τα διαγράφω και είναι ok, όμως... ...Παρατήρησα πως μετά απο Restart της συσκευής (soft-reset) τα notifications προσθέτονται πάλι. Κάπου είχα δει πως μπορώ να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία θα κλείνει τα προ-καθορισμένα notifications όταν κάνουν Start-Up τα Windows Mobile, όμως δεν θυμάμαι που...Any clues...? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Γεια σας. Έχω ένα Mio PDA-GPS p560 με wm6.1 και έχω το εξής πρόβλημα: Σε κάποια προγράμματα που κατέβασα (facebook mobile, google maps κλπ) αντί για ελληνικά εμφανίζονται τετραγωνάκια, σα να μη καταλαβαίνει την ελληνική κωδικοποίηση... Στις τοπικές ρυθμίσεις έχω βάλει ως γλώσσα τα ελληνικά... Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpadi Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Δοκίμασε να κάνεις hard-reset και θα στρώσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Έκανα, αλλά δεν έστρωσε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpadi Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Ξυπνάω το θέμα γιατί ψάχνω να βρω μια βάση για το p560 που να εφαρμόζει σε μηχανή ή παπάκι, ωστε να μπορώ να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα πλοήγησης και στους 2 τροχούς... Έχετε κάτι δοκιμασμένο κατα νου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι για την συγκεκριμένη συσκευή. Ρίξε μια ματιά στο ebay για universal θήκη... http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_PrefLoc=2&_nkw=motorcycle%20gps%20mount&_dmpt=UK_CE_GPS_Accessories_Software_ET&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια συσκευή, που να μπορεί να συνδεθεί με το Μιο 360, ώστε να έχει αυτό την δυνατότητα να συνδέεται ασύρματα στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια συσκευή, που να μπορεί να συνδεθεί με το Μιο 360, ώστε να έχει αυτό την δυνατότητα να συνδέεται ασύρματα στο ιντερνετ? Το ερωτημα εινα: αφου θελεις ιντερνετ γιατι πηρες το 360? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το ερωτημα εινα: αφου θελεις ιντερνετ γιατι πηρες το 360? Όταν αγόρασα το 360 πριν από τρία χρόνια περίπου, μου φαινόταν αρκετά να δώσω και 200 € παραπάνω για το 560. Σήμερα όμως το έχω μετανοιώσει, αλλά από την άλλη δεν μου πάει να πετάξω το 360 και γι' αυτό ψάχνω εναλλακτική λύση για ασύρματο ιντερνετ σ' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό εκτός του να βάλεις κάποια wifi sd κάρτα χωρίς να μπορώ να εγγυηθώ για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όταν αγόρασα το 360 πριν από τρία χρόνια περίπου, μου φαινόταν αρκετά να δώσω και 200 € παραπάνω για το 560. Σήμερα όμως το έχω μετανοιώσει, αλλά από την άλλη δεν μου πάει να πετάξω το 360 και γι' αυτό ψάχνω εναλλακτική λύση για ασύρματο ιντερνετ σ' αυτό. Πουλα το και παρε το 560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) παιδες μια ερωτηση για να μην ψαχνω αδικα.... ...εχει κανεις μπει στο internet απο ΜΙΟ Ρ560 μεσω κινητου τηλεφωνου και bluetooth;;;;.... Edited March 17, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δε νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δε νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι με αυτό. εψαξα και βρηκα αυτον τον οδηγο....http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=1477 το κακο ειναι οτι δεν δουλευει σε εμενα :wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδιά γειά το MIO 560 μου, ταπαιξε στα καλά καθούμενα, ξέρει κανεις αν υπάρχει rom, η πως μπάινουμε στο bootloader mode, εχω φάει τον κόσμο στο net αλλα βρίσκω μόνο για το 550, αν υπάρχει κάτι να σας περιγράψω το θεόκουφο πρόβλημα, πιθανον να επαθε κάτι η rom....... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λεωνίδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts