Jump to content

leonpadi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leonpadi

  1. Ξυπνάω το θέμα γιατί ψάχνω να βρω μια βάση για το p560 που να εφαρμόζει σε μηχανή ή παπάκι, ωστε να μπορώ να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα πλοήγησης και στους 2 τροχούς... Έχετε κάτι δοκιμασμένο κατα νου? :)
  2. Δοκίμασε να κάνεις hard-reset και θα στρώσει !
  3. Βρήκα μέσω SKTools ποια notifications κάνουν την συσκευή μου να ανοίγει αυτόματα στις 12.00 και στις 00.00 -2 είναι τα οποία τα διαγράφω και είναι ok, όμως... ...Παρατήρησα πως μετά απο Restart της συσκευής (soft-reset) τα notifications προσθέτονται πάλι. Κάπου είχα δει πως μπορώ να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία θα κλείνει τα προ-καθορισμένα notifications όταν κάνουν Start-Up τα Windows Mobile, όμως δεν θυμάμαι που...Any clues...? :)
  4. Καλό μήνα σε όλους! Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να κάνω schedule το p560 να κλείνει αυτόματα (stand-by) πχ στις 12:00:05 , λίγο μετά δηλαδή απο την ώρα που "πετάγεται" λόγω activesync, υποθέτω οτι το activesync το ξυπνάει...12 το μεσημέρι και 12 το βράδυ συμβαίνει αυτό -και όπως καταλαβαίνετε ρίχνει την μπαταρία συντομότερα... Τι προτείνετε για Win Mobile 6.1 ?
  5. Μα όταν έκανα hard-reset προχτές, δεν αλλαξε κάτι, τι θα μπορούσε να αλλάξει αν ξανακάνω? ( :S )
  6. Σκέφτομαι μήπως κάποιο Service κάνει τη δουλειά...Δεν τίθεται θέμα firewall, αφού έχω εντελώς off των Win7 και εντελώς de-activated το Comodo την ώρα των δοκιμών...
  7. Προφανώς...μα το θέμα είναι οτι μεταφορά αρχείων απο και προς το P560 γίνεται κανονικά, μόνο η μεταφορά του Internet δεν γίνεται στα Win7 προς το Mio.
  8. Επανέρχομαι με νέα που ενδιαφέρουν όσους έχουν Mio P560 και θέλουν να έχουν Internet μέσω USB σύνδεσης με το Desktop τους. Δουλεύει κανονικά σε Windows Vista και Xp, δοκιμασμένο με επιτυχία σε 2 διαφορετικά pc's. Οι δοκιμές ξεκίνησαν όταν έκανα hard-reset τις προάλλες για να δω αν τελικά αυτό παίζει ρόλο που προσπαθούσα τόσο καιρό να συνδεθώ στο Internet μέσω desktop που έχει Win7. Δυστυχώς δεν γινόταν ούτε μετά το hard-reset. Έτυχε σήμερα να βρεθώ στο σπίτι ενός φίλου που στο laptop του είχε Windows Vista και είπα να το δοκιμάσω. Με το που συνέδεσα το Mio με το laptop, και αφού είχα ήδη εγκαταστήσει το Windows Mobile Device Center απο τη Microsoft, το Mio είχε άμεσα σύνδεση με το Internet (το μόνο που θα φροντίσετε να έχετε ΑΝΕΝΕΡΓΗ την ρύθμιση για advanced usb connection...). Μετά το δοκίμασα στο laptop μου που έχει WindowsXp pro sp3 και εκεί δούλεψε αφού εγκατέστησα το ActiveSync. Άρα συμπέρασμα, τα Win7 φταίγαν που δεν μπορούσα να έχω Internet μέσω USB στο P560.
  9. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου ναι κανονικά επικοινωνούν για μεταφορά αρχείων κτλ, το μόνο θέμα είναι η σύνδεση στο Internet μέσω USB... Το Windows Mobile Device Center εγκαταστείται αυτόματα απο τα Win7 μόλις αντιλήφθηκαν το Mio και εχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις εκεί...
  10. Τότε θα περιμένουμε κάποιον να το δοκιμάσει και να μας πει ... :D
  11. Όλως περιέργως, και εγώ με Win7 είμαι... :S Γιατί δε κάνεις ένα hard reset να δεις αν διορθώνεται, όπως λένε κάποιοι ?
  12. Εννοείς Internet μέσω USB ? Αν ναι, welcome to the club, αν διαβάσεις νωρίτερα posts θα δεις οτι άκρη δε μπορέσαμε να βρούμε για Internet στο Mio μέσω USB. Η μόνη λύση που βρέθηκε είναι hard reset...
  13. Εχμ, διάβασα οτι είναι λογισμικό για navigation...Μήπως θα είναι το ίδιο βαρύ με το Destinator πχ ? Αυτό που είχα στο μυαλό είναι ένα προγραμματάκι απλό, γρήγορο, που θα κάνει απλά υπολογισμό απόστασης μεταξύ αποθηκευμένων αποστάσεων. athanaso λες δεν υπάρχει κάτι πιο απλό ε? :O UPDATED Τελικά όποιος χρειάζεται κάτι αντίστοιχο μπορεί να δοκιμάσει το GPSSpot , κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα! :)
  14. Ήθελα να ρωτήσω, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να αποθηκεύω την τρέχουσα θέση μου-θέση Α πχ.- (μέσω gps) και μετά να πηγαίνω σε νέα θέση και να μου βγάζει την ακριβή απόσταση απο το σημείο A (που ήμουν πριν) ή απο οποιοδήποτε άλλο σημείο έχω ήδη αποθηκευμένο? Ενώ έχω το Destinator για πλοηγό στην οδήγηση, ψάχνω κάτι απλό που θα κάνει τη συγκεκριμένη δουλεία του υπολογισμού αποστάσεων απο προκαθορισμένα σημεία.
  15. Μέχρι πόσα Gb μνήμη μπορώ να βάλω στο p560 ? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μνήμη (είτε SD είτε MMC) που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει καλά? Διαβάζω πως υπάρχουν Dual Voltage και λοιπές τεχνολογίες που δίνουν μεγαλύτερες ταχύτητες ή λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας, ενδέχεται να είναι συμβατές με το mio ή όχι ? Ευχαριστώ πολύ.
  16. Ακυρο post, ας διαγραφεί, νόμιζα οτι βρήκα λύση στο θέμα Internet μέσω USB αλλά τελικά δεν... :S
  17. Πράγματι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά! Ευχαριστώ πολύ athanaso77! Τώρα μένει το πρώτο θέμα, για να δούμε τι θα βγεί απο αυτή την έρευνα...
  18. Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω διαβάσει τα περισσότερα posts αυτού του θέματος. Έχω το Mio p560. 1) Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ με τίποτα να συνδέσω το Mio P560 με το Internet μέσω USB, ενώ μέσω WiFi παίζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει με ενεργή ή απενεργοποιημένη την επιλογή για προηγμένη σύνδεση (μέσα απο τα options του Mio - Usb to Pc ...). Επίσης χρησιμοποιώντας την πολύ χρήσιμη εφαρμογή vxutil διαπίστωσα οτι το πρόβλημα έγκειται στο οτι το mio παίρνει λάθος subnet (ip), και γιαυτό δεν συνδέεται κανονικά με το Internet. Το κακό είναι οτι στα Windows Mobile 6.1 (Ελληνικά) δεν γνωρίζω πως (και αν) γίνεται να επέμβω στην ip που παίρνει το Mio την στιγμή που συνδέεται μεσω Usb με το pc που έχει κανονικά Internet (μέσω Ethernet). Στο Pc που έχω Internet το sub μου είναι του στύλ 192.168.1.x ενώ το Mio 560 παίρνει ip του στυλ 192.168.2.55 (!!!) Διάβασα οτι με hard reset το πρόβλημα διορθώνεται. Όμως τι είναι αυτό που αλλάζει και διορθώνει το συγκεκριμένο θέμα? Έχω δοκιμάσει ότι λύση προτείνεται και απο forums εξωτερικού, αλλά τίποτα... :( Είναι το μοναδικό που έχω εντοπίσει ως αδυναμία, απλά θέλω να αποφύγω το hard reset. 2) Να ρωτήσω κλείνοντας για το αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει full backup όλων των περασμένων προγραμμάτων-αρχείων του Mio. Έχω ήδη δοκιμάσει το Spb Backup v2 όμως διαπιστώνω οτι το Full Backup που δημιουργεί είναι μόλις 9 mb, εμένα με ενδιαφέρει κάτι σαν το Acronis True Image στους υπολογιστές, κάτι δηλαδή που να παίρνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε backup, ωστε μετά στην περίπτωση "πατάτας" να μπορώ να κάνω Full Restore...γνωρίζετε τέτοιο πρόγραμμα ? Σας ευχαριστώ πολύ!
  19. Ερωτηση: Υπαρχει προγραμμα για το 6680 το οποιο οταν σε καλουν να επιλεγει τυχαια τραγουδι που θα ακουγεται σαν ηχος, μεσα απο καποια λιστα τραγουδιων ωστε να μην ακουγεται συνεχως το ιδιο τραγουδι? Θα μπορουσε να γινει με ξεχωριστους ηχους για διαφορετικες ομαδες ατομων, ομως θα ηθελα να ισχυει για ολες τις κλησεις γενικα.
  20. Παιδιά εγώ που ήμουν συνδρομητής της COTE εδώ και 2μιση χρόνια μου έστειλαν πριν 5 μήνες 100Ε για ανανέωση συμβολαίου και εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα,πλήρωσα 25 Ε και πήρα αυτή τη μοναδική -για τα λεφτά της- συσκευή ΙΜΟDE.Το πρόβλημα μου ειναι οτι θα χρειαστώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρόγραμμα και hardware για να συνδέσω το κινητό με το pc.Tότε θα εκμεταλλευτώ το 100% από αυτά που μπορεί να δώσει....
×
×
  • Create New...