dloukopo Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όταν τελειώνει η διαδικασία εγκατάστασης στο pc σου βγάζει μήνυμα και σου λέει να συνεχίσεις απο το pda δεν το βλέπεις?? :hypno: Εννοείται με το activesync on και το pda συνδεμένο . οχι δεν μου βγαζει τετοιο μνμ μαλλον τα εχω κανει θαλασσα με την εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathan Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όταν τελειώνει η διαδικασία εγκατάστασης στο pc σου βγάζει μήνυμα και σου λέει να συνεχίσεις απο το pda δεν το βλέπεις?? :hypno: Εννοείται με το activesync on και το pda συνδεμένο και επίσης εννοείται το ότι το "οποιοδήποτε exe" είναι για wm5-6 (windows mobile) και όχι οποιοδήποτε exe των xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 και επίσης εννοείται το ότι το "οποιοδήποτε exe" είναι για wm5-6 (windows mobile) και όχι οποιοδήποτε exe των xp Άλλος έχει την απορία!!!!! :whistle::whistle: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloukopo Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όταν τελειώνει η διαδικασία εγκατάστασης στο pc σου βγάζει μήνυμα και σου λέει να συνεχίσεις απο το pda δεν το βλέπεις?? :hypno: Εννοείται με το activesync on και το pda συνδεμένο . Τπτ, γινεται κανονικα η συνδεση βλεπει το pda, μπαινω στα δεδομενα του, αλλα δεν μπορω βα εγκαταστησω...κανω εγκατασταση ενα .exe στο pc αλλα δεν βγαζει κανενα μνμ μετα την εγκατασταση για εγκατασταση του και στο pda:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τπτ, γινεται κανονικα η συνδεση βλεπει το pda, μπαινω στα δεδομενα του, αλλα δεν μπορω βα εγκαταστησω...κανω εγκατασταση ενα .exe στο pc αλλα δεν βγαζει κανενα μνμ μετα την εγκατασταση για εγκατασταση του και στο pda:wacko: Ποιο πρόγραμμα θέλεις να εγκαταστήσεις??? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloukopo Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ποιο πρόγραμμα θέλεις να εγκαταστήσεις??? . ενα οποιοδηποτε τον firefox πχ επισης αρχεια οπως τον opera που τον κατεβασα για να τον βαλω, ειναι setup.xml Ουτε αυτο βρισκω τροπο να το εγκαταστησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ενα οποιοδηποτε τον firefox πχ επισης αρχεια οπως τον opera που τον κατεβασα για να τον βαλω, ειναι setup.xml Ουτε αυτο βρισκω τροπο να το εγκαταστησω Firefox δεν υπάρχει εδώ. Ο Opera που κατέβασες προφανώς ήταν αρχείο .cab και εσύ το έκανες extract και γιαυτό βλέπεις το εν λόγω setup.xml. Όπως είναι .cab το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις κατευθείαν από εκεί με ένα απλό click στον explorer της συσκευής σου. Το ίδιο και για όλα τα προγράμματα για PPC (τα οποία έχουν κατάληξη .cab). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τπτ, γινεται κανονικα η συνδεση βλεπει το pda, μπαινω στα δεδομενα του, αλλα δεν μπορω βα εγκαταστησω...κανω εγκατασταση ενα .exe στο pc αλλα δεν βγαζει κανενα μνμ μετα την εγκατασταση για εγκατασταση του και στο pda:wacko: Έχεις κάνει σύνδεση μέσω ActiveSync μεταξύ συσκευής και PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloukopo Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έχεις κάνει σύνδεση μέσω ActiveSync μεταξύ συσκευής και PC; ennoeitai...alla dn kserw apla ti arxeia mporw na ''koumpwsw'' basika dn exw ksanaasxoli8ei me pda kai m eipan oti koumponoun kanonika ola ta .exe....parapliroforisi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aian Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Το Mio P560 διαβάζει κάρτα μνήμης SD 4GB CLASS 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ennoeitai...alla dn kserw apla ti arxeia mporw na ''koumpwsw'' basika dn exw ksanaasxoli8ei me pda kai m eipan oti koumponoun kanonika ola ta .exe....parapliroforisi.... OI efarmoges gia PC den einai oi idies me aftes pou paizoun sta PDA. Oi efarmoges gia PDA exoun dyo morfes. H' exoun kataliksi .cab kai ta petas kateftheian mesa sti syskevi sou kai ta trexeis apo ekei, h' exoun kataliksi .exe kai trexoun apo to PC sou afou exeis kanei syndesi mesw ActiveSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Δοκίμασε κανείς να στείλει μέσω Bluetooth μία σημείωση (ή εργασία) από το MIO στο κινητό του? Εγώ δοκίμασα να στείλω μία σημείωση, γραμμένη στα ελληνικά, στο SE K800i και στο NOKIA 6131, μεταφέρθηκαν αλλά στα κινητά φαίνεται στα κινέζικα. Καμιά ιδέα? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dloukopo Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 OI efarmoges gia PC den einai oi idies me aftes pou paizoun sta PDA. Oi efarmoges gia PDA exoun dyo morfes. H' exoun kataliksi .cab kai ta petas kateftheian mesa sti syskevi sou kai ta trexeis apo ekei, h' exoun kataliksi .exe kai trexoun apo to PC sou afou exeis kanei syndesi mesw ActiveSync. ok, auto einai!!!!twra ola ok!!!giati alla m elegan sta shops...... na sai kala file:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aian Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Το Mio P560 διαβάζει κάρτα μνήμης SD 4GB CLASS 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Το Mio P560 διαβάζει κάρτα μνήμης SD 4GB CLASS 6? τι είναι η class 6? Αν εννοεις γρήγορη εγω εχω πάνω την Kingston 4GB HC (High Capacity) Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 τι είναι η class 6? Αν εννοεις γρήγορη εγω εχω πάνω την Kingston 4GB HC (High Capacity) ανετα την διαβαζει ,αυτην εχω και εγω, μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 τι είναι η class 6? Όσο μεγαλύτερο... τόσο ταχύτερη η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yosebu Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Γεια χαρα, εχω το 560 και αφου εχω ψαξε παντου για τις ρυθμισεις και γενικα για τη λειτουργια το ppc εχω κολλησει στο πως μπορω να συνδεθω στο νετ μεσω του desktop και οχι μεσω wifi. υποψη ενα απλο μοντεμ sagem. Eιδα οτι πρεπει να κατεβασω το mobile device center αλλα δεν το βρισκω για xp. Οποιος μπορει να μου υποδειξει...........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Eιδα οτι πρεπει να κατεβασω το mobile device center αλλα δεν το βρισκω για xp. Οποιος μπορει να μου υποδειξει...........:) Για XP χρειάζεσαι το ActiveSync 4.5 το οποίο το βρίσκεις παντού με μια απλή αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχω πρόβλημα με το πρόγραμμα e-mail. Όταν επιλέγω δημιουργία νέου λογαριασμού, δεν κάνει απολύτως τίποτα και έτσι δεν μπορώ να φτιάξω καινούριο λογαριασμό e-mail. Μήπως έχει σβηστεί κάποιο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδιά, θέλω να πάρω ακουστικά για το p560! Έχετε να μου προτείνετε κάποια?? Ευχαριστώ!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδιά, θέλω να πάρω ακουστικά για το p560! Έχετε να μου προτείνετε κάποια?? Ευχαριστώ!!:rolleyes: Α καλά τώρα που είπες ακουστικό για κοίτα εδώ το απόλυτο ακουστικό :D Άλλα έχει όσο το τηλέφωνο :angry: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ποιος ο λόγος αλήθεια για τόσο ακριβά ακουστικά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ποιος ο λόγος αλήθεια για τόσο ακριβά ακουστικά; :confused: Πολύ καλή ποιότητα ήχου, απομόνωση εξωτερικών θορύβων :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Πολύ καλή ποιότητα ήχου, απομόνωση εξωτερικών θορύβων :lol: Δεν αρκούν αυτά για να δικαιολογήσουν την τιμή τους και το ξέρεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts