Jump to content

Mitac Mio P360 και Mio P560

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορο να κανο σιχρονισμο μιποσ μπορει κανεισ να βοιτεισει το εχο παρει τορα κ δεν ξερο ποσ να ενεργοποιεισο το grs κ το ιντερνετ

file mou to soft tou sinxronismou to exeis perasei sto pc sou ?

an nai den xrizete na kaneis kati parapano...

me to pou sindeseis to ppc me to pc tha ksekinisi o odigos sinxronismou.

:)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks για τη διόρθωση. 400 ευρώ (χωρίς μεταφορικά, δε νομίζω πάνω από 10 ευρώ να κοστίζουν) πλέον η καλή έκδοση στην Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/28293/Mitac-Mio-P560.html?keyphrase=p560

Με αγγλικά windows; Ρωτάω, γιατί δε γράφει.

Με αγγλικά windows; Ρωτάω, γιατί δε γράφει.

Έχω την εντύπωση ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ελληνική έκδοση με 2GB ROM...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :confused:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

δεν μπορο να κανο σιχρονισμο μιποσ μπορει κανεισ να βοιτεισει το εχο παρει τορα κ δεν ξερο ποσ να ενεργοποιεισο το grs κ το ιντερνετ

Για να κάνεις συγχρονισμό πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το Activesync της Microsoft αν έχεις Windows XP ή το Windows Mobile Device Center αν έχεις Vista. Περισσότερα θα βρεις εδώ.

Το gps ενεργοποιείται από μόνο του όταν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (όπως είναι το Destinator) ενώ σε άλλα προγράμματα (πχ GPS Tuner) χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις μέσα από το menu του προγράμματος.

Όσο για το internet, αν θες να παίρνει μέσω του PC τότε θα πρέπει να ρυθμίσεις το firewall ώστε να αφήνει τις συνδέσεις με το PDA σου ενώ για ασύρματο ίντερνετ χρειάζεσαι μια κάρτα SD Wifi.

Καλή συνέχεια!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχω την εντύπωση ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ελληνική έκδοση με 2GB ROM...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :confused:

σωστός

Όταν πάω να τρέξω ένα βιντεάκι απο Youtube μου βγάζει "RTSP PROTOCOL NOT SUPPORTED". Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις στο tcpmp. Είμαι για hard reset ή υπάρχει λύση;

Καλησπέρα

Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με το driver για win xp.

Δεν είμαι σπίτι μου και δε σκέφτηκα να παρω μαζί το cd, πήρα μόνο το καλώδιο. Υπεθεσα οτι θα τους βρω στο support της MIO. Δεν τους έχει όμως, λέει να βάλω το cd !!!

Κάποια βοήθεια να καταφέρω να το συνδέσω;;;

Επίσης απαράδεκτο που ανάβει όποτε του κα:X βιδώσει. Μάπα μεγάλη...

--

benjamin linus

--

• Administrators
Καλησπέρα

Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με το driver για win xp.

Δεν είμαι σπίτι μου και δε σκέφτηκα να παρω μαζί το cd, πήρα μόνο το καλώδιο. Υπεθεσα οτι θα τους βρω στο support της MIO. Δεν τους έχει όμως, λέει να βάλω το cd !!!

Κάποια βοήθεια να καταφέρω να το συνδέσω;;;

http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx

Modpic.gif

Όταν πάω να τρέξω ένα βιντεάκι απο Youtube μου βγάζει "RTSP PROTOCOL NOT SUPPORTED". Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις στο tcpmp. Είμαι για hard reset ή υπάρχει λύση;

To ιδιο προβλημα εχω και εγω

Για τον salvadore και τον nikos_kallithea

Εχεις βαλει την τελευταια εκδοση του player και το plugin?

=================================

Χρειάζεσαι τον core player που λέει και ο nikthanos καθώς και ένα plugin που είναι freeware.

================================

Κοιταξτε στην σελίδα 36 στην μέση περίπου το post του φίλου geoponer

Εχεις μετονομασει το βιντεακι με extension .flv ?

Εγω τα εκανα ολα αυτά και δουλευει τζάμι

Τι να μετονομασουμε, το προβλημα ειναι οτι παμε στο youtube κανουμε κλικ επανω στο βιντεακι και βγαζει αυτο το λαθος. Κανω κατι λαθος εγω????????

Τι να μετονομασουμε, το προβλημα ειναι οτι παμε στο youtube κανουμε κλικ επανω στο βιντεακι και βγαζει αυτο το λαθος. Κανω κατι λαθος εγω????????

Παιδιά εγω το κατεβάζω το βιντεακι με το PC το μετονομάζω και το περνω στην SD ετσι που λετε δεν τοχω δοκιμάσει

Exετε δίκιο με τον Broswer βγάζει αυτό το μηνυμα

Ψαχνωντας βρήκα ενα προγραμματακι free που ψάχνει το youtube και κατεβάζει τα βιντεακια τα κάνει flv και με το TCMP τα βλέπετε

http://shareme.com/download/youtube-mobile-downloader.html

δεν είχα σκεφτεί να βαλω activesync μόνο και μόνο για να το δει! (την εφαρμογή δε τη χρειάζομαι) Thanks όμως, το είδε :rolleyes:

--

benjamin linus

--

Για τον salvadore και τον nikos_kallithea

Εχεις βαλει την τελευταια εκδοση του player και το plugin?

=================================

Χρειάζεσαι τον core player που λέει και ο nikthanos καθώς και ένα plugin που είναι freeware.

================================

Κοιταξτε στην σελίδα 36 στην μέση περίπου το post του φίλου geoponer

όταν λες σελίδα 36 που αναφέρεσαι ;

--

benjamin linus

--

Βρε παιδια μια ερωτηση μια και ειμαι λιγο ασχετος. Τι διαφορα εχουν τα 'POI' απο τα 'Αγαπημενα' στο Destinator

Profanws ennoei ti selida 36 aftou tou thread kai anaferetai se afto to post.

Το thread μου δείχνει ότι έχει 19 σελίδες. Το link σου με παρέπεμψε στη 18η. Δε καταλαβαίνω το προφανώς που γράφεις. Σε ευχαριστώ για το link όμως.

--

benjamin linus

--

• Administrators
Το thread μου δείχνει ότι έχει 19 σελίδες. Το link σου με παρέπεμψε στη 18η. Δε καταλαβαίνω το προφανώς που γράφεις. Σε ευχαριστώ για το link όμως.

Apoti fainetai prepei na exeis allaksei tis rythmiseis sou kai na blepeis ta diplasia posts ana selida, giafto kai blepeis synoliko arithmo selidwn to miso apo emas tous ypoloipous. To profanws loipon pigaine gia osous exoun tis default rythmiseis.

Modpic.gif

Παιδιά μετα απο πολλες ωρες ψαξιματος η λύση ειναι

στο

http://www.freewareppc.com/multimedia/tcpmppluginforflashvideo.shtml

Διαβάστε το ολο και καντε το οπως λεει, εμένα μου δουλευει κανονικά

Βρε παιδια μια ερωτηση μια και ειμαι λιγο ασχετος. Τι διαφορα εχουν τα 'POI' απο τα 'Αγαπημενα' στο Destinator

POI=point of interest = σημεία ενδιαφέροντος...στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα, απλά τα POIs είναι προεγκατεστημένα στο χάρτη της GI, ενώ στα "Αγαπημένα" βάζεις εσύ τα POIs που θες, καθώς δεν μπορείς να επέμβεις στο χάρτη :)

δες και στο αντίστοιχο θέμα για Destinator που υπάρχει...

Παιδιά μετα απο πολλες ωρες ψαξιματος η λύση ειναι

στο

http://www.freewareppc.com/multimedia/tcpmppluginforflashvideo.shtml

Διαβάστε το ολο και καντε το οπως λεει, εμένα μου δουλευει κανονικά

Πως ακριβως γινεται εγκατασταση το plugin γιατι το zip αρχειο δεν εχει setup

Παιδια SOS χθες αγορασα το P560. Φοβερο, ολα καλα αλλα εχω ο κακομοιρης κανα 10ωρο που παλευω να βαλω το destinator. Oταν κανει εγκατασταση δεν με ρωταει σε ποιο τομεα της μνημης θελω να το βαλω. Μπαινει αυτοματα στο device με αποτελεσμα να μην υπαρχει χωρος να βαλω τους χαρτες.

Yπαρχει καποιος τροπος ειτε να μου εμφανιστει η επιλογη για το που θελω να το εγκαταστησω ειτε να κατω μετακινηση τον φακελο στη flash memory και μετα να δουλεψει??

Αρκετοι ειχαν το ιδιο προβλημα αλλα δεν ειδα καποια σαφης απαντηση...

Σας παρακαλω βοηθηστε παω να τρελαθω....

Μου κάνει εντύπωση που δεν σε ρωτάει που θα εγκατασταθεί. Εγώ ότι πρόγραμμα έχω εγκαταστήσει, είτε μέσω Η/Υ είτε απευθείας στο P560 (αρχειο .cab), μεταξύ αυτών και το Destinator, πάντα βγάζει επιλογή: Κύρια μνήμη-My Flash disk ή Storage card.

Υπάρχει πάντως τρόπος να μεταφέρεις ένα εγκατεστημένο πρόγραμμα απο τη μια μνήμη στην άλλη, με ταυτόχρονη ενημέρωση registry, shortcuts κλπ. Είναι το Pocket Mechanic Pro το οποίο έχει το εργαλείο RELOCATE που κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από ρίξε μια ματιά εδω:

http://www.wizcode.com/articles/comments/relocate-your-data-with-pocket-mechanic-professional/