angelosblue Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Τηλεφώνησα σε ΟΛΑ τα μαγαζιά του καταλόγου. Η λίστα ισχύει απόλυτα και παραμένει ως έχει. Διαθεσιμότητα ως προς τα Ελληνικά Windows μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 1) http://www.e-galaxy.eu : 405 ευρώ (τηλ: 210-9969969) Κατόπιν επικοινωνίας με το συγκεκριμένο μαγαζί...περιμένει από την επόμενη εβδομάδα το 560 αλλά μόνο με ελληνικά windows και όχι αγγλικά (όπως αναφερόνταν στη λίστα).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Διορθώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Η προσπάθειά σου να φτιάξεις ένα κατάλογο με στοιχεία που έχεις συλλέξει και η συχνή ενημέρωση αυτού, είναι πολύ καλή και χρήσιμη ιδέα. Καλό είναι όμως να δέχεσαι και κάποιους συλλογισμούς που μπορούν να καταστήσουν τον κατάλογό σου λίγο πιο αξιόπιστο. Φαίνεται όμως ότι οι περαιτέρω γνώσεις και προτάσεις κάποιων άλλων για διορθώσεις (έστω και στον τίτλο πάνω από τα μαγαζιά) είναι "παγκόσμια πρωτοτυπία" και από λάθος μου νόμιζα ότι απευθύνομαι σε "δημοσιογράφο"... Δεν είπα ότι δεν γράφουν στα site τους ότι έχουν 512 flash rom, είπα, ότι δεν σημαίνει πως όπου λένε 512ΜΒ flash rom αυτό εννοεί ότι θα έχουν και ελληνική rom... Η άποψή μου είναι καλοπροαίρετη και δεν είχα σκοπό να αντιταθώ στις πληροφορίες σου, απλά να συμπληρώσω/διορθώσω την ενημέρωση που δίνεις. Φίλε επειδή σε βλέπω πολύ επιθετικό απέναντι στο φίλο angelosblue δεν μας λες εσυ που τα ξέρεις αν υπάρχει στην αγορά π560 με Ελληνικά windows και 2μβ μνήμη. Εγω νομίζω οτι δεν υπάρχει και οτι ο angelosblue έκανε πολύ καλή δουλειά με τις πληροφορίες που μας έδωσε και μονό με αυτόν τον τρόπο μπορείς αμα θέλεις να προσφέρεις και σύ κάτι στο φορουμ. Οι επιθέσεις σε αλλά μέλη δεν ωφελούν σε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Κανένα πρόβλημα. Τα “βρήκα” με τον τυχοδιώκτη, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού. Απλά αντί για μισή ώρα, έφαγα τελικά για τη λίστα αυτή άλλες 2 ώρες σε ενημερώσεις, τηλεφωνήματα, και επαληθεύσεις (το ένα μαγαζί δεν το σήκωνε, το άλλο μίλαγε, στο άλλο δεν ήξερε η υπάλληλος και έπρεπε να ρωτήσει το “τεχνικό τμήμα” κλπ..), τέλος καλό όλα καλά. Niko apo Kallithea (να σημειωθεί ότι δεν ήμαστε “γνωστοί” ή φίλοι) να ομολογήσω ότι χρειαζόμουν μια υποστήριξη και έναν καλό λόγο γιατί καλό ήθελα να κάνω και αισθάνθηκα εδώ που τα λέμε λίγο άβολα όταν με κατηγόρησε ο τυχοδιώκτης ότι σχεδόν υποβαθμίζω την εγκυρότητα του forum. Ευχαριστώ για τη βοήθεια του και τον Zoid70 και επαναλαμβάνω τέλος καλό όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Να κάνω και γω τώρα με τη σειρά μου 2-3-4-5.....ερωτησούλες σχετικά με το P560 και τη λειτουργία του καθότι είπαμε πρωτοετής και γώ με τα PDA's. 1η) Hard Reset =το κουμπάκι στην κάτω πλευρά του P560 δίπλα από υποδοχή ακουστικών. Όταν το κάνουμε τι δεδομένα χάνουμε, και πότε πρέπει να το κάνουμε? Διάβασα σε κάποιο πόστ ότι χάνονται δεδομένα από ROM? Έχω εγκαταστήσει το Destinator στη Flash Memory των 2 GB αλλά δεν έχω χάσει δεδομένα μετά από HArd Reset. Τα λέω σωστά ή ρόϊδο τα έκανα πάλι....? 2η) Όταν ανοίγω τη συσκευή από πάνω δηλ πάνω από BT και WiFi, και την κλείσω και πάλι από εκεί η συσκευή μετά με απλό άγγιγμα οθόνης δεν ανοίγει σωστά? Ενώ όταν την ανοίξω από εκεί και περάσει ο χρόνος που χρειάζεται να πέσει σε stand By mode τότε με άγγιγμα οθόνης επανέρχεται, σωστά? 3η) Τι είναι το Ephemeris file που έχει κατέβει από την επιλογή Settings/Quick GPS Position through internet βέβαια. Σε τι βοηθάει αυτό, και αν πρέπει συχνά δηλ όταν λήγει να το ανανεώνουμε? 4η) Υπάρχει δυνατότητα τον τηλ κατάλογο του κινητού μου να τον περάσω με κάποιο τρόπο μέσα στα contacts? 5η) Πως συγχρονίζω το Outlook δηλ tasks προγραμματισμένες συναντήσεις κ.λ.π του Υπολογιστή μου με το PPC? Θα ήθελα εκ των προτέρων να ζητήσω συγγνώμη για το κουραστικό μήνυμα. Συγχωρήσατε μου την ασχετοσύνη αλλά όπως προανέφερα είμαι "πρωτοετής" στα PDA.Παρακαλώ τους "Guru" να προβούν σε απαντήσεις-λύσεις και προκαταβολικά να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που καταθέτε εδώ μέσα, έχοντας πάντοτε υπόψιν μου ότι γίνονται γαι το κοινό καλό και με πνεύμα αλληλεγγύης. Σας χαιρετώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Φίλε επειδή σε βλέπω πολύ επιθετικό απέναντι στο φίλο angelosblue δεν μας λες εσυ που τα ξέρεις αν υπάρχει στην αγορά π560 με Ελληνικά windows και 2μβ μνήμη. Εγω νομίζω οτι δεν υπάρχει και οτι ο angelosblue έκανε πολύ καλή δουλειά με τις πληροφορίες που μας έδωσε και μονό με αυτόν τον τρόπο μπορείς αμα θέλεις να προσφέρεις και σύ κάτι στο φορουμ. Οι επιθέσεις σε αλλά μέλη δεν ωφελούν σε τίποτα. Forum λέγεται ο χώρος που μας φιλοξενεί για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις πάνω στο θέμα που μας ενδιαφέρει ακόμα και αν μερικές φορές είναι αντίθετες αρκεί να γίνεται με επικοδομητικό τρόπο και σε πολιτισμένο επίπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε με επιθετική διάθεση. Αυτό έγινε και με τον angelosblue και όπως είπε, τέλος καλό, όλα καλά! Το αν έχω προσφέρει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το thread φαίνεται από τα προηγούμενα posts μου. Ακριβώς, επειδή και εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή p560 στην αγορά με ελληνική rom, ήθελα να γίνει πιο διευκρινιστική η προσπάθεια του φίλου. Το αποτέλεσμα είναι ότι πράγματι ο angelosblue τώρα παραθέτει μία ολοκληρωμένη έρευνα και μπράβο του! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Να κάνω και γω τώρα με τη σειρά μου 2-3-4-5.....ερωτησούλες σχετικά με το P560 και τη λειτουργία του καθότι είπαμε πρωτοετής και γώ με τα PDA's. 1η) Hard Reset =το κουμπάκι στην κάτω πλευρά του P560 δίπλα από υποδοχή ακουστικών. Όταν το κάνουμε τι δεδομένα χάνουμε, και πότε πρέπει να το κάνουμε? Διάβασα σε κάποιο πόστ ότι χάνονται δεδομένα από ROM? Έχω εγκαταστήσει το Destinator στη Flash Memory των 2 GB αλλά δεν έχω χάσει δεδομένα μετά από HArd Reset. Τα λέω σωστά ή ρόϊδο τα έκανα πάλι....? 2η) Όταν ανοίγω τη συσκευή από πάνω δηλ πάνω από BT και WiFi, και την κλείσω και πάλι από εκεί η συσκευή μετά με απλό άγγιγμα οθόνης δεν ανοίγει σωστά? Ενώ όταν την ανοίξω από εκεί και περάσει ο χρόνος που χρειάζεται να πέσει σε stand By mode τότε με άγγιγμα οθόνης επανέρχεται, σωστά? 3η) Τι είναι το Ephemeris file που έχει κατέβει από την επιλογή Settings/Quick GPS Position through internet βέβαια. Σε τι βοηθάει αυτό, και αν πρέπει συχνά δηλ όταν λήγει να το ανανεώνουμε? 4η) Υπάρχει δυνατότητα τον τηλ κατάλογο του κινητού μου να τον περάσω με κάποιο τρόπο μέσα στα contacts? 5η) Πως συγχρονίζω το Outlook δηλ tasks προγραμματισμένες συναντήσεις κ.λ.π του Υπολογιστή μου με το PPC? Θα ήθελα εκ των προτέρων να ζητήσω συγγνώμη για το κουραστικό μήνυμα. Συγχωρήσατε μου την ασχετοσύνη αλλά όπως προανέφερα είμαι "πρωτοετής" στα PDA.Παρακαλώ τους "Guru" να προβούν σε απαντήσεις-λύσεις και προκαταβολικά να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που καταθέτε εδώ μέσα, έχοντας πάντοτε υπόψιν μου ότι γίνονται γαι το κοινό καλό και με πνεύμα αλληλεγγύης. Σας χαιρετώ. Για το πρώτο δεν γνωρίζω να σου πω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Για το δεύτερο έχω να σου πω ότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Όταν κλείνει η συσκευή είτε από το κουμπί του power off είτε μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος που έχεις ορίσει εσύ, τότε δεν ανοίγει με tap στην οθόνη. Υπάρχει όμως και ο ορισμός του backlight οπού εκεί σβήνει η οθόνη αλλά μένει ανοιχτό το pda. Σε αυτή τη περίπτωση με άγγιγμα στην οθόνη ανοίγει ξανά. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται από τα Settings->Power->Advanced tab και Settings->Backlight->Advanced tab. To Ephemeris file είναι ένα αρχείο το οποίο όταν είναι ενημερωμένο χρησιμεύει για τον γρηγορότερο εντοπισμό των δορυφόρων. Για τα contacts από το κινητό στο ppc, θα πρέπει πρώτα να τα έχεις περάσει στο outlook και από εκεί μέσω του activesync θα περαστούν στο ppc. To activesync είναι η απάντηση και για το 5ο ερώτημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Για το πρώτο δεν γνωρίζω να σου πω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Για το δεύτερο έχω να σου πω ότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Όταν κλείνει η συσκευή είτε από το κουμπί του power off είτε μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος που έχεις ορίσει εσύ, τότε δεν ανοίγει με tap στην οθόνη. Υπάρχει όμως και ο ορισμός του backlight οπού εκεί σβήνει η οθόνη αλλά μένει ανοιχτό το pda. Σε αυτή τη περίπτωση με άγγιγμα στην οθόνη ανοίγει ξανά. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται από τα Settings->Power->Advanced tab και Settings->Backlight->Advanced tab. To Ephemeris file είναι ένα αρχείο το οποίο όταν είναι ενημερωμένο χρησιμεύει για τον γρηγορότερο εντοπισμό των δορυφόρων. Για τα contacts από το κινητό στο ppc, θα πρέπει πρώτα να τα έχεις περάσει στο outlook και από εκεί μέσω του activesync θα περαστούν στο ppc. To activesync είναι η απάντηση και για το 5ο ερώτημά σου. Χμ...πολύ σημαντικά όλα όσα παραθέτεις. Εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ. Μια λεπτομέρεια ακόμη. Το Outlook που θα πρέπει να το έχω περάσει. Εννοείς στο PPC? Με το mobile Officce δεν είναι περασμένο και το Outlook.....? (πάλι ρόϊδο τα έκανα....:lol:).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Χμ...πολύ σημαντικά όλα όσα παραθέτεις. Εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ. Μια λεπτομέρεια ακόμη. Το Outlook που θα πρέπει να το έχω περάσει. Εννοείς στο PPC? Με το mobile Officce δεν είναι περασμένο και το Outlook.....? (πάλι ρόϊδο τα έκανα....:lol:).... Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου το Outlook του Office (όχι το Outlook Express). Έτσι όταν θα κάνεις συγχρονισμό με τη συσκευή σου και έχεις συνδεθεί με το ActiveSync θα περαστούν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου το Outlook του Office (όχι το Outlook Express). Έτσι όταν θα κάνεις συγχρονισμό με τη συσκευή σου και έχεις συνδεθεί με το ActiveSync θα περαστούν εκεί. Copy copy.......Ευχαριστώ πολύ όλους. Να είστε πάντα καλά :up::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια του και τον Zoid70 και επαναλαμβάνω τέλος καλό όλα καλά! Να είσαι καλά φίλε...για ότι νεότερο μάθω θα σας ενημερώσω...όπως και ο καθένας άλλωστε... Επίσης, πήγα στο VnP και βρήκα το P560...με αγγλικά windows + 2GB Rom + φορτιστή σπιτιού + βάση στήριξης. Όταν ρώτησα για εγγύηση αντιπροσωπείας (ελληνική) μου είπαν ότι αν πάθει κάτι να το πάω σε αυτούς...Όταν στη συνέχεια τους ρώτησα αν το φέρνουν από εξωτερικό μόνοι τους....συμφώνησαν... Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι το εισάγουν μόνοι τους από εξωτερικό (δικαιωμά τους)...όπως θα μπορούσαμε κι εμείς να το κάνουμε μόνοι μας από το pdaplazza για παράδειγμα... Το θέμα είναι ότι όταν πάθει κάτι το pda και το έχεις αγοράσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...και πας κατευθείαν στην ελληνική αντιπροσωπεία....τι θα αντιμετωπίσεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από όπου και αν το αγοράσεις. Η εγγύηση ισχύει για όποια χώρα αντιπροσωπεύεται επίσημα το brand και αυτό μου το έχουν επιβεβαιώσει και από την teleservice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τελικα και επισημα απο οτι ειδα πριν απο λιγο στο site της zegetron που τα εισαγει και τα 2 κυκλοφορουν στην Ελλαδα χωρις φορτιστη ρευματος. Λιγο παραλογο δεν ειναι να αγορασω pda και να εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου. Τελοσπαντων εγω κατεληξα και παραγγελνω με εταιρικο ΑΦΜ το 560 απο pdaplaza. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδια καλησπερα. Χτες παραγγειλα το 360 απο το pdaplaza. Θα ερθει με ups. Τι λετε, θα το εχω αυριο ή απο Δευτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Συγνωμη αλλα πως θα το φορτιζετε στο σπιτι? Κυκλοφορουν φορτιστες στην αγορα ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Να κάνω και γω τώρα με τη σειρά μου 2-3-4-5.....ερωτησούλες σχετικά με το P560 και τη λειτουργία του καθότι είπαμε πρωτοετής και γώ με τα PDA's. 1η) Hard Reset =το κουμπάκι στην κάτω πλευρά του P560 δίπλα από υποδοχή ακουστικών. Όταν το κάνουμε τι δεδομένα χάνουμε, και πότε πρέπει να το κάνουμε? Διάβασα σε κάποιο πόστ ότι χάνονται δεδομένα από ROM? Έχω εγκαταστήσει το Destinator στη Flash Memory των 2 GB αλλά δεν έχω χάσει δεδομένα μετά από HArd Reset. Τα λέω σωστά ή ρόϊδο τα έκανα πάλι....? με το κουμπάκι απο κάτω γίνεται soft reset, και δε χάνεται τίποτα.... το hard reset γίνεται αν 1.πιέσεις και κρατήσεις το joystick πάνω 2. κλείσεις το pda από το διακοπτάκι από πάνω και συνεχίσεις να κρατάς το joystick πάνω 3.με το joystick ακόμα πάνω, ανοίξεις πάλι το διακοπτάκι on-off τότε γίνεται hard reset και επανέρχεται το pda στην αρχική του κατάσταση, δλδ χάνονται όλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Συγνωμη αλλα πως θα το φορτιζετε στο σπιτι? Κυκλοφορουν φορτιστες στην αγορα ξεχωριστα? στο σπίτι μπορείς να το φορτίζεις και από το pc μέσω καλωδίου usb. Εγώ είχα φτιάξει και για το Ρ350 ένα φορτιστή-πατέντα για να μην έχω ολόκληρο ματζούνι στον αναπτήρα όταν το δούλευα, και το έχω κρύψει μέσα στο ταμπλώ...φαίνεται μόνο ένα καλωδιάκι mini usb... δουλεύει και με το P560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει περιπτωση σε ενα PDA, ας πουμε για το Mio P560, που απο τη μανα του εχει αγγλικα Windows, να βαλουμε ελληνικα Windows; Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 O opera einai safws kalyteros browser. Einai poly pio efhristos stin ploigisi, aksizei na ton dokimaseis. Ρε παιδες ωραιος ο opera σαν browser αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να μου δειχνει ελληνικους χαρακτηρες. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Στο encoding δεν μου βγαζει ελληνικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Να ρωτησω κατι οσους εχουν ψωνισει απο pdaplaza γιατι το παιρνετε ολοι με ups και οχι με airmail που ειναι 5 ευρω φθηνοτερο και λογικα και πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Παιδιά να σας θυμήσω ότι είμαι νέος στο πεδίο των pda και δυστυχώς προς το παρόν έχω ερωτήσεις μόνο. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του mio560 μάλλον από pdaplaza και μετά πιστεύω να μπορώ να δίνω και καμμία απάντηση. Εχθές έπιασα στα χέρια μου για πρώτη φορά ένα mio550 και το περιεργάστηκα αρκετά λεπτά και μου προέκυψε πάλι απορία ως προς το κατά πόσο το mio560 από pdaplaza θα υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες κατά την εισαγωγή τους με γραφίδα στο excel ή στο word, και αν θα εμφανίζει τους ελληνικους χαρακτήρες σε ιστοσελίδες από τον internet explorer των windows (μάλλον ναι αν ισχύει ότι και στο pc) ή σε αρχεία pdf. Μπορεί να απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει σε 560 από pdaplaza ? Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Παιδιά να σας θυμήσω ότι είμαι νέος στο πεδίο των pda και δυστυχώς προς το παρόν έχω ερωτήσεις μόνο. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του mio560 μάλλον από pdaplaza και μετά πιστεύω να μπορώ να δίνω και καμμία απάντηση. Εχθές έπιασα στα χέρια μου για πρώτη φορά ένα mio550 και το περιεργάστηκα αρκετά λεπτά και μου προέκυψε πάλι απορία ως προς το κατά πόσο το mio560 από pdaplaza θα υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες κατά την εισαγωγή τους με γραφίδα στο excel ή στο word, και αν θα εμφανίζει τους ελληνικους χαρακτήρες σε ιστοσελίδες από τον internet explorer των windows (μάλλον ναι αν ισχύει ότι και στο pc) ή σε αρχεία pdf. Μπορεί να απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει σε 560 από pdaplaza ? Den exw parei ti sygkekrimeni syskevi alla tha sou pw ti ginetai me oles tis WM syskeves agorasmenes apo ekswteriko (kai den exoun elliniko menu). Ta Windows Mobile ypostirizoun kanonika tous ellinikous xaraktires, diladi mporeis na deis kanonika ena text i mia istoselida. To mono "problima" pou tha exeis einai na grapseis ellinikous xaraktires giati den exei enswmatomeno elliniko pliktrologio. Afto omws lynetai panefkola pleon bazontas ena kalo elliniko pliktrologio kai me iPhone skin, kai free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Να ρωτησω κατι οσους εχουν ψωνισει απο pdaplaza γιατι το παιρνετε ολοι με ups και οχι με airmail που ειναι 5 ευρω φθηνοτερο και λογικα και πιο γρηγορο. Με air mail το έχω πάρει. Το αν έρχεται πιο γρήγορα με αυτόν τον τρόπο από την ups, δεν το γνωρίζω. Πάντως, δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Να ρωτησω και κατι τελευταιο αυτο το μπονους 5,8 ευρω που λεει κατω απο την τιμη ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts