Jump to content

basilis55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

basilis55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδια δεν υπαρχει κανεις με wm6 που να εχει κανει το παραπανω για να βοηθησει και εμας?
  2. Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει internet στο 560 μεσω bluethooth απο κινητο τηλεφωνο. Αν ναι μπορει να ανεβασει τις ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε. Θελω να το κανω να εχω ιντερνετ μεσω του wind plus non-stop.
  3. 2. Ρυθμιση PPC Start / Settings / Connections (tab) / Connections / Advanced (tab) / Select Networks. Εδώ πατάμε ?New? για δημιουργία νέας σύνδεσης. Βάζουμε ένα όνομα (στο ?general tab) και πάμε δίπλα στο tab ?modem? όπου διαλέγουμε ?New?. Βάζουμε ένα όνομα και διαλέγουμε το ?modem? (Bluetooth?). Επιλέγουμε ?next? και διαλέγουμε το κινητό μας. Για την TIM ο αριθμός κλήσεις για gprs είναι *99#. Επιλέγουμε ?next?. Για το wap over gprs της TIM βάζουμε: User name: wap Password: wap Και επιλέγουμε Advanced. Εδώ στο tab ?general? επιλέγουμε την ταχύτητα (πχ. 115200) ΞΕ – τσεκάρουμε την επιλογή ?wait for dial tone before dialing? και στο πεδίο ?Extra dial-string command βάζουμε την εντολή: +CGDCONT =1, “IP”, “gwap.b-online.gr” Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε όπως είναι και πατάμε ?OK? και μετά finish. Τέλος πάμε στο tab Proxy Settings και επιλέγουμε το ?This network connects to the internet και το This network uses a proxy server to connect to the internet. Στο πεδίο ?Proxy Server? βάζουμε 192.168.200.10 και πατάμε ?Advanced?, για να βάλουμε: HTTP: 192.168.200.10:9401 WAP: 192.168.200.10:9401 Secure WAP: Socks: 192.168.200.10:1080 Επιλέγουμε ?OK” 4 φορές και κλείνουμε τις ρυθμίσεις. Λογικά θα πρέπει να δουλεύουν όλα ! Ανοίγουμε τον internet explorer και το pocket pc θα πρέπει να συνδεθεί μόνο του. Εχω ενα μιο 560 με wm6 και θελω να εχω ιντερνετ στο ppc μεσω bluethooth του κινητου στο οποιο εχω ενεργοποιησει και λειτουργει κανονικα το wind plus non stop. Κανω τα βηματα που αναφερονται παραπανω αλλα μολις πατησω username wap kai password wap και στη συνεχεια επιλεξω advanced δεν υπαρχει πουθενα το tap general για να επιλεξω την ταχυτητα ουτε η επιλογη wait for dial tone before dialing καθως και πεδιο Extra dial-string command στο οποιο να βαλω την επιλογη +CGDCONT =1, “IP”, “gwap.b-online.gr” . Ξερει κανεις γιατι δεν μου βγαζει τις παραπανω επιλογες και τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω τελικα να κανω τη συνδεση?
  4. Yπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες για το πως θα μπορεσω να εχω ιντερνετ στο 560 μεσω bluetooth απο κινητο με το wind plus non stop. Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι.
  5. Ψαχνω να βρω προστατευτικα οθονης για το 560 αλλα μεχρις στιγμης δεν εχω βρει κατι. Αν καποιος εχει κατι υποψιν του ας βοηθησει .
  6. Φιλε αν θες πριν αγορασεις το igo 2006 plus ριξε πρωτα μια ματια στο σαιτ τους γιατι απο οτι ειχα διαβασει πριν απο καποιο καιρο οι χρηστες του παλιου δεν θα κανουν την αναβαθμιση στο 8 δωρεαν αλλα θα πληρωσουν ενα ποσο για να γινει αυτο.
  7. Μπορει καποιος καποιος να μου στειλει με pm τον Acrobat reader LE 2.0 γιατι το κατεβασα απο το official site αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω δεν ειναι ουτε cab file ουτε exe. Kαμια βοηθεια?
  8. Παιδια εχω το μιο 560 και το Σ/Κ παρατηρησα οτι το μηχανημα ανοιγει μονο του και χωρις λογο καθε μερα στις 12 00 το βραδυ. Ειχε το προβλημα απο την πρωτη στιγμη που το πηρα καθως τις δυο πρωτες μερες το πρωι που το ανοιγα ηταν αδειο απο μπαταρια .Ελυσα προσωρινα το προβλημα καθως το εβαλα μετα απο 2 λεπτα να κλεινει ωσπου παρατηρησα οτι καθε μερα ανοιγει μονο του ακριβως την ιδια ωρα στις 12 00 το βραδυ. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος το ιδιο φαινομενο? Υπαρχει κατι που μπορουμε να δοκιμασουμε για να βρουμε τι φταιει? Παντως τα προγραμματα που εχω βαλει δεν νομιζω να φταινε γιατι επαναλαμβανω οτι το κανει απο την πρωτη στιγμη.
  9. Αν εχει καποιος κανενα java emulator δοκιμασμενο στο 560 ωστε να μπορουμε να παιζουμε java games ας μου τον στειλει με ενα pm.
  10. Συγνωμη ρε παιδια αλλα αν θελετε Αγγλικα windows γιατι δεν το παραγγελνετε κατευθειαν απο pdaplaza που και μηχανημα με περισσοτερη μνηνη θα παρετε και φορτιστη σπιτιου και σε καλυτερη τιμη απο εδω δηλαδη 377 ευρω με κουριερ και φπα κανονικα και σε 30 ωρες ειναι σπιτι σου ενω εδω απο οτι ειδα η καλυτερη τιμη ειναι κοντα στα 400 ευρω. Οσο για την αξιοπιστια του pdaplaza νομιζω πως πλεον δεν τιθεται τετοιο θεμα καθως ειμαστε παρα πολλοι εδω που εχω παρει χωρις κανενα απολυτως προβλημα ενω η εγγυηση εντος Ε.Ε σε καλυπτει απο οπου κι αν το παρεις.
  11. Yστερα απο δοκιμη περιπου 2 ημερων μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το 560. Το destinator που περασα στην καρτουλα δουλευει μια χαρα και πιανει για μενα απιστευτα γρηγορα δορυφορους καθως η προηγουμενη ολιγοημερη εμπειρια μου με gps ηταν με ενα fujitsu siemens που μου εσπαγε πραγματικα τα νευρα μεχρι να πιασει δορυφορους. Παρατηρησα και εγω στο δικο μου οτι οταν λοκαρει δορυφορο τοτε μολις βγω απο το destinator και παω στο running programs βλεπω οτι εχει ανοιξει το activesync. Νομιζω καπου παραπανω εχει αναφερθει μια λυση για αυτο θα το ψαξω και θα δοκιμασω να το διορθωσω. Παντως και εμενα μου ηρθε με σπασμενη την ταινια ασφαλειας (pdaplaza) αλλα το pda ηταν μεσα στη ζελατινα η οποια ηταν κλειστη με το αυτοκολητο πραγμα που σημαινει οτι δεν το ειχαν φορτισει απλα μονο το δοκιμασαν να δουν αν λειτουργει σωστα. Οσον αφορα το φπα παρολο που δεν ειχα τσεκαρει το κουτακι που λεει να τσεκαρεις αν θελεις τιμολογιο μου εστειλαν κανονικα τιμολογιο και αυτο ειναι το λογικο αφου για να το παρεις χωρις φπα πρεπει να κοπει τιμολογιο. Οποιος εχει να μου στειλει με pm το resco keyboard , sktools ,skmenu και αλλα τετοια προγραμματακια θα ειναι καλοδεχουμενα.
  12. Πασχαλη ρωτησε και τον αλλο που ξερεις και θα δεις. Εξαλλου τα παιδια που πηραν με μαζικη παραγγελια τα cruise τα πηραν και αυτοι χωρις φπα και το τιμολογιο κοπηκε μονο σε ενα αφμ. Λετε λοιπον να ειναι τοσο ασχετος αυτος και να μην το ειχε ψαξει και τωρα να του ζητησει η εφορια 15περιπου cruise επι 450 ευρω περιπου το ενα βγαινει 6750 επι 19% ειναι 1282 ευρω φπα. Λετε να μην το εχει ψαξει.Απλα σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και καποιοι ασχετοι και τι κακο δεν ειναι να εισαι ασχετος ,το κακο ειναι να ειναι να εισαι ασχετος και να το παιζεις ειδημονας.
  13. Σωστο αυτο που λες αλλα εδω το θεμα μας ειναι το φπα και οχι αν το επαγγελμα δικαιολογει την αγορα pda. Εξαλλου και ο υδραυλικος μπορει να κοψει τιμολογιο για τροφιμα απο το σουπερ μαρκετ απλα αν θα του γινει ελεγχος απο την εφορια και βρουν αυτα τα τιμολογια τοτε σιγουρα θα εχει προβλημα.
  14. Φιλε Πασχαλη πες του φιλου σου του λογιστη οτι η Ουγγαρια ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση και οτι οι συναλλαγες μεταξυ εταιριων μελων της Ευρωπαικης Ενωσης δεν επιβαρυνονται με φπα (ειναι οι λεγομενες ενδοκοινοτικες συναλλαγες) . Αυτα και προσοχη στους "λογιστες" γιατι καποιοι απο αυτους ειναι ακρως επικινδυνοι εκτος και αν δεν του διευκρινησες οτι προκειται για χωρα της Ε.Ε.
  15. Τελικα σημερα το πρωι μου ηρθε το ειδοποιητηριο απο ταχυδρομειο και το μεσημερι θα περασω να το παρω.
×
×
  • Create New...