Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά σκέφτομαι να βάλω vodafone σταθερό και dsl, λέει τπτ ; Μένω Κουκάκι , έχει βάλει κανείς εδώ κοντά (Καλλιθέα, Νέο Κόσμο) να μου πεί τι ταχύτητα έχει ;

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάντως εμενα Μεταμόρφωση με συνδεσαν σε λιγοτερο απο μήνα. Οσο για την ταχυτητα δεν μενω στην περιοχή σου να σου πω αλλά να ξέρεις ότι ρόλο παίζει η απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ και η καλωδίωση στο σπίτι σου(ποσο παλιά ειναι κτλ). Ενδεικτικά για να δεις σε ποιο κέντρο ανήκει το σπίτι σου, πήγαινε στη σελίδα της forthnet εδώ http://adslwizard.forthnet.gr/

και βάλε το σταθερό σου αν έχεις ή κάποιο από την πολυκατοικία σου. στην απάντηση θα γράφει σε ποιό κέντρο του ΟΤΕ ανήκεις. Οσο πιο μακρυα τοσό ποιο χαμηλή ταχύτητα.

Υ.Γ. : αυτό ισχύει για όποια εταιρία και αν διαλέξεις.

Μια απλη ερώτηση, η προσφορά αφορά όσους έχουν ήδη σταθερό στο πσίτι απο την Βόδαφον και μπορούν να συνδεθούν μεσω κεραίας της εταιρείας απο την στιγμή που δεν υπάρχει ΟΤΕ στο σπίτι ή αναγκαστικά η νέα προσφορά αφορά ενεργοποιση μεσω του ΑΡΥΣ?

Καλημερα και απο εμενα.

Εχει περασει 12μηνο απο τοτε που εβαλα 2play της Forthnet.

Ταχυτητες αψογες στα 17mbit και το κεντρο του ΟΤΕ κοντα στο σπιτι μου.

Σκεφτομαι να βαλω 2Play απο την Vodafone αλλα φοβαμαι μηπως δεν πιανω αυτες τις ταχυτητες και εχω προβληματα.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Αν με την Forthnet πιανω καλες ταχυτητες δεν θα ισχυει το ιδιο και για την Vodafone?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Για σας !

Επειδή έχω Ίδη σύνδεση ADSL σε άλλη εταιρία αλλά μέσω ΟΤΕ .Αυτό που έχω να ρωτήσω είναι επειδή θέλω να κάνω σύνδεση στην Vodafone o τρόπος σύνδεσης της εταιρίας με το σπίτι πως γίνετε ;

Μια απλη ερώτηση, η προσφορά αφορά όσους έχουν ήδη σταθερό στο πσίτι απο την Βόδαφον και μπορούν να συνδεθούν μεσω κεραίας της εταιρείας απο την στιγμή που δεν υπάρχει ΟΤΕ στο σπίτι ή αναγκαστικά η νέα προσφορά αφορά ενεργοποιση μεσω του ΑΡΥΣ?

Νομιζω η προσφορα των 22,κατι ευρώ ισχύει μόνο για το ιδιοκτητο δικτυο της HOL. Μεσω ΑΡΥΣ δεν πρεπει να ισχύει.

Και εννοείται πως δεν ισχύει για ασύρματο ιντερνετ.

Καλημερα και απο εμενα.

Εχει περασει 12μηνο απο τοτε που εβαλα 2play της Forthnet.

Ταχυτητες αψογες στα 17mbit και το κεντρο του ΟΤΕ κοντα στο σπιτι μου.

Σκεφτομαι να βαλω 2Play απο την Vodafone αλλα φοβαμαι μηπως δεν πιανω αυτες τις ταχυτητες και εχω προβληματα.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Αν με την Forthnet πιανω καλες ταχυτητες δεν θα ισχυει το ιδιο και για την Vodafone?

Οι ταχύτητες φυσιολογικά θα είναι ίδιες περίπου μιας και ολοι συνδέονται στο ίδιο κέντρο του ΟΤΕ. Απο κει και μετά είναι θέμα αξιοπιστίας της κάθε εταιρίας φίλε μου αν και δεν νομιζω να διαφερουν και σε αυτό. Απλά να ξέρεις ότι για κάποιο διάστημα θα μείνεις χωρίς ιντερνετ μέχρι να σε συνδέσει η Voda και να φέρει ο ΟΤΕ ξανά γραμμή στο σπίτι σου.

Για σας !

Επειδή έχω Ίδη σύνδεση ADSL σε άλλη εταιρία αλλά μέσω ΟΤΕ .Αυτό που έχω να ρωτήσω είναι επειδή θέλω να κάνω σύνδεση στην Vodafone o τρόπος σύνδεσης της εταιρίας με το σπίτι πως γίνετε ;

Έχεις κοιτάξει αν υπάρχει διαθεσιμότητα ιδιοκτητου δικτύου στο σπίτι σου?

ε τότε θα κάνεις την αίτηση, κανονικά σε περίπου 20 μέρες θα σου φέρει ο ΟΤΕ γραμμή στο σπίτι και μετά στις επόμενες 5 μέρες θα έρθει τεχνικος της HOL να στο συνδέσει. Οσο όμως καθυστερεί ο ΟΤΕ τόσο μένει πίσω η Βοντα και ο κάθε πάροχος γενικά.

εμενα δε μ εχουν βαλει την εκπτωση για να πεσω στα 20,50 ευρω το μηνα & συνεχιζουν να με χρεωνουν για 35υρα...σε δευτερο συνεχομενο λογαρισμο.επισης αν &εκανα αιτηση ενοποιησης λογαριασμου πριν 10 μερες,παλι μ ηρθαν ξεχωριστοι λογαριασμοιο για αδσλ & τηλεφωνια...(επισης ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι για περιοδο χρεωσης εχουν δεκαπενθημερα&οχι μηνα...)

ρε παιδια μονο τηλεφωνικα μπορω να επικοινωνησω με την βοντα&να συνεννοηθω??δεν μπορω να παω σε ενα καταστημα&να μιλησω με εναν υπευθυνο?

εννοειται οτι δεν προκειται να παρουν δεκαρα απο εμενα.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!οσο βλεπουν οτι πληρωνονται θα συνεχιζουν να στελνουν παπαρολογαριασμους!

αν ειναι να οργανωσουμε αλλη μια ομαδικη καταγγελια να με υπολογιζετε

• 2 weeks later...

Καλημερα σας.

Θελω να ρωτησω και εγω επειδη σκεφτομαι να βαλω το πακετο της Vodafone 2 Play.

Ειστε ευχαριστιμενοι με την ποιοτητα του DSL και του τηλεφωνου?

Εχω Forthnet τωρα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλημερα σας.

Εχω Forthnet τωρα.

Απλά αν το αποφασίσεις να το βάλεις να πληρώσεις και να πάρεις το voice box της ericsson αντι του δωρεαν sagem. Κατά τα άλλα προσωπικά τουλαχιστον δεν εχω παραπονο.

Καλημερα σας.

Εχω Forthnet τωρα.

Από internet δεν έχω πρόβλημα. Όλη η περιοχή είναι στα 8mbps, το ίδιο κι εγώ. Ούτε αποσυνδέσεις ούτε τπτ. Όσο για το σταθερό, είναι πολύ σημαντικό να μην μένεις ΠΟΤΕ χωρίς τηλέφωνο.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς παιδιά είμαι πολύ απογοητευμένος με τις υπήρεσιες τις vodafone. Έχω κάνει αίτηση από τον Μαϊο / 08 για το adsl ( μαζί με σταθερό από vodafone ) και το μόνο που έχω είναι το σταθερό τηλέφωνο.

Μου δώσανε μια mobile data card αλλά έχω συνέχεια προβλήματα και δεν βρίσκεται λύση.

Είπα να δώσω λίγο χρόνο μπας και δωθεί λύση και τώρα είμαι ένα βήμα πριν κάνω αποσύνδεση από όλα.

Το κακό είναι ότι έχω χάσει ένα σωρό ευκαιρίες από πακέτα άλλων εταιρειών.

Με αυτά που κάνει η Vodafone είναι καλυμένη ή μπορώ να το κυνηγήσω το θέμα?

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς παιδιά είμαι πολύ απογοητευμένος με τις υπήρεσιες τις vodafone. Έχω κάνει αίτηση από τον Μαϊο / 08 για το adsl ( μαζί με σταθερό από vodafone ) και το μόνο που έχω είναι το σταθερό τηλέφωνο.

Μου δώσανε μια mobile data card αλλά έχω συνέχεια προβλήματα και δεν βρίσκεται λύση.

Είπα να δώσω λίγο χρόνο μπας και δωθεί λύση και τώρα είμαι ένα βήμα πριν κάνω αποσύνδεση από όλα.

Το κακό είναι ότι έχω χάσει ένα σωρό ευκαιρίες από πακέτα άλλων εταιρειών.

Με αυτά που κάνει η Vodafone είναι καλυμένη ή μπορώ να το κυνηγήσω το θέμα?

Επειδη 100% ειναι θεμα ΟΤΕ, κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Και επειδή ο ΟΤΕ σε όλους τα ίδια κάνει, να λες πάλι καλά που η Voda είναι η μόνη που δίνει το ασύρματο. Αν ήσουν αλλού ούτε αυτό δεν θα είχες.

Πάντως δεν τους καλύπτω.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ. ΟΤΕ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ.

Υ.Γ. Το θέμα αυτό δεν θα έπρεπε να έχει μεταφερθεί??

Τωρα που εγω εχω προβλημα με το τηλεφωνο της Voda τι γινεται παλι..?!

με κανει κατι χαζα ωρες ωρες..!

π.χ: μπορει να με περνουν τηλ. και να βγαζει σημα κατηλειμενο ενω δεν μιλαω..!

π.χ: χτυπαει το τηλ. και οταν το σηκωσω ή να ακουο και την φωνη μου,πραγμα που δεν βγαζω ακρη στην συνομιλια, ή εκει που μιλαω να χαθει το σημα και να μη ακουω η να μην με ακουνε..!!

Υ.Γ: να αναφερω οτι εχω την σησκευη Jablotron(καπως ετσι λεγετε) !!

Εχω καλο σημα μεσα στο σπιτι απο την Voda.!

Και εχω πανω στο jablotron και μια ασυμαρτη συσκευη την Panasonic KX-TG1100..!!

Εχει τυχη σε κανεναν αλλον τιποτα απο τα παραπανω..!!?? η μονο σε εμενα ??!!!

ΑΑΑΑ..!! και κατι ακομα.!

Στον πρωτον λογαριασμο που ηρθε...ενω υποτιθετε πως εχουν 1200 λεπτα ομιλιας 1000 για σταθερα και 200 για κινητα..! γιατι τα κινητα μου τα ειχε ολα χρεωμενα..?!

τωρα περιμενω να ερθει και ο δευτερος λογαριασμος, για να δω τι παιζει και εκει περα..!!

Και για να μου ερχονται σε εναν λογαριασμο adsl+τηλ. τι πρεπει να κανω..?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Δεν είναι 200 λεπτά για κινητά. Είναι 200 λεπτά για κινητά VODAFONE.

Τωρα που εγω εχω προβλημα με το τηλεφωνο της Voda τι γινεται παλι..?!

με κανει κατι χαζα ωρες ωρες..!

π.χ: μπορει να με περνουν τηλ. και να βγαζει σημα κατηλειμενο ενω δεν μιλαω..!

π.χ: χτυπαει το τηλ. και οταν το σηκωσω ή να ακουο και την φωνη μου,πραγμα που δεν βγαζω ακρη στην συνομιλια, ή εκει που μιλαω να χαθει το σημα και να μη ακουω η να μην με ακουνε..!!

κλασσική περίπτωση της υπηρεσίας...

Και δηλαδη..! για αυτα τα μικρο προβληματακια που εχει η εταιρια...δεν μπορει να γινει τιποτα για να διορθωθουνε..?!

Ενταξει δεν ειναι και τιποτα το τραγικο....αλλα ειναι σπαστικο ωρες-ωρες..!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• 2 weeks later...

Παιδιά 2 ερωτησούλες για όποιον ξέρει..

1) Οι δωρεάν συσκευές που δίνει η vodafone για το σπίτι (Vodafone 500) είναι καλές ή μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο καλύτερες;

2) Να περιμένω μέχρι τις γιορτές για σταθερή για κάποια προσφορά από Vodafone ή να πάω τώρα;

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

να ρωτησω κατι για οποιον ξερει.

η vodafone που μεχρι σημερα χρησιμοποιει το δικτυο της hol, φτιαχνει δικο της δικτυο? Αν ναι ξερουμε ποτε θα λειτουργησει?

Παιδιά 2 ερωτησούλες για όποιον ξέρει..

1) Οι δωρεάν συσκευές που δίνει η vodafone για το σπίτι (Vodafone 500) είναι καλές ή μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο καλύτερες;

2) Να περιμένω μέχρι τις γιορτές για σταθερή για κάποια προσφορά από Vodafone ή να πάω τώρα;

Ευχαριστώ

Ενα τηλεφωνικο κεντρο της Panasonic με καρτα sim που δινει το εχει παρει ο αδερφος μου και ειναι super και ως προς το σημα, και αισθητικα και συνδεονται και αλλα Panasonic ασυρματα.

Χριστουγεννα ερχονται ,ξερω εγω ,αν δεν κανει τωρα τις προσφορες τις ποτε θα τις κανει????Και μας εχει συνηθησει να κανει τα Χριστουγεννα καλες Προσφορες.

Unbox Your Phone

Ενα τηλεφωνικο κεντρο της Panasonic με καρτα sim που δινει το εχει παρει ο αδερφος μου και ειναι super και ως προς το σημα, και αισθητικα και συνδεονται και αλλα Panasonic ασυρματα.

Χριστουγεννα ερχονται ,ξερω εγω ,αν δεν κανει τωρα τις προσφορες τις ποτε θα τις κανει????Και μας εχει συνηθησει να κανει τα Χριστουγεννα καλες Προσφορες.

Το panasonic ειναι φοβερό. Ήδη οι δύο πρώτοι μήνες είναι δωρεάν.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...