Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ χθες χρειάστηκε να κάνω 2 reset στο fritz για να έχω αξιοπρεπείς ταχύτητες.... κατά τα μεσάνυχτα όμως έφτιαξε, ίσως να παίζει κάτι με τις τεχνικές εργασίες που είχε ανακοινώσει ο ΟΤΕ, για δες και σήμερα και αν έχεις ακόμα θέμα εννοείται παίρνεις τηλέφωνο να τους το πεις

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα και Reset το ρουτερ μου(Jetspeed 520+ , ενταξει μην βαρατε,ξερω ειναι για πεταμε.....),αλλα παλι τιποτα...! τα ιδια μου κανει......! τους πειρα τηλ.. με ειπανε κατι παπαρολογιες οπως..αν το εχετε κανει reset,αν το καλωδιο της τηλ.γραμμης ειναι μεγαλο,αν χρεισημοπειτε φιλτρα..........! και αφου βγαλαμε συνενοηση με την κοπελα στο τηλ.με ρωτησε στα ποσο συγχρονιζω...και την λεω παντα ημουν στις τιμες 4000kbps+ (οπως ημουν και την ωρα που μιλουσα).... και με λεει ειναι υπερβολικα χαμηλος ο συγχρονισμος σας....! την λεω εγω το ξερω αλλα εχω αρκετο θορυβο στην γραμμη......36.5 db.....και με λεει οντως ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του θορυβου.....! αλλα παλι λεει δεν εξηγειτε ο τοσο χαμηλος συγχρονισμος...!

πειρε κατι αλλα στοιχεια + κατι στοιχεια και απο το ρουτερ....και θα κανουν ελεγχο στην γραμμη μου...! και θα με παρουν τηλ να με ενημερωσουν.....!!

Ποσες μερες θα κανουν να με ενημερωσουν για την γραμμη...?

και τι θα κερδισω εγω δλδ...απο ολο αυτο το μπερδεμα...?!

το θεμα μου ηταν γιατι ετσι ξαφνικα επεσε το download....!!

Αλλα......ας περιμενουμε και θα δουμε......!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλα ρε, κατω απο το σπιτι σου ηρθε να σκαψει ο ΟΤΕ;

Λιβας να πεσει να τους πλακωσει εκει στη βονταφονε! :p

Κανε το σταυρο σου να το φτιαξουν!

εμενα μ ηρθε& αλλος ενας λογαριασμος ο οποιος με χρεωνει 5,5 ευρω περιπου για adsl,αλλα:

στην πρωτη σελιδα πανω δεξια στην περιοδο χρεωσης λεει οτι αυτη η χρεωση ειναι απο 19/8 - 20/8 (!!!!!)

ενω στην αναλυτικη μετα λεει οτι ειναι απο 19/8 - 20/9...

το προφανες ειναι οτι εχει γινει ορθογραφικο λαθος,

αλλα με την αλητεια που επικρατει στη voda,ολα να τα περιμενω...

εμενα μ ηρθε& αλλος ενας λογαριασμος ο οποιος με χρεωνει 5,5 ευρω περιπου για adsl,αλλα:

στην πρωτη σελιδα πανω δεξια στην περιοδο χρεωσης λεει οτι αυτη η χρεωση ειναι απο 19/8 - 20/8 (!!!!!)

Δεν βλεπω ορθογραφικο λαθος καπου.

19 εκανες τη συνδεση, 20 βγηκε ο λογαριασμος, 19/8 - 20/9 το παγιο.

Δεν βλεπω ορθογραφικο λαθος καπου.

19 εκανες τη συνδεση, 20 βγηκε ο λογαριασμος, 19/8 - 20/9 το παγιο.

δεν με καταλαβες φιλε μ.

σε καθε λογαριασμο,πανω δεξια λεει περιοδο χρεωσης.

εκει λοιπον λεει 19/8 - 20/8

ενω απο κατω που ακολουθει ο αναλυτικος λογαριασμος λεει 19/8 - 20/9

μηπως γράφει περίοδος χρήσης υπηρεσιών 19/7-20/8 και χρέωση πάγιου τέλους 19/8-20/9?

γιατι ADSL και κινητή το πάγιο το χρεώνεσαι προκαταβολικά όχι απολογιστικά.

πότε συνδεθηκες?

μηπως γράφει περίοδος χρήσης υπηρεσιών 19/7-20/8 και χρέωση πάγιου τέλους 19/8-20/9?

γιατι ADSL και κινητή το πάγιο το χρεώνεσαι προκαταβολικά όχι απολογιστικά.

πότε συνδεθηκες?

περιοδος χρησης (υπηρεσιας προφανως) 19/8 - 20/8

χρεωση παγιων τελων(στην αναλυτικη στο τελος του λογαριασμου)19/8 - 20/9

ενεργοποιηθηκα στο adsl κομματι στις 19/8

Ελα γκρινια, εδω λεει οτι θα στα δωκουν πισω τα λιρια. :D

Αμα το ξεχασουν εδω ειμαστε...γραψε να γκρινιαξουμε μαζι! :p

παιδια βοηθεια...!!!!

Εδω και μερικες μερες σερνεται η συνδεση μου..!

Vodafone Double play 24mb με ρουτερ jetspeed 520+

Ενω συγχρονιζει στα 4400kbps (απιστευτα λιγο)..... κατεβαζει πλεον μονο με 30kb...!

και αυτο μονο απο τον Explorer...! απο το Torrents κολαει....δεν κατεβαζει τιποτα...!!!

Ειχα παρει τηλεφωνο στην Vodafone (13830), μου ειπαν κατι ασχετα πραγματα...!

και ειπαμε να κανουν ελεγχο στην γραμμη μου...!

Περασανε 4μερες....και τηλεφωνο δεν με πειρανε να με ενημερωσουν το τι εγινε...!!

Το θεμα ειναι οτι η συνδεση μου παει απο το κακο στο χειροτερο....!!!

Να ξανα παρω τηλεφωνο.... και να τους πω ....τι..?!

Δεν αντεχετε η κατασταση αλλο....! δλδ ουτε ενα βιντεακι στο youtube δεν μπορω να δω χωρις να το παιζει καρε-καρε......!

Και ολα στην αρχη ηταν τοσο ωραια....! γιατι τωρα αρχισανε τα Κ*** Προβληματα..........

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης το έχει και η Hellas-Online η οποία συνεργάζεται με τη Vodafone και παρέχει το Internet.Τώρα για σταθερή τηλεφωνία δεν ξέρω άμα συνεργάζεται με την Hellas-Online πάντως για ADSL σίγουρα συνεργάζεται με την Hellas-Online.

Στα σταθερά δουλευει μονη της η Voda. Γιαυτο και ολα πάνε κατά 99% καλά. Η HOL δίνει το ιντερνετ. ΟΚ. Αλλά αν δεν τραβάει και ο ΟΤΕ της περιοχής τι να σου κάνει. Ο έλεγχος της γραμμής που προανέφερε ο φίλος γίνεται αποκλειστικά από τον ΟΤΕ. Αρα η ταχυτητα κυρίως, αλλά και η ποιότητα της δουλειας που θα σου κάνουν είναι σχετικά. Σε ποιον θα δώσει προτεραιότητα ο υπάλληλος του ΟΤΕ; Σε αυτόν που του δίνει ψωμάκι να φάει ή σε εσένα; Η απάντηση είναι λογική. Η HOL μπορεί να μην είναι ΟΤΕ στα θεματα που την αφορούν αλλά σχετικά καλά τα πάει νομίζω και σε αξιοπιστία πλησιάζει τη Forthnet από αυτά που ακούω.

Στα σταθερά δουλευει μονη της η Voda. Γιαυτο και ολα πάνε κατά 99% καλά..
μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις στον αριθμό... μήπως εννοείς 79%...αντε βαριά 89%...?

μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις στον αριθμό... μήπως εννοείς 79%...αντε βαριά 89%...?

Νομίζω πως ενώ όντως στην αρχή, όταν ξεκίνησε το Vf Για το Σπίτι, υπήρχαν αρκετά προβλήματα όπως π.χ με τον καθορισμό της home zone.

Πλέον τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν, τα πάντα λειτουργούν κανονικά. Και κατα 99% αν έχεις πρόβλημα τότε οφείλεται είτε σε προβληματικό εξοπλισμό/voicebox (κάτι που σου αντικαθιστούν στα καταστήματα) είε σε πολύ ασθενές σήμα στη περιοχή (εκεί μπορείς εντός 30 ημερών να διακόψεις).

Τα προβληματάκια όμως στο internet παραμένουν...

Και κατα 99% αν έχεις πρόβλημα τότε οφείλεται είτε σε προβληματικό εξοπλισμό/voicebox (κάτι που σου αντικαθιστούν στα καταστήματα)
όσο υπάρχει ακόμη το sagem στα καταστήματα μην περιμένετε προκοπή.

Το ιντερνέτ δεν νομίζω οτι διαφέρει απο οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός ΟΤΕ.

Φαντάζομαι θα είναι λίγες οι περιπτωσεις που φταίει η Vodafone λόγω πχ προβληματικής συνεργασίας με την HOL.

Kαλησπέρα σε όλο το forum

να κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις αν ξέρετε να με βοηθήσετε

1) προσπαθώ να δω την σελίδα του facebook και έχω συνέχει προβλήματα εκεί που μπαίνω κανονικά ξαφνικά δεν μπαίνει με τίποτα και μετά από 2 η 3 ώρες η την άλλη μέρα δουλεύει κανονικά. Σας έχει συμβεί αυτό? το route είναι ένα jetspeed 520+ σε USB σύνδεση.

2) όταν με καλούνε από σταθερό ΟΤΕ+TAKL 24/7 στο νούμερο 2310xxxxxx υπάρχει χρεώσει η όχι και αν γνωρίζεται ποσο είναι ?

εύχρηστο

έκτον προτερων

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Kαλησπέρα σε όλο το forum

να κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις αν ξέρετε να με βοηθήσετε

1) προσπαθώ να δω την σελίδα του facebook και έχω συνέχει προβλήματα εκεί που μπαίνω κανονικά ξαφνικά δεν μπαίνει με τίποτα και μετά από 2 η 3 ώρες η την άλλη μέρα δουλεύει κανονικά. Σας έχει συμβεί αυτό? το route είναι ένα jetspeed 520+ σε USB σύνδεση.

2) όταν με καλούνε από σταθερό ΟΤΕ+TAKL 24/7 στο νούμερο 2310xxxxxx υπάρχει χρεώσει η όχι και αν γνωρίζεται ποσο είναι ?

εύχρηστο

έκτον προτερων

1)Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Έκανες ένα reset στο modem? Πάρε και στο 13830 να ρωτήσεις.

2)Όχι δεν υπάρχει χρέωση. Ο ΟΤΕ πλέον δίνει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα (άρα και προς Vodafone).

1)Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Έκανες ένα reset στο modem? Πάρε και στο 13830 να ρωτήσεις.

2)Όχι δεν υπάρχει χρέωση. Ο ΟΤΕ πλέον δίνει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα (άρα και προς Vodafone).

1) Σε ευχάριστο

θα το ψάξω λίγο μήπως βρω κάτι

2) πάλι καλά :up:

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Αυριο πρωι πρωι παλι τηλεφωνακι στην Vodafone...για να πεσει λιγο κραξιμο...!!!

Περασανε 10μερες απο τοτε που ειπα για ελεγχο γραμμης,τηλεφωνο δεν με πειρανε να με ενημερωσουν..! διαφορες δεν βλεπω ουτε στον θορυβο γραμμης , ουτε στον συγχρονισμο του ρουτερ...!!!

εκει που βλεπω τρελες διαφορες ειναι οτι: απο κει που κατεβαζα στα 400-500kbps ειχε πεσει στα 100kbps και τωρα ειναι απο 10-15-25kbps......! ασχετα που το κολαει το download δεν το κατεβαζει το αρχειο.... απο torrent δεν κατεβαζει ουτε για πλακα.....!!! και το σερφαρισμα γενικα ψιλο σερνει...!! ουτε ενα βιντεακι στο youtube δεν μπορω να δω......!!!

Στο μονο που ειναι τελειως ΟΚ ειναι το upload...! συγχρονιζει στα 1023kbps...! και ανεβαζει ~100kbps....!!!

Μηπως τελικα φταιει τιποτα αλλο και οχι η vodafone..??!

Υ.Γ: οι ταχυτητες πεσανε ξαφνικα,απο την μια μερα στην αλλη...!!

Υ.Γ: εχω κανει Φορματ τον υπολογιστη και καμια δεκαρια Reset το ρουτερ...!!!

Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει....!!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

@livas μήπως είσαι μακριά από το dslam του OTE? Μετά τα ρεσέτ που κάνεις δεν φτιάχνει??

Εγώ είχα πρόβλημα λόγω απόστασης και ενώ στην αρχή με συγχρόνιζαν ψηλά (16-18), δεν πετύχαινα πάνω από 300kb/s. Μετά από κανα 2μηνο δοκιμών, με συγχρονίζουν γύρω στα 10-11 αλλά κατεβάζω με 600kb/s και πάνω!!! Απλά το ρημάδι θέλει συχνά ρεσέτ, κάθε φορά που κάνω ρεσέτ μπάινω με καλή ταχύτητα - αφού το έχω κάνει στανταρτάκι τώρα, πριν καν χτυπήσω ιντερνετ εξπλόρερ, κάνω ένα ρεσετάκι.....

όσο υπάρχει ακόμη το sagem στα καταστήματα μην περιμένετε προκοπή.

Το ιντερνέτ δεν νομίζω οτι διαφέρει απο οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός ΟΤΕ.

Φαντάζομαι θα είναι λίγες οι περιπτωσεις που φταίει η Vodafone λόγω πχ προβληματικής συνεργασίας με την HOL.

To Sagem όντως είναι μεγάλη πατάτα και απορώ γιατί το κρατάνε ακόμα και δεν το σουτάρουνε. Εμένα μου το άλλαξαν 2 φορές. Επαιξε για κανα 3μηνο χωρίς προβλήματα και μετά ξαφνικά τα έφτυσε πάλι. Μου το αντικατέστησαν δωρεάν με το Ericsson και απο τότε όλα δουλεύουν ρολόι.

Ti na balw twra edw.. den kserw!

To Sagem όντως είναι μεγάλη πατάτα και απορώ γιατί το κρατάνε ακόμα και δεν το σουτάρουνε. Εμένα μου το άλλαξαν 2 φορές. Επαιξε για κανα 3μηνο χωρίς προβλήματα και μετά ξαφνικά τα έφτυσε πάλι. Μου το αντικατέστησαν δωρεάν με το Ericsson και απο τότε όλα δουλεύουν ρολόι.

Τι να τα κανουνε, να τα πεταξουνε; Καπου πρεπει να τα δωσουν! :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...