metallas Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Σαρέσει αυτό το πράγμα???? http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1125/I1/272274-15548511.jpg?r=1176906162 Δέν ξέρω τι θα κάνει σε σχέση με το cbr αλλά από απόδοση είναι ελλεινό το μοτέρ του! 4βάλβιδο μοτέρ και βγάζει από 135cc μόνο 12 άλογα? Και κάνει και 2300? Πρέπει να είναι χαζός κανείς για να σκέφτετε να το πάρει! ρε συ GreddyRx7 ποσα αλογα θες να σου βγαζει τετραχρονη παπια ? και ειναι και μαμισια... και σκεψου οτι το innova i εχει 2100€ και δεν το πιανει με την καμια στις επιδοσεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 paidia pantws osoi to parete na 3erete oti tha to mhxanaki tha exei problhma me ton injection giati einai h prwth genia kai fysika i dokimastikh... se osous mhxanikous to exei anaferei ayto mou lene!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 paidia pantws osoi to parete na 3erete oti tha to mhxanaki tha exei problhma me ton injection giati einai h prwth genia kai fysika i dokimastikh... se osous mhxanikous to exei anaferei ayto mou lene!!! Αυτο παιζει, αλλα η yamaha δεν ειναι καινουργια στον ψεκασμο! Πιστευω οτι θα το εχουν δοκιμασει αρκετα ωστε να το βγαλουν στην αγορα.. Προσωπικα παντος δεν εχω ακουσει τιποτα για το καινουργιο innova που φοραει και αυτο ψεκασμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 paidia pantws osoi to parete na 3erete oti tha to mhxanaki tha exei problhma me ton injection giati einai h prwth genia kai fysika i dokimastikh... se osous mhxanikous to exei anaferei ayto mou lene!!! αυτο που λες φιλε μου δεν ειναι σωστο κανε ενα search στο youtube και βαλε τ-135 να δεις τη θα βγαλει ..το μηχανακι κυκλοφορη στο εξωτερικο σε μερικες χωρες με διαφορετικη ονομασια απο το 2005 χωρις προβλημα!τωρα τους ηρθε το αυγο στον κ....ο στην ελλαδα να το φερουν!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Αυτο παιζει, αλλα η yamaha δεν ειναι καινουργια στον ψεκασμο! Πιστευω οτι θα το εχουν δοκιμασει αρκετα ωστε να το βγαλουν στην αγορα.. Προσωπικα παντος δεν εχω ακουσει τιποτα για το καινουργιο innova που φοραει και αυτο ψεκασμο! αυτο που λες φιλε μου δεν ειναι σωστο κανε ενα search στο youtube και βαλε τ-135 να δεις τη θα βγαλει ..το μηχανακι κυκλοφορη στο εξωτερικο σε μερικες χωρες με διαφορετικη ονομασια απο το 2005 χωρις προβλημα!τωρα τους ηρθε το αυγο στον κ....ο στην ελλαδα να το φερουν!:) den 3erw paidia kai emena ayth h apopsi mou oti to exoun testarei to mhxanaki sigoura kai den paizei na bgei problhmatiko... apla ayto mou lene oi mhxanikoi mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 φιλε μου z125 η yamaha ειναι ειναι yamaha.οπως και να το κανεις δεν ειναι δυνατων να βγαλουν κατι το οποιο θα χαλασει.το μηχανακι κυκλωφορει ειδει στην ταυλανδι και φιλλιπινες.οποτε εχει δοκιμαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 apo omorfia den leei,:( alla pisteuo tha exei gazi:p :p :p :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 pantws dn vlepw para polles poliseis logw idiaiterhs sxediashs.gia mena pantws fx>ola ta ta 4t papia Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Σαρέσει αυτό το πράγμα???? http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1125/I1/272274-15548511.jpg?r=1176906162 Δέν ξέρω τι θα κάνει σε σχέση με το cbr αλλά από απόδοση είναι ελλεινό το μοτέρ του! 4βάλβιδο μοτέρ και βγάζει από 135cc μόνο 12 άλογα? Και κάνει και 2300? Πρέπει να είναι χαζός κανείς για να σκέφτετε να το πάρει! δες την υπογραφη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 ηρθε το παπι?το πηρε κανενας?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Παιδιά γεια σας ειμαι νεος στο forum. Οσων αφορά το καινούργιο παπί, εγώ πηγα πριν 2 μέρες στην Yamaha και μου είπε ο υπάληλος του καταστήματοσ οτι το καινούργιο Crypton X-135 θα έρθει στην αγορά (για το Αγρίνιο μιλάω πάντα) τέλως Αυγούστου!!!! Παιδιά ακόμα ούτε στην σελίδα τους δεν το έχουν βάλει !!! Τί να λέει τώρα αυτό το παπί ?? Γνώριζει κανείσ τι τελική έχει ??, και αν θα κικλωφορίσει με σιμπλέκτι ??? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Paidia rikste mia matia gia to kainourgio :-PPPPPPPp http://gallery.x-16.net/Jupiter-MX/index.php Ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Paidia rikste mia matia gia to kainourgio :-PPPPPPPp http://gallery.x-16.net/Jupiter-MX/index.php Ti lete? Οτι δεν αξιζει να ριξεις τοσα χρηματα σε παπι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Asxeto auto. 8elo na pw oti exei prooptikes kai ftiaxnetai oraia.Twra sigoura epesan polla $$$ alla einai to ena kai to auto.:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 ρε παιδια ποτε θα ερθει να το δουμε να το παρουμε να ξεγκαυλοσουμε λιγο.ιδει εδω στην καστορια 4 εχουν προπωληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ξερει κανενας ποτε θα ερθει επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 To cryptonaki 8a er8ei meta tis 15 sepembri file mou.Rwthsa shmera gt t perimenw k gw... Ap oti ema8a 8a 3ylwnei!!! :D :nuke: MPOMPA TO ERGALEIO!!! 8a tous faei ta niata!! :food: :rocket: Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Paidia gnorizei kanenas an tha kikloforisei me simplekti edw sthn ellada kai akoma ti telikh tha exei peripoy ??:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 φιλε εμεις δεν ξερουμε σχεδον ποτε θα κυκλωφορησει εδω στην ελλαδα θα ξερουμε αν εχει και συμπλεκτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Μακάρι να έχει αλλά δύσκολα δέν ειναι κοντράδικο παπί... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Poios eipe oti den einai papi gia kontra??? egw den symfono! Yparxei sovarei pi8anothta na kykloforisei me syblekti... MAKARI!!!!! ;) Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 giati oloi sas lete re seis makari na exei simplekth ? siga thn terastia diafora se 125ari kai malista se papi tetraxrono. edw atoma pou exoun xr125 (opws kai oles tis alles parallages mhxanwn se 125) lene oti einai sxedon axristos kai einai pio poli gia mourh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos77 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 sta mesa tou mhna erxete to cryptonaki!!! To perimenw me ta osa!!! I :love: YAMAHA !!!! Παράθεση σημείωση: αφαίρεση αγγελίας - αγγελίες μόνο στο B&S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace21 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Πόσο πήγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 το εκανα βολτα σημερα :)το πηρε ενα φιλαρακι χτες απο ξανθη 2400ευρο.ειναι πολη ζωηρο με καλο σαζμαν και πολη στηβαρο σαν κατασκευει.το απογευμα θα το δω πιο καλα.υπαρχει και εκδοσει χωρις ζαντες αλουμινιου 80 ευρο πιο φτηνη:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts