Jump to content

SKAZI89HIT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SKAZI89HIT

  • Ημ. Γέννησης 30/12/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SKAZI89HIT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εψαξα αρκετα οι ΥΕΑ περνανε εκπαιδευση 16 βδομαδες και μετα πανε στην μοναδα τους μεχρι να τελειωσει η 9μηνη θητεια παραπανω κανεις αν επιλεξεις να πας δοκιμος ΔΕΑ και τοτε ειναι που πληρωνεσαι κτλ ειναι +5 μηνες. Απλως αυτο που ρωταω ειναι αν τελικα περασω ΥΕΑ και οταν ειναι να επιστρεψω σην μοναδα μου, η μοναδα μου θα ειναι κατι απο ειδικες ειδικες δυναμεισ οπως γραφει το χαρτι ειδικες δυναμεις ΥΕΑ η θα με στειλουν οπου να'ναι σαν ΥΕΑ π.χ στο απλο πεζικο. Επισης αν δεν περασω ΥΕΑ (επιτηδες) θα παραμεινω ειδικες δυναμεις ή θα καταταγω απλως φανταρος. Ευχαριστω.
  2. Μου ηρθε και με'να το χαρτι 23 νοεμβριου ειδικεσ δυμαεις ΥΕΑ. Επειδη το εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν εβγαλα πολυ ακρη ποια η διαφορα εκπαιδευσεις ενος ΥΕΑ απο τους αλλους π.χ ορεινος καταδρομεας που ηθελα να παω. Παιρνανε οι ΥΕΑ τα ιδια απο αποψη εκπαιδευσεις και δυσκολιας; Ευχαριστω.
  3. Εχεις δικιο nagata το αμαξι δεν προκειται να το φτιαξουμε σε καμια περιπτωση, οσο για το αν εσκασε ατσαλα οντως απο την στιγμη που εφυγε εκτος δρομου χτυπησε σε βραχο και μετα εσκασε πανω στην κολωνα. Στον μηχανικο δεν το ριχνω τωρα που το ειδα κιολας. Οσο για την αποσυρση φιλε μου λεω για την παλια οπου το δινεις για μεταλλο και δεν παιρνεις μια, πηρα πριν λιγο τηλ. για να ρωτησω και μου λεει οτι ακομα δεν ψηφιστηκε ο νεος νομος για την αποσυρση 8α ξερουν σε 15 μερες αλλα αποσο ξερω και εχω διαβασει πρεπει το αμαξι να κινηται.
  4. Οχι αφου ειδα και μονος το αμαξι δεν νομιζω να την εκανε ο μηχανικος κατι αλλο εγινε γιατι οπως ειπα εφυγε μαζι με την αναρτηση,δεν 8α το ψαξουμε το 8εμα με δικηγορους κτλ. το κανουμε αποσυρση και τελος. Αυτο ειχε 125 αλογα ειναι 18αρι αλλα ατμοσφαιρα ,αν εννοεις την κινηση ναι μπροστα.
  5. http://www.imageshack.gr/files/a360sm7hl820yi1yibqa_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/o3agk78v1vdo3cdsf536_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/p2x8ky63b0f7kcm2esk3_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/0wgdhk1upudber3ljgcy_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/aawov1eh3365j97j2ttw_thumb.jpg Ιδου οι φωτογραφιες και απο κοντα ειναι...... Ναι σ'αυτο σιγουρα απο την στιγμη που δεν επα8αν τιποτα(ο αδελφος μου και ενας φιλος του ηταν μεσα) δοξα τον Θεο πραγματικα.
  6. http://www.imageshack.gr/files/rylz8ss6fbfv938lf6h9_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/h302yc978xolcs0gde23_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/7873pfiu018hzzgt27ql_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/7vtixwhe228am7babctz_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/hc57tpevib99spdtemt8_thumb.jpg
  7. http://www.imageshack.gr/files/6m63tg8o983glrzvxusy_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/0bst1s2sahc813qc1zsg_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/4cujs3k313o50cq5urer_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/dte2u7z3lhaxkoslxv54_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/poczmgckiqj1p5q5lz7k_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/mcdsqtep9t8j5v6jpr2w_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/tkhaz82jjexigdi0nc9o_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/rsss611myj2r7hc5padd_thumb.jpg
  8. Δεν νομιζω να βγαλω ακρη... εχει 3 βδομαδες που εγινε το service το οτι ετρεχε ενταξει δεν λεω αλλα τι διαολο audi ειναι ωασικα οτι και να ηταν(οταν λεμε ετρεχε εννοω 80-90 σε δρομο που το οριο ειναι 70 μεταξυ σαρτη πλατανιτσι, δεν εφυγε η ροδα απλως εφυγε ολη η βαση μαζι με την αναρτηση!Απο ασφαλεια ειχα κανονικη οχι μικτη :(. Θα ανεβασω μερικες φωτο μετα, πραγματικα πως βγηκαν ζωντανοι???!!! χωρις να παθουν ουτε μια κυριολεκτικα ουτε μια γρατζουνια μονο λιγο πονο απο το τρανταγμα.Οσο για τις ζημιες τι να πω το αμαξι δεν μπορω να το δωσω ουτε για ανταλλακτικα ειναι χτυπημενο απο παντου.
  9. Δυστηχως ξεθαβω ενα θεμα που δεν 8α ηθελε κανενας να ξεθαψει! Σημερα τρακαρε ο αδελφος μου το αμαξι που πηραμε απο κεινου τον απριλιο, Ενα Audi Α3 98' μοντελο, 1800 cc. Το αμαξι επα8ε ολοκληρωτικη ζημια, δηλαδη για πεταμα. Το ατυχημα προκληθηκε την ωρα που επαιρνε αριστερη στροφη και εφυγε ο δεξιος τροχος του αυτοκινητου με αποτελεσμα να βγει εκτος δρομους και να πεσει σε μια κολωνα της ΔΕΗ. Πριν λιγο καιρο το καναμε service και ο μηχανικος αλλαξε την δεξια φυσουνα εσωτερικου ημιαξονιου και το πιο πι8ανο ειναι να οφειλεται σε αυτο. Λετε να βγαλω καμια ακρη με την ασφαλεια και τον μηχανικο? γιατι πιστεω οτι οφειλεται στον μηχανικο το ατυχημα αυτο!Επισης το πηγα στον μηχανικο 2 φορα γιατι οταν τα εκανε ολα ενω το αμαξι πηγαινε κανονικα ισια το τιμονι εγερνε προς τα αριστερα και ετσι το ανεβασε πανω στην μπαρα και το εκανε μια ρυθμιση στην δεξια ροδα γιατι δεν ηταν στην ευ8εια του.
  10. Ουψ... θα το εχω υποψην αν και δεν θα το ελεγα κοντρα αλλα περισσοτερο παριεργεια για το τι μπορουν να κανουν τα οχηματακια μας σε συγκριση με αλλα( χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση σε αυτο που λες). :)
  11. Το 4 εχει τετοιο μοτερ.
  12. Θα κανει αρκετη διαφορα?
  13. Ναι σκουπα-τελικο. Ετσι και αλλιως δεν το εφτανα 1,2, στην 3 προς τον κοφτη και 4 κατι γινοταν. Κατι ειχε πει ο αδελφος μου για 50 ευρω θα τον ρωτησω σημερα για σιγουρια.Μπορει να το εχει δωσει και αλλου εχει μερικες μερες που μου το ειπε.Ειναι και λιγο φαρδυ το λαστιχο μου φορω 225/45/17 8α κοβει λιγο.
×
×
  • Create New...