kotsianis7 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφετσαι!Η αίτησή σου επεξεργάζεται κανονικά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 το speedtouch 585 που δινουν ειναι το ιδιο απαραδεκτο με του οτε? εχω ενα τετοιο για isdn βεβαια και δεν παιζει voip με τιποτα. εχει προβλημα γενικα με τα ανοιγμα και κλεισιμο των θυρων. απορω γιατι το εχουν θεοποιηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 μετά απο 23 ημέρες πήρα τηλέφωνο το 13800 και μου το έκλεισαν στα μούτρα γιατί δεν είναι λέει στο όνομα μου η γραμμή αλλά στης αδερφής μου. ενημέρωση δηλαδή γιοκ. στον οτε ποτέ δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 το 13800 τι νουμερο ειναι? tellas? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 το 13800 τι νουμερο ειναι? tellas? Ναι.Είναι νομίζω το cc της Tellas.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 το 13800 τι νουμερο ειναι? tellas? tellas είναι αλλά οι τηλεφωνητές πρέπει να είναι μεταγγραφή απο wind και νομίζουν οτι το σταθερό είναι σαν το κινητό που ο καθένας έχει τον προσωπικό του αριθμό. με το σκεπτικό του αν η αδερφή μου πάει ταξίδι και έχω κάποιο πρόβλημα πρέπει να περιμένω να γυρίσει να πάρει τηλέφωνο εκείνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 χαχα, καλο ! Δεν νομιζω ομως, το cc της tellas το εχει η teleperformance...Παντως, σιγουρα δεν ειναι απο μεταγραφη απο wind... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 χαχα, καλο ! Δεν νομιζω ομως, το cc της tellas το εχει η teleperformance...Παντως, σιγουρα δεν ειναι απο μεταγραφη απο wind... Αυτό είναι το πρόβλημα. Είχα αξούσει ότι υπήρχε περίπτωση να διακοπεί η συνεργασία με τη Teleperformance και το cc της Tellas να ενσωματωθεί σε αυτό της Wind, ξέρει κανείς τελικά αν θα γίνει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Τιποτα δεν ειναι σιγουρο...εδω λενε μηπως διωξουν την υπηρεσια καταλογου σε outsourcing...τωρα, εαν θα φτιαξει η tellas δικο της cc, δεν ξερω...παντως η wind δεν εχει το προσωπικο να σηκωσει και το cc tellas, θα πρεπει να γινουν παρα πολλες νεες προσληψεις....τα ατομα τωρα επαρκουν μονο για το cc της Wind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Τιποτα δεν ειναι σιγουρο...εδω λενε μηπως διωξουν την υπηρεσια καταλογου σε outsourcing...τωρα, εαν θα φτιαξει η tellas δικο της cc, δεν ξερω...παντως η wind δεν εχει το προσωπικο να σηκωσει και το cc tellas, θα πρεπει να γινουν παρα πολλες νεες προσληψεις....τα ατομα τωρα επαρκουν μονο για το cc της Wind. Άλλο όμως οι πληροφορίες καταλόγου και άλλο η εξυπηρέτηση. Άσε που το πρόβλημα στη Tellas δεν είναι τόσο η εξυπηρέτηση πελατών (πωλήσεις-πληροφορίες-λογαριασμοί) όσο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Πόσα ποιά άτομα χρειάζονται για να εξυπηρετήσουν τον αριθμό πελατών που έχει η tellas? Kρίμα γιατι ενώ φαίνεται πως η όλη κατάσταση στη Tellas έχει αρχίσει να στρώνει, η εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη παραμένει άθλια. Και από όσο διαβάζω και ακούω, φαίνεται πως αυτό το τρίμηνο η hol την πέρασε σε αριθμό πελατών LLU... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 εχει περασει 1 μηνας + που εχω κανει αιτηση για double play και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο tellas. οταν ρωτας σου απαντανε καλα παμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Προφανώς δεν έχουν πύλες...Κάνει ότι και οι περισσότεροι εναλλακτικοί παροχοι!Σου κρύβουν την ανυπαρξία θυρών,με αποτέλεσμα μέχρι να τις παραδώσει η ΟΤΕ να πέρασει κανα δίμηνο....Και εσύ παρ'όλα αυτα να χρειάζεσαι το INTEPNET... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanivalos_ Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 το speedtouch 585 που δινουν ειναι το ιδιο απαραδεκτο με του οτε? εχω ενα τετοιο για isdn βεβαια και δεν παιζει voip με τιποτα. εχει προβλημα γενικα με τα ανοιγμα και κλεισιμο των θυρων. απορω γιατι το εχουν θεοποιηση. Σίγουρα είναι λίγο καλύτερο από το sagem του οτε που είχα κάποτε. voip δε πρόκειται να παίξει όσο η γραμμές είναι potsάκια, ούτε το 585 ούτε και ένα cisco των 1500 ευρώ Προφανώς δεν έχουν πύλες...Κάνει ότι και οι περισσότεροι εναλλακτικοί παροχοι!Σου κρύβουν την ανυπαρξία θυρών,με αποτέλεσμα μέχρι να τις παραδώσει η ΟΤΕ να πέρασει κανα δίμηνο....Και εσύ παρ'όλα αυτα να χρειάζεσαι το INTEPNET... Ο π-οτε είναι υποχρεωμένος να δώσει πόρτες εφόσον είναι όλες κατηλημένες μέσα σε 2-3 εργάσιμες. Αυτό που λες δεν ισχύει. Όπου υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο εναλλακτικού παρόχου, αυτόματα υπάρχουν και πόρτες. Τώρα αν ο π-οτε σαμποτάρει τις εταιρίες είναι κάτι άλλο. Που να δεις στην επαρχία τι γίνεται και πόσα δικαστήρια έχει ο π-οτες http://www.myphone.gr/gallery/data/3286/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Δε διαφωνώ κάπου με τα λεγόμενά σου,αλλά αυτή είναι η αλήθεια,δυστυχώς!Μέχρι και στην Θεσσαλονίκη συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις..Και ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός πως οι ίδιοι οι εναλλακτικοί παροχοι δεν αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα την όλη κατάσταση και έχουν τους συνδρομητές τους στο περίμενε για 2 και 3 μήνες και παραπάνω...Πρόσφατη εμπειρία από φίλο μου με την Τελλάς!Ο ΟΤΕ στην περιοχή του είχε περί τις 1400 θύρες ελεύθερες ενώ η Τελλάς περίμενε 2 μήνες να της δώσει δικές του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 δεν σου λενε ομως οτι δεν εχουν πορτες. βρισκουν ενα σωρο αλλες δικαιολογιες με βασικοτερη δεν εχει απαντηση ο οτε και αλλα τετοια περι οτε. επισης στο παιχνιδι αυτο εχουν μπει και τα καταστηματα wind και δεν σε πληροφορουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Στην προκειμένη περίπτωση,στο φίλο μου,έλεγαν αρχικά επί 1,5 βδομάδα ότι η αίτηση προχωράει και έπειτα ότι δεν υπάρχουν θύρες διαθέσιμες στην περιοχή του!Γενικά,ήταν τραγικά τα πράγματα και η κατάληξη κλασική:Πίσω στον Οτε...Δεν μπορείς να περιμένεις 5 μήνες ενώ χρειάζεσαι το Ίντερνετ! Σε τι οφείλονται αυτές οι καταστάσεις πάντως;Αδιαφορια της Τελλάς ή παιχνιδάκια του οτέ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Στην προκειμένη περίπτωση,στο φίλο μου,έλεγαν αρχικά επί 1,5 βδομάδα ότι η αίτηση προχωράει και έπειτα ότι δεν υπάρχουν θύρες διαθέσιμες στην περιοχή του!Γενικά,ήταν τραγικά τα πράγματα και η κατάληξη κλασική:Πίσω στον Οτε...Δεν μπορείς να περιμένεις 5 μήνες ενώ χρειάζεσαι το Ίντερνετ! Σε τι οφείλονται αυτές οι καταστάσεις πάντως;Αδιαφορια της Τελλάς ή παιχνιδάκια του οτέ; αυτο δεν μου αρεσε. δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις ιντερνετ? μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπιση τετοιο προβλημα γι αυτο ειμαι χαλαρος. αυτο που δεν μου αρεσε και αντιδρω καπως ειναι το οτι εχουν καποιες προσφορες οπως 200 λεπτα απο το σταθερο προς το wind κινητο και 1000 λεπτα απο το κινητο προσ το σταθερο με ημερομηνια ληξης οποτε χανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχω εδώ και 3 μέρες tellas ενώ πριν είχα conn-x και σήμερα διαπίστωσα ότι μου ανοίγουν ελάχιστα sites... Τα περισσότερα που έμπαινα και πριν δεν ανοίγουν ενώ τις πρώτες μέρες δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.Τι μπορεί να φταίει? Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Αν εχεις ασυρματο ρουτερ, βεβαιωσου οτι δεν το εχεις ξεκλειδωτο/εχεις αλλαξει τους κωδικους, μηπως μπαινει κανενας αλλος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ενσύρματο έχω. Πήρα στην tellas και έχουν βάλει αυτόματο μήνυμα ότι σήμερα υπάρχει πρόβλημα με το ιντερνετ. Καλή αρχή κάναμε... Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanivalos_ Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχω εδώ και 3 μέρες tellas ενώ πριν είχα conn-x και σήμερα διαπίστωσα ότι μου ανοίγουν ελάχιστα sites... Τα περισσότερα που έμπαινα και πριν δεν ανοίγουν ενώ τις πρώτες μέρες δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.Τι μπορεί να φταίει? Μην απογοητεύεσε, εγώ σήμερα από το ADSM δουλευω, υπάρχει όντως πρόβλημμα http://www.myphone.gr/gallery/data/3286/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. April 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 αυτο δεν μου αρεσε. δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις ιντερνετ? μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπιση τετοιο προβλημα γι αυτο ειμαι χαλαρος. αυτο που δεν μου αρεσε και αντιδρω καπως ειναι το οτι εχουν καποιες προσφορες οπως 200 λεπτα απο το σταθερο προς το wind κινητο και 1000 λεπτα απο το κινητο προσ το σταθερο με ημερομηνια ληξης οποτε χανω. den ta xaneis ayta ta lepta file mou,apla einai dorean gia olo to 2009.apo to 2010 tha plironeis 5 euro gia to kathena an ta theleis vevaia...nomizo oti einai kali prosfora... Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Μην απογοητεύεσε, εγώ σήμερα από το ADSM δουλευω, υπάρχει όντως πρόβλημμα Δεν έχουν όμως όλοι ADSM και δεν είναι και υποχρεωμένοι άλλωστε... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanivalos_ Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν έχουν όμως όλοι ADSM και δεν είναι και υποχρεωμένοι άλλωστε... Αυτό που κατάλαβες είναι ότι του λέω να κάνει ADSM ή ότι εγώ δεν έχω καθόλου internet??? Αυτός τουλάχιστον έμπαινε στο myphone, εγώ ούτε που συγχρόνιζα... http://www.myphone.gr/gallery/data/3286/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Να ρωτήσω και γω κάτι; Τι σχέση έχει το hspa της Wind με το ADSL της Τελλάς;Θέλετε να πείτε ότι επειδή η Wind χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο της Τελλάς για το 3g πως γι'αυτό συμπίπτουν τα προβλήματα κατά τόπους;Πάντως Συκιές Θεσ/νίκης η Τελλάς είναι απροβλημάτιστη πάντα στο ADSL!Και με καλές ταχύτητες!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts