Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

Και οι Citibank και HSBC είναι κολοσσοί, αλλά είναι πίσω από Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha!

Ναι αλλα η hsbc και η citibank να εχουν 20 καταστηματα σε ολη τη χωρα ενω οι εθνικη, eurobank, πειραιως, alpha καμια χιλιαρα, μεγαλη διαφορα δε νομιζεις; Αντιθετα βοντα και γουιντ εχουν τα ιδια.

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω κινητό cosmote και internet tellas zisto.

Τα προγράμματα που ανακοίνωσε η wind είναι καλά κα ι εφάμηλα του ανταγωνισμού μιας και στην χειρότερη περίπτωση έχει με 19 ευρώ 1Mb ταχύτητα και καλύτερη του ανταγωνισμού εντός δικτύου tellas 12 Mb και για τους πελάτες της wind φθάνει μέχρι 17 ευρώ. Αν καταφέρει και δίνει internet μέσα σε 8-12 μέρες τότε θα κάνει ζημιά. Τώρα για το share LLU και το full LLU υπάρχει μία παρεξήγηση εγώ για παράδειγμα με το zisto δεν μπορώ να κάνω χρήση υπηρεσιών-προσφορών τηλεφωνίας που υπάρχουν κατά καιρούς με διάφορες εταιρείες μέσω 801 διότι υπάρχει φραγή από την tellas. Επομένως με τον ΟΤΕ θα τα έχεις αυτά και οι υπεραστικές-διεθνείς κλήσεις γίνονται αυτόματα τοπικές. Μην ξεχνάμε και τις εταιρείες που δουλεύουν μέσα από τα 807xxxx νούμερα όπως για παράδειγμα η hellocard. Την υπηρεσία sms του ΟΤΕ την ξεχάσαμε; Ποιός άλλος πάροχος μέσω full LLU προσφέρει sms; Το στοίχημα για εμένα είναι πόσο γρήγορα θα προσφέρει ενεργοποίηση του internet.

πολύ σωστά αυτά που λες! Αλλά η έλλειψη FULL LLU όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη...Ας περιμένουμε λοιπόν μια απάντηση και σε αυτό τον τομέα για να υπάρχει μια ΕΝΤΕΛΩΣ ολοκληρωμένη πρόταση από WIND.

Τα data πακέτα έχουν σίγουρα κάποια δέσμευση;Δηλαδή αν έχω datacard είμαι υποχρεωμένος να πάρω κανούρια με δέσμευση;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολύ σωστά αυτά που λες! Αλλά η έλλειψη FULL LLU όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη...Ας περιμένουμε λοιπόν μια απάντηση και σε αυτό τον τομέα για να υπάρχει μια ΕΝΤΕΛΩΣ ολοκληρωμένη πρόταση από WIND.

Τα data πακέτα έχουν σίγουρα κάποια δέσμευση;Δηλαδή αν έχω datacard είμαι υποχρεωμένος να πάρω κανούρια με δέσμευση;

τα datacard πακετα εχουν 12μηνη δεσμευση,παιρνεις επιδοτηση για το pcmcia ή usb modem.

αν μπορουσες να τα συνδιασεις σαν προσθετη υπηρεσια σε προγραμμα φωνης με ενα 3g/hsdpa κινητο θα εκανες ανετα την δουλεια σου.συν οτι σου κανει και ενα σκοντο 10-15% στο παγιο του data προγραμματος η cosmote αν το συνδιασεις με φωνη.

πιστευω οτι η wind πρεπει να αναθεωρησει και να ακολουθησει τα χναρια της cosmote

pedia en teli den ginotan na dinei full se 3 poleis kai shared stou ipolipous...ta xristougena to full opou kai 30 megales polis tha kaliptonte apo to idioktito...pros to paron fthino internet....

vima vima...kai voda prin ena mina edine 12....

se peripou ena mina...tha erthei kai wind....

kales aitishs.

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

pedia en teli den ginotan na dinei full se 3 poleis kai shared stou ipolipous...ta xristougena to full opou kai 30 megales polis tha kaliptonte apo to idioktito...pros to paron fthino internet....

vima vima...kai voda prin ena mina edine 12....

se peripou ena mina...tha erthei kai wind....

kales aitishs.

Οταν μαθεις τη διαφορα full με shared, να ερθω να κανω μια αιτησουλα :lol:

otan sou lene ews 24mbit mporeis na piaseis ews 22(logo gramis)

sou rixnoun to sigxronismo sta 11mbit kai exei mia tilefonia anapirh(anagnorish,xamili entash sinomilias,provlimata se kliseis apo stathera h apo kinita pros to stathero sou...TI na to kaneis....

kalitera na pareis mono to internet pou sto dinoun poli fthina kai to ote ton alazeis me to neo etos vre aderfo...tosa xronia plirones to pagio tou.....tora kolises....

h mipos theleis provlimatikh tilefonia....

den einai etimo to proion oute ston adagonismo den vlepeis....

h voda ependise se statherh meso gsm.....ksena tin klasikh tilefonia.(fax,sinagermous)

sou rixnoun to sigxronismo sta 11mbit kai exei mia tilefonia anapirh(anagnorish,xamili entash sinomilias,provlimata se kliseis apo stathera h apo kinita pros to stathero sou...TI na to kaneis....

kalitera na pareis mono to internet pou sto dinoun poli fthina kai to ote ton alazeis me to neo etos vre aderfo...tosa xronia plirones to pagio tou.....tora kolises....

h voda ependise se statherh meso gsm.....ksena tin klasikh tilefonia.(fax,sinagermous)

Ρε μεγαλε αφου δεν το κατεχεις, γιατι επιμενεις και εκτιθεσαι ; :blink:

eisai stin katerini...ti sou dinei h vodafone kai ti h wind?

h wind sou dinei kai 1mbit stin pio ikonomikh timh

kai dinatotita aperioriston kai mias oras pros kinita wind me 18 euro

eno h voda?

ena gsm stathero alla ama thelw kai internet prepei na kratisw apoklistika ton ote....xoria pou den mou dinei kai aperioristes.

se genikes grames lipon to programa tis wind einai kalitero apo tis vodafone esto kai ligo....stin poria tha fanoun ta pragmata....outo h allos exw pliroforithei oti prota topothetei h forthnet me tin tellas dslam sta kentra sinegatastashs tou ote kai teleftea h hol....opote h vodafone tha kathisterisei AKOMH perisotero to full llu (stin ipoliph ellada)

oso gia to rezilikh den nomizw h idieterh ektimish pou dixnw stin wind na enoxlei kanenan...

tha deis sto mellon an afta pou lew isxiou i oxi...

eisai stin katerini...ti sou dinei h vodafone kai ti h wind?

h wind sou dinei kai 1mbit stin pio ikonomikh timh

kai dinatotita aperioriston kai mias oras pros kinita wind me 18 euro

eno h voda?

ena gsm stathero alla ama thelw kai internet prepei na kratisw apoklistika ton ote....xoria pou den mou dinei kai aperioristes.

se genikes grames lipon to programa tis wind einai kalitero apo tis vodafone esto kai ligo....stin poria tha fanoun ta pragmata....outo h allos exw pliroforithei oti prota topothetei h forthnet me tin tellas dslam sta kentra sinegatastashs tou ote kai teleftea h hol....opote h vodafone tha kathisterisei AKOMH perisotero to full llu (stin ipoliph ellada)

oso gia to rezilikh den nomizw h idieterh ektimish pou dixnw stin wind na enoxlei kanenan...

tha deis sto mellon an afta pou lew isxiou i oxi...

Εγω βλεπω οτι εισαι ο ΜΟΝΟΣ που βρισκεις την προεπιλογη + αρυς της γουιντ καλυτερη απο τη σταθερη τηλεφωνια + adsl χωρις οτε της βονταφον.

Αν εισαι στη Κατερινη δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να βαλεις adsl wind, βαζεις ενα connx και εισαι μια χαρα.

Κοιτα, αυτο που δινει η Wind τωρα, ειναι shared LLU. Η φωνη παραμενει στον ΟΤΕ, το ADSL παραμενει στον ΟΤΕ, η σε περιπτωση καλυψης απο κεντρο της τελλας, παει το ADSL κομματι της γραμμης στην Τελλας.

Το πακετο που βγηκε τωρα, δεν ειναι σε καμια μα καμια περιπτωση αντιστοιχα των 2play 3 play κτλ....

Αυτα, που θα ακολουθησουν, πιστεψε με, θα ειναι εξισου εαν οχι περισσοτερο ανταγωνιστικα απο οτι υπαρχει τωρα.

Αυτη τη στιγμη, το πακετο που βγηκε τωρα, ειναι ΚΥΡΙΩΣ για ανθρωπους που ΔΕΝ εχουν καλυψη απο ΚΑΝΕΝΑ ιδιοκτητο, και θελουν ΚΑΙ ADSL.

Γιατι με το ADSL ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ το παγιο του ΟΤΕ, οποτε με την προεπιλογη φορεα της Wind, εχουν οικονομια στις κλησεις, και το παγιο του ADSL οταν ενταχθει στο λογαριασμο, ειναι πολυ φτηνο (17- 18.95 ευρω).

Ειναι καλη αρχη, εγω προσωπικα , δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα γιατι περιμενω τα Full LLU πακετα, μιας και ειμαι σε περιοχη που επικειται η καλυψη.

Εαν ημουν ομως καπου, που δεν ηταν καν στα σχεδια των επομενων ετων, θα το εκανα μεμιας, γιατι, θα ειχα οικονομια στις κλησεις μου (φτηνοτερα απο ΟΤΕ) και πολυ φτηνοτερα εαν ενεργοποιησω μια απο τις προσθετες επιλογες, και το ADSL ειναι το φτηνοτερο που υπαρχει (παντα μεσω ΑΡΥΣ μιλαμε) και βεβαια, δεν θα με χαλαγε καθολου η μεγαλη αυξηση της επιδοτησης λογω του ενιαιου λογαριασμου, ουτε οι επιπλεον ποντοι avantage...

Αν περιμένεις να προχωρήσουν αυτά τα πακέτα και με τέτοια επιχειρήματα,τι να πώ!

Για τον συγχρονισμό στα 11mbit,άστο άκυρο!Όσο σου δίνει η γραμμή σου,αυτό παίρνεις!(εκτός αν εννοείς ότι έτσι κάνουν στην tellas,άλλο αυτό)

Πιάσαμε νέο έτος?καλά κρασιά!υποτίθεται ότι αργήσαν μέχρι τώρα από το καλοκαίρι για να βγάλουν σταθερή!Αν το εννοείς την προεπιλογή σταθερή,τί να σου πώ!

Γι 'αυτούς που ήδη καλύπτονται από tellas γιατί δεν βγαίνουν πακέτα τηλεφωνίας+dsl?

Μην μου πείς οτί η wind θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ της επαρχίας και των μεγάλων πόλεων γιατί θα με πιάσουν τα γέλια.

.:: where are the weapons of mass destruction ::.

Μερικες φορες, νομιζω οτι υπαρχουν προβληματα κατανοησης Ελληνικων....

Ελεος.

Ειπαμε, οτι βγηκε τωρα , βγηκε τωρα γιατι αυτο ηταν δυνατον να βγει τωρα.

Δεν ειπε κανεις, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, οτι ΔΕΝ θα βγουν και πακετα για περιοχες καλυψης απο ιδιοκτητο της τελλας.

Απλα, για πολλους και διαφορους λογους, οι περισσοτεροι απο τους οποιους ειναι ευκολο να φανταστει κανεις, δεν ειναι δυνατον να γινει αμεσα αυτη τη στιγμη.

ΟΚ?

Μερικες φορες, νομιζω οτι υπαρχουν προβληματα κατανοησης Ελληνικων....

Ελεος.

Ειπαμε, οτι βγηκε τωρα , βγηκε τωρα γιατι αυτο ηταν δυνατον να βγει τωρα.

Ακριβώς!και γω αυτό λέω!

Άντε να το κάνω ποιό λιανά.

Είναι δυνατόν!?Περιμέναν να πάρουν την tellas για να δώσουν προεπιλογή φορέα?? :confused:

Σαν να πέφτει χοντρό δούλεμα!δεν νομίζεις???

Χαχαχαχα,τώρα το είδα το διαφημιστικό banner του myphone.gr!

Κάτι μεγάλο έρχεται....

από την WIND!

Συγνώμμη,δηλαδή τα μικρά πώς είναι?? :lol:

.:: where are the weapons of mass destruction ::.

ta xristougena to full opou kai 30 megales polis tha kaliptonte apo to idioktito...pros to paron fthino internet....

Για ποια Χριστούγεννα μιλάμε; ποιου έτους; :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Χαχαχαχα,τώρα το είδα το διαφημιστικό banner του myphone.gr!

Κάτι μεγάλο έρχεται....

από την WIND!

Συγνώμμη,δηλαδή τα μικρά πώς είναι?? :lol:

Τα μικρα ειναι για τους μικρους! βλ. vodafone:lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις με ποια λογική συγκρίνοντας τις δυο εταιρίες βρίσκεις μικρή την πρόταση της vodafone χωρίς πάγιο ΟΤΕ έναντι της wind με προεπιλογή φορέα;

Και γιατί εγώ που είμαι συνδρομήτρια (για κακή μου τύχη τελικά όπως αποδείχτηκε από την αντιμετώπιση του τμήματος εξυπηρέτησης εχθές που μου έλεγε ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το δελτίο τύπου που έβλεπα στο site και να καλέσω μετά από δεκα ημέρες...) θα πρέπει να δείξω κατανόηση και υπομονή μέχρι η Wind να βγάλει αξιόλογη πρόταση; Ευτυχώς δεν είχα ακυρώσει την προσωπική μου σύνδεση στο δίκτυο της Vodafone.

Ως καταναλωτής πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξω το συμφέρον μου, και αντικειμενικά ως μόνη λύση βλέπω την φορητότητα από τον ΟΤΕ.

Μπορείς να με πείσεις για το αντίθετο;

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

καταρχην,ηθελα να σου το πω και χθες για την ενημερωση του 1260 (προφανως) οτι ο υπαλληλος απο την στιγμη που δεν εχει επισημη ενημερωση δεν εχει βγει στον τυπο ολοκληρωμενα και ισως να μην εχει εκπαιδευτει δεν ειναι σε θεση να σε ενημερωσει.

θα σου αρεζε να ησουν στην θεση του να μην ηξερες καλα καλα τι παιζει και να ειχες εναν πελατη στην αλλη γραμμη και να σε πιεζει "πες μου τι ειναι τα σταθερα??" δεν νομιζω.

και να σου απαντησω και για το αλλο που ειπες.

οχι,δεν ειμαι σε θεση να σε πεισω για τους εξης λογους

1ον γιατι εισαι καταναλωτης και επιλεγεις το συμφερον σου και πολυ καλα κανεις...κι επειτα απο μια γρηγορη ματια που εριξα στα προγραμματα εχεις την επιλογη σου να κανεις οτι θελεις.

και 2ον δεν εχω μπει στην διαδικασια να συγκρινω τον ανταγωνισμο..οποτε δεν μπορω να σε πεισω για κατι που δεν ξερω.

οχι πως εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...γιατι βλεπω ενα προιον που το ηξερα απο τον ιουνιο ακομη...και ειμαι εδω παλι να βλεπω τα ιδια.

η βονταφον στην προκειμενη περιπτωση αποδειχτηκε μαγκακι της σταθερης.γιατι δεν ακουγοταν τιποτα στο backround και ξαφνικα εκανε το μπαμ.

οσο αφορα την Wind η οποια καλα εκανε και μειωσε τα data card διοτι θα παρει πολυ κοσμο απο τις αλλες. τουλαχιστον εχουμε ενα ατου.

ας δουμε λιγο πως θα κυλισει η σταθερη της wind και βλεπουμε.

Join friend!

billakooo πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις τον ανταγωνισμο;

Αυτό που μου λες δεν μπορώ να το δεχτώ.

Πως επιχειρηματολογείς σε κάποιον για να τον πείσεις αν τον συμφέρει ή όχι ένα πρόγραμμα;

Αν δεν γνωρίζεις τον ανταγωνισμό τότε στηρίζεσαι σε αυτά που λέει η εταιρία, τα οποία αποδεικνύονται πολλές φορές απλά θεωρεία, η πράξη λέει άλλα.

Επείσης δεν μπορώ να δικαιολογήσω το τμήμα εξυπηρέτησης που όφειλε να είναι ενήμερο για το δελτίο τύπου που έβλεπα στην κατηγορία υπηρεσίες στο site της wind.

Αυτά είναι τριτοκοσμικά.

Δεν φταίει η υπάλληλος που είναι ή ακούγεται σε μένα άσχετη, οι υπεύθυνοί της φταίνε που δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία, και εγώ δεν αναζητώ ευθύνες, απλά καταθέτω την γνώμη μου, κρίνω και αποφασίζω ανάλογα.

Σημείωση: η data card δεν με αφορά οπότε και δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης.

Σίγουρα όμως οι εταιρίες ανταγωνίζονται σκληρά και αυτό είναι για το καλό της τσέπης μας.

Από τότε που ήρθε η λύση της φορητότητας διαπιστώνεται στην πράξη ότι ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει αυτό που θεωρεί περισσότερο συμφέρον για την τσέπη του και τις ανάγκες χρήσης του.

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

billakooo πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις τον ανταγωνισμο;

Αυτό που μου λες δεν μπορώ να το δεχτώ.

Πως επιχειρηματολογείς σε κάποιον για να τον πείσεις αν τον συμφέρει ή όχι ένα πρόγραμμα;

Αν δεν γνωρίζεις τον ανταγωνισμό τότε στηρίζεσαι σε αυτά που λέει η εταιρία, τα οποία αποδεικνύονται πολλές φορές απλά θεωρεία, η πράξη λέει άλλα.

Επείσης δεν μπορώ να δικαιολογήσω το τμήμα εξυπηρέτησης που όφειλε να είναι ενήμερο για το δελτίο τύπου που έβλεπα στην κατηγορία υπηρεσίες στο site της wind.

Αυτά είναι τριτοκοσμικά.

Δεν φταίει η υπάλληλος που είναι ή ακούγεται σε μένα άσχετη, οι υπεύθυνοί της φταίνε που δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία, και εγώ δεν αναζητώ ευθύνες, απλά καταθέτω την γνώμη μου, κρίνω και αποφασίζω ανάλογα.

Σημείωση: η data card δεν με αφορά οπότε και δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης.

Σίγουρα όμως οι εταιρίες ανταγωνίζονται σκληρά και αυτό είναι για το καλό της τσέπης μας.

Από τότε που ήρθε η λύση της φορητότητας διαπιστώνεται στην πράξη ότι ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει αυτό που θεωρεί περισσότερο συμφέρον για την τσέπη του και τις ανάγκες χρήσης του.

tsatsoulaki μου,δεν με ενοιαξε ο ανταγωνισμος της σταθερης...γι'αυτο.

εγω για μενα εχω μια χαρα πακετακι..και θα κανω κατι καλυτερο που με συμφερει.

οπως κι εσυ το ιδιο.

και δεν υποστηριξα καμια εταιρια...και αν εχεις δει δεν εχω αναφερθει καν στο προιον αυτο.

θα τα μελετησω καποια στιγμη και θα πω την γνωμη μου.

αλλωστε δεν δουλευω πλεον για να ειμαι μεσα στα κολπα...απεχω! :)

Join friend!

Η σταθερή τηλεφωνία μπαίνει στη εταιρία για να μείνει πολλά χρόνια.Τέτοιες επενδύσεις όταν δέν είναι από fund επενδυτών έχουν σκοπό να χτίσουν εμπιστοσύνη στον πελάτη και όχι να βγουν σαν πυροτεχνήματα κερδίζοντας προσωρινές εντυπώσεις.

Αυτήν την στιγμή η αποσύνδεση από το δύκτιο του ΟΤΕ προς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρία αποδεικνύεται από τον αριθμό παραπόνων μέγα ΛΑΘΟΣ.

Η wind θα χάσει πελάτες.Η wind δεν θα αγανακτήσει πελάτες.

Η vodafon δεν έχει σταθερή.Η vodafon έχει κερδίσει πελάτες.Η vodafon με την κινητή για το σπίτι ήδη έχει αγανακτήσει πελάτες.

Η σταθερή όμως ήρθε για να μείνει ,δεν είναι μια υπηρεσία η ένα add on.Το μέλον ανήκει στον ποιό αξιόπιστο πάροχο όχι στον ποιο εντυπωσιακό.

Πως γινεται ρε παιδι μου τη σταθερη της γουιντ να τη βρισκουν φοβερη ΜΟΝΟ οι εργαζομενοι σε αυτη;

Μια απλη ερωτηση εχω να κανω, ειναι ξεφτυλα να βαφτιζεις μεγαλο και τρανο την προεπιλογη φορεα;

Αν κατάλαβα καλά, όσον αφορά την σταθερά τηλεφωνία της wind διατηρείς την σύνδεση σου στον ΟΤΕ (επομένως και τα πάγια) και πληρώνεις πρόσθετα 12,5 ευρώ κάθε μήνα για τα 500 λεπτά προς αστικές και υπεραστικές κλήσεις. Τόσο καιρό περιμέναμε για αυτή την χαζο-προσφορά; Ήμαρτον! Σκοπός είναι να γλυτώσεις από τον ΟΤΕ και τα πάγια του. Vodafone και πάλι Vodafone!
[sIGPIC][/sIGPIC]

pagio ote 14.70 + 18.95 shared llu 12/1 = 33.65E

me tilefonia 100% working

kai adsl internet xoris provlimata

me epilogh na mou vgei 30 euro ama exw kai kinito wind

h forthnet dinei stin pragmatikotita kato ton 5/0.4 bit internet

athlia eksipiretish kai me tilefonia me down time 38% kai 25 euro....

esi gia 5 euro ti tha protimouses...na perimeneis na orimasei ligo to thema me ola(tellas forthnet hol)

h tha protimouses na to diakindinefseis?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...