Chris2k4 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Αυτό μήπως είναι σαν τη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τη wind να βγάζει σταθερό τύπου vodafone; Γιατί δεν στέκει, και δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο πουθενά ;) Το αντίστοιχο πακέτο του zisto στη wind θα δίνεται κανονικά για νέες ενεργοποιήσεις και μάλιστα θα το δώσουν... πριν τον Ιούνιο! Κοίτα για την ημερομηνία δεν είμαι σίγουρος αλλά από τα κεντρικά αυτό ακούστηκε. Όσο για το δεύτερο σκέλος οι πληροφορίες μου είναι κάτι περισσότερο από αδιαμφισβήτητες. Ο λόγος είναι ότι δεν θα μπορέσει το δίκτυο της Tellas να αντέξει και γι' αυτό θα το προσφέρουν πρώτα στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές για αρχή και "σύντομα" και για νέες συνδέσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Κοίτα για την ημερομηνία δεν είμαι σίγουρος αλλά από τα κεντρικά αυτό ακούστηκε. Όσο για το δεύτερο σκέλος οι πληροφορίες μου είναι κάτι περισσότερο από αδιαμφισβήτητες. Ο λόγος είναι ότι δεν θα μπορέσει το δίκτυο της Tellas να αντέξει και γι' αυτό θα το προσφέρουν πρώτα στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές για αρχή και "σύντομα" και για νέες συνδέσεις. Εγώ είχα διαφορετική ενημέρωση, γι' αυτό μου κάνει εντύπωση! Σε 10-12 μέρες θα γνωρίζω περισσότερα και πιο σίγουρα, οπότε θα ενημερώσω ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 πάντως άπο ότι μου είπαν ξεκινάει από αύριο αν θυμαμαι καλα, με κάθε νέα σύνδεση σταθερού, δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο siemens. Χωρίς δεσμεύεσεις. :):) Υ.Γ. πρέπει να είσαι συνδρομητής wind http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 mporei na ginei metabibasi sindesis ADSL se allon arithmo statherou??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 mporei na ginei metabibasi sindesis ADSL se allon arithmo statherou??? oxi.ουτε σε άλλο αριθμό αλλά ουτε και στον ίδιο( σε περιπτωση μετακομισης και μεταφορας του ιδιου αριθμου). http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 πάντως άπο ότι μου είπαν ξεκινάει από αύριο αν θυμαμαι καλα, με κάθε νέα σύνδεση σταθερού, δώρο ένα ασύρματο τηλέφωνο siemens. Χωρίς δεσμεύεσεις. :):) Υ.Γ. πρέπει να είσαι συνδρομητής wind Με κάθε νέα σύνδεση σταθερής δίνει δωρεάν ένα ασύρματο Siemens και δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνδρομητής Wind. Χωρίς καμία δέσμευση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 metafora adsl ginete mono an kratisei o sindromiths ton idio arithmo. opou se sinenoish me to katastima ginete akirosh xwris akurotika pagia. kai epaenergopiite neo kukloma sthn kenourgia dieuthinsh pali me sinenoish me to katastima. to mono kako tou thematos einai oti ananeonete to 12mhno. http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 metafora adsl ginete mono an kratisei o sindromiths ton idio arithmo. opou se sinenoish me to katastima ginete akirosh xwris akurotika pagia. kai epaenergopiite neo kukloma sthn kenourgia dieuthinsh pali me sinenoish me to katastima. to mono kako tou thematos einai oti ananeonete to 12mhno. xarikame re zalma///:p den mas eipes omws kai poso kairo meneis xwris adsl....:lol::lol: http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Με κάθε νέα σύνδεση σταθερής δίνει δωρεάν ένα ασύρματο Siemens και δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνδρομητής Wind. Χωρίς καμία δέσμευση. Πρεπει να εισαι συνδρομητης Wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Πρεπει να εισαι συνδρομητης Wind ή να γίνεις!!!:p http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αυτό μήπως είναι σαν τη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τη wind να βγάζει σταθερό τύπου vodafone; Τελικά σταθερό τύπου Vodafone με Homezone είναι φήμη; Το ξέρουμε σίγουρα αυτό; Γιατί η μάνα μου κάθε φορά που ρωτάει στα καταστήματα της Wind για το συγκεκριμένο, της λένε "σε 1-2 μήνες το πολύ, θα το έχουμε"... άρχισε βέβαια να ρωτάει από πέρυσι τον Ιούλιο :lol: Αν είναι όντως φήμη και η Wind δεν πρόκειται να βάλει Homezone με σταθερό αριθμό να της πω να πάει προς Vodafone για το εξοχικό που ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Τελικά σταθερό τύπου Vodafone με Homezone είναι φήμη; Το ξέρουμε σίγουρα αυτό; Γιατί η μάνα μου κάθε φορά που ρωτάει στα καταστήματα της Wind για το συγκεκριμένο, της λένε "σε 1-2 μήνες το πολύ, θα το έχουμε"... άρχισε βέβαια να ρωτάει από πέρυσι τον Ιούλιο :lol: Αν είναι όντως φήμη και η Wind δεν πρόκειται να βάλει Homezone με σταθερό αριθμό να της πω να πάει προς Vodafone για το εξοχικό που ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμή. Στα υπάρχοντα πλάνα τις εταιρίας δεν υπάρχει το Homezone. Ρώτησα σχετικά με αυτό εχθές και η απάντηση ήταν αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Τον Δεκέμβριο άλλαξα την forthnet στο σπίτι και έβαλα wind με την παρότρυνση μιας φίλης η οποία εργάζεται στην wind. Απηυδισμένος πραγματικά από την forthnet (τρομερά προβλήματα στο δίκτυο στην Ξάνθη εκείνο το διάστημα και άθλια εξ. πελατών). Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά...! όσο η ταχύτητα ήταν στο 1mbit!!! Γιατί μέσα Φεβρουαρίου κάνοντας την αναβάθμιση της γραμμής απο 1 στα 8 τα πράγματα άλλαξαν... η ταχύτητα στο downloading από 95 με 105 που ήταν στο 1mbit τώρα μετά βίας καταφέρνει να αγγίξει τα 200kb αδικαιολόγητες και συνεχής αποσυνδέσεις... ( η γραμμή adsl ήταν κανονικά ενεργή) Τελικά μετά από αρκετά έως πάρα πολλά τηλ. στο 13833 και συνομιλίες με τεχνικό της Tellas με πείθουν ότι το πρόβλημα είναι στην γραμμή... άρα για μια ακόμη φορά το μπαλάκι πάει στον ΟΤΕ. Πηγαίνω στον ΟΤΕ της περιοχής μου (Ξάνθη) και μόνο στα χέρια δεν πιάστηκα... Μου λένε ότι για να σας πείσουμε οτι το πρόβλημα δεν είναι στην γραμμή σας αλλά στον πάροχο θα σας δώσουμε ένα demo 2 ημερών στην ταχύτητα που είναι η γραμμή σας. Το αποτέλεσμα.... η άνθρωποι είχαν δίκιο!!!! Με το demo της OTEnet η ταχύτητα του downloading ήταν από 710 έως 770!!! και για 2 μέρες καμιά αποσύνδεση!!! Τηλεφωνώ πάλι στο 13833 τους αναφέρω τι έγινε... η απάντηση τους ήταν δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα καταγράψουμε το πρόβλημά σας και θα ενημερωθείτε... Ωραία απαντώ πείτε μου τί χρειάζεται για κάνουμε διακοπή... Και μου αναφέρει ότι για το υπόλοιπο μέχρι την συμπλήρωση 12μήνου πρέπει να πληρώνω 11 ευρώ το μήνα!!!!!!!! Ενώ το modem το οποίο πήρα με την σύνδεση κοστίζει 50 ευρώ (απόδειξη την οποία και έχω από το κατάστημα της wind). Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Τον Δεκέμβριο άλλαξα την forthnet στο σπίτι και έβαλα wind με την παρότρυνση μιας φίλης η οποία εργάζεται στην wind. Απηυδισμένος πραγματικά από την forthnet (τρομερά προβλήματα στο δίκτυο στην Ξάνθη εκείνο το διάστημα και άθλια εξ. πελατών). Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά...! όσο η ταχύτητα ήταν στο 1mbit!!! Γιατί μέσα Φεβρουαρίου κάνοντας την αναβάθμιση της γραμμής απο 1 στα 8 τα πράγματα άλλαξαν... η ταχύτητα στο downloading από 95 με 105 που ήταν στο 1mbit τώρα μετά βίας καταφέρνει να αγγίξει τα 200kb αδικαιολόγητες και συνεχής αποσυνδέσεις... ( η γραμμή adsl ήταν κανονικά ενεργή) Τελικά μετά από αρκετά έως πάρα πολλά τηλ. στο 13833 και συνομιλίες με τεχνικό της Tellas με πείθουν ότι το πρόβλημα είναι στην γραμμή... άρα για μια ακόμη φορά το μπαλάκι πάει στον ΟΤΕ. Πηγαίνω στον ΟΤΕ της περιοχής μου (Ξάνθη) και μόνο στα χέρια δεν πιάστηκα... Μου λένε ότι για να σας πείσουμε οτι το πρόβλημα δεν είναι στην γραμμή σας αλλά στον πάροχο θα σας δώσουμε ένα demo 2 ημερών στην ταχύτητα που είναι η γραμμή σας. Το αποτέλεσμα.... η άνθρωποι είχαν δίκιο!!!! Με το demo της OTEnet η ταχύτητα του downloading ήταν από 710 έως 770!!! και για 2 μέρες καμιά αποσύνδεση!!! Τηλεφωνώ πάλι στο 13833 τους αναφέρω τι έγινε... η απάντηση τους ήταν δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα καταγράψουμε το πρόβλημά σας και θα ενημερωθείτε... Ωραία απαντώ πείτε μου τί χρειάζεται για κάνουμε διακοπή... Και μου αναφέρει ότι για το υπόλοιπο μέχρι την συμπλήρωση 12μήνου πρέπει να πληρώνω 11 ευρώ το μήνα!!!!!!!! Ενώ το modem το οποίο πήρα με την σύνδεση κοστίζει 50 ευρώ (απόδειξη την οποία και έχω από το κατάστημα της wind). Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. ta 11 ευρω/μηνα στα ζητανε γιατι για να πετυχουν καλυτερες τιμες στον οτε προπληρωνουν τα παγια που ζηταει ο οτε για ενα χρονο. παντως μην εισαι τοσο σιγουρος οτι φταιει ο παροχος επειδη σου εδωσαν το demo. και επισης μην εισαι τοσο σιγουρος οτι αν κανεις αλλα συνδεση θα ισχυουν οι ταχυτητες του demo . ψαξτο λιγο..... για θορυβο και "σκουπιδια" στην γραμμη του οτε κοιταξες? επίσης πως συνδεθηκες μεσω αλλου παροχου ενω ησουν ηδη στην wind? πολυ παραξενο αυτο. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 επίσης πως συνδεθηκες μεσω αλλου παροχου ενω ησουν ηδη στην wind? πολυ παραξενο αυτο. Μέσω ΟΤΕ συνδεόταν και με τη Wind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Μέσω ΟΤΕ συνδεόταν και με τη Wind. αυτό το καταλαβα. αλλα μπορείς ταυτοχρονα να εχεις (με ΟΤΕ) δύο παροχους adsl? οτε και wind? κατι μου μυριζει εδω...... (ειναι κατι σαν τον χημικο πολεμο) κατι τετοιο νομιζω κανει ο ΠΟΤΕ. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 αυτό το καταλαβα. αλλα μπορείς ταυτοχρονα να εχεις (με ΟΤΕ) δύο παροχους adsl? οτε και wind? κατι μου μυριζει εδω...... (ειναι κατι σαν τον χημικο πολεμο) κατι τετοιο νομιζω κανει ο ΠΟΤΕ. Έχοντας ενεργή γραμμή ADSL μέσω ΟΤΕ μπορείς να συνδεθείς χρησιμοποιώντας κωδικούς ADSL σύνδεσης από οποιονδήποτε πάροχο δίνει ADSL μέσω ΑΡΥΣ, γράφοντας π.χ. username@altecnet για να συνδεθείς αν έχεις Altecnet ή username.xxx.forthnet.gr@forthnet.gr για να συνδεθείς αν έχεις Forthnet μέσω ΑΡΥΣ κλπ. (Αυτό ρωτούσες ή δεν κατάλαβα καλά;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 an mpeis sto email pou sou dinei h wind meso tou http://www.wind.com.gr tha deis 1 mail pou sou irthe to mina trito kai sou leei oti mexri 31/4 tha oloklirothei h metavash sou sta 8 mbit.mexri tote oloi exoume providing gia 2 mbit... oso gia tis aposindeshs, SE KAMIA periptosh dn fteei to providing(tellas/wind) alla o DSLAM (ote) oso gia to demo kai tis aposindeshs pou DEN eixes...einai kathara simptomatiko http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 an mpeis sto email pou sou dinei h wind meso tou http://www.wind.com.gr tha deis 1 mail pou sou irthe to mina trito kai sou leei oti mexri 31/4 tha oloklirothei h metavash sou sta 8 mbit.mexri tote oloi exoume providing gia 2 mbit... oso gia tis aposindeshs, SE KAMIA periptosh dn fteei to providing(tellas/wind) alla o DSLAM (ote) oso gia to demo kai tis aposindeshs pou DEN eixes...einai kathara simptomatiko συμφωνώ απόλυτα. Έχοντας ενεργή γραμμή ADSL μέσω ΟΤΕ μπορείς να συνδεθείς χρησιμοποιώντας κωδικούς ADSL σύνδεσης από οποιονδήποτε πάροχο δίνει ADSL μέσω ΑΡΥΣ, γράφοντας π.χ. username@altecnet για να συνδεθείς αν έχεις Altecnet ή username.xxx.forthnet.gr@forthnet.gr για να συνδεθείς αν έχεις Forthnet μέσω ΑΡΥΣ κλπ. (Αυτό ρωτούσες ή δεν κατάλαβα καλά;) σωστα καταλαβες.ειχα ρωτησει πριν 1-2 μηνες περιπου να κανω συνδεση adsl vodafone.και ρωτησα αν θα πρεπει να κανω διακοπη την ηδη συνδεση που εχω.και μου ειπαν δεν χρειαζετε διοτι μολις ενεργοποιηθει η δικια μας θα κοπει η δικια σου. γι αυτο απορησα αν μπορει να υπαρχουν 2 adsl ταυτοχρονα. παντα μιλαω με παγιο οτε. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. April 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 exeis kapios plirofories gia double play pou vgainei ton maio? pou tha kinoumaste se lepta omilias?taxitita adsl kai se ti kostos?? ipothetoume kati analogo me to tellas zisto alla veltiomeno se timi kai taxitita dsl. Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μια ερώτηση! Επειδή έκανα καινούργια τηλεφωνική σύνδεση στον ΟΤΕ, και παρέλαβα τον πρώτο λογαριασμό, σκέφτομαι να πάω σε κάποιον άλλο πάροχο. Είμαι μεταξύ forthnet και tellas. Όσον αφορά την τελλάς, οι προσφορές για double play θα είναι οι ίδιες που θα έχει και η wind ή της wind θα είναι καλύτερες? Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μια ερώτηση! Επειδή έκανα καινούργια τηλεφωνική σύνδεση στον ΟΤΕ, και παρέλαβα τον πρώτο λογαριασμό, σκέφτομαι να πάω σε κάποιον άλλο πάροχο. Είμαι μεταξύ forthnet και tellas. Όσον αφορά την τελλάς, οι προσφορές για double play θα είναι οι ίδιες που θα έχει και η wind ή της wind θα είναι καλύτερες? Kατ'αρχάς τσέκαρε αν έχουν ιδιόκτητο στη περιοχή σου (μπες στα αντίστοιχα site). Νομίζω πως στη Βουλιαγμένη (αν μιλάμε για τη περιοχή αυτή) ιδιόκτητο έχουν μόνο η Forthnet, η HOL, η Vodafone (μέσω HOL) και η ON. Γενικά η Tellas παρέχει ολοκληρωμένο double play με 12 Mbit ταχύτητα, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε Ελλάδα και άλλες χώρες και 1 ώρα σε κινητά. Χωρίς πάγιο ΟΤΕ, αν έχει όμως κάλυψη. Στη Wind είτε έχεις είτε δεν έχεις κάλυψη Tellas, θα πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ γιατι η σύνδεση είναι Shared και όχι Full LLU. Δεν αξίζει η Wind (τουλάχιστον μέχρι να δώσει και αυτή Full LLU Double play). Ξαναλέω όμως δες αν έχει δίκτυο η Tellas στη περιοχή σου, αλλιώς η Forthnet ή κάποια άλλη εταιρεία είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Έβαλα τον αριθμο μου στο site της τελλάς, και λέει " το tellas zisto είναι διαθέσιμο στη περιοχή σας. Στην forthnet ωστόσο μου λέει " Συμπληρώστε την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν θα υπάρξει διαθεσιμότητα της υπηρεσίας στην περιοχή σας. " Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Έβαλα τον αριθμο μου στο site της τελλάς, και λέει " το tellas zisto είναι διαθέσιμο στη περιοχή σας. Στην forthnet ωστόσο μου λέει " Συμπληρώστε την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν θα υπάρξει διαθεσιμότητα της υπηρεσίας στην περιοχή σας. " Σε πολύ λίγες ημέρες θα μπορείς να έχεις το zisto μέσω της wind, χωρίς ΟΤΕ, στα 24 mbps... Χρεώσεις και πακέτα (που ίσως έχουν απλώς κάποιες μικροδιαφορές) μπορείς να δεις στο site της Tellas. Απλώς περίμενε μερικές ημέρες ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Σε πολύ λίγες ημέρες θα μπορείς να έχεις το zisto μέσω της wind, χωρίς ΟΤΕ, στα 24 mbps... Χρεώσεις και πακέτα (που ίσως έχουν απλώς κάποιες μικροδιαφορές) μπορείς να δεις στο site της Tellas. Απλώς περίμενε μερικές ημέρες ;) Βεβαίως, άλλωστε περίμενα χρόνια ολόκληρα να φύγω απ'τον οτε. Στις μέρες θα κολλήσω? χε χε! Άρα αφού θα υπάρχει η δυνατότητα και μέσω wind να καταργήσω τον οτε (full) θα περιμένω μέχρι νεοτέρας Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts