v_zalmas Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 εργάζομαι για την wind στο σεμινάριο παρεβρισκόμουν και εγώ...έγινε πριν 4 μήνες...και μια βδομάδα αφότου πραγματοποιήθηκε μάθαμε ότι θα "αγοραστεί το 100% της "τελλας" για αυτό και τα σχέδια άλλαξαν και δόθηκε παρατήσει έως την ολοκλήρωση της συγχώνευσης http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Σαν πρωτη φαση, ειμαι σιγουρος ειναι προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ για το ιντερνετ.... Τα υπολοιπα αρκετα αργοτερα.... Χαλια ε? :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 εργάζομαι για την wind στο σεμινάριο παρεβρισκόμουν και εγώ...έγινε πριν 4 μήνες...και μια βδομάδα αφότου πραγματοποιήθηκε μάθαμε ότι θα "αγοραστεί το 100% της "τελλας" για αυτό και τα σχέδια άλλαξαν και δόθηκε παρατήσει έως την ολοκλήρωση της συγχώνευσης Μάλλον η blackdiamond δεν αναφέρεται στο ίδιο σεμινάριο, αφού λέει χτες: Αυτο συζητηθηκε σε meeting της wind χθες και μου το ειπανε σημερα. Επίσης αν θυμάμαι καλά, εκτός του ότι μάθαμε ότι θα "αγοραστεί το 100% της "τελλας" για αυτό και τα σχέδια άλλαξαν, έβγαλε και η vodafone τη δική της πρόταση για σταθερή (λέμε τώρα) και το adsl. Οπότε ίσως δεν ήταν μόνο η είδηση της συγχώνευσης που ακύρωσε το λανσάρισμα της σταθερής αλλά και η σίγουρη αποτυχία μιας πρότασης σταθερής μέσω προεπιλογής, ταυτόχρονα με πάγιο ΟΤΕ, ενώ οι κόκκινοι είχαν ήδη περάσει σε άλλο επίπεδο ;) Σαν πρωτη φαση, ειμαι σιγουρος ειναι προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ για το ιντερνετ.... Τα υπολοιπα αρκετα αργοτερα.... Χαλια ε? :( :( Η μηχανή του χρόνου! Νιώθω ότι ζω στο 2001! :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Σαν πρωτη φαση, ειμαι σιγουρος ειναι προεπιλογη φορεα και ΑΡΥΣ για το ιντερνετ.... Τα υπολοιπα αρκετα αργοτερα.... Χαλια ε? :( :( Αυτό ήταν που συζητούσανε το καλοκαίρι! Ακόμα δεν τελειώσανε με την εξαγορά της Τελλάς; Ήμαρτον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 εργάζομαι για την wind στο σεμινάριο παρεβρισκόμουν και εγώ...έγινε πριν 4 μήνες...και μια βδομάδα αφότου πραγματοποιήθηκε μάθαμε ότι θα "αγοραστεί το 100% της "τελλας" για αυτό και τα σχέδια άλλαξαν και δόθηκε παρατήσει έως την ολοκλήρωση της συγχώνευσης Πες μου εναν που δεν ηταν σ'αυτο το σεμιναριο...:mad: Γενικα χαμος γινεται μ'αυτο το θεμα...οπως παει θα δουμε σταθερα τελος του μηνα και αμα.. γιατι δεν το κλειδωνουμε το θεμα καλυτερα?:lol::rolleyes: Παντως εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι ετοιμα...και ευχομαι να σκασουν τα σταθερα με καλη προσφορα αυτο θα ειναι το κυριο σημειο της Wind στην σταθερη. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Παντως εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι ετοιμα...και ευχομαι να σκασουν τα σταθερα με καλη προσφορα αυτο θα ειναι το κυριο σημειο της Wind στην σταθερη. Μα αν πρόκειται για προεπιλογή φορέα και adsl ΑΡΥΣ ΟΤΕ, δεν είχαν και τίποτα να ετοιμάσουν :rolleyes: μόνο τα διαφημιστικά φυλλάδια :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdiamond Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Μα αν πρόκειται για προεπιλογή φορέα και adsl ΑΡΥΣ ΟΤΕ, δεν είχαν και τίποτα να ετοιμάσουν :rolleyes: μόνο τα διαφημιστικά φυλλάδια :p τι ειναι το ΑΡΥΣ? Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τι κανουν αυτο,θα μας κοροιδευουν ολοι κ καλα θα κανουν..:worry: Περπατώ μεσ'στα αγκάθια,μεσ'στα σκοτεινά, σ'αυτά που είναι να 'ρθουν και στ'άλλοτινά και έχω για μόνο μου όπλο,μόνη μου άμυνα, τα νύχια μου τα μωβ,σαν τα κυκλάμινα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 τι ειναι το ΑΡΥΣ? Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τι κανουν αυτο,θα μας κοροιδευουν ολοι κ καλα θα κανουν..:worry: Ασύμμετρου ΡΥθμού Σύνδεση < απόδοση στα ελληνικά του όρου ADSL Oμιλείτε ελληνικα; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αυτό ήταν που συζητούσανε το καλοκαίρι! Ακόμα δεν τελειώσανε με την εξαγορά της Τελλάς; Ήμαρτον! Εν τω μεταξύ, η Vodafone έχει προλάβει να κάνει και την πρώτη μείωση τιμών στα πακέτα της. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αυτό είναι... μούφα-σταθερή τηλεφωνία... Όπως και της κοσμοτέ. Τελικά μόνο η βόντα έδωσε κάτι που μοιάζει με σταθερή τηλεφωνία... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ασύμμετρου ΡΥθμού Σύνδεση < απόδοση στα ελληνικά του όρου ADSL Oμιλείτε ελληνικα; :p Να προσθέσω πως είναι απόδοση του όρου ADSL από τον ΟΤΕ, έτσι συνήθως χρησιμοποιείται για να εκφράσει τις γραμμές του δικτύου του ΟΤΕ, είτε είναι γραμμή + πρόσβαση ή Conn-X, είτε είναι ΧΕΠ (Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση, δηλ. μεταπώληση γραμμών του ΟΤΕ - τέτοια είναι τα πακέτα των εναλλακτικών αλλά και το OnDSL kit της OTEnet, μόνο όταν η γραμμή είναι στο όνομα του τελικού χρήστη θεωρείται λιανική: μόνο στο Conn-X και στην ξεχωριστή γραμμή). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 kati perierges imerominies eida na erxonte gia tis 15.... xaraktiristika minima tis eterias leei oti kati entipa pou tha paralavoume avrio den prepei na emfanistoun pouthena prin apo tis 15.... kati mou mirizei..... en anamonh liopon http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidizer Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 kati perierges imerominies eida na erxonte gia tis 15.... xaraktiristika minima tis eterias leei oti kati entipa pou tha paralavoume avrio den prepei na emfanistoun pouthena prin apo tis 15.... kati mou mirizei..... en anamonh liopon Σαν πολλές δεν είναι οι ημερομηνίες που βλέπεις? Έχουμε αλλάξει γύρω στις 3-4 ημερομηνίες από το καλοκαίρι... Θα γίνει κάποτε και η σταθερή της Wind(και άντε να γίνει εδώ που τα λέμε) μετά την εξαγορά της τελλάς και με τα πακέτα της Vodafone-Cosmote κάποτε θα πρέπει να βγάλει και η Wind. Το κακό είναι ότι άργησε πολύ! Κολλημένος με Wind είμαι και το περιμένω πώς και πώς! :) Άντε να δούμε! :devil: .:: where are the weapons of mass destruction ::. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Η Tellas πάντως έχει αρχίσει από χθες να αναβαθμίζει τους πελάτες Tellas Zisto στα 12/1... Ελπίζω η wind να είναι πιο γενναιόδωρη (στο download)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Η Tellas πάντως έχει αρχίσει από χθες να αναβαθμίζει τους πελάτες Tellas Zisto στα 12/1... Ελπίζω η wind να είναι πιο γενναιόδωρη (στο download)... Δεν ξέρω ποιός σου το είπε αυτό αλλά εγώ ως πελάτης zisto δεν έχω καμία αναβάθμιση και ούτε το cc της εταιρείας ξέρει κάτι σχετικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Δεν ξέρω ποιός σου το είπε αυτό αλλά εγώ ως πελάτης zisto δεν έχω καμία αναβάθμιση και ούτε το cc της εταιρείας ξέρει κάτι σχετικά. Κανουν δοκιμες στο Α/Κ Παγκρατιου. Εχουν αναβαθμιστει σε 12/1 και δοκιμαζουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Δεν ξέρω ποιός σου το είπε αυτό αλλά εγώ ως πελάτης zisto δεν έχω καμία αναβάθμιση και ούτε το cc της εταιρείας ξέρει κάτι σχετικά. Δες αυτό και αυτό ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Σαν πολλές δεν είναι οι ημερομηνίες που βλέπεις? Έχουμε αλλάξει γύρω στις 3-4 ημερομηνίες από το καλοκαίρι... Θα γίνει κάποτε και η σταθερή της Wind(και άντε να γίνει εδώ που τα λέμε) μετά την εξαγορά της τελλάς και με τα πακέτα της Vodafone-Cosmote κάποτε θα πρέπει να βγάλει και η Wind. Το κακό είναι ότι άργησε πολύ! Κολλημένος με Wind είμαι και το περιμένω πώς και πώς! :) Άντε να δούμε! :devil: αν δεν κανει γρηγορα...ακομα και μενα με βλεπω στην forthnet :rolleyes: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Δεν ξέρω ποιός σου το είπε αυτό αλλά εγώ ως πελάτης zisto δεν έχω καμία αναβάθμιση και ούτε το cc της εταιρείας ξέρει κάτι σχετικά. Ε και επειδή δεν είδες ακόμα εσύ τα 12 σημαίνει ότι είναι ψέμμα το ότι κάποιοι άλλοι τα είδαν; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Δες αυτό και αυτό ;) Πώς από δω και εσύ; :D Ε και επειδή δεν είδες ακόμα εσύ τα 12 σημαίνει ότι είναι ψέμμα το ότι κάποιοι άλλοι τα είδαν; +1. Σαν πολλές δεν είναι οι ημερομηνίες που βλέπεις? Έχουμε αλλάξει γύρω στις 3-4 ημερομηνίες από το καλοκαίρι... Θα γίνει κάποτε και η σταθερή της Wind(και άντε να γίνει εδώ που τα λέμε) μετά την εξαγορά της τελλάς και με τα πακέτα της Vodafone-Cosmote κάποτε θα πρέπει να βγάλει και η Wind. Το κακό είναι ότι άργησε πολύ! Κολλημένος με Wind είμαι και το περιμένω πώς και πώς! Άντε να δούμε! Δε φταίει αυτός. Απ' ό,τι φαίνεται επικρατεί (ούσε; ) αναποφασιστικότητα μέσα στην ίδια την Tellas... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidizer Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Δε φταίει αυτός. Απ' ό,τι φαίνεται επικρατεί (ούσε; ) αναποφασιστικότητα μέσα στην ίδια την Tellas... Για ποιά αναποφασιστικότητα της tellas μιλάς?Παλιά αυτά!Πλέον άλλος είναι το αφεντικό!Η δεν πουλήθηκε και δεν το μάθαμε? Τώρα τελευταία με έχουν πάρει γύρω στις 3-4 φορές από την tellas για να μπώ στο ιδιόκτητο...Όσους προλάβουν και βάλουν στα ακριβά(για τα σημερινά δεδομένα) πακέτα τους.Τι τερτίπια είναι αυτά!Τι να πείς. Άντε να ξεκαθαρίζει το τοπίο επιτέλους. .:: where are the weapons of mass destruction ::. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ΑΝΟΙΓΕΙ ο δρόμος για την είσοδο της Wind Ελλάς στη σταθερή τηλεφωνία και τις υπηρεσίες γρήγορης σύνδεσης στο διαδίκτυο (ADSL) καθώς στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας υπογράφεται η οριστική συμφωνία εξαγοράς του 50% της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Tellas Σύμφωνα με πληροφορίες η υπογραφή της συμφωνίας ήταν προγραμματισμένη για χθες ωστόσο αναβλήθηκε, ίσως όχι για πρώτη φορά, καθώς όπως είναι γνωστό υπήρξαν καθυστερήσεις με βάση τα αρχικά χρονοδιαγράμματα. Η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ΔΕΗ [DEHr.AT] και της Weather Investments (ιδιοκτήτης της Wind Ελλάς) είχε ανακοινωθεί στις 31 Ιουλίου 2007 και το ορισθέν τίμημα σε μετρητά είναι 175 εκατ. ευρώ (συν την απαλλαγή από τα 50 εκατ. ευρώ των εγγυήσεων που έχει παράσχει η ΔΕΗ για λογαριασμό της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας). Το ιστορικό της συμφωνίας Έκτοτε ακολούθησε ένας μαραθώνιος, προκειμένου να καταρτιστούν τα συμβατικά κείμενα που συνοδεύουν τη συμφωνία, ενώ σημειώθηκε και μια αλλαγή ως προς το ποιος θα εξαγοράσει τυπικά το 50% της Tellas εσωτερικά εντός του ομίλου της Weather. Έτσι με βάση τις τελευταίες αποφάσεις το μερίδιο που πουλά η ΔΕΗ θα αγοραστεί από τη Wind Ελλάς και όχι από την ολλανδική εταιρεία Wind PPC Holding NV όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η αλλαγή αυτή που έφερε και την ανάγκη τεχνικά να ρυθμιστεί η εξασφάλιση του αναγκαίου κεφαλαίου από την Wind Ελλάς για την καταβολή του τιμήματος, καθώς και το γεγονός της δυσκολίας της κατάρτισης συμβάσεων όπου οι ενδιαφερόμενοι είναι και περισσότεροι από δύο (ΔΕΗ, Wind Ελλάς, Weather) φαίνεται να είναι οι βασικές αιτίες της καθυστέρησης που σημειώθηκε. Μεταξύ άλλων ήταν αναγκαίο να ολοκληρωθεί η σύμβαση για τη μίσθωση του δικτύου της ΔΕΗ από την Tellas, όπως και αυτή για τη συνέχιση παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία προς τη ΔΕΗ. «Εσωτερική μεταφορά» Εκτιμάται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και η «εσωτερική μεταφορά» του υπολοίπου μεριδίου της Tellas (50% συν μια μετοχή) από τον κάτοχό του την Wind Ιταλίας στην Wind Ελλάς, προκειμένου η προς εξαγορά τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να ενσωματωθεί πλήρως στην ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με την υπογραφή της συμφωνίας ανοίγει ο δρόμος για την ανακοίνωση της εμπορικής πολιτικής της Wind Ελλάς όσο αφορά τη σταθερή τηλεφωνία. Στελέχη της εταιρείας κάνουν λόγο για μια εντελώς διαφορετική λογική από αυτή της Vodafone η οποία ήταν η πρώτη εταιρεία κινητής που εισήλθε στη σταθερή χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής και σε συνεργασία με την Hellas online. Όπως έχει ανακοινώσει η ΔΕΗ, σχετικά με την πώληση του μεριδίου της στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία, μπαίνει ένα τέλος στη συνεχή καταγραφή ζημιών οι οποίες υπολογίζονται συνολικά στο ποσό των 55 εκατ. ευρώ. Πηγή: naftemporiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Αυτό σημαίνει μετονομασία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidizer Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Εγώ πάντως γιατί δεν χαίρομαι που διαβάζω αυτά που γράφει ο alany? Μετά από τόσο καιρό και ακόμα δεν υπόγραψαν οριστικά. Άρα έχουμε ψωμί ακόμα για να δούμε σταθερή της wind... Αν κάναν τόσο καιρό για να υπογράψουν,φαντάσου για να βγάλουν πακέτο σταθερής-κινητής-adsl :( Μετά από αυτό δεν έχω να πώ τίποτα άλλο! Καλά κρασιά! :angry: .:: where are the weapons of mass destruction ::. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 στην πατριδα μας λεμε το ψαρι απο την ουρα βρωμαει. μπορει η κεφαλη να αλλαξε αλλα κατι διευθυνταδες και οι υπολοιποι που βρισκονται στην wind ειναι απο την εποχη telestet. εγω εχω γνωστο στην wind απο το 1996.και ο αραβας σε αυτους βασιζεται δηλαδη σε ποιους? αυτους που την εχουν φερει στην τριτη θεση. δεν μιλαω για τους απλους υπαλληλους στα τηλεφωνικα κεντρα και στα μαγαζια που αυτοι οτι τους πουν κανουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts