oregon Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Νομιζω αγνοεις οτι η εταιρεια ειχε πουληθει εδω και αρκετο καιρο απο τους Ιταλους στους Αμερικανους και απλα ειχαν κρατησει το brand name.. Δεν εγινε απ'ευθειας μεταβιβαση απο την Ιταλικη TIM στον Sawiris.. Οπως και να εχει, η εμπορικη πολιτικη και ο γενικοτερος σχεδιασμος, οπως και τα προσωπα απο τη στιγμη που ανελαβε ο Κομινακης, μεχρι και το χρωμα των λογοτυπων (μπλε, κοκκινο), αλλα και τα slogan τυπου "θελω" εμειναν τα ιδια και απαραλαχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Αυτό που λέει ο φίλος Marras ϊσως να είναι τελικά και το μοναδικό πλεονέκτημα της προσφοράς, βρίσκεις κάτι και ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πας και το παίρνεις από wind. Όσον αφορά την αλλαγή ισχύει το ότι η TIM δεν ήταν στα χέρια της TIM SpA οπότε δεν παίζει να γίνουν απότομες αλλαγές λόγω ανταγωνισμού προηγούμενου-τωρινού ιδιοκτήτη. Επίσης δυστυχώς πρέπει να τονίσουμε πως η WIND IT ΔΕΝ είναι η πρωτοπόρος εταιρία, είναι μάλιστα η τελευταία στην Ιταλία, οπότε δεν έχουμε και κάποιον βασικό λόγο να πιστέψουμε πως θα γίνουν τρομερά βήματα από wind εδώ. Πηγαίνω συχνά Ιταλία και ο καταιγισμός διαφημίσεων γίνεται από ΤΙΜ-Vodafone. Επίσης η μόνη διαφήμιση που είχα δει να βάλει στο raiuno ήταν το 0.05 λεπτά το μήνυμα (εντάξει καλό όμως). Εγώ το μόνο που ζητάω είναι μια λύση με απεριόριστη επικοινωνία με συγκεκριμένους αριθμούς! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Όπως και να'χει παραμένει νεοεισελθείσα στην Ελληνική αγορά. Η διαφορά βρίσκεται απλά στον τρόπο που μπήκε (αγοράζοντας στημένο δίκτυο) και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην ξανασυμπτυχθεί το γκέτο των τριών, όπως ήταν πριν λίγο καιρό. Τουλάχιστον πλέον βλέπουμε διαφορετικές προσφορές από την καθεμία και έχουμε σαφώς περισσότερες επιλογές... Τώρα για τα "θέλω" και τα χρώματα, δε με πολυαπασχολεί... Εδώ η πρώτη κινητή στην Ελλάδα... το "Γερμανό" τον άφησε όπως ήταν και σε λογότυπα και σε χρώματα !!! Λεπτομέρειες ... Αυτό που με απασχολεί είναι οι χρεώσεις και οι τιμές στην ομιλία... :wink: Emperor προφανώς εσύ χρειάζεσαι το Best Friends της Vodafone... αν δεν το έχεις, ρίξτο μια ματιά... :wink: Είδες που κάτι λέει και αυτή σαν προσφορά ? Για αυτό είχα πεί ότι δεν είναι και κάτι το αμάν... απλά καλή. Και δεν αναφέρομαι τόσο σε συσκευές όσο σε αξεσουάρ κινητών (BT-μνήμες κλπ)... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Όπως και να'χει παραμένει νεοεισελθείσα στην Ελληνική αγορά. Η διαφορά βρίσκεται απλά στον τρόπο που μπήκε (αγοράζοντας στημένο δίκτυο) και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην ξανασυμπτυχθεί το γκέτο των τριών, όπως ήταν πριν λίγο καιρό. Τουλάχιστον πλέον βλέπουμε διαφορετικές προσφορές από την καθεμία και έχουμε σαφώς περισσότερες επιλογές... Τώρα για τα "θέλω" και τα χρώματα, δε με πολυαπασχολεί... Εδώ η πρώτη κινητή στην Ελλάδα... το "Γερμανό" τον άφησε όπως ήταν και σε λογότυπα και σε χρώματα !!! Λεπτομέρειες ... Αυτό που με απασχολεί είναι οι χρεώσεις και οι τιμές στην ομιλία... :wink: Emperor προφανώς εσύ χρειάζεσαι το Best Friends της Vodafone... αν δεν το έχεις, ρίξτο μια ματιά... :wink: Είδες που κάτι λέει και αυτή σαν προσφορά ? Για αυτό είχα πεί ότι δεν είναι και κάτι το αμάν... απλά καλή. Και δεν αναφέρομαι τόσο σε συσκευές όσο σε αξεσουάρ κινητών (BT-μνήμες κλπ)... :wink: Το best friends έχω, απλά ποτε δεν ήμουν 'οπαδός' της vodafone.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Σε λιγο το best friends δεν θα ειναι αποκλειστικοτητα της VF, ουτε τα πακετα τυπου απεριοριστα της cosmote...οι επιλογες διευρυνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Η ΤΙΜ δεν ειναι αυτη που λεει στις διαφημισεις τις πως αμα βρεισ την συσκευη φθηνοτερα σου επιστρεφουν την διαφορα,η κανω λαθος? Ισχυει κατι τετοιο?Πχ το ν93ι το εχουν 680 περιπου,αν τους πεις πως στο εσοπ το εχει 623 θα σου επιστρεψουν την διαφορα,η απλως εκμεταλλευονται τα δικαιωμα του να λενε οτι θελουν χωρις να τους πει κανεις τιποτα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Γιατι δε το παιρνεις απο το eshop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Γιατι δε το παιρνεις απο το eshop;Eπειδη εχω επιδοτηση 100ευρω απο τιμ + 70 απο αβανταζ,αμα μου καναν μειον 170 απο τιμη εσοπ τοτε θα τους παραδεχομουν! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Eπειδη εχω επιδοτηση 100ευρω απο τιμ + 70 απο αβανταζ,αμα μου καναν μειον 170 απο τιμη εσοπ τοτε θα τους παραδεχομουν! Ψάχνω κάπου τους όρους αλλά δεν τους βρίσκω. Πάντως θυμάμαι ότι η "Δέσμευση τιμής" ισχύει μόνο για αγορά σκέτης συσκευής (οπότε δεν ισχύει στην περίπτωση σου) και επίσης δεν ισχύει για συγκρίσεις τιμών με ηλεκτρονικά καταστήματα. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αλλά για το πρώτο 100%. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Οντως ετσι ειναι, ΔΕΝ ισχυει για επιδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ψάχνω κάπου τους όρους αλλά δεν τους βρίσκω. Πάντως θυμάμαι ότι η "Δέσμευση τιμής" ισχύει μόνο για αγορά σκέτης συσκευής (οπότε δεν ισχύει στην περίπτωση σου) και επίσης δεν ισχύει για συγκρίσεις τιμών με ηλεκτρονικά καταστήματα. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αλλά για το πρώτο 100%. Με τι ισχυει με ζαχαροπλαστεια?Επισης ο ορος ηλεκτρονικο καταστημα ειναι υποκειμενικος,δηλαδη συμφωνα με το πως ο καθενας αντιλαμβανεται ενα ηλεκτρονικο καταστημα η συμφωνα με το πως εχει δηλωθει η εταιρια?Καλα οπως και να εχει δεν δικαιωμαι μειωση τιμης οπως ειπαμε στην επιδοτηση αρα τσαμπα καθομαι και κοροιδευω,απλως μου την σπαει ρε παιδια που βγαινουν αγαντα και με αερα μορτικο και παρουσιαζουν υπερπροσφορες και απο πισω κρυβονται οι απειροι περιορισμοι,ποιοι νομιζουν πως ειναι που θα μας κοροιδεψουν. Εμενα τωρα στην περιπτωση μου τι με συμφερει?Στον γερμανο μου ειπαν πως με αλλαγη σε κοσμοτε και φορητοτητα εχω διπλασια επιδοτηση,αλλα εχει διαδικαστικα και τα βαριεμαι. Ευχαριστω παντως για την διευκρινηση. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Με τι ισχυει με ζαχαροπλαστεια?Επισης ο ορος ηλεκτρονικο καταστημα ειναι υποκειμενικος,δηλαδη συμφωνα με το πως ο καθενας αντιλαμβανεται ενα ηλεκτρονικο καταστημα η συμφωνα με το πως εχει δηλωθει η εταιρια?Καλα οπως και να εχει δεν δικαιωμαι μειωση τιμης οπως ειπαμε στην επιδοτηση αρα τσαμπα καθομαι και κοροιδευω,απλως μου την σπαει ρε παιδια που βγαινουν αγαντα και με αερα μορτικο και παρουσιαζουν υπερπροσφορες και απο πισω κρυβονται οι απειροι περιορισμοι,ποιοι νομιζουν πως ειναι που θα μας κοροιδεψουν. ηλεκτρονικο καταστημα είναι αυτό που πουλάει μόνο από το internet. Το eshop.gr έχει και κανονικά μαγαζιά οπότε η wind οφείλει να "απαντάει" στις τιμές του. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Το e-shop δεν έχει "μαγαζιά" όπως το λές (τύπου ΠΛΑΙΣΙΟ) αλλά e-shop point που παραδίδει προϊόντα που παραγγέλνεις. Είναι λίγο διαφορετικό. Πάντως όταν λέμε δέσμευση τιμής πρέπει κανονικά να ισχύει για όλα τα αντίπαλα "καταστήματα" στην Ελλάδα, είτε δραστηριοποιούνται μέσω ίντερνετ είτε όχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Για το πλαισιο ισχυει δηλαδη το οποιο εχει κανονικα μαγαζια?Επειδη και αυτο το εχει σε πολυ καλη τιμη.(627 το εσοπ,629 το πλαισιο),αλλα και παλι δεν θα εχω την επιοδοτηση και τους ποντους.... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Το e-shop δεν έχει "μαγαζιά" όπως το λές (τύπου ΠΛΑΙΣΙΟ) αλλά e-shop point που παραδίδει προϊόντα που παραγγέλνεις. Είναι λίγο διαφορετικό. Πάντως όταν λέμε δέσμευση τιμής πρέπει κανονικά να ισχύει για όλα τα αντίπαλα "καταστήματα" στην Ελλάδα, είτε δραστηριοποιούνται μέσω ίντερνετ είτε όχι Κι όμως το e-shop έχει φυσική παρουσία. Αυτό που λέει η Wind για τα eshops είναι μεγάλη παγαποντιά... Όπως κάνει και με τη δέσμευση τιμής στα προγράμματα καρτοκινητής: Ούτε call 600 έχουν, ούτε προνομιακή, ούτε δωρεάν μυνήματα κατά την ανανέωση, ούτε επιστροφή από εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις, για να μην θυμίσω ότι δεν αναφέρουν το πότε τελειώνουν κάποια προγράμματα π.χ. 30'&30sms και αν δεν το κοιτάς συνέχεια σε καταχρέωσαν, ούτε επίσης και το ότι υπάρχει πρόβλημα με το 1λ/' και δεν γίνεται η αλλαγή των αριθμών που όρισες μετά το πέρας του μήνα... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delirium79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 τωρα παλι τα ιδια θα αρχισουμε... τι ερχονται χρηστο?? εγω βλεπω κοσμοτε και βονταφον να χαριζουν 2 παγια.ενω η wind για ενα χρονο σου δινει χρηση του επομενου παγιου. ποιος κερδιζει? βλεπω οτι οι φορητοτες ανεβαινουν παρα τις προσπαθειες που καταβαλει ο ανταγωνισμος. (μη σταθειτε εδω γιατι δεν ειναι ακριβες) συγνωμη δηλαδη δεν υπαρχει διαφορα? επειδη ο χ,ψ ειναι χουβαρδας και οτι βρισκει μπροστα του το παιρνει νομιζετε οτι ετσι ειναι και οι αλλοι?? σας πληροφορω οτι υπαρχουν πολλοι ματζιριδες που σου κανουν φασαρια ή περιμενουν στο ταμειο μεχρι να παρουν και το 1cent! σκεφτειτε λοιπον ποσοι απο αυτους που θελουν να αγορασουν ενα αξεσουαρ και ειδικα bluetooth που ειναι και επικαιρο,ποσοι απο αυτους θα σκασουν μυτη στα καταστηματα. γιατι σου λεει αν εσυ το βρεις καπου αλλου πιο φτηνα με αποδειξεις...θα στο δωσουμε με χαμηλοτερη τιμη. και ναι oregon πιστευω στην εταρια αυτη με τα 1000 ονοματα γιατι την γουσταρω και μ'αρεσει...πιστευω εχω το δικαιωμα αυτο. ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Παιδιά θα'θελα να ρωτήσω το τι ακριβώς παίζει με αυτήν την εξαγγελία της wind, όσον αφορά τα καταστήματα wind. Οι διαφορές που έχουν στις τιμές με άλλα καταστήματα είναι πολύ μεγάλες. Ισχύει αυτή η επιστροφή της διαφοράς και ποια είναι τα κριτήρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά προϊόντων... Ίσχυε κάποτε, το είχα δει και στο site, αλλά πλέον δεν το βρίσκω. Αν το καταργήσανε... δεν θα είναι και πολύ της ... δέσμευσης !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 H WIND apo aurio 18/1/2008 logo ekptosewn dinei mish timh(kai me nees sindeshs...alla kai me poliseis lianikhs) ta : se k850,motorola z6,lg ku225,nokia 6500,nokia 6288,nokia n81,motorola k3 gia komh mia fora h wind prosferei poli perisotera.... mia enimerosh.... isxiei ews eksadliseos ton apothematwn.... Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 http://www.wind.com.gr/ConDows/December_sony_ericsson.pdf Δήλαδη θα πάρουμε το Κ850 με 250 ευρώ ??? Εδώ στις αγγελίες το έχουν 300 και βάλε μεταχείρω !!! :lol: Αν ισχύει να πεταχτώ μια βολτίτσα... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 50% ή έως 50%? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 50% ή έως 50%? 50% αλλά είναι για ορισμένες συσκευές (SE K850i, Z320i Morolola K3 & Z6, Nokia N81, 6500 classic και μερικά ακόμη). Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Καποιοι πονηροι υπαλληλοι της Wind ας προσεχουν και να μην στελνουν αλλου τους πελατες τους γιατι δεν θελουν να δωσουν τις συσκευες που ειναι σε προσφορα με λιανικη αλλα με συνδεση και μαλιστα να βαζουν τους πελατες να τηλεφωνουν απο τα καταστηματα τους(!!!). ΕΛΕΟΣ καθολου τσιπα? παρτε ενα τηλεφωνο και ρωτηστε αν υπαρχουν διαθεσιμες συσκευες και μην λετε στους πελατες οτι αυτοι οι κωδικοι ειναι μονο για συνδεση(!!!) ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Πετρο, εαν μπορεις, μεχρι ποτε ισχυει ?Και σαν διευκρινιση , η προσφορα ισχυει εαν παω και αγορασω σκετη συσκευη, χωρις συνδεση, ετσι? Γιατι βλεπω ο Kostas_falcon αντιμετωπισε θεμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 λοιπόν η προσφορα είναι μέχρι εξαντλήσεως τον αποθεμάτων....πιθανότατα μέχρι δευτερα..... όσο για το θέμα με τον υπάλληλο wind απλά τα τεμάχια είναι periorismena.h συνδέσεις έχουν προτεραιότητα,δεν κάνει η wind προσφορες για την ψυχή τις μάνας της :P από εκεί και πέρα οι πελάτης που δεν θέλουν με τίποτα συμβόλαιο θα καταχωρήσουν παραγγελια και ανάλογα με το απόθεμα σε 2 μέρες θα πάρουν το τηλέφωνο που θέλουν. η συσκευές που υπάρχουν σε stock στο κατάστημα είναι δεσμευμένα τα imei τους για νέες συνδέσεις..αν ο υπάλληλος στο πουλούσε εσένα λιανικής δεν θα έπαιρνε τo αλλο 50% από την wind.απλά ο υπάλληλος δεν ήταν σωστά ενημερωμένος και για αυτό και σε ακύρωσε έτσι. πάνε σε ιδιόκτητο.θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα σε τέτοιο θέμα και έχουν και τεράστιο stock... φροντίζει η μαμά wind βλέπεις :P Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts