Jump to content

Προσφορά δέσμευση τιμής WIND

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πας σε ένα κατάστημα και θα τους εξηγήσεις την περίπτωση. Θα καταχωρηθεί η αίτηση για να προλάβεις την προσφορά και το πιο πιθανό είναι να σου παραδώσουν νέα σιμ και συσκευή όταν πάει η μητέρα σου να υπογράψει. Αφού όμως θα έχει περαστεί η αίτηση δεν θα χάσεις το 75% ;)

Κάπως έτσι θα το κάνω.

Άλλωστε δεν είχα σκοπό να πάρω επιδότηση (αν ισχύει ακόμα η προσφορά που αν κάνεις το καρτοκινητό συμβόλαιο χωρίς επιδότηση παίρνεις το Flexy20 με πάγιο 15 ευρώ), αλλά θα έπαιρνα μόνο και μόνο επειδή έβγαινε καρασυμφέρον το σύνολο. Επομένως θα πω στο παιδί ότι αν θέλει να πουλήσει άλλο ένα W880, θα πρέπει να μου κάνει την εξυπηρέτηση.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είδα πριν από λίγο στην τηλεόραση ότι όλα τα αξεσουάρ 20% κάτω σε όλα τα καταστήματα wind!
مفاجأة

Θα έχουμε και νέα προσφορά με συσκευές για την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων ή θα αρκεστούμε μόνο στο -20% στα αξεσουάρ;

Εμείς που έχουμε επιδότηση για ανενέωση συμβολαίου,υπάρχει καμια προσφορά να εκμεταλλευτούμε?
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• 2 weeks later...
Ποιος ζήτησε περισσότερα; :p

Και όταν λες να καταστρέψει τον ανταγωνισμό; Καλά κάτσε μην βιάζεσαι... Γιατί έρχονται κι άλλα απ' αλλού... ;)[/quote

εμείς οι έλληνες εννοείται οτι θέλουμε περισσότερα,και αυτό γιατί είναι απο την φύση μας ετσι.Συφμωνώ με το παιδί.ποια άλλη εταιρεία θα σου δώσει τόσα πολλα και φθηνά.καμία.-οτι και να βγάλει ο ανταγωνισμός θα φυσηξει ο άνεμος της wind και θα τον αφήσει πολύ ποιο πίσω....:D

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Το συγκεκριμένο κινητό ( http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=45133&category=93 ) έχει 99ευρώ στον Γερμανό, στην WIND που υποτίθεται ότι είναι φθηνότερη;

• 6 months later...

Δέσμευση τιμής και αηδίες.

Το Nokia 5800 το δίνουν σαν συσκευή 351 και το βρήκα 260 από Unistore! Πάτε να ρωτήσετε σε Wind πόσο το βρήκατε να δείτε τι θα σας πούνε.:p

Επειδή με ενδιαφέρει, το έχει κάνει κανείς ? Δηλαδή τι γίνεται αν πας και τους πεις ότι είναι πιο ακριβοί, σε γράφουν στα ... παπούτσια τους?

Επειδή με ενδιαφέρει, το έχει κάνει κανείς ? Δηλαδή τι γίνεται αν πας και τους πεις ότι είναι πιο ακριβοί, σε γράφουν στα ... παπούτσια τους?

υπαρχει διαδικασια φιλε μου. αρκει να τους πας ενα εντυπο που το αναγραφει.

Never Give Up:!:

Join friend!

Ε καλά, δεν είναι δύσκολο, ιδιαίτερα αν είναι από φυλλάδιο άλλου μαγαζιού για παράδειγμα. Το θέμα είναι ότι σε τρελαίνουν μήπως?

υπαρχει διαδικασια φιλε μου. αρκει να τους πας ενα εντυπο που το αναγραφει.

αν τους παω φυλλαδιο της ηλεκτρονικης με το 5800 στα 260 ευρω απο την ηλεκτρονικη που κυκλοφορησε το σαββατοκυριακο θα μου το δωσουν στα 260 ευρω? η θα πρεπει να το αγορασω και μετα να μου επιστρεψουν την διαφορα?

Η προσφορά είναι σαφής

Αν αγοράσεις κάτι και σε 3 ημέρες το βρείς φτηνώτερο ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τώτε θα σου τα δώσουν πίσω

Αλλά εσύ γιατί να μπείς σε αυτή την διαδικασία ?